icon

Moja 23 ročná dcérka je tehotná

22. máj 2021

Dámy, v koľkých rokoch ostali vaše dcérky tehotné? Moj chrobáčik-tak ako ju vidím- ostala v 23 rokoch tehotná so svojim priateľom. Nie je to nejak priskoro? Ako ste vnímali vy tehotenstvo vašej dcérky?

Strana
z6
dskjhfdlkdjhl
22. máj 2021

Pises o nej ako keby to bola skolkarka. Ved ma 23 nie 3. Ja sice nemam este taku staru dceru, bude mat 19, ale uz davno sa na nu nedivam ako na male dieta. Ten vek je uplne normalny na tehotenstvo.

viestta
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
22. máj 2021
hennyinnsbruck
22. máj 2021
lvula
22. máj 2021

Ano, je to skoro, do 30 si mala svoju dcérku držať este doma pod zamkou 🙂 Hold, zlyhala ti vychova.. 🙂

tncka
22. máj 2021

Ved ma 23,je dospela co ta akoze na tom zarazilo?

dee01
22. máj 2021

tak ja som bola tehotná v 21ke....teraz s odstupom času to vidím, že to bolo skoro...ale vtedy som to tak cítila a neľutujem...mám dcéru, už má 16...a určite ten vek krátko po 20ke je skorý, ale má to aj svoje výhody, no tiež dúfam, že sa tak skoro nerozhodne mať deti je to predsalen zodpovednosť a záväzok, ale tak záleží od mnohých faktorov...nie je to len o veku

hermanoval
22. máj 2021

žasnem

zuzubb007
22. máj 2021

Najlepsi vek na dieta ja som bola tehotna v 24, ak je vyspela lepsie ako mat dieta v 40tke

sense
22. máj 2021

A ty di ju mala v koľkých rokoch...

aylinn
22. máj 2021

Toto je dúfam vtip ...😃

via88
22. máj 2021

@aylinn aj ja 😀

ellasom
22. máj 2021

Tak ja som mala prve dieta v 30, ak bude mat aj moj syn, tak prve vnuca budem mat v 60 a ak aj ono bude mat 30, ja tu mozno v 90 nebudem. Dost ma to desi, nakolko mam este obe stare mamy v krasnom veku, jedna ma 4 druha 8 pravnucat a je to neskutocne super, ze to tak je. Ja teda dufam, ze moje deti zacnu okolo 20 nech si stihnem potomkov aj uzit 😀

autor
22. máj 2021

Nie je vtip. Som na svoju dcérku dost naviazaná a zarazilo ma, keď mi oznámila, že je tehotná. Aj keď má 23r v mojich očiach to je stale moje dieta a asi nejak neviem prekusnúť,že má byť mama v 23 rokoch...

17alexis
22. máj 2021

Keby nemohla mat deti, prekusla by si to skor? Moja matka ma opacny problem - nevie prekusnut, ze jej dcera jedinacik nemoze mat deti a stale mi vyvolava, ze odklada hracky pre moje deti. 🙈

adelaida33
22. máj 2021

Hlavne sa s ňou teš, buď jej vzorom a oporou. Veď budeš babkou, to je krásne...

simsalabim
22. máj 2021

Kedysi bezny vek na materstvo... tiez sa mi to zda relativne skoro, ked vidim svojich starsich v podobnom veku, alebo si sponeniem na seba v takom veku, ale zas ziadna tragedia to nie je.

dzulli1980
22. máj 2021

Tak pokiaľ to nie je preklep a nemá 13, tak mi Tvoja reakcia príde zvláštna ... normálny vek na tehotenstvo, či? ... mám pocit, že by si sa mala od dcéry kúsok odstrihnúť ... už to nie je Tvoje malé dievčatko, je to dospelá žena.

janinah
22. máj 2021

Neterka mala v 25rokoch tri deti.Hlavne ju podpor,teš sa s ňou a ber ju ako dospelú ženu,ona ňou totiž už je.

veronikaa1998
22. máj 2021

Pre boha. 🙈🙈🙈 ja som ostala tehotná s prvou dcérkou keď som mala 18 rokov a so synom keď som mala 21. Že chrobáčik, ako ja viem, že ju ľúbiš je to pekné ale nepreháňaj. Veď je už dospelá žena.

elisebah91
22. máj 2021

Ak sa na to citi preco nie, ja som bola v 25ke, kamka v 23, druha podobne...a teraz nemaju ani 30 ale krok s detmi drzia(uz maju po dve).

viestta
Odpoveď bola odstránená
3009
22. máj 2021

Ja na jej mieste od teba utekám, lebo takto aby rozmýšlala matka 23 ročnej dcéry je choré.

ysseba
22. máj 2021

Podľa mňa tehotenstvo v 23 rokoch je úplne v pohode. Čo mi v pohode nepríde je, že mama svoju 23 ročnú dospelú dcéru, ženu volá dcérka a chrobáčik. Booože 🙊 Veta "Dámy, v koľkých rokoch ostali vaše dcérky tehotné?" a "môj chrobáčik" za tým pôsobí na mňa až pedofilne - akoby si písala o 10ročnom dievčatku.

dominci
22. máj 2021

Ved to je krásny vek...ja som tiez mala 23 a rodila v 24. Teraz mam druhu dievku po 10 rokoch som sice pokojnejsia vo vychove ale ten rozdiel je citit uz nie som taka fresh a energicka. Za mna super vek - mlade telo mlada myseľ.

janci05
22. máj 2021

Ja som mala 27 a to už sa na mna svokra pozerala, že ako neskoro.

andrejka1974
22. máj 2021

Ja som bola tehotna ked mi bolo 19 a bolo to planovane a nelutujem ma 23 idealny vek

queen_mary
22. máj 2021

No ja si neviem predstavit, ze mam v 23 dieta. Predsalen ma v tej dobe zaujimala skor vyska, cestovanie, zurky a teda praca. Ale ak je s tym ona ok. Ja som sa tiez parkrat zamyslela, ze keby si spravim dieta este pocas vysky, tak teraz uz ma nejakych 8 rokov a bola by to uz parada 😁 ale zalezi ako su oni nastaveni, ci si to aj po financnej stranke budu vediet osefovat atd.

autor
Autor odpoveď zmazal
avril299
22. máj 2021

ale ved nema 14, ze je to daka tragedia... je mlada dospela zena a ked ma na dieta vytvorene podmienky, nevidim v tom problem 🙂 moja mama ma mala v 20 a to uz mala vtedy aj vlastny byt a pracu, ja som sla na VS a doteraz deti nemam, ale uz od svojich 18tich pocuvam od mamy, ze kedy budem mat dieta, ze chce vnuca :D

Strana
z6