Moja mama dala sesternici moje veci pre bábätko
Ahojte ja neviem či je toto normálne alebo ja len preháňam ako tvrdí moja matka v máji mam termín pôrodu mám plno detských vecičiek pár mechov všetko som si kúpila ešte pri prvej dcére a chcem to využiť aj teraz, ale samozrejeme že som si triedila veci ktoré už nechcem tak som to vytriedila a dala som to na darovanie ozvala sa mi sesternica že by si tie veci zobrala lebo je tiež tehotná teraz tak som jej tie veci posunula.. veci mam u mojej mami nakoľko sa nám do bytu všetko nestane tak som si to skovala u nich na horné poschodie kde nikto nechodí veci jej podala moja mama a dozvedela som sa neskôr od mami že si pobrala z mojich mechov čo som si nechala aj ďalšie veci a ešte som obdržala správu že mam veľa veci a mam jej odložiť to a to a to... keby si zoberie nejaké trička ale 200€ fusak bundičky nike botičky pre bábätko a podobne.. moja mama jej to samozrejeme s láskou dala a ešte mne vynadala keď som sa rozčúlila že čo veď nemajú peniaze a pritom majú už veľké deti mohli si kľudne aj oni nechať ja neviem či som lakoma alebo čo ale toto mi príde cez čiaru potrebovala som sa niekde vyrozprávať lebo môj manžel od nervou na moju mamu radšej išiel ku svokrovi aj s dcérou ja teraz ani neviem že či čo mam pýtať späť alebo čo...
Máš auto,býva ďaleko? Nálete by som za ňou nech mi okamžite veci všetky vráti,tu ide o princíp ! A veci by som jak sa povie radšej do kontajnera hodila,strašný prístup , ja kopu veci darujem aj drahých ale toto nie,za ten postoj správanie
A ešte máme by som povedala že u mňa skončila,zobrala zvyšné veci. A odmlčala sa minimálne na nejakú dobu
Tak to je fakt vrchol - totalna bezocivost ta tvoja sesternica. Skratka tam chodte osobne...a urcite poriesite
na obranu matky -ok spravila hlupost nasere to nevieme preco zaco a ci to je jej prva chyba .. mozno ju to teraz naozaj mrzi a v tej chvili proste nepremyslala... ale ved je to matka.. kolko sa isto ona dcere naodpustala nielen v puberte ..kolko chyb zakladatelka narobila a matka to riesila s usmevom ... ukoncit s nou kontakt vynadat jej ?? to myslite vazne? ved nepoznate ani jednu a ani druhu taketo vazne veci radit voci mame.. ok sesternica je p..ca ze sa vyjadrila ako sa vyjadrila ale mama si snad zasluzi odpustenie.. su to len haraburdy veci kt ozno naozaj nebudu chybat ... mame povedat ze a to mrzi a ze si nahnevana a aj to ako to dopadlo ae isto by som na nu nekricala a nedurdila sa doma ...
@didi2102 a je to viac ako tvoja mama? to sa fakt kvoly veciam len za to ze maju znacku ste schopna do krvy pohadat s mamou? vsetko sa da vyriesit odpustit si ... mozno jej tie veci dala inak ako tu zakladatelka tvrdi - preto taketo rady niesu naozaj na mieste . ale tak kazdy mame uctu k rodicom inak nastavenu a aj materialne veci su pre ludi inak dolezite ..
Napisala by som jej kedy pride muz ci ja pre veci.Ponizujuce sa kvoli veciam hadat, ale tiez Vam nerastu peniaze na strome.Mama to strasne pokazila tiez sa nemusi hrat na samaritanku cudzimi vecami
@didi2102
@kurciatenko1 ja neviem ženy ale ja mám druhé malé a kebyže mi moja mama daruje veci a je jedno či fusak ábo čo a mne to treba lebo čakám to dieťa ! Tak som nasratá,mohla som topredat čo nepotrebujem , mohla som starším kúpiť topánky,bundy atď ja neviem berte si naše auto,lebo mi máme na druhé ? Uf no ja také neuznavam
@syslik81 matka jej este vynadala takze to bolo evidentne umyselne ze ona chcela byt za peknu a rozdava veci co jej nepatria a este vynada majilke svojej dcere a ano aj ake matky su a aj horsie
ako v podstate nejde ani o veci ale o to ako sa matka chova k svojej dcere ako ku handre a viac sa snazi vyhoviet svojej neteri
@loginexistuje a ty si tam bola? mozno jej nevynadala len nieco povedala a kedze zakladatelka uz penila vzala to inak ako to bolo myslene a mozno nie .. preto tvrdim ze radit ukoncenie vztahu s matkou ci jej nadavat je nezmysel ,, ja si nebranim mamu a ani sa nedavam na niciu stranu ale viem ako clovek v hneve reaguje a inak berie vyslovene reci,,, mali by si to s mamoou normalne rozumne vyjasnit a nie hned trhat vazby ..
@syslik81 ved to napisala zadavatelka a s niektorymi mamami si to nevies normalne vydiskutovat lebo ini budu pre ne vzdy lepsi ako vlastne deti a vnucata
ja vychadzam z toho co pise a pride mi to realne tiez sme zazili obdobne osobne uz neriesim ale ani doverujem (lebo toto je o dovere medzi mamou a dcerou)
Nech to mama pýta späť. Ona jej to dala, tak nech to žehli. Dobre vie, čo si sesternica zobrala, tak nech to vráti. Veď aj ty čakás a budeš to rovnako potrebovať ako sesternica

ja by som zavolala mame (alebo nech jej zavola tvoj muz) a bud ti da sumu v eurach na to aby si si dokupila to co ona darovala alebo poslala linky a nech to kupi cez net a zobrala by som si svoje veci od nej a muz nech jej vynada proste toto si nema co dovolit a sesternici by som napisala ze ak sa dotkne mojich dalsich veci volas na nu policiu (mas dokaz ze nesuhlasis s darovani ) a mozno by som jej aj napisala na fcb nech vrati co zobrala bez tvojho suhlasu