Muž čaká dieťa s milenkou, nechce odísť
Ahojte, tak som sa rozhodla este aj tu na MK napisat, lebo uz fakt neviem co robit. Tento rok sa zalubil do kolegyne. Tahali sme to nejako, chodili sme aj ku psychologovi, aj s tym na chvilu prestal, potom zase zacal, tak som ho vyhodila. Do tyzdna zacal za mnou chodit, ze nemoze bezomna zit, ale neprestahoval sa. Trvalo to tak takmer 3 mesiace takto, tak som mu povedala, ze bud alebo, lebo ja som uzasna zena a nebudem mu robit teraz zase ja milenku. Tak prisiel naspat. POtom vsak, kedze sa stale videli v praci, zase sa zamotali, parkrat s nou bol. Teraz caka decko, je z toho na nervy..ano viem, je to idiot, ale mame dve deti a mame sa stale radi, pokial sa o tomto nebavime, je vsetko fakt ok, aj ked som stale zranene, len od tej druhej sa nevedel nejako odtrhnut... Stale viacmenej nechce odist, ale ona ho tlaci k muru, ze bud bude s nou, alebo sa zriekne otcovstva, co on nechce, ved predsa sme z jedneho mesta, sance, ze sa budu obcas stretavat nahodne su celkom vysoke. Nevie sa, co povedia jej rodicia, maju hrozne vela penazi a nadseni z toho asi nebudu, lebo mi ledva platime ucty, aj ked si nezijeme najhorsie, niekedy proste ledva cakam na dalsiu rodicovksu a este si musim privyrabat popri a mame len pozicky atd...Mate niekto s tym skusenosti, alebo vase kamosky, ked cakal muz decko s inou a ostali spolu? Ako to riesili pocas milenkinho tehotenstva, ako to riesili, ked bolo decko vonku? Da sa to vobec prezit ako par, ze ma s milenkou decko? Necitim sa v tejto situacii nijako dobre, som si skor vedoma toho, ze to budeme musiet raz ukonci, ale este si davam cas kvoli detom a cakam, co on vymysli.. Nechcem zo seba robit ani uplnu handru, aj ked pre mnohe z vas uz po tychto riadkoch budem. Ale proste zivot je nieco ine ako teoria...Tiez by som nikdy nepovedala, ze budem v takejto situacii...Clankov sa da najst na nete, ale zaujimaju ma prakticke skusenosti zo zivota. Dakujem za akekolvek info, vsetko mi pomoze.
@jemiotrasne tak som si precitala celu diskusiu a vlasy mi dupkom vstavaju,, co dokazu niektore kocky napisat.. nezazila osm neico take ako ty. ale pamatam si, ako sa moj byvaly zamiloval do inej a odmietol s nou prerusit kontakty, hoci sa rozhodol pre mna. Bolo to pre mna utrpenie a aj tak som ho kvoli tomu neopustila. co netvrdim, ze bolo spravne. ale tri roky a v niecom hlboke porozumenie robia svoje..Rozisli sme sa napokon, ale toto nebol ten najdolezitejsi dovod. Pokial si vnutorne, socialne, finance a citovo prepletena s inym clovekom,t ak sa predsa neda to odkopnut zo dna na den a este mu priat pomstu a zle do zivota.. takto laska nefunguje. hoci je hrda a neda sebou zametat, vie vela odpustit a dat druhu sancu. a hlavne, ked sa jedna o deti a manzelstvo. a este k tomu, stale ste si s manzelom blizki.. zivot je nevyspytatelny. podla mna tvoj muz teraz potrebuje cas sam pre seba (hoci by si zasluzim kopnut..) a ty zrejme tiez. a ak sa rozhodnes prenho a on bude pre teba, tak vedome a cielene mu odpustaj dennodenne a kym pocit krivdy nepolavi a vedome sa rozhodni doverovat mu. inak to zrejme nebude fungovat. bez odpustenia a velkoryseho srdca urcite nie. A dietatko? (je mijedno, ci si napisala decko a ak sa aj nanho hnevas,je to prirodzene, hoci ono za to nemoze, ael zial, bude viditelnym zankom toho, co tvoj muz robil), ... fu.. tazkeeee.. pravda je vsak taka, ze je to kusok z tvojho muza. a navzdy aj ostane. ci sa o tom bduete bavit, alebo nie. a ono jedine naozaj za nic nemoze...uvidis.. co bude, ked sa narodi.. uvidis , co bude, ked sa s manzelom rozhodnete zacat odznovu. ci to dokazete, ci budete chciet a ci budete vobec schopni a ci to vydrzi.. velmi vela otaznikov a situacia s nejasnym koncom, ale ak to tak vnimas a chces, chod do toho, ale asi s vedomim, ze to moze dopadnut velmi rozne. ale ja naozaj verim v druhe sance. a v manzelstve obzvlast. a vobec ta nevnimam, ze zo seba robis handru.. k tvojmu muzovi sa vyjadrovat nejdem, toho poznas najlepsie ty a ty vies svoje. 😉, z tvojich prispevkov mi ide hrdost a zaroven laska a mas neskutocne velke srdce a potencial milovat. dokonca aj to dietatko. a zrejme aj citis velku zodpovednost za vase deti... klobuk dole, pred tvojim postojom. tvoj manzel ma doma poklad. ak si vyberie milenku, kotra vedome isla do postele s otcom dvoch deti aj po navsteve manzelky, hm.....tak potom uz iba ustat tu bolest z rozchodu a verit, ze raz po tvojom boku pristane chlap, ktory ta bude brat ako uzasny dar (a mozno to bude ten tvoj 😉 ) 😎 este minapadlo- ked za maldi moji rodicia este randievali, tak casto bravali so sbeou aj ejho dcerkou s byvaleho manzelstva. kupili jej saticky, aby sa za nu nehabili (jej mama ju hm, nuz nedbala onu ktovieako). a to mala moja mamiina necelych 20 rokov a moj ocko bol jej prvy chlapec a ustala to, ze je rozvedeny.- na tu dobu veelm zle a so zavazkom a este nemala problem ten zavazok bravat na rande 😉
Ja trochu mimo témy, ale nedá mi....nepochopím, ked už tie ženské majú pomer so ženatým chlapom, načo riskujú a neberú antikoncepciu??? pokiaľ to nie je boris kollár, tak by mi iný ženatý (zadaný) chlap za to vôbec nestál, ved nech si užijú, ale toto??? fakt nepochopím....ved väčšina tých detí je čistá náhoda, úplný mimo plán, postrádam akúkoľvek logiku v týchto tehotenstvách. k téme: neostala by som s mužom, resp. ak zostala, tak iba ako rodič s vysporiadaným majetkom a finančnými otázkami, nezabudni, že ty nevieš, čo prinesie budúcnosť a ty v prvom rade mysli na zabezpečenie svojich zákonitých detí! skôr než citovú stránku a emócie, by som na tvojom mieste riešila už len právnu stránku veci. toto považujem za najväčší komplikáciu a za najväčší problém....a ešte príklad, moja známa má dieťa (čerstvo) so ženatým mužom, napriek tomu, že sa poznáme roky rokúce a kadečo sme si povedali aj zo súkromia, mi nikdy ani len nepovedala o existencii nejakého partnera (muža, milenca) vo svojom živote, až kým neotehotnela a ja keby sme nežili v malej dedine, dodnes neviem, kto je otcom dieťaťa. ona ho dodnes tají a celé to je verejné tajomstvo. dieťa pomenovala po svojom exmanželovi a život ide ďalej...ako to je v praxi neviem, lebo on žije so ženou naďalej a tá to údajne nevie...takže kde je pravda už neviem.
Tak tomu nerozumiem ani ja. Myslím, chýbajúca antikoncepcia a ženatý muž. To ani ten chlap nerieši? To si len pichne a potom má hlavu v smútku? A ona sa nechráni? Nechápem.
K téme sa nevyjadrujem, nerozumiem tomu.
ahoj no nemám nikoho medzi známimi s podobným problémom ale teda myslím si, že je v jej záujme, aby sa on otcovstva nezriekol teda asi by potrebovala nejakú výpomoc aj finančnú...ona to len tak skúša lebo sama si toho musí byť vedomá. v žiadnom prípade sa ňou nesmie nechať vydierať ani manipulovať nech to nechá tak. myslím si že ona sama sa potom časom uvedomí...a trvala by som každopádne na tom, aby vymenil manžel zamestnanie
@jemiotrasne podobný osud poznám. Chlap je teraz s milenkou a majú ďalšie dieťa, ale s exmanželkou sa rozišli až po cca roku, čo malo to prvé dieťa, najskor to lepili všelijak možne - dokonca sa pokúsili o ďalšie vlastné (toto je fakt blbý nápad, to nerob).
@jemiotrasne Ty este rozmyslas ci mas s nim ostat?? 😨 Keby ze to bol posmyk raz, a caka dieta, tak neviem, moozno by som to nejak predychala ale len keby sa toho dietata vzdal. Ale toto... chodil k nej, k tebe, nevedel sa rzhodnut, a teraz zrazu dieta. KONIEC, momentalne, na tvojom mieste by som ho uz ani na ulici nepozdravila.
@vavrenka krasne si to napisala, celkom mi to hovori z duse, ale viem, ze ani jedna volba nie je lahka, uz som to pisala. viem, ze ked sa rozideme, bude chciet okamzite tahat nase deti ku nej. U z to chcel, ked sme boli na tych par mesiacov rozideni. To som nejako ustala a nakoniec ma s tym prestal aj otravovat posledny mesiac a nase deti snad nic netusia. uvidim, c si ta starsia bude pamatat z toho, ked bude vacsia a budeme preberat veci. Som mu povedala, ze ked je to laska jeho zivota, tak ich tam zobrat moze, pokial stale chodi za mnou a tym padom sa nevie rozhodnut, deti tam brat nebude. Cize v lete ma to stalo vela energie to nedopustit, a aj preto sa branim rozhodnutiu, ktore mi tu vela z vas radi a to, ze to skoncit, lebo tam hned pojdu...a neviem, ci mu v tom mozem potom zabranit aspon na nejaky cas, kedze niekedy sa s nim proste pohnut neda anechape, ze to tym detom ublizi a zbytocne ich domota. ale mozno to moc riesim, neviem...
@jemiotrasne bohuzial deti budu zranene v oboch pripadoch. 😒
ked budete vy pokracovat ako rodina a milenka sama vychovavat dieta {s vyzivnym od otca} tak to nebude harmonicky vztah, a deti to budu po case vnimat... ak ho taha k nej, pripadne nadalej tam bude mat ulety a neskonci s nou. 😒
ked sa rozidete...on bude mat pravo na styk s detmi a budu aj s nou. Ja nemam taku skusenost, ale vela bab tu pisalo ze ich to stalo vela sil prekusnut ze deti su so zenou ktora im rozbila rodinu, paradoxne deti to zvladaju lepsie ak ta zena je k nim pomerne mila a slusna , len pre matku je to ako noz do srdca ☹ ☹ Zas ked pozries racionalne este to je lepsi pripad, ako ked je zla k detom a hucka deti proti otcovi ci tebe alebo taha otca len ku svojmu dietatu aby zanedbaval tie z prveho vztahu 😒 😒
Tu jedine ze by on mal uprimnu snahu ostat s vami, dat dokopy vas vztah, s tebu i detmi a s milenkou a s jej dietatom sa ferovo vysporiadat, financne plus nejake stretavania s dietatom, nemusi byt ani u vas, moze to byt na neutralnom mieste. Toto ale z jeho strany nie je, radsej bude krutit, hopat na dvoch stolickach, zvalovat vinu na teba, na cely svet...sak on je chudacik rozpolteny 🙄 🙄
Lenže on JE rozpoltený - keby jednu nenávidel a druhú miloval tak k prvej sa ani nepriblíži. Jeho problém je že má obe porovnateľne rád - škoda že v našej kultúre si nemôže založiť minihárem. A nehovorte že ich neuživí, ako mi povedali moji alžírski priatelia v arabskom svete viac manželiek lepšie uživí manžela ako jedna 😀 (nehodnotím len vysvetľujem)
ako medokazem pochopit na keru pi** su tej milenke vase deti ..... resp. ze tvoj muz ich tam chcel zobrat,,... to je ako keby si ty prisla za milenkou a povedala..ze ked sa im narodi ich dieta a vyrastie,,,tak ho chces 😀 😀 😀 😀 to je cisty magorizmus..,,a deti budu mat s toho iba depky,,,,
Jednoducho on opustil rodinu.....a ak chce byt s detmi.... tak iba ako otec...., a sam ...
Predstav si tie deti..,, co budu citit...ked uvidia ze ocko sa olizuje s druhou co caka dieta a mamina doma plakava..... a vy sa pptom cudujete ze uz 12 rocne deti skusaju fajcit ci pit alkohol ...
@oldman50plus tebe by sa pacilo keby tvoja zena spavala s inym ? A prides domov..a do tej istej "garaze" zaparkujes i ty ?
preco si to nezobrat aj z opačnej strany ....
Vy muzi sa vyhovarate ze mate radi sex 😀 ja miljem sex ... osobne som poskusala uz asi vsetko .... a teraz len preto ze mi to "chutí" mam si zalozit minihárem ? 7
@ivca88 Myslíš si že ja som presne takú situáciu nemal? Čo myslíš prečo starší, celkom úspešný chlap, podnikateľ, medzinárodne uznávaný expert minimálne v 2 navzájom nesúvisiacich oblastiach (aj keď za to si nič nekúpim) sa pozerá na nejaké mamičkovské fórum? Nemyslíš že chcem pochopiť nejaké zákutia ženskej mysle ktoré chlapskou logikou pochopiť nedokážem? Prečo by som to robil ak sám nemám problém?
ja by som mu asi velmi v rozhodnuti pomohla, kopla by som ho do riti tak, ze by preletel pol Slovenska a fajne by dopadol na g...e, ze pochybujem, ze by este niekde niekedy nejakej dokazal urobit dalsie dieta...
je mi z takych chlapov na grc, o com to je? nevie sa rozhodnut ci jedna alebo druha? pochybujem....skor mu vyhovovala milenka /ktora verim, ze mu vyhovovala kym bola slobodna, krasna, poskytovala sex servis a tolerovala aj manzelku, kt. mu zas poskytovala full servis....teraz sa ale situacia zmenila a zo sexy milenky je len tehotna milenka, kt. od neho uz nieco vyzaduje /postaranie sa o nu a jej nenarodene dieta o alimenty o prestahovanie sa k nim.../ takze samozrejme velmi rychlo zmenil pohlad na vec a zrazu je krasna, uzasna a perfektna, mozno priam az bezchybna aj jeho zena, to jest ty, a on zrazu prisiel na to, ze nechape dovod preco sa nechal tak opantat a namotat a vyhovovalo by mu ak by ho jeho zena, to jest ty, vzala naspat s tym, ze samozrejme hlavnym argumentom cim jedinym by si asi vedel nadobudnut svoje miesto, o ktore sa sam postavil budu vase spolocne deti. Pretoze ty si milujuca matka a takto skrz deti a financii a potreby sa o vas postarat si svoje stratene miesto nadobunde najlahsie.
Chapem, ze tato situacia nie je vobec taka lahka ako som ju odlahcila a v zivote som si prezila take velke gulove a nehovor hop kym nepreskocis a milujem svoje deti, nadovsetko, ale tu ako sedim hovorim, ze nech mi moj muz skusi raz take daco urobit. Spravil by si dalsie decko u inej? co si si navaril si aj zjedz drahy! odtial potial...ked uz tak strasne mal potrebu sexovat tak mal sexovat s kondomom a ak mu to bolo zatazko ked bol taky nerozhodny a hral na dve strany tak paci sa...
pozbieras sa a budes silna aj bez neho. /mimochodom ja som strasne za manzelstvo ale ako som pisala odtial potial/ vazme si aj kus same seba. Lebo kym ty sa obetujes /pochybujem, zeby som dokazala milovat po tom vsetkom takuto osobu - hnusobu/ pre svoje deti a dobro rodiny, po par rokoch zistis, ze si si odkaslala najlepsie roky svojho zivota a on ti to spravil znova /nikdy nehovor nikdy..../ len mozno bez dalsieho decka lebo nabuduce ten kondom aj skutocne pouzije... 😠
@oldman50plus Lenže on JE rozpoltený - keby jednu nenávidel a druhú miloval tak k prvej sa ani nepriblíži. Jeho problém je že má obe porovnateľne rád ...
...no tak tu by som poopravila "mat rad" "milovat" su v v tejto situacii mozno prisilne slova 😉 😉 😉
ze chudak rozpolteny ma obe rad ... 😝
skor by som povedala, ze "problem" chlapika nie je v tom, ze ma obe porovnatelne rad ... 😉 ale v tom ze ma najradsej SEBA 😎 😎 a uvodzovky davam preto lebo to nie je jeho problem, ale problem jeho zeny a jeho milenky 😝 😝 😝 On je s tym spokojny, odskakovat sem i tam...keby zenicky takto vydrzali a nechceli ho potvory majetnicke jedine pre seba
@oldman50plus bud sa budeme bavit o cisto sexualnych potrebach a kecat o tom ako su chlapi od prirody promiskuitni a potrebuju sulozit tam i hentam a poistovat tak svoj geneticky kod v sirsej criede samic 😝 😝 😝
alebo sa bavme o vztahu dvoch ludi, ktory je o tom, ze ja milujem teba, ty mna a ina osoba tu nevstupuje, a ak ano, ze sa vztah pokazi, vstupi AZ potom ked sa ja rozidem s tebou a najdem inu...
@oldman50plus vies, mne tie kecy ze ja MILUJEM teba a este k tomu aj tu a hentu a onaku...ako trapne neuprimne 😝 😝 😝 😝
to uz radsej rovno priznat, ano chuti mi sex, chcem to mat s viacerymi... bla bla... a potom uz je len na charaktere dotycneho ci tu chut prekona pre lasku, skutocnu lasku ku svojej partnerke.
@oldman50plus prepacte,.... netusila som.o vasom zivotopise 😀 😀 😀 nestudujem si nick ked niekomu pisem,....
Ja som strasne hrda zena....som zdrava..mlada,.a pekna,,, a v momente ked som stretla mojho manzela,,,,to bola laska.... mala som v tedy iba 14 rokov ! 😀 on 19..., dnes sme uz manzelia.... no pamatam si..ako som mu povedala tieto slova ked sme v mojich 16 rokov spolu zacali zit... dam mu vsetko...budem naj milenka...kucharka..gazdina...priatelka...mama.... s nasho domu mu urobim domov...,, a na oplatku chcem... aby bol dobry...verny...a aby ma miloval... a tak to aj je.. .
Momentale som po operacii... moj muz sa o mna stara v niektorych situaciach tak... ze by som sa od hamby pod zem.prepadla...
Preto nedokazem pochopit,,,. Ako moze muz ci zena,..prestat respektovat svojho manzela/ku.... preco by som mala obetovat moju mladost...moj usmev...moj cely zivot niekomu... kto vycari usmev na tvari...no avsak inej zene....
Mnohym zenam ... nejde ani tak o to...ze pridu o muza...skor sa boja toho ze budu same... ci uz financne...alebo s detmi,.. ci ze zomru same .... no to su hovadiny... malo kto ostane sam,... dokonca moja 50 rocna mamina si nasla frajera a su spolu ako dve hrdlicky.... planuju svadbu,,, furt sa bozkavaju,.. furt jej otvara dvere... odsuva stolicku.... moja mamina je az teraz naozaj stastna ,,, a to len vdaka tomu ... ze mala viac rada samu seba ..ako niekoho... kto ma viac milenku... nez manzelku ....
Treba si uvedomit....co do vztahu davas.,,ci sa ti to aj vrati.., .
@maria1989 ale ja nehovorim o tom ci sa mi to stane alebo nestane...hovorim len, aby sa vyjasnili POJMY. 😉 😉 😉
proste ked sa chlap ohana "laskou" a kmita medzi 2 zenami a zranuje obe a oni este maju "bojovat" 😝 😝 😝 preco to rovno nenazvat sexualnym pudom, neovladanim sa, nererespektovanim vztahu k prvemu partnerovi.
mne len vadia ked sa takym vztahom davaju nalepky..."rozpolteny v laske" a "nevie si vybrat ktoru ma rad" bla bla...pricom casto ide o jednoduche kalkulacie, tazenie zo situacie , moze ist o chlapa aj o zenu...
@jolinka Počúvaj pozorne. NEBUDE to sexuálny pud. My chlapi pokiaľ len uspokojujeme sexuálne pudy tak milenku odhodíme ako horúci zemiak a sme dobrí, pokiaľ milujeme manželku. Mimomanželský sex môžeme mať bez lásky, proste len pre novosť a útek zo steereotypu. Nespráva sa ako by išlo len o sexuálny pud aj keď môže tak si ho uspokojuje, prečo nie? V sračkách je tak či tak, môže byť aj bez toho aby ho omínalo..
Problém je že on má rád obe. Nepoužívam slovo milujem ktoré podľa mňa tiež vyjadruje lásku k jedinej osobe ktorá je nadovšetko. A určite má rád hlavne seba ale takých je veľa. Nebránim ho len vysvetľujem.
@oldman50plus a to ty ho tak osobne poznas? 😉 😉 ze vies ze nie je to ani sex. pud, ani to nie je milovanie ako laska k jedinej osobe ...aha takze nieco medzi tym nemastne neslane, len tak "mat rad" ako ze ja mam rada parky s horcicou ale aj s kecupom a ehm rozhodnem sa comu dam dnes vecer prednost. 😕
@oldman50plus no a s tym "mam rad " ale nemilujem, uz moze chlapik veselo korculovat od jednej k druhej 😉 😉
No pozri, ja mám rád veľa kamarátov, príbuzných, dokonca aj niektorých študentov a ver mi, mal som rád aj svokru kým žila aj keď teraz budem vyzerať ako blázon.
Nepoznám ho, ale viem ako sa správajú chlapi ak sa prevalí pomer s milenkou ktorú majú na sex a ako keď ju skutočne milujú.
Okrem toho som v pocitovo podobnej situácii ako on takže si viem celkom presne predstaviť ako sa cíti. Má rad niečo na oboch a veľmi rád by ich spojil do jednej bytosti keby sa to dalo 🙂
Je mi s toho smutne ... a zle ...
Urcite si kazda pata na prvy bozk...prve milovanie... xhodenie spolu... zasnuby... svadba 🙂 najkrajsi den 🙂 ked ste si povedali ano 🙂 potom ked ste vytvorili domov 🙂 to stahovavie a zariadovanie .... hádky o peniaze zakoncene sexom 😀 úrve tehotenstvo .... pocuvanie bruska...prve sono .... dohady o tom na koho sa bude viac podobat....ake meno mu dáte ... 🙂 potom porod .... ako cez slzy bolesti sa vycaril usmev stastia ..
A teraz si zober.... ze tvoj muz/zena .... zabudol na toto vsetko.... a necgal sa uniest pudmi ako zviera.... a teraz toto vsetko bude prezivat - preziva s inou....,,. To co pre vas bolo posvätné .... to co ste mali raz vnučatam rozpravat .....
A ty chces o takeho muza este bojovat ?
ja ti poradim len jedno ... tak či tak sa zničíš... psychicky fyzicky po zdravotnej stranke .. možno keby to skusiš sama čo určite nebude lahke ale predpokladam ze mas rodicov a a priatelov... pomozu ti a mozno ucitis to oslobodenie a ulavu ked toto vsetko prestanes riesit .. ja som tiez fungovala v podobnom vztahu nemali sme sice deti ani nic take... ale znicilo ma to riadne a ta tretia.. to uz bolo ako keby som chodila aj s nou.... zmagorena som bola dalsie dva roky... takze myslim na teba posielam ti vela sily a energie nech sa uz rozhodnes ako chces ale mysli aj na deti portebuju ta zdravu !
@oldman50plus ano, chapem ako to myslis, zivot je obcas zlozity atd. a proste sa vzhliadneme aj vo vlastnostiach inej osoby a tak. kamarati, znami , rodinni prislusnici s nimi nevytvaras doverny vztah, je to ine
ale vztahy medzi muzom a zenou su trochu specificke ze sa nedaju robit kompromisy, zliatim 2 ci X osob do jednej, nevznikne jedna dokonala...naopak pokazia sa obe. 😉
neviem ci si niekedy pozeral film "Anna a kral" je to inak romanticky blabol 😅 😅 😅 ale bola v nom jedna zaujimava myslienka...kral si myslel ze ma viac lasky, lebo mal plny dvor zien, kazdu chvilu sa zenil s dalsou a dalsou krasavicou, ktorelu mu ponukali vyznamni ludia, nedokazal pochopit zapadniarov ze ako im moze stacit iba jedna zena 😉 a tak nejak ked sa zalubil do tej spominanej Anny, pochopil ze tu matematika neplati a jedna je viac ako tristo 😉 😉
tak aj tu spominany chlapik...co chce mat dve zeny, tak si vybera mensi podiel, nie vacsi,ako si mysli 😉 😉

Prepac ak vyznel moj.koment tvrdo..... no chcem ti dobre...
Su muzi co spravia kokotiny.... su zeny... i ked hlupe..no milujuce... ktore im "odpustia" .. .. no ty muzi majuaspon kusok chlapa v sebe.... a olutuju to..zacnu svoju zenu vnimat ako najlepsie co ho mohlo stretnut a vazia si ich....a do konca zivota to ten muz svojej zene splaca tym...ze bude prikladny otec.,.manzel...
No tvoj muz je iny pripad.,,,, od toho ruky prec ☹ bude s toho viac slz...ako usmevov