icon

Moja najlepšia kamarátka si začala s mojím synom

20. okt 2022

Baby ako sa zachovať? vekový rozdiel medzi nimi je 15 rokov,vraj sa majú radi

Strana
z2
andrea_prestastna
21. okt 2022

Par krat si vrzne a bude po vztahu,

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
janickacrazy
21. okt 2022

@zoro9836 no tak to by bola dosť katastrofa, snáď si dotyčná aspon toto uvedomí

sashabb
21. okt 2022

@solange7 lepšie si to nemohla napísať. Tiež jej príspevky preskakujem, lebo sa nedajú čítať. Hlavne to vykanie mi úplne kole oči 🙊

solange7
21. okt 2022

@sashabb a to som ani nemyslela uplne ze v zlom. 😀 Len mi pod kazdym prispevkom lezie na nervy, ze v kratkom zadani vycita z pomedzi riadkov take veci ako kedysi ked odpovedali "odbornici" v casakoch na dotazy. 😂 Mega litanie a vlastne dokopy onicom.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
solange7
21. okt 2022

@jabadabadu ja tam vidim aj jemny zavan vestice jolandy😀 Lebo ked som si precitala prve tri riadky jej odpovede pod tymto prispevkom, tak som sa musela smiat, ze kde tam ona co videla, citila a šípila. Ved zadavatelka prispevku napisala len jednu vetu. 😀

pipistrel13
21. okt 2022

kamaratka sa teda riadne v
blba...keby sa bavime aspon o chlapcovi po 20ke so skoncenou skolou,tvoj syn je este decko a od kamaratky by som to brala ako uplny podraz
ale hnevat sa ti nepomoze a nema to zmysel,len kamaratka by mi uz zrejme nebola

dadis
22. okt 2022

@solange7 Tiez preskakujem, podla stylistiky je to starsia dama. Mozno aj my o 20rokov tu budeme prispevat tymto stylom 😅

mimka2019
22. okt 2022

@solange7 haha mne ta dotyčná pani vynadala 🤣 lebov jednej diskusii o podvodníčke napísala ako ju ľutuje, že mladá atď. a pritom tá podvoníčka okráda roky....a keď som jej napísala nech prestane ľutovať tak také romány mi napísala 🤣🤣🤣 to sa nedalo ani čîtať

lulaby1982
22. okt 2022

Ďakujem za info, nič meniť nebudem , je to čisto môj názor kt mám , kto ste si zoberie si zoberie niečo ,kto nie nemusí. Ja tiež čítam príspevky ,kt.sa mi nepáčia ,pretože tu nemajú čo hľadať , sú urážlivé a ponižujuce.

Som ochotná zmeniť rétoriku iba vtedy ak budú ubližovať.

lulaby1982
22. okt 2022

Ale veď samozvané odborníčky sme tu všetky či Vy ste iná ,aké prosím máte postavenie Vy tu?

nini1978
23. okt 2022

@lulaby1982 a to z jednej vety,ktorú napísala autorka si našla námet na celý ten román ?
Neuveriteľné to cítenie ,no niečo neskutočné

lulaby1982
3. nov 2022

@nini1978 asi ste čakala niečo iné ,len ja som reagovala na tú pani nie na Vás , ak s tým máte problém netreba čítať a písať svoj názor a bude všetko ok

Strana
z2