icon

Moje dieťa si pamätá minulý život

levander89
1. máj 2021

Ahojte, mate niekto skusenost s tym, ze si vase dieta pameta minuly zivot? ze zacne napriklad hovorit, ze ja mam inu maminku. Ze sa vola inak, ze si pameta inych ludi a cim viac vyrasta, tak k tym istym info pridava len detaily.

elementissa
1. máj 2021

@levander89 regresna terapia (vedena certifikovaným psychológom) je mágia, ale zisťovať si údaje o minulom živote dieťaťa je úplne v poriadku 😅🙈🙈 idem si zobrať 🍿🍿🍿 toto bude zaujímavé

leuska15leuska15
1. máj 2021

@zuvelyn presne si to vystihla. Určite šla za rodinou, ktorým umrelo dieťa a zhovárala
sa o tom s nimi a vypytovala sa ich na detaily smrti atď.. 🤔 Asi ma každý zlynčuje za nazor ale podľa mňa dieťa cosik si vymyslelo a ty si to 50x zvelicila aby si bola zaujímavá. Neverím tomu ani trochu

derdia
1. máj 2021

@levander89 ahoj moje dieta mi bezne hovori, ze jej chyba ta druha maminka a ocinko, ktori zomreli a aj sestricka a bracek😏😏😏😏ale ja to beriem ako fantaziu a absolutne sa nad tym nezamyslam... Lebo minule povedala dokonca, ze ta tretia maminka😉😁😁😁

malykonik
1. máj 2021

Nemám s tým skúsenosť, ale čítala som o tom knihy. Tuším aj knihu Zabudnutý čas. Na minulé životy verím, a ak by sa to stalo s mojim dieťaťom, overila by som si fakty ak by to bolo možné, a brala to normálne (tým myslím nepotlacala by som v dieťati spomienky ani mu nevravela že si vymýšľa) .. Vraj by to malo časom prejsť a dieťa by malo čoskoro zabudnúť.. Asi to chce čas.. Držím palce

79viktoria79
1. máj 2021

@ivsoja2020 tak potom aj tvoja musela s nimi zomrieť nie? ked si ich pamata 🤷

mrkvicka060
1. máj 2021

Moj mladsi 3 rocny syn mi minule hovoril, ze ked este nikto nebol na svete, iba my, tak tu boli vsade dinosaury... 🤷‍♀️ 😅

katecameron
1. máj 2021

Nikde som nezachytila koľko má dieťa rokov.
Je to super keď to vraví počúvajte ho celá vás naučí.Tiez môj malý veľa hovoril o takýchto veciach.Uz je veľký už nehovorí

majulino
1. máj 2021

@n820p toto som aj ja čítala

leuska15leuska15
1. máj 2021

Dennodenne vidíme, koľko na nete ľudí si vymýšľa hoaxy, len aby boli zaujímaví...🙂

Mimochodom,kebyze mi umrie dieťa, psychicky sa zrutim... Kebyže potom prídu za mnou ľudia čo mi tvrdia, že moje dieťa je prevtelene u nich a ja nemôžem byť dennodenne s nim, zrútila by som sa ešte raz. Autorka Bravooo. Ešteže to nie je pravda 🙂

P. S: Som to čítala manželovi a čítala som mu aj komentár o ''druhej maminke'' a manžel sa zasmial, že dieťa asi stretlo ockovu druhu '' kamosku'' 🙂

luccija
1. máj 2021

@levander89 hlavne tu fantáziu s dieťaťom nerozvijaj vypocuj si, nezosmiesnuj a život ide ďalej nezamotavaj sa do toho.Regresna terapia nie je, žiadna mágia bežne sa používa na zistenie prečo človek trpí úzkosťami a pod..ja som v tom veku mala neviditeľných priateľov, ktorí sedeli pri mne medzi 3-4 r je to bezne

marcellka32
Autor odpoveď zmazal
lenusa20
1. máj 2021

No dejú sa rôzne veci medzi nebom a zemou a často krát su deti akýmisi údajne sprostredkovatelmi čohosi.
Vlastná skúsenosť z nedávna.. trocha iná ale predsa... Mam 5 ročnú dcérku a je dosť komunikatívna a aj vyjadrovať sa vie krásne... Zhruba rok si priala intenzívne súrodenca. Pred vianocami až do môjho otehotnenia mi dokonca povedala, že večer na to myslí a velmi si praje aby sme mali bábätko a že prosí Ježiška. Akoooo my sme sa doma na tom velmi bavili.. zadarilo sa nám v januári a nikto to nevedel okrem mňa a partnera.. ale mala ešte pred testovaním chodila po dome za nami a hovorila že ja mám bábätko v brušku.. smiali sme sa, lebo ona stále nám vysvetľovala, že je ešte maličké a že musí rásť. A my sme sa tešili, až na to že v 8 tt som mala MA a v nemocnici povedali že zhruba na konci 6tt sa zastavil vývoj. Mala ešte pred tým chodila za mnou a že bábätko je veľmi malinké a či ma nebolí bruško, stískala ma a pusinkova brucho.. Mne nič nebolo. Nebola doma až som potratila, bola u ex a nemala ani od kial vedieť že som v nemocnici.. potom keď prišla domov len ma objala a sa ma pýtala či má ešte veľmi bolí bruško a že ona si zasa bude velmi priať bábätko od Ježiška... Ženy ona potom už ale o bábätku ani slovko nepovedala. Akurát sa mi raz pred spaním sťažovala že načo si má ešte želať, keď ju ježiško neposlúchol a Lenku (take meno dala od kedy začala tvrdiť že mám bábätko v brušku) mať nebudeme.
U nás doma z jej úst sme o bábätku ale nepočuli. Cele divné hlavne spätne až som si to celé uvedomila... Behom toho sme sa len z nej smiali že aká je zlatá..

c_est_la_vie
1. máj 2021

@lenusa20 ja mam na ploche podobnu skúsenosť s cudzím dieťaťom. Na mňa v obchode cudzie dieťa ukazovalo a kričalo bábo bábo bábo. Bola som v 8 týždni.
A nedávno mi cez koronu zomrela babka, ktorá môjho syna ani nevidela kvôli lockdownu. Večer v deň pohrebu môj 4 mesačný dával hodinu pápá, pozeral do 1 kúta, smial sa. Absolútne ma nevnimal, a to som mu chytala tu rúčku, otáčala ho na seba, rozprávala mu.

papaya308
1. máj 2021

Mne 4r syn povedal, že mám v brušku Marienku. Aj tam bola 😀 Sú veci medzi nebom a zemou, ja by som sa z autorky nesmiala

sisa_s
1. máj 2021

Citam debatu, prepnem sa na fb a tam clanok 🙈
https://lalala.sk/2021/04/4-rocna-dcera-popisuj...

elisebah91
1. máj 2021

Ja na minule zivoty neverim, ale stala sa mi jedna vec. Ked som mala tak do 10rokov, isli sme s mamou okoko stareho domu k starejmame a ja sa mami automaticky pytam: ,, mami, kedy zavreli tuto krcmu U zida? Snivalo sa mi,ze som bola ocka cakat a pive. ,, a mama na mna oci vyplestenie, ze co to vravim? Ta krcma je uz davno zavreta este ked bola ona mala...a ja rozmyslam co to bolo. Doteraz si viem ten sen vybavit. Moja skusenost mi bola ale vysvetlena nasledovne. Nasi predkovia zili a chodili na miesta ktore im boli blizke, srdcu mile, alebo kde stravili viac casu..a vlastne toto sa akoby ulozi do genov, ktore podedia potomkovia..akoby ODTLACOK PREZITYCH MIEST A SITUACII V GENOCH potomka. A myslim, ze to moze byt pravda, pretoze v mojom sne nemam bezne oblecenie, skor jednoduchy sedliacky kroj a vsade dymu z tuhych fajok. Mozno nejaky odtlacok od mojej prastarkej na ktoru som sa podala, ako vravia. Kto vie...

leuska15leuska15
1. máj 2021

Ja by som ešte rada zareagovala k ''druhým maminkam'' a podobne. Dnes je bežné, že majú niektoré deti 2 mamy (svoju mamu a ockovu novú ženu). V škôlke o tom povedia kamošom, niektoré deti to nevedia pochopiť (keďže u nich je bežné mat 1 mamu), nedokážu to v ich hlavičke vôbec spracovať, stále nad tým rozmýšľajú, predstavujú si to a z toho vznikajú mnohé príbehy o ''druhej maminke''. Nemusí to byť absolútne maminka z minulého života 🙂

kiki68
1. máj 2021

My mame 9 mes babo, ale ja neviem preco zvlastne reaguje na urcite zvuky a mam vzdy dojem, ze sa mu v minulom zivote asi nieco stalo a preto sa toho zvuku boji. Neviem , mozno zistime casom. Alebo to pominie. Mne sa zvykne snivat od detstva o jednej vlakovej stanici a mam strasnu uzkost ked okolo mna prejde vlak. Ze stojim na nastupisti a vlak ide okolo. Mam z toho hrozu. A neviem preco .

leuska15leuska15
1. máj 2021

@kiki68 každý máme strach keď prejde okolo rýchlik :D akože si pamätám ako sme vždy na nástupišti stali a čakali a on sa rútil a brzdil a skripal, vždy som si skoro cvrkla :D a kamošky hovorili to isté.... A to co hovoríš o tvojom dieťati ani snáď nepotrebuje komentár 🙂

h_petra
1. máj 2021

@c_est_la_vie 4 mesačny dával "pá pá" 😄🙈 no jasné... 😄

silviaeli
1. máj 2021

@luccija v tom veku deti vidia duchov..a poznala si tých neviditeľných priatelov??
@c_est_la_vie deti vidia duchov..vaš videl vašu babku..😇
Aj nám sa to stalo..

zuzinapipina
1. máj 2021

@levander89 ja naprikald na minule zivoty verím, moj maly tiež koľko krát splietal, ze nas dedko bol jano😂a podobne, ale tak ro beriem s rezervou, ale duchov videl ked bol malinky, to sme si užili teda.
Regresna terapia nie je ziadna magiaysom katolícka a na regresnej terapii som bola u psychologicky. No a reinkarnácia bola súčasťou ranneho kreatanstva až v 5-6 storočí bola z biblie odstranena, lebo sa to zjavne niekomu nehodilo. Poznám viac takých prípadov z okolia, o malých deťoch o jednom bola aj článok tusim, skusim pohľadať. Jedno dieťa raz ukazovalo presne miesto, ze kde ho niekto zabil a je tam pochované jeho telo.. Zo začiatku tomu nikto neveril az tam nakoniec naozaj vykopali telo toho muža ktorého to dieťa popisovalo.
Úprimne, rešpektujem ľudí co nato neveria, ved ja sama som tiež na také veci neverila este pred par rokmi, ale človek veri v iste veci len potiaľ, pokiaľ ma určenú hranicu, a ľudia zabudli, že tu hranicu si vedia posunúť sami. No automaticky hneď označia zensu to len hlúposti. Ja by som s dieťaťom isla za nejakým psychologom, co nato veri a co by vam odporúčal s tou informáciou spraviť, aby nebolo nikomu z psychickej strany ublizene pripadne niečo nedoriesene. Neviem. Dieťa po čase na tieto veci zabudne, okolo 5-6-7 roku poväčšine. Ale čítala som raz, ze jedna pani tak ked bola uz dospela, tak viem ze vedela ze zemrela v minulom živote, ako sa volaala a ze ma súrodencov, a vedela presne ich mena adresy a všetky informácie a ich aj navstivila. Je kopu príbehov, ale kto v to veriť nechce, tak to bude označovať za vymyslené. Pravdu sa dozvieme všetci asi až na konci všetci, ako to naozaj je.. Mne osobne reinkarnácia príde ako jediné vysvetlenie, prečo sa rodia chore deti, prečo niekto žije krato a niekto dlho, prečo ma niekto ťažký život a niekto sa ma ako v bavlnke, je to vela veci, ja mavam tiež veľa snov, az takých neuveriteľných, ze viem, ze to bolo z minulého života napríklad

littlebubble
1. máj 2021

Neviem, že či je niečo také reálne, ale nesmejem sa tomu.

Žijeme na planéte vo vesmíre a tiež si to nevieme vysvetliť takže možné je všetko.

janulik2008
1. máj 2021

Sú veci medzi nebom a zemou to áno ale aby cudzia žena šla za inou a povedala jej že Vaše dieťa sa prevtelilo do môjho. Nehnevaj sa ale keby že otvorím dvere a nejaká žena povie že moje dieťa sa prevtelilo do jej tak si niečo pomyslím.
Čo verím tak je to že deti vidia to čo my dospelí nie apropo tá regresná terapia či ako sa to nazýva ma zaujíma 🙂

levander89
autor
1. máj 2021

@janulik2008 vyborne, ja som nic take nepovedala.. tu mame dokaz ako rychlo sa veci dokazu skreslit

michaela567y
1. máj 2021

@mrkvicka060 možno že je tvoj malinky nejaký Dino🤣🤣🤣🤣

nevenka
2. máj 2021

@kiki68 tak ja som skoncila s vierou v minule zivoty, ale ked mam ist na spoved, proste citim, ze uz je najvyssi cas, tak sa mi zacne snivat o vlakovych staniciach, bunkroch, natlacenych ludich vo vlakovych voznoch, proste s vojnou. Je tam kopa strachu, kriku, citim sa sama alebo niekam utekam a bludim. Za bezneho zivota sa bojim vlakov, neznasala som, ked som mala ist vlakom, na vytahy a stiesnene priestory uz som si zvykla ako tak, a z coho mi je brutalne zle, je, ked citim savo, chlor. Je mi na zvracanie a citim uzkost, celkovo neznasam ten pach. Mne to pripomina koncentracne tabory, akoby kdesi v podvedomi som toto zazila. A mozno, je to ta geneticka pamat z rodiny. Starka mi rozpravala pribehy, ale take, co zazila ona ako dospela, vydavala sa pocas vojny, prve dieta mali tiez v 43, bolo tazko chore a lieky dostala od nemeckeho lekara, co bol s vojakmi u nich v krcme. Do konca zivota ho spominala, ako jej zachranil dieta a kolkokrat trpli, lebo do krcmy chodili Nemci aj partizani. Alebo spominala niekeoho z rodiny, co zahynul kdesi na fronte pocas prvej svetovej. A dokonca mame doma fotku z koncentraku alebo odkial, nejaky pan, nebiem, kto to bol, vychudnuty s cislom na hrudi ☹...Alrbo z ineho sudka - chodievali sme k starkej autom kazdy vikend na navstevu cez jednu konkretnu dedinu a tam je taky dom, co ma take siroke schody, taky historicky a vzdy som sa nan musela pozerat, ze ake krasne boli tie schody a ze som po nich tak rada kedysi chodila, ako dobre sa tam byvalo...uplna haluz, ale dodnes si ro pamatam. Netusim, co to je a nejdem rozoberat.
A este s tym babatkom v brusku. Dcerka si velmi priala surodenca, ale dievcatko, mame chlapceka a ona stale splieta o dievcatku, ze Jezisko mi dal do bruska dievcatko...tak neviem, lebo v januari minuleho roku som mala pozitivny test, ale nakoniec som dostala menstruaciu, oneskorene, nie ovela...az potom o 2 mesiace som otehotnela znovu. Ale stale, ked sa tak zamysli, spomina dievcatko...az normalne tuzim estr po 1 babatku, a to uz toto bolo vo vyssom veku a neviem, ci by zdravie dovolilo 🙂

nevenka
2. máj 2021

A este dodam, k tomu Savu, ako vlani prisla korona, tak som kupila Savo, lebo ziasna ina dezinfekcia nebola uz, Sanytol a spol....Ale kto ma pozna, vie, ze rovnako ako zo Sava mam paniku, tak mam paniku z bacilov, virusov, nakazy, som taky Monk. Uspesne som potom zohnala ten Sanytol este, a Savo je v skrini. Ked cisti muz kupelnu Savom, zaleziem aj neviem kde...ja by som to najradsej robila v plynovej maske, keby som musela. Az tak silne to je. Ale uz verit na minule zivoty nemienim, ani sa tym zaoberat, dost som sa psychicky rozkladala, ked som v kuse nieco riesila a regresy a co ja viem co...proate zavriet tie vrata a zit zivot tu a teraz, nevrtat sa v tom co bolo, co mozno bolo a tak. Na nic dobre to nie je. Podla mna teda.

andreatytler
2. máj 2021

@levander89 Napis prosim viac o tom ako ste si tie informacie overili.
Tvoj prispevk ma velmi zaujal, lebo som o tom este nepocula ale verim ze deti maju lepsie vnimanie nadprirodzena ako dospeli. Ale ako som citala tvoje dalsie prispevky, zacinam pochybovat ci je to pravdivy prispevok.