Moja najlepšia kamarátka si začala s mojím synom
Baby ako sa zachovať? vekový rozdiel medzi nimi je 15 rokov,vraj sa majú radi
Koľko má tvoj syn rokov?
Dobrý deň, z Vašich riadkov čítam zúfalstvo, a šok prekvapenie .Šípom,že nie ste spokojná s erotickým výberom .Ak je syn dospelý tak už nič, je to slobodný človek . Spoliehate sa na to,že ste mu vstepila no ja z Vás a pozehnajte tomuto vzťahu. Poviete deti moje ,žehnam Vám a choďte a milujte sa .Čo Vás tak strašne obťažuje a kvari,aspoň je to v rodine,ako sa povie.
Tu sa skôr vynára otázka,čo Vasemu synovi tak veľmi imponuje na jeho partnerke?Toto prelustrujte,prečo si ju vybral, čo bolo kľúčom výberu. Vy neveríte vlastnému synovi,že sa o seba vie postarať a vybral si podľa jeho gusta správne?
Ak žiju sporiadanym životom len dobre , Vy sa tešte,že chlapcisko je zdravý a hlavne sa odpútal od rodiny a že sa nedrží Vasej sukne a stal sa z neho dospelý zdravý muž.
Už to nie je rukojemník dospelého človeka ,už to nie je bezbranné batoľa, Vás syn je dospelý muž. Vy si nájdite iný objekt záujmu a sústreďte sa na seba ,čo potrebujete Vy a keď máte silný pud vo Vás ako matky a tuto rolu potrebujete vyzivovat,tak si vytipujte menšie deti ,alebo si urobte ďalšie bejby a hotovo.
Buďte tu pre neho, nekritizujte jeho výber , toto úplne ignorujte,šak ja som Ti hovorila,že Helena nie je dievča pre Teba, nech si vyskúša eroticko dyadicky vztah.
Niečo Vám prezradím , Vy máte rolu na doživotie , Vašu stoličku nikto nevykopne, ale taká partnerská stolička, to je horúce kreslo, tam sa to môže zmeniť rýchlosťou svetla.
Švagor má o 15 rokov staršiu ženu a svokra mu to pri každej návšteve vyčítala, vyhovárala a ohovarala všade kde sa dalo. On tam prestal chodiť,prestal sa kontaktovať,už len minimum. Čiže súhlasiť nemusíš, ale respektuj to, inak môžeš o syna prísť. Aj tu ženu ,tvoju kamošku , brať v pohode.
@klarolinne syn ma 18
No co, ak je to pravda, chodila k vam, syn dostal na nu chut, ana sa tiez ulakomila na mlade maso.
@derdia Stretavali sme sa dost casto,cez koronu denne,pomahala som jej s detmi.Neskor min raz do tyzdna..syn povedal ze sa do nej zalubil.Ja som s nou prerusila kontakt
Syn je poblázneny kvázi ešte pubertiak ale ona by mohla mať rozum a ani to nerozvijať ďalej ,ja kamoškine deti beriem ako deti ,a tak sa o nich aj bavime ...či majú 5 alebo budú mať 18.. je trošku rozdiel 30 ročný chlap a 18ročny chalan ,je to smutné a zúfalé a zrada od kamošky ktorá zrejme vyslala signál tam kde nemala .
18, to bude ešte školák asi. Nechaj ich tak, však ona ho zachvilku odkopne keď sa ho nasýti. Bude treba peniaze, starostlivosť o niečo a hneď pochopí že s mladým sa to nedá. Iné je keby mali 30 a 45. Ale v 18tke fakt nie. A on aspoň bude mať životnú lekciu
Keď sa zaľúbil, asi s tým nič nespravis. Ak by si aj chcela, jedine nasilu a tým si ho len otocis proti sebe. Poviem ti to tak, že z tohto vzťahu viac vyťaží tvoj syn ako ona. Ona bude na hanbu keď to vyjde von, jediné čo mu môže ponúknuť je, že ho niečo priuči, chlapec si uzije a bude mať skúsenost a lekciu do života. Možno mu zlomí srdce ale aj to patrí k životu. Nerobila by som z toho vedu, nejdú sa brať, ona má svoje deti, svoje starosti a berie ho zrejme viac menej len ako rozptýlenie, časom to pomynie.
@nikdenikto a to by si bola v pohode keby tvoja kamoska sa “nasyti” z tvojho pubertalneho syna???? Dietata??? 18 rocni su este deti aj ked na papieri “dospeli”. Tato situacia je absolutne neakceptovatelna.
@lulaby1982 vidim, ze si registrovana od 10/2022. Za poslednych par dni si vsimam pod temami tvoje prispevky a musim povedat, ze tam mas vela slovnej vaty. Posobis ako samozvana poradkyna. Rady a stylistika ako z casopisu zdravie, skratka to nedokazem to docitat dokonca. Skus na tom popracovat a mozno to bude lepsie.
@andrejkap123 nie, samozrejme by ma to žralo ale čo môže urobiť? Jedine zákaz návštev u nich doma, nič iné. Ako to zakáže? Proste nijako, lebo sa chlapec zoberie a pojde bývať k nej - ak to dovolí tá kamoška. A toto by bolo asi najlepšie lebo by to ešte rýchlejšie skončilo podľa mňa.
Takýto vzťah väčšinou dlho nevydrží. Moja kamoška takto chodila s 18-rocnym chalanom, keď ona mala 28. Bolo to vraj úžasné, bláznivé, ale po roku jej doplo, že to nemá budúcnosť. Tak sa rozišli.
Toto neviem pochopit. Z pohladu tvojho syna ano, adrenalin, dobrodrustvo, naivnost, nevedomost, vzruso. Ale z jej pohladu? Slobodna 33rocna matka takyto ulet? Berie vobec ohlad na svoje deti? Pozri, 99,9 percent im to aj tak nevydrzi…Ak budes synovi zakazovat, odhovarat ho, tak to moze mat opacny efekt a silou mocou ti bude chciet dokazovat ze on ma pravdu a ty nie.
Ona ma deti? Asi by som hodila debatu so synom, ci sa citi na to byt nevlastnym otcom. A "kamoske" by som asi dala po papuli. ( nie, nedala, ale ...asi by sme to ukocili ked sa takto ulakomila na mlade masko)
Problem s hlavou ma tvoja kamoska. Netrufa si na dospeleho muza, tak drapne po neskusenom. Ja by som to v tomto pripade riesila trochu specialnejsie. A buducnost to nema, pokial je syn asertivny a nenecha sis… na hlavu. On je nazorovo uplne inde ako by mala byt ona. Mam kamosku 20 rocnu, ja o polku starsia a sama badam priepastny rozdiel v nazoroch. A to je zodpovedna mama dvojrocneho chlapca. Predsa len ma ten prehlad v zivote iny.
A teda nasrana by som vseobecne bola na tu zensku, ale este na kamaratku. No kludne by som jej aj plestila. Stat sa moze vselico a mnohe viem tolerovat aj prijat, ale toto je des. Kazdopadne, nechaj ho. Bude mat skusenost do zivota a ona od zivota dostane do drzky.
Suhlasim s petamich.
Osobne ma udivuju názory, že nechať tak. Áno, žiaľ syn je plnoletý, právne na to nemáš dosah. Skús sa so synom porozprávať. Zakázať mu to nemôžeš, ale nedala by som ani požehnanie. Preboha ved chlapec je tretiak na strednej. Ja by som nejako zatlačila aj na krásavicu aby to ukončila. Pokojne aj vyhrážaním. A pokojne ma za to ukameňujte za tento názor. Nahnevaná by som bola, že mi kamoška zviedla syna. Úplne iné príspevky by tu boli ak by išlo o dievčinu a kamaráta rodičov.
🤦♀️kamoška nerozmýšľala rozumom🤐 nech by sa jej akokoľvek tvoj syn páčil predsa musi mať určité zásady a zábrany...u syna ma to neprekvapuje az ho ľutujem,vážne...mňa by je*lo... asi...
@zoro9836 áno, otec dievčaťa by dal kámošovi cez hubu a bolo by vyriešené. Inak presne toto sa stalo mojej kamoške, zaľúbila sa do kámoša svojho otca a vieš čo? Sú spolu vyše 20 rokov a majú šťastné manželstvo a 2 deti.
No co aspon ho do zivota nauci co ma 😉😉. Co uz 18 ročnému budes zakazovať. Normalne by som s nou jednala ako keby priniesol inu priatelku. Casom ho to prejde. Len nech pouziva antikoncepciu aby nemala dalsie dieta. Ja by som ich praveze chcela mat na ociach. Nehovorim, ze by som mu nepovedala, ze sa mi to nepaci, to povedala aj mu vysvetlila nevýhody zeny s detmi. Hlavne v jeho veku. Ale jednu vec by som nerobila, nestrazila by som jej deti. Nech chlapec pochopi, ze deti su zodpovednost a aj obmedzenie.
@zoro9836 moja kamoška mala 21, ked sa dali dokopy, ale tak u 18-ročného chlapca je veľká šanca, že im to nevydrží
Pozri sa na to z pozitivnej stranky, mas fajn nevestu 😃 ano, sprvu je to sok pre vsetky strany. Ale ono im to asi ani nevydrzi

chapem, ze to moze byt neprijemne, kazdopadne ak aj on je dospely, asi s tym vela nespravis, nemusis ten vztah vyslovene podporovat ale ani zatracovat, skus byt Svajciarsko, aby si si nenarusila vztah so synom, mozes mu povedat, ze nadsena nie si ale akceptujes, ze je dospely a je to jeho rozhodnutie