icon

Moja matka je hyena a vždy ma rozplače

3. máj 2021

A to doslova. Vždy ma rozplače. Pekného slova nemá. Každého ohovára, na nikom nenechá niť suchú. Celý život mi ubližuje svojimi rečami. Vždy ma musí ponížiť, ublížiť mi. Ktosi ma pochválil, že dobre vyzerám a mamka na to "Snáď si nemyslíš že to myslí vážne". Vyzeráš hrozne. Kritizuje na mne úplne všetko. Nenávidím ju. Takisto svoje kolegyne, zvlášť jednu. Podľa nej všetko, čo sa jej nepáči sa nepáči nikomu a ktokoľvek, kto povie opak, podľa nej klame. Lebo iba ona má pravdu a je to tak ako ona povie/si myslí.
Čo s takým človekom? Ako jej nedovoliť mi viac ublížiť?

Strana
z2
matricia
4. máj 2021

@fantaghiro21 ahoj fantaghiro. Mozme niekedy popisat a pofilozofovat si? Mam to podobne

matricia
4. máj 2021

@sassannka Tak to je sila

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
kikulienka19
20. júl 2021

Na vsetko sa da pozerat z viacerych uhlov. Z uhla rodica, z uhla dietata, z uhla obete... zivot treba brat taky, aky je. Ludi tiez. Kazdy mame svoje nalady, komplexy a zauzivany system myslenia. Musis ju brat taku, aka je a nevztahovat si jej poznamky na seba. Je to jej nazor z ty ho nemusis akceptovat. Odporucam knizku od Stefanie Stahl Tvoje vnutorne dieta musi najst svoj domov. Je to v nej dobre vysvetlene.

medea2003
22. júl 2023

@number19 Presne tak, plne s tebou suhlasim. Takito ludia si absolutne nevazia akekolvek snahy u tych ostatnych. Bud sa prisposobis ich vnimaniu sveta, alebo ste ti najhorsi...

Strana
z2