icon

Moje trápenie s partnerom

rowrow14
11. jan 2014

Baby som tu pod iným nickom, ale už sa niekomu musím zdôveriť, už nevládzem všetko držať v sebe.. Tak to skusim zhrnuť... partnerom sme už dlho spolu, preskakala som si s nim už aj nevery a aj ked sa odvtedy zmenil- v tom že už ma nepovadza(aspon teda o tom neviem) tak sa meni zase k horšiemu....Myslim že take važnejšie problemy prišli zrovna vtedy ked sme začali čakať babatko-ktore sme ale obaja chceli a snažili sme sa on. Ja som však mala ťažké tehotenstvo a tak to bolo komplikovanejsie. No odkedy sa nam dietatko narodilo tak to ide z kopca. Teda ma take obdobia ked sa snazi, a aj na dieta je dobry. Ale už ma viackrat fyzicky napadol, a teda neni to lahke držať to v sebe. Cely problem je teraz ten, že ja už neviem čo mam robiť.... Už dlho som pri nom neni šťastna, aj ked ho stale lubim.... Zostal taky bezcitny a ohlad na mna neberie, ani s dietatom mi nejako nepomaha...zijeme stale so svokrovcami a tak som si mohla doteraz financne dovolit viac, nakolko som nemala ine vydavky iba ako jedlo a dietatko. No neviem.....Teraz sa to vo mne už zlomilo... Večer sme riešili,teda vlastne ja som sa hnevala na neho za to že zase si cez vikend zmenil plany bez nas aj ked sluboval že pojdeme spolu tam a tam....a v tom to cele je...Vo mne sa už spustila lavina toho, že to čo mi všetko slubi sere na to, uprednostnuje kamaratov.... Jednoducho som mu to vyčitala a ja už neviem teda či za to možem ja alebo čo ale dal mi facku..rovno dve...Akurat ked som sedela na posteli a držala dieťa po kojeni na rukach aby spinkalo..Tak v tu chvilu sa neudžal a strelil mi facku.....ked som si všimla že to moje dieta otvorilo oči a pozeralo čo sa deje prebral sa vo mne nejaky materinsky instikt povedala som mu že to malinke videlo!!! a tak som mu chcela facku opatovať to však sa mi nepodarilo a dostala som dalšiu ...a to už ozaj silnu... Aj ked...mna to možno bolelo fyzicky len chvilu, no psychicky to už nezvladam, je to aj o hadkach o tom čo všetko mi vykriči ako mi nadava a aky je bezcitny.....Neviem, vobec neviem či mam s nim zostat kvoli dietatu aby mala plnohodnotne zazemie a mala aj otca aj mamu (čo sme my obaja nemali) a tak pre malu všetko ale čo ak bude zase svedkom niečoho takehoto?☹(( Dalšia vec... Nemam s nou kam isť, nema mi kto pomocť a financne v našom meste s podnajmom si asi neškrtnem ked materska je 220 z toho 20 ide na sporenie na malu a cena najmu sa pohybuje o tych 240 eur... aj ked mi bude davat na malu on mesacne niečo, to by bolo asi max. sto eur a zo 60eur mesačne s malym dietatkom asi nevyžijeme ☹(.. Prosim vas čo myslite čo mam robiť? ake mam možnosti? už nevladzem takto, všetko v sebe dusiť, no a nechcem aby malinke nemalo otca tak ako ja...:( Prosim vas ženy, viem ako to na mk chodi, toto neni vymysleny problem ale moja realita a moje trapenie, s ktorym sa nemam a asi ani nechcem nikomu zdoverovať radšej som ticho, tak sa zdoverujemm aspon vam, nech viem aj iny postoj k veci, či ozaj som ta zla alebo čo mam robiť... A možno je to napisane trochu zmatene, no tak sa aj citim, tak kludne vam poviem aj viac ak budete mat zaujem...dakujjem aspon za vypočutie ☹

vitacalcin
12. jan 2014

Ked ti ublizuje... najlepsie je hned najst nejake riesenie a odist od neho a to cim skor, vela stastia

adka0987
12. jan 2014

@rowrow14 a uz mas kam ist alebo ides do kriz..cent..A je to tu ukoncil to on , hore hlavu a pakuj 😉 lepsie sa uz prinom nebudes mat .Ked chces vediet ci mu na tebe alebo na malej zalezi tak si najprv vybav kam pojdes , pockaj az sa vrati usmievaj sa a bal si pred nim veci ako keby sa nic nestalo prosre odchadzas.Nebut smutna ..ziadne rozhovori len ked sa na nieco opita odpovec ale nerozoberaj .nenapadne ho sleduk jeho vyras tvare 😵 ked sa spyta kam pojdes len povec ze uz mas kam ist...rozluc sa so svokroucami pekne s usmevom na tvari podakuj a bersa .Urcite si vsimnes aka je situacia ci su svokrouci radi a ako sa sprava on.Ked mu je jedno tak je rad ani sa neobzrie vtedy srdce boli najviac tak sa nato priprav abi si neodchadzala s tazkym srdcom .Az zatvoris dvere za sebou uvedom si ze musis teras bojovat za lepsi zivot pre svoju dcerku ....Hore hlavu a prajem ty vela stastia , vela sily pretoze teras budes bojovat.

adka0987
12. jan 2014

@trend270 za chybi sa ospravedlnujem 😅 ....mi zeny sme silne viac nez si mi same myslime

eliska31
12. jan 2014

@mirus_1 to je super system..mna toto naucil tatino...tiez si odkladal blocky z nakupov a potom na konci mesiaca sa spocitalo na co islo kolko...a aspon sme vedeli ci si mozeme dovolit este nieco extra, kde sa da usetrit a tak...a ja to tiez robim 😅

mirus_1
12. jan 2014

@eliska31 🙂 ale pri sťahovaní som mm musela vysvetlovať,že načo mi to je 😀

sailes
12. jan 2014

@rowrow14 prosím ta čo je s tebou? nezbil ta? kde ideš?

danik1505
12. jan 2014

@rowrow14 daj malinku do jasli, ako rocna to uz zvladne, stat ti jasle preplati do vysky 230 eur a ty si hladaj robotu.. len to nevzdavaj a nezostavaj pri nom.. nezasluzi si vas, toto sa jednoducho nerobi...

katrin21
12. jan 2014

utekaj od neho, vrat sa k rodicom.... nebud s takym debilom, co nema problem ta udriet ked mas dieta na rukach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najdi si pracu a malu daj pripadne do jasli, hlavne nech nevidi, ako otec otlka jej maminu ! to nie je dobre pre nu, dieta do 3r je najcitlivejsie a formuje sa mu osobnost, to co do tohoto veku prezije nevedomky ovplyvni celu jeho buducnost.....
Viem ako ti je, mna sice muz nemlatil, strelil mi len raz, ked uz sme sa rozisli, ale mal frajerku a odisiel.... dcera nemala ani dva roky a ja som myslela, ze sa mi zrutil svet.ale dnes viem,ze to bolo dobre a ze bez neho je mi lepsie a som niekde uplne inde. nenechaj sa ovplyvnovať, vydierať a aj keby si chvilu mala fakt tažky zivot, ver, ze to bude lepsie a ty to zvladnes. ak budes chciet, tak vsetko zvladnes, kde je vola, tam je aj cesta 🙂

katrin21
12. jan 2014

@rowrow14 ano mozes pracovať aj ked si na rodicovskom prispevku... kamoska to tak ma. chodi do roboty normalne a mala je v skolke 🙂 mozes prip. z toho platit jasle, alebo poziadať o prispevok na jasle, prispevok je tusim az vyse 200E 🙂 ked preukazes, ze dieta je vnejakom zariadeni a ty musis pracovať.

stanulienkat
12. jan 2014

Prosiiim odid, nechci takeho otca pre svoje dieta. Ked ta udrie s dietatom na rukach, to je bezcharakterne hovado. A ty budes nezodpovedna, ked takto bude vyrastat tvoje dieta. Spoj sa s nejakou mamickou a prenajmi si byt, aj jednoizbovy na zaciatok, alebo krizove centrum. Uz to zacni riesit.Po roku-dvoch sa dostanes na nohy. Prve mesiace budu hovadsky tazke, ale potom si to nebudes vediet vynachvalit!!! Ak budes rok-dva otalat, tak si zvyknes a skoncis na praskoch a tvoje dieta bude psychicky mrzak. Radsej by som skapala, ako by som svoje dieta vystavovala niecomu takemu.

jahodka8
12. jan 2014

@rowrow14 Vysvetli mu to, že si z toho nešťastná, že si sa jej len chcela spýtať, ako by sa to dalo riešiť. Ale nehádaj sa s ním, radšej sa rozplač.

jahodka8
12. jan 2014

Alebo radšej odíd, podľa tvojho uváženia, keď to on chce.

mojebabo18
12. jan 2014

BOoože Miška držím prsty, odit!!!!!! ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

jaja1239
12. jan 2014

Mojko utej od neho prec je to chudak ktory nema ani no neviem to ani opisat je to bezcharatterna svina obycajny chudak ktory nevie nic okrem toho ze ma krasnu dcerku bude Vam lepsie samim sice zaciatok byva tazky ale cakat aby ti ublizil a dietatko bude trpiet vies ake to necha na jej psychike vela bude sa bat a strachovat cely zivot drzim palce nevzdavaj sa kvoli nej 😉

ratatatata
12. jan 2014

@rowrow14 Jasne ze si si to nezasluzila! Nikto si nikdy nezasluzi facku alebo akykolvek iny, hoci aj psychicky trest! Inak povedane, kto ma pravo rozhodovat o druhych, co si zasluzia? To kde sme?

Chapem, ze ho zastavas, snazis sa ho pochopit a prist na to, co potrebuje, ked riesi veci tak, ako riesi. Si empaticky clovek a to my obcas robime. Ale ver mi, empatia a ucta k sebe samej su 2 rozdielne veci. To ze niekoho chapes neznamena, ze s nim musis suhlasit. Ze chapes, preco ta zbil? Ze chcel mat klud a volnost? To ze chcel mat klud a volnost, je ok, ale neznamena to, ze ty si povinna to akceptovat a drzat hubu a krok. Vzdy sa da dohodnut, ked to dvaja chcu. A ver mi, vsetko, vsetko sa ra riesit inak, ako nasilim. Minimalne je kazdy povinny ta akceptovat taku, aka si. Ak chce ist s kamaratmi von, nech ide, ale taktiez by ta aj on mal vypocut. Ved ty len chces, aby sa venoval rodine, aby dodrzal co slubil. On vam naslubuje program, ty sa na to spoliehas a on si zrazu ide von, no ty uz iny program nemas, hoci si si ho tiez mohla spravit (prekvapenie, aj s malou sa to da a mas na to plne pravo). Keby ti oznamil dporedu, ze sa vam nebude venovat, vies si aj ty spravit svoj program, pripadne sa mozte porozpravat a najst ine riesenie ale aspon sa vies zariadit. Ty mas pravo ziadat, aby splnil, co slubi a ak nemoze, aby ta o tom aspon informoval cim skor. Pochopit - OK, to je tvoja vyhoda. Vedomie vlastnej hodnoty a vlastnych potrieb je dalsia vec. Aj ty si zasluzis empatiu, pochopenie. On ti ho neda, daj si ho sama. Zamysli sa nad tym, co potrebujes ty a chod za tym. Ak to nejde s nim, tak to pojde s niekym inym. A na tomto zaklade sa posun. Zaciatky budu tazke, ale ak nic nespravis, nic sa nezmeni. A bude sa to len zhorsovat, ver mi.

Pozri sa na to z tohto pohladu. On nerespektuje tvoje pravo, nezaujimaju ho tvoje potreby a potreby dietata. On ta absolutne dehumanizuje, preco ty by si mala sa donekonecna ho snazit pochopit? On ta neustale ignoruje, riesi veci nasilim, nevazi si ta, nechce si ta vazit, nechce ta pocuvat, akceptovat.. Ak chcel mat po svojom boku niekoho, kto ho bude pocuvat, bude ho poslusne cakat a tesit sa, ked sa vrati domov, a o kom ma on pravo rozhodovat, ci si zasluzi pohladit alebo zmlatit, mal si kupit psa, a nie hladat cloveka. Bud pocuvnes, alebo dostanes, to kde sme sa dostali? Na vztah treba 2 LUDI, nie PANA a PSA. Kym si toto nechas so sebou robit, vas vztah bude vzdy v rovine pan a pes. A dieta bude trpiet. Si preboha matkou dietata, tak bud silna, kvoli sebe aj dietaku. Aky bude mat doma vzor? Dievca najdi v sebe toho cloveka, ktoreho neustale potlacas, len aby bolo dobre. Nie si niekoho domace zvieratko, si clovek preboha. Ked to on nedokaze pochopit, tak to pochop aspon ty a nedovol nikomu ti na to siahnut. Zivot mas len jeden a je len a len v tvojich rukach.

pinkblond
12. jan 2014

Juj to je svina!!! kedy som ti vedela poradit,pomoct,ver ze by som to hned urobila... ja neviem ale skus to co tu pisu baby,nieco urob! ale hlavne pri prvej prilezitosti choj prec,ked si dovoli udret teba (chudak) budebit aj malu a to nesmies dovolit ! Budete pri nom len trpiet,obe ☹ Tiez byvame pri svokrovcoch a naozaj som sa vzila do tvojej kozi je mi do placu.To je hajzel,riadne ma nasral! Ja mu len prajem aby raz pochopil co urobil a o co prisiel ! Drz sa Miska ...

bellugia
12. jan 2014

Ahoj, určite si tu mala veľa komentárov, nečítala som všetky, ale jedna vec: dieťa síce bude mať otca a matku, keď s ním ostaneš. Aký čo bude vidieť? Ako sa bude cítiť, keď sa budete stále hádať? Mysli na to, že môže vidieť, ako ťa znova udrie, ako na teba bude nadávať, kričať? Aké pocity budete mať k sebe a čo bude cítiť dieťa? Toto nie je rodinné zázemie ani príklad do života, aký potrebuje, takže v tomto prípade určite rozchod, ako toto. Nemôžeš predsa milovať človeka, ktorý šliape po tvojej dôstojnosti a bije ťa a ničí. Určite nie! Si mladučká, život máš stále pred sebou a tvoje dieťa ti bude veľkou oporou, ver mi. Nájom u vás ešte nie je taký vysoký, aby si sa nedostala niekam do garzónky s malou. Ak už naozaj nemáš kam ísť. A ak ti nikto nepodá pomocnú ruku. Ak sa časom zamestnáš, bude to lepšie. Určite odíď, povedz o tom milým svokrovcom, ktorí ťa môžu a nemusia podporiť, lebo je to ich syn a určite budú slepí, lebo on bude hrať milého tajtrlíka. Držkaj sa!

llienkaa
13. jan 2014

Zlatko je mi to velmi luto ☹ nezasluzí si vas.urcite vyhladj kriz.centrum. Si velmi silna zena,drzim velmi palce. Musis to riesit inak to moze dopadnut horsie ☹

tatalin
13. jan 2014

ja som necitala vstetky komentare tak sa ospravedlnujem ak moj prispevok vopred vyvrqatil iny.. ale myslim ze kazdy clovek je iny a muz rozmysla inak ako zena.. ak dovtedy nebol taky znamena ze sa v nom nieco zmenilo.. pisala si ze on vyrastol v neuplnej rodine , mozno ma velky stres z toho ze to nezvladne a jeho dieta bude trpiet rovnako ako on.. alebo moze mat pocit ze odkedy je babo tak mu nevenujes tolko casu a preto hlada niekoho kto sa mu bude plne venovat (kamarati). urcite by som sa snazila mu nedavat podnet na to aby ma udrel, nehadat sa(resp nebyt zakerna hnusna,dietatko to vnima,je to tazke ale..)neprovokovat...a neviem mozno som staromodna (neviem ci ste manzelia ale ak ci onak babo spolu mate takze je to jedno) ale ja si myslim ze zena je muzovou pomocnickou a ma muzovi pomahat najst v nom to dobre a ocovske... muzi su niekedy dlho detmim kym ich zena nezobudi... ale tak rozumne im treba pomahat nie im nieco vycitat alebo nasilne si vymahat ale s laskou... je jasne ze niekedy sa to uz neda ale to uz zalezi na kazdeho trpezlivosti kolko vydrzi...skor ako by som ho opustila, zo vsetkych sil by som sa snazila dat to "s nami" doporiadku, ale zo svojej strany kvoli sebe az potom kvoli babu. je mi to velmi luto... clovek nikdy nevie kedy sa moze ocitnut v hocakej zlej situacii... ale na druhej strane aj v dobrej 🙂velmi VAM drzim prsty. vzdy treba verit !!!

ratatatata
13. jan 2014

@tatalin suhlasim s tebou az na jedno... obidvaja si maju byt pomocnikmi a oporou. Aj muz zene, aj zena muzovi. A ustava SR zarucuje rovnake prava obidvom pohlaviam, nerozlisuje, ci sa jedna o zenu, alebo muza. Nie, on nema pravo ju bit a rozhodovat, co si ona zasluzi. Ustava z neho nerobi nadradeneho cloveka, ale rovnopravneho. Ak sa mu nieco nepaci, ma moznost to riesit dialogom, odchodom, dohovorenim, kompromisom... ale nie nasilim. No a podla akychsi spolocenskych nepisanych pravidiel, muz by mal svoju rodinu v prvom rade ochranovat, a nie im ublizovat. A mal by to v prvom rade chciet on sam. Ak nechce, a chce len poslusnost, ako som pisala vyssie: Mal si kupit psa a zit s nim, a nie s ludskou bytostou.
Ano, empatia je zaklad. Ale zit v utrpeni a strachu? Dakujem, neprosim.

megika1
13. jan 2014

@sailes hulvátske správanie,veď to sa nesmie prepáčiť,aj končím bo nezaspím........bez zábran zaútočiť na matku s dieťatkom v náručí,fúúúúúha......ak sa nezoprie,je stratená 😒

balint
14. jan 2014

@rowrow14 ahoj nechcem sa starať ale ak ťa udrel raz udrie ťa znova skús sa porozprávať s tvojim otcom aj ked nemáte ku sebe blízko,lebo ak to tvoj svokor robil aj tvojej svokre tak ti určite nepomôže-tvoj partner robí to čo videl doma
Nikto nemôže nikomu ubližovať

sono2
14. jan 2014

@rowrow14 to je to že ty si ho mala opustiť už dávno. Toto je len ovocie úrody. Škoda. Neboj, nevadí, že dieťa nebude mať otca. Moja matka sa tiež trápila celý život s otcom a nemala som z neho nič. Je tam pár pekných spomienok, lebo aj tie samozrejme sú, ale pamätám si aj bitku aj alkohol. Vyrástla som. Keď som bola už na strednej odsťahovali sme sa, lebo začala napádať aj mňa. O päť rokov mama prišla späť otca doopatrovat lebo sa bála o byt na koľko bol aj jej. To sa túlala po podnájmoch. Otec je už mŕtvy, boli veľký vekový rozdiel. A až teraz je slobodná. Z celého života nemala nič. Lásku nič. Len mňa. Nerob tú istú chybu, tiež nemala vtedy kam ísť a brať mi otca. Nájdi riesenie, nemáš rodičov? Choď robiť do rakúska opatrovať. Na týždňovky ničo zarobíš. Takto ti vtečie život pomedzi palce. Neodpúšťaj to čo prekročilo hranice. Veľa šťastia!

tatalin
14. jan 2014

@ratatatata ano , rozumim tomu čo si napísala... chela som ale vyjadriť že možno sa naozaj niečo dá... namiesto rozpadu rodiny... ľudia dokážu veľa KEĎ CHCÚ. takže ak by v ňom bola apoň láska k deťo, to vie rowrow, mmožno by sa chcel zmeniť kvoli nim. ak nechce a toto je sposob ako sa zbaviť povinností tak nie je o čom.. ale mňa strašne mrzí keď vidím tu ako každý na hocičo píše že sa ľudia majú rozísť a opúšťať partnerov a neviem ešte ako radikálne riešenia, a pritom mám pocit že osoba čo žiada pomoc možno ani nechce odísť ale skôr povzbudenie a nejakú radu how to fix it nie ako všetko zahodiť. samozrejme je jasné že niektoré veci proste neide spraviť. ale ja by som bojovala do poslednej kvapky za to aby sa to opravilo... ale nebojovala ofenzívne to nerobí dobrotu. tak s láskou mu dávať najavo že sa to dá aj inak... ja neviem ...možno som z iného sveta ale je mi tu dobre aj keď tiež mám probémy s mužom niekedy... ale ja som si ho brala v dobrom aj zlom...

m_j
14. jan 2014

@rowrow14 neváhaj a odíď. Rozumiem že rozmyslas nad fiananciami a tak,,,ale zarezonovala mi veta: ..aby dieta malo plnohodnotne zazemie.... zial prave ak s nim ostanes, nebude ho mat. Ak nebude šťastná mama a rodičia dokopy, spolu, tak financna stabilita mu nenahradí pokoj, lásku v domove. Ja som do určiteho roku zivota vyrastala v tom, ze otec mna a maminu tyral psychicky a niekedy aj fyzicky maminu, dodnes mam z toho nasledky. Kazdy muz je nejaky aj s nami zenami to byva tazke , ale dviha na teba ruku, bude to len a len horsie.... skonči to s ním. Máš právo na šťastie! Si mladá, nenechaj sa ničiť.

mariasimkova
14. jan 2014

mala som nepekné detstvo otec bol alkoholik aj mama začala pit s ním musela ju jej mama zobrat na čas k sebe užíva lieky radšej si ich vysadi aby si dala alkohol aj ho vyhladáva od 13rokov ma vychovávala babka rodičia sa nevedali postarat manžela mám alkoholika agresívneho chorobne žiarlivého už som s manželom 9rokov bola som týraná žena aj fyzicky aj psychicky stále ponižovaná zmenilo sa to až ked som sa psychicky zrutila bola som aj na liečení skoro dva mesiace on sa staral o deti potom mal srdcovu príhodu užíva lieky doktor ho zmiernil s užívaní alkoholu teras je to uplne iné pomáha mi s detmi aj varí v nedelu moja choroba aj jeho choroba nás opat zblížili k sebe!

ratatatata
14. jan 2014

@mariasimkova Je smutne, ked si clovek zacne druheho vazit az vtedy, ked o neho prichadza alebo v horsom pripade pride...

adka0987
17. jan 2014

@mariasimkova je to smutne ked sa partner schopi az vtedy ked ochorie on a pokim sa mi trapime tak nas ignoruje a nicia nas nadalej.Neviem co si mam mysliet otom mojom spsychicky som nato zle a este ma aj pouraza som viac v byte jak medzi ludmi a to je este horsie pretoze stale nato myslim co sa deje

adka0987
17. jan 2014

@adri266 vedsinou vtedy lebo sa ho bude drzat pretoze smim ma dieta..ale taki chlap je na omile..takeho treba kopnut do ri... oto viac si ju mal vazit lebo bola este nevinna ale chlapi na vela zabudaju az vtedy si spomenu a uvedomia az sa zacne balit a odide bez toho aby sa otocila ale su aj taki ktori su radi ze uz konecne odisla..preto si treba velmi dobre zvazit skim si zela lahne.zze sme zeny to neznamena ze musime byt lachkomyselne ved sa nevolame Anca 😉

borkavan
2. feb 2014

@rowrow14 počuj, veď to fyzické násilie je v ich rodine normálne, podla toho čo píšeš. A toto chceš??? Chceš aby to aj tvoja dcera brala ako normálne a nechala sa tlcť od svojho partnera? Lebo presne takého si nájde. Alebo ked si takého nájde, neodíde od neho!!! Ona podvedome preberá vaše modely. PREBOHA. ODIĎ. Akože môžeš ho milovať ale na dialku a nikdy sa s ním nestretnúť. TERAZ musíš myslieť na tvoju dcéru, už ked ste si ju spravili. TY si teraz HLAVNE MATKA a nie manželka. Je to na tebe... priviedla si na tento hnusný svet dieťa a teraz ho tlačíš do rodiny násilnikov.... to ti nepríde sebecké???
skús to krízové centrum, možno ti tam pomôžu aspoň s niečim. A choj už od neho!!!!!!!!!!!!!!!
A nechápem, prečo uvažuješ o tom, že dcere nezobrieš takéhoto grobianta??? kokšo, však on možno nikdy nebude mlatiť ju ale bude teba a ona si bude myslieť že je to normálne a nájde si podobného muža.
Moja kamoška odišla od muža k rodičom, kde nemlhla vydržať a s ročným dieťaťom žila v podnájme medzi 7-mimi študentami asi pol roka s dieťaťom. Proste dávala 20 e za izbu. Teraz už má malá 4 roky a majú s bývalým striedavú starostlivosť a všetci sú spokojní. A to ten jej bol len hulič trávy... už nie je... dospel. Inak on si vtedy ani malú nechcel brávať k sebe. Vobec. začal sa o ňu zaujímať až ked mala 2,5 roka.