icon

Moslim a kresťanka

patkag
13. mar 2015

môj budúci manžel ktorý je Moslim a ja som Kresťanka tak on chce aby naše deti boli tiež Moslimovia ako on ale ja som proti tomu. On chce pre chlapca meno Hamza čo je arabské meno ja som súhlasila. Ja chcem aby naša dcéra mala meno Emma alebo Lily s tým on súhlasil takže kompromis. Jasne mi oznámil: ,,Ja som Moslim tak aj moje deti budú mať moslimskú vieru!!" Ja som povedala že nesúhlasím a spýtala sa ho že: ,,Môj názor nie je dôležitý pre teba?Ja som kresťanka ja nie som dôležitá pre teba?" Jeho odpoveď? Iba mlčal a to ma dožralo tak som mu povedala ,,kto mlčí ten svedčí!!!!" Asi o 5 minút mi povedal: ,,Ty si dôležitá pre mňa ale ja som povedal deti budú Moslimskej viery" . Čo mám robiť poraďte prosím veľmi ma to trápi a záleží mi na ňom a milujem ho

sense
14. mar 2015

nehravam sa na detektiva ale tentokrat zvedavost zvitazila....utekaj kym mas cas jemu nejde o teba a cistu lasku ale len o tom ako sa dostat do europy....preto tak bez problemov suhlasi so svatbou a byvanim na slovensku....si mlada ale nebud naivna, to o tom akej viere budu deti je to najmensie trapenie co ta s nim caka...

ivivaiveta
14. mar 2015

@ena70 tu to ako iskrí...o co ide?..bo cele to citat...mozem dostat strucne zhrnutie diskusie? 🙂

morning
14. mar 2015

@patkag Google: Pre hľadaný výraz - Buraida Al Quasim Laboratoire Dermatologique ACM - neboli nájdené žiadne dokumenty.

mircalla
14. mar 2015

Myslim, ze zakladatelka je sama mierne povedane zmatena a to vseobecne, Na jednej strane sa odvolava strasne na vieru, nasledne povie nieco o mafii a ze ju to az tak neberie...Katolicka skola a nickname gogotanecnica...obavam sa, ze ani nevie, co to je. napad sa vydat za moslima, ktoreho v zivote nevidela a ani nepozna.....mozno ja by som odporucila pomoc psychologa sa trochu zorientovat v zivote.
@patkag skus sa o tom porozrpavat s mamou - o svojich pocitoch....nie je to ziadna hanba. Ovela horsie je robit hluposti, ktore sa uz nedaju napravit....Myslim, ze mas v mnohych veciach chaos.

ena70
14. mar 2015

uvedom si ze ZNAMOST CEZ INTERNET NIE JE OZAJSTNA ZNAMOST !! a kedze ho poznas len takto, je to fakt malo.... uboho malo... katrinka8 ti to vsetko jasne popisala..... takze zablokuj si FB pre verejnost a tobôž pre neho...zmen si cislo mobilu aby sa k tebe nedovolal, proste si vsetko zablokuj, odstrihni sa pre neho ..... bohuzial si pre neho len lacna korist... nic viac... smutne ze si to fakt neuvedomujes a musíme ti to pisat my tu... a neverim ze zacali nejake svadobne pripravy na zaklade vety "mama tento tu mi pise my sa chceme zobrat"...uz ked ty nemas rozum, tak snad tvoji rodicia ho budu mat a nevydajú/nepredajú svoju mladunkú dcéru chlapovi v rokoch, ktorý má uz isto kadeco odzité.... stacil mi jeden pohlad na neho ...

ivivaiveta
14. mar 2015

@ena70 preco by si mala blokovat fb pre verejnost??o co tu ide cica?

ena70
14. mar 2015

@ivivaiveta mlada zaba si chce vziat moslima po polrocnej znamosti cez internet. v zivote sa nevideli, len si pisu, telefonuju, a on uz jej nariaduje ze ak budu mat deti, musia byt moslimovia. ona moze ostat krestanka. ale ze vsetko bude aj tak podla neho. ani sa nikdy nevideli, nestretli, proste dievca si zaklada len na zaklade FB pokecu alebo telefonátov. ze on este nikdy nemal zenu, este nikdy nemal sex ....hahaha... stacilo aby sme si ju vygooglili a zistili ze arabovi ide len o vstupenku do eu.... je to chlap asi 40rocny podla vzhladu, a ona zabka nieco po 20..lebo ma vraj ukoncenu katolicku univerzitu. tu univerzitu doverne poznam, neviem ci vôbec funguje ozaj, lebo univerzita nemala akreditaciu, cize sa nemohli davat ani diplomy. je to len narychlo zlepena univerzita ako par niektorých na slovensku. asi taky typ skoly, co skoncis a je ti nahovno. ale to je vedlajsie. ona pise ze je krestanka, ale na FB ma popisane vedla mena ze gogotanecnica...toto ked si precitali a videli jej foto jeho arabski ppriatelia, co ti poviem....len slintaju ako nasli mladu naivku... tak dievcatu otvarame oci...

valy
14. mar 2015

inak normalne si myslim, ze toto by mala riesit aj policia, ved hocijaky terorista sa moze takto dostat do Europy. a ked som si teraz precitala, ze zakladatelka sa s nim zoznamila na internete a v zivote ho este nestretla, ale zvazuje prestupenie na islam a ide sa vydavat, tak mam dost. niektori ludia by nemali mat volebne pravo.

miskap2111
14. mar 2015

@ivivaiveta ale hlave jeho FB profil je maximálne podozrivý- "pracuje" zrejme v neexistujúcej firme, ale to by nebolo to najhoršie. Najhoršie sú tie fotky, ktorých tam má asi 100- plné násilia a veľmi zvláštnych vecí. Tu už nejde o to, či je moslim. Ktokoľvek s takýmto FB by bol z psychologického hľadiska alarmujúci. Veľmi alarmujúci.

ivivaiveta
14. mar 2015

@ena70 dakujem 😉@patkag ..takze za mna: cez internet sa za moslimov vydavam tak dvakrát do roka..niekedy aj trikrát..je to ich mentalita, ma to korene v islame, mnohi z nich, zalezi na miere religiozity, nahu zenu naozaj do sobasa nevideli a sex nemali..tak ze slová "marry me" budes pocut( vzhladom na to, ze sex pred sobasom je hriech) velakrat a velmi rychlo..je to legitimny pristup k sexu a moslimovia ho sice maju aj tak, ale vedia, ze hresia a to nechcu..teraz dam legitimny listok do EU bokom...
k tvojmu pôvodnému prispevku: neviem, ako mozes milovat niekoho, koho si v skutocnosti nevidela, nedrzala, necitila..bez ohladu na vierovyznanie..to nejde...to je platonicke zalubenie..ked chces, normalne vycestuj, alebo nech pride, potom sa rozhoduj, ci do vztahu ist, lebo toto nie je vztah a uz vôbec nie priestor, na robenie si tazkej hlavy pre vyber mena vasmu dietatu a jeho budúcu vieru..toto je ako zaplatena dovolenka..jedni tam boli a nadavaju, ty tam pojdes a budes nadavat tiez, alebo povies, ze bolo super...ja byt tebou, vôbec neriesim toto..prestan s nim riesit "manzelske zalezitosti" a spoznavaj ho, to je jedine, co ti mozem odporucit, kedze vidim, ze si ocarena a zalubena,.ale vzhladom na to, ze poznam vela krestansko-moslimskych manzelstiev, mozem ti povedat, ze tolerantnym partnerom by asi nebol..a okrem vsetkeho iného nechapem jednu vec..preco nechces, aby tvoje deti boli moslimovia, ked si beries moslima?????...to som fakt nepochopila...

ena70
14. mar 2015

@ivivaiveta mrkni svoju IP...mas tam info

nithy
14. mar 2015

@patkag Mna by zaujimalo, aky nazor na toto cele maju tvoji rodicia? 🙂 Co hovoria na buduceho zata?? Vedia o tomto vsetkom vobec??? Precitala som si celu tuto temu a poviem ti jedine - nech by som bola akokolvek zalaskovana v podobnej/rovnakej situacii ako si ty, ze by mi nacisto odisiel sedliacky rozum, racionalita, logika atd tak moji rodicia by ma tak spacifikovali, ze koniec... Kludne by ma aj doma zavreli , vzali pocitac, mobil atd kym si neuvedomim, aka som SPROSTA, ze do niecoho takeho sa dobrovolne rutim..alebo by mal otec " milu debatu" s panom Mohamedom, Mahmedom a podobne :D...Precitaj si knihu Stratene od Evity... Je pisana "jednoduchym jazykom" o podobnych pripadoch ako si ty..

nice202
14. mar 2015

A teraz ma pocuvaj ty hlupa naivka. Pozrela som si tvoj profil a skrze neho som si nasla tvojho milovaneho mohameda mahrana, ktoreho poznas cez internet pol roka a ides si s nim robit deti.... Ty si uplne sprosta? ci sa iba robis? Stacilo mi kuknut na jeho profil. To, ze na kazdej druhej fotke su vyjavy agresie a zbrani ma dost sokovalo. Ale to, ze kazdy den pise nieco o alahovi a bohovi sa mi nepaci, vyvolava to vo mne obavy a zimomriavky. Je to moslim so vsetkym, co k nemu patri a na slovensku by sa mozno zdrzal, aby ta oplodnil a akoze to zahral na lasku a potom zdrhol. Ty si taka naivna, ze si myslis, ze on, co v kazdom prispevku spomina egypt, ako ho miluje atd... by sa prestahoval na slovensko, co nema s islamom nic spolocne? len tak, z lasky k tebe a tam zanechal rodinu a kamaratov a milovany egypt? sa zobud uz konecne. Nic tu nepozna a zrazu tu len tak pride sa zjavi z cista jasna. Ty si naozaj myslis, ze v egypte nie su moslimky a ine zeny?, ze cakal iba na nejaku obtlstlu krestanku zo slovenska? sa pozri na seba, nie si ani ziadna krasavica, co si myslis, ze kvoli comu ta on akoze chce? Kvoli tvojej krase? no urcite! si pre neho obycajna naivka, ktora mu zabezpeci hladky vstup do EU. Nepaci sa mi, je to podla mna ten typ, co chce islamizovat europu a zacina u teba...! Len aby ta potom nepolial kyselinou. Ja si vyslovene nezelam, aby do Europy chodili kadejaki pochybni moslimi a podla mna je to aj podporovatel islamskeho statu. Bud taka dobra a hod si do prekladacu tie jeho dennodenne statusy a uvidis, ze to s tebou nemysli vobec vazne. Pre neho je Alah velmi dolezity, jeho nabozenstvo a v jednom statuse pise, ze boh neexistuje, iba alahov naslednik mohamed, nieco v tom zmysle! Pozor na neho. To tu naozaj chceme pustat kadejakeho moslima a islamistu? Ved IS sa aj vyjadril, ze chcu za kazdu cenu islamizovat europu...Bacha na vec....kludne ma nahlaste, ohlaste, bonznite, ale moj nazor je tento a ja ho nebudem menit a ani sa jej za nic ospravedlnovat....

ivivaiveta
14. mar 2015

@miskap2111 tak sa som nemala cas na pozeranie ich profilov na fb...ale ja keby som si s niekym iba pisala, podotykam iba kamaratsky pisala, tak by som ho mala prelustrovaného odpredu odzadu...akymkolvek spôsobom, aky by mi tento sukromieberuci internet a cokolvek ine dostupne dovolili..

ivivaiveta
14. mar 2015

@morning ale ved ta firma uz existuje tusim ale 2O rokov...no to v tomto kontexte vôbec nie je podstatne..kopu Egyptanov pracuje v Saudskej, ved to by nic..problem je niekde inde 😉

katka0123
14. mar 2015

@nice202 konecne jej povedal niekto pravdu. Mna jeho profil tiez vydesil. Podla mna potrebuje Patka odbornu pomoc psychologa, alebo aspon par faciek od rodicov. Mozno jej ide iba o zviditelnenie, nevie ako inak na seba uputat pozornost, ale tento sposob je viac ako absurdny. Nema sajnu o zivote v Saudskej A, o tamojsich zakonoch a pravach zien, alebo Egypte. A google translator jej asi nic nehovori. Inak by si zistila co je ten jej amant vysnivany zac. Ked uz tak tuzi po laske, nech si kupi zajazd do Egypta a tam si moze vyberaaaaaaat. Ale aj nejaky fakultativny vylet, nech vyjde z hotela a pobrezneho nablyskaneho rezortu, nech vidi ako sa zije v skutocnom Egypte pri Nile, odkial je jej "fesak". Z prdele sveta, mestecka na hornom toku Nilu... Cele je to psycho a pochybujem o zdravom rozume zakladatelky. Pomoooooooc. Admin, zavri temu. Toto nemoze byt pravda ;)))))

prasiatko30
14. mar 2015

Ja si stale myslim ze tato dievcina si robi prdel z celej temy lebo aby bol v dnesnej dobe niekto tak naivny to uz hranici s blbostou

nice202
14. mar 2015

@prasiatko30 a toho sa bojim, ze sa tu zacnu roztahovat kadejaki islamisti skrze naivne vychodoeuropanky, ktore si nevedia najst ineho chlapa iba moslima cez net....uff, bojim sa, co to tu bude

ivivaiveta
14. mar 2015

@prasiatko30 by si sa divila, co sa vsetko stale deje 😉

demo
Autor odpoveď zmazal
nice202
14. mar 2015

@demo presne na to som myslela. Nech si ho preklepnu, pretoze to nie je normalne....

svetluska82
14. mar 2015

@patkag ak su jeho bratia zenati len raz pravdepodobne pochadzaju z chudobnejsich pomerov a viac zien si nemozu dovolit. To vysvetluje aj pracu v SA. Z Egypta tam chodi vela chlapov zarabat. Tiez moze byt aj to ze ta berie ako vstupenku do europy. Inak nema sancu sa dostat z egypta. Najviac ich laka nemecko.a zo slovenska je to coby kamenom dohodil bez colnice a kontrol. Ak sa vezmete a nezdupka do nemecka tak nikdy ho nepresvedcis ze deti chces obratit na krestanstvo. U nich su deti dost obskakovane a velmi im zalezi aby boli vychovavane v uch viere. Uz sa len musis prisposobit. A mysli na to ze ako manzelka egyptana musis mat pisomny suhlas na vycestovanie do zahranicia ak ides s detmi bez manzela. Ja milujem egypt par krat som tam ba a vela som sa na tieto temy bavila s miestnymi ludmi. Takze poznam ich nazory bez ruzovych okuliarov.

lubkavargova1
14. mar 2015

No zeny, je to cele tak ako som si myslela...on je podvodnik! Potrebuje ziskat obcianstvo, vstup do EU. je to jednoduche ako facka. Bohuzial tohto je kopec internetu. POzor na taketo!!!! Po pol roku manzelstva si takyto najdu pracu inde, v inej krajine a odidu. Potom sa vyparia jedna radost. Rozvod je doslova nemozny a ty mas zniceny cely zivot!!!!! Pre istotu ti spravia aj babo a to uz si tam kde ta chceli mat. Dievca, aj ked to bude boliet, zablokuj ho, vymaz ho...pokial nam neveris, sprav si iny nick a namotaj ho. Ked ti sadne na lep tak zistis ze je to podvodnik nic viac. Radsej nech ta boli srdiecko hoc aj mesiac ako potom plakat cely zivot ☹

eva8
14. mar 2015

@patkag
pozri si poslednú stranu:
https://www.modrykonik.cz/forum/staram-se-o-det......
Nechaj ho tak, má krásne reči, ty si zaľúbená, ale ver, že ten skutočne pravý príde. Nie je to dotyčný.

monika15
14. mar 2015

@nice202 aj ja chcem jeho profil please prosim ta posli mi

lubkavargova1
14. mar 2015

ja chapem a respektujem ked je to normalny clovek, teda aj moslim. Sice moze byt aj hotentot len nech ma cestne zmyslanie...ale taketo nieco ma vzdy udivuje. Ani nie tak zeny co naletia. Ved kazda z nas sniva o velkej laske. Je to normalne. Ale skor ma udivuju tot chlapy ze su sikovny a fuuurt si dakoho namotaju 🙄

alice107
14. mar 2015

damy , , v drvivej väcine sme sa tu zisli zeny z normalnymi nazormi a reakciami
ja som sice nepozerala prfil zakkadateky/nema to vozvyku/ ale bolo mi hned podla jej pisania jasne, ze co je vo veci. prave take zeny ako ona sa stavaju volavkami , co ti muzi vyuzivaju na prienik do europy
nedaju si tie zyn povedat od nikoho zvycajne.atak aj dopadnu.ale zial, ako trefne aj ste niektore napisali, ich konaie je nebezpecne pre celu europu. pretoze sem privlecju´´luzu´´ z mosmskeho sveta. a este velmi nebezpecnu pre kazdeho obyvatela eu.nielen pre tie zeny, co si ich beru.

DEMO co by mala policia preverovat? a ako? ved ten muz je niekde v egypte, ci SA....
az ked ho nejaka bude chciet pozvat/ako zakladatelka/, tak mozu konat.......

moze byt upozornena policia na prpfil tej zeny na nete ajej kontaktyaj stym muzom....... ale co moze robit v tomto stadiu? nic.....ak nejaka poziada o vizum za ucelom pozvania ci zlucenia rodiny s nim, tak v ramci moznosti je preverovany, ci nie je hrozbou pre sk ci eu.... takze na nete ho urcite sledovat budu .......
lenze s moslimskymi krajinami eu nema dohody o pr.pomci,uznavani dokladov .. takze ani preverenie nie je vlastne mozne.

takze mohokrat hupe europanky ani nevdia, ze ten muz je terorista, zenaty viackrat ci ma ine veci ´´za usami´´.a su stastne , te ten ich je´´iny´´.

na a tak tito muzi pomocou europskych zien rozsiruju islam po europe aj prostrednictvom svojich deti co s takou zenou splodia.

.

halit13
14. mar 2015

mám dve dievčatká a dúfam, že sa ako mama nedožijem toho čo vystrájaš@patkag. Veď si už dospelá, musíš používať to čo je v hlave. Nepokaz si život úplne na začiatku, keď už na rodičov nedbáš, lebo tu ide iba o voľnú cestu do EU, toto nie je o láske. Babenky, kde nájdem ten profil?

nice202
14. mar 2015

pozrite si len tak zo zaujimavosti mohamedov status zo 6. oktobra 2014, kto moze a dajte si ho prelozit....vazne zaujimave a hned prvy koment pod nim, ze budete bojovat v zahranici. no ja mam strach....a uz som ticho k tejto teme...

halit13
14. mar 2015

@nice202 aj by som si pozrela, len sa neviem k tomu dopátrať , poprosím IP