icon

Muž a varenie

19. apr 2023

Ahojte baby mám na vás takú otázku… mali ste niekedy chlapa ktory nemal žiaden vzťah ku vareniu a príprave jedla ? Myslím tým že nenakupuje nic , radšej si objedná z domasky a cez obedy sa stravuje z rodičov ? Nue je schopný si kúpiť žiadne pečivo nic a celkom na desí take fungovanie s chlapom ako tento 😏

Strana
z2
vilma7
20. apr 2023

Nie nemala,.my varíme obidvaja. Nakupujem prevažne je, najradšej bez manžela, lebo s nim by hodinový nákup trval 3 hodiny. Všetko na všetkom číta

kris_tin257
20. apr 2023

No môj síce nakúpi zaobstará jedlo s tým nie je problém ale varechy sa nechytí ani za svet, keď treba variť buď objedná alebo zavolá svokre... V podstate mi to je jedno dokým má syn varenú stravu 😊

sidicek
20. apr 2023

Ale ved on si hľadá sluzku, nie partnerku. Mamička už asi nevládze toľko, tak sa asi chce zabezpečiť .Ja by som utekala.

komplikovana
20. apr 2023

vsetko sa da naucit ked sa chce. Ale tento jeho postoj je naozaj divny. Takze by som dala na pocity. Preco musis ty akceptovat jeho a on teba vobec? Vztah je tiez o doplnani sa a nastaveni vlastnych pravidiel tak, aby obe strany boli spokojne.

evaachesa
20. apr 2023

Od takého by som jednoznačne utekala. Buď rada že ešte nemáte žiadne záväzky. Už len to vyjadrenie že jeho v kuchyni neuvidíš, by mi celkom stačilo. Čiže on v kuchyni nebude, ale ty si povinná mu ptom variť a starať sa o neho? Či ako si to predstavuje keď budete v spoločnej domácnosti a prídu deti?
Zlož si ružové okuliare a utekaj kým je čas.

andrejka1974
20. apr 2023

@apolka77 zarobí normálne ,ale je zručný vie všetko spraviť okolo domu,teraz rekonštruujeme starší dom a spravil všetko elektrinu,kúpeľňu dlažbu,nové okná dvere,terasu ,altánok zateplili z vnútra dom a všetko robil sám alebo so mnou a vermi každý chlap je v niečom výnimočný aj ten môj a preto sme spolu už 30 rokov manzelia

andrejka1974
20. apr 2023

@apolka77 neboj sa spôsob si nájde buď on alebo si to nejako zariadi

apolka77
20. apr 2023

@andrejka1974 ze či má dobré kvality , prácu , som skôr myslela autorky frajera 😉
Ale tvoj muž keď je taký šikovný tak nie je o čom...

jamimo
20. apr 2023

nie, nemala som takého... Aj mňa by desilo také fungovanie 😏

lenka.25
20. apr 2023

Môj muž nevari , nevie to , sem tam uvarí špagety a je z toho hotový ešte mesiac a tvári sa ako superhrdina čo zachránil svet 😃. Ale mne to nevadi , nákupy robí pravidelne, hladom neumrie keď ostane sám , o starsiu dcéru sa v pohode postaral keď som bola s mladšou v pôrodnici a prežili bez ujmy na zdraví .

andrejka1974
20. apr 2023

@apolka77 môj muž je stolár ťažko pracuje s vlastným nepríjemným otcom,ale robí s ním už roky takže ma toho počas týždňa dosť a cez víkendy robí na dome ,ale keď som ja v práci dlho obstará dcéry bezproblemov a to jedna je autistka,ale zvláda aj ju a vie ako na ňu

tiezjedna
20. apr 2023

môj muž nevarí, nenakupuje...to by ho jeblo. A mňa by jeblo keby sa mi motal v kuchyni a nakupoval sám od seba😉 Milujem varenie, je to môj najväčší relax, koníček. Takže keby mi doň niekto fušoval, bola by som asi nepríčetná😉 V čase núdze "varí" manžel zásadne v tých nejlepších reštauráciách, resp. donáškach (choroba), takže ma to nijak neuráža, to mu rada odpustím 😇

stanulienkat
20. apr 2023

Utekala by som. Toto nie je partner do zivota. To je dueta, co pitrebuje dalsiu mamu a sex ako bonus. Ani zadarmo...

blondtana
20. apr 2023

Áno, mám takého doma, keď sme spolu neboli, tak nemal v byte ani riady, cestou z práce kúpil v pekárni sladké pečivo a cez víkend jedol u rodičov, neuvarí si sám ani párky, keď si má sám zohriať navarené z chladničky, tak radšej neje 🙈

apolka77
21. apr 2023

@blondtana tak aspoň to pečivo si vie kúpiť 😄

maranco
3. jún 2024

Ako vám ide fungovanie, už dokáže urobiť nákup?

Strana
z2