icon

Muž mi klame o výplate

5. apr 2023

Baby trosku možno nezvyčajná téma no rada by som vedela či je to normálne a ako by ste reagovali vy.
Som na materskej a muž pracuje v stavebníctve ako živnostník.
Viem že mu šéf zvýšil hodinovku (poznáme sa) no on nevie že ja o tom viem. Keď som sa ho už viac krat pýtala či mu nezvýšil , tak vraj ešte nie 🙄 a samozrejme videla som aj ako uhýba pohľadom keď klame 🙈
Vždy na výplatu mi vyberie cca rovnako že na stravu a inkaso a podobne a zvyšok si neha no vždy povie že len na výdavky čo má a inak nemá nič, no netuším kde to potom míňa 🤔
Ja mám materskú , zaplatím čo mám a zvyšok všetok miniem na stravu a domácnosť, nemám nič pre seba a to ešte premýšľam ako odložiť aby sme niekam raz za čas mohli aspon s deckami 😒 a som z toho trochu sklamaná že nieje úprimný s nechápem prečo 🤷🏻‍♀️ neviem sa snim ani baviť keď viem že mi klame , no on sa čuduje čo som aká. 🙄

liljana
6. apr 2023

@srnqqa zial mam dojem, ze nestaci v den smrti poslat peniaze prec. Bude sa riesit, kde tie peniaze "zmizli" ... Uz sa to tu riesilo.

liljana
6. apr 2023

@ahhola Ty toho nechapes asi viac na svete, ty ... kade presla americka bota. ;)

ahhola
6. apr 2023

@kubkovamama Odvody,stravu,všetko si platí sám.Spolocny účet mať nemôžu,ak je SZco.Jedine ak si otvoria ďalší súkromný spoločný.On nemôže z firemného účtu platiť domácnosť.Takze ak majú spoločný príjem do 2000€ na 4 osoby,je to tak na hranici.Tak kam tie peniaze dáva,normálne ma to nasr

Ale spoludisponentka by byť mohla, aj cink na mobil ze prišli, je to taky prejav dôvery a základný prehľad, ked sa chlapovi niečo stane,ale tuná bohužiaľ dôvera 0,nic.💔
Ja som po rokoch napísali sesternici na mail a potom som zistila, ze mail je spoločný s jej chlapom. To na teda dosť zarazilo, ze niekto takto funguje.

zuzanockamt
6. apr 2023

@sorciera24 áno, som si vedomá, ale aj tak sú len moje a manželove len jeho

pipistrel13
6. apr 2023

@liljana
@liljana ty si aka uzasna,presne si to uhadla☺️

zmrzlinka2021
6. apr 2023

@zuzanockamt každý má v živote sračky, to si zapamätá. Le nie každý si ich prizná (problém chýbajúceho sebavedomia) a riesi

zmrzlinka2021
6. apr 2023

@liljana to nie je falošná ľútosť, to je niečo, čím si si prešla, aj bolesť, zranenia.. všetko človeka formuje. Inak uvažuje milovaná žena ktorá má v mužovi oporu a inak žena po rozbitých vztahoch

pipistrel13
6. apr 2023

@mircalla vobec ste nepochopili o co ide...a mne sa nechce a ani nemam dovod vam to vysvetlovat...v prispevku sa hovori o spolocnych financiach,ja som napisala ako to mame my a co si neviem predstavit,ale vas tu trapi,co bude ten chudak moj muz robit ak sa mi nieco stane,dalsie zase aka som chudera a muz my vsetko plati a je dobry kym zaraba a ked bude na vozicku ako ho opustim,dalsie zase ako ma na to dovod,ale radsej to nevirme....
ja vas nechapem
ved to majte ako chcete
podla mna je manzelstvo o ucte,laske,respekte a DOVERE a ta sa tyka aj financnych zalezitosti,nie je moje ani tvoje,je nase spolocne vo vsetkom a to,ze vy vnimate manzelstvo s hranicami a odtial potial,majte take
ja take nemam
som vydata druhykrat a aj v prvom to tak bolo,ex si nasiel frajerku,ale peniaze som mu dala napriek tomu,vo vsetkom sme sa rozdelili a nenechala som si ani cent navyse,aj ked som mohla,lebo to bolo na mna,musel by sa sudit,ale to je este taka vec,ze CHARAKTER😉

dadis
6. apr 2023

@pipistrel13 Suhlasim. A vzdy to je o dohode. Ak chcete mat poistku v pripade pohrebu a dedenia, nie je problem vytvorit sporiace ucty osibitne na oboch manzelov, kde sa budu na polovicu posielat uspory. Ale mat spolocne peniaze suvisi s dobrou doverou v manzelstve. Vidim to na manzelstve mojich rodicov. V mojom zial toto chybalo.

ahhola
6. apr 2023

@liljana ale hej, nemala som ráno čas reagovať na tvoj kyd... Mala som ho skopirovany, ze ti odpoviem, ale odkážem ta na Večeru s hvrn zo 4.4.tak ako v tej diskusii...
Aj také panstvo, ako weis ci butora si povedali o tých tvojich napalmovych💥 mierotvorcoch svoje🇺🇲

liljana
6. apr 2023

@zmrzlinka2021 Aka bolest, ake zranenia? Normalne sme sa rozisli na moj popud. Ty si sa este nikdy s nikym v zivote nerozisla? 🙂

zmrzlinka2021
6. apr 2023

@liljana nie, nikdy som sa nerozisla

liljana
6. apr 2023

@zmrzlinka2021 Tak ti nebudem odkazovat ako ty mne, ze co hovorim, je chore, ani lutovat ta, ale prajem ti, aby ta to proste ani nikdy nestretlo.

liljana
Odpoveď bola odstránená
pipistrel13
6. apr 2023

@dadis a vies preco?ak si precitas prispevky,lahko sa da pochopit preco to nemoze fungovat..kazdy len "ja" a "moje",co z toho moze vzniknut?...
a ani len ochota pochopit,resp.pripustit,ze niekto tak naozaj moze a aj chce zit...
to neznamena,ze sa nieco medzi nami nemoze stat,ze sa nikdy nemozeme rozist,ale napriek skusenosti z prveho manzelstva ja takto vobec nepremyslam,kam som tym prisla?a okrem toho som si uvedomila,ze to,ze si moj ex nasiel frajerku bola aspon polovicne aj moja vina,vela som sa naucila,zmierila,odpustila a rozhodla sa zit dalej
lebo hoc niekomu pridem najivna verim na vecnu lasku,uctu avsetko co ma manzelstvo obnasat

ahhola
Odpoveď bola odstránená
liljana
6. apr 2023

@ahhola Pod, hecni sa, vypot nieco lepsie.
Mimichodom, zacni si to naozaj pisat, nemali sme rozvod. Uz druhykrat si ma s niekym mylis. Mala by si brat nieco na pamat, alebo lepsie chapanie pisaneho textu.

sticker
ahhola
6. apr 2023

@liljana svoje vyvrcholenie na dnes si už dosiahla,
chod v pokoji🕊️🕊️🕊️chcemmier

dadis
6. apr 2023

@pipistrel13 Uplne suhlasim. Kazdy vztah je riziko. Dokonca spolocne financie mozu byt diskomfortne z pohladu, ze si obaja vidia do taniera a treba si castokrat vysvetlovat niektore polozky z vydavkov. Avsak nie vzdy ta jednoduchsia cesta je ta najlepsia.

jana_eyre_2
6. apr 2023

@pipistrel13 nič si z toho nerob, tu sa denne ukazuje že niekto nevie prekusnut ak má ktosi iný život/názory ako si dotyčné predstavujú a diskusie pochopili ako presviedčanie o svojej jedinej pravde.. 🤷

zmrzlinka2021
6. apr 2023

@ahhola uvedomujes si že porušuje s kódex správania sa? Najlasujem ta

zmrzlinka2021
6. apr 2023

@liljana nemám problém s tvojim názorom, ale nepáči sa mi tvoje vyskakokovanie do žien, čo majú iný pohlad

rol76
6. apr 2023

Nechcem ťa strašiť,ale mám takú kolegu,jeho manželka(majú jedného syna,má 16 r.) veľakrát mi volala,že koľko vlastňe jej muž zarabá...Klamal som,že neviem...Ja viem koľko,aj to viem že min. štvrtinu výplaty pregembluje,niekedy aj viac,preto musí aj na fušky chodiť,a to po tajomky,doma povie žeňe,že sme boli dlho v roboťe..pritom nie.Raz za čas sa staňe,že sme tam dlhšie max.o dve hodiny.Ale on sa vrátí o deviatej večer,úplňe vyčerpaný.Už dlho rozmýšľám,že jej žene poviem pravdu,ale nechcem kolegu zradiť,lebo máme dobrý kamarátský vzťach,a je dobrý odborník.Náš šéf ťiež vie o tom,ťiež klame jej manželke,že áno, toľko zarobí,krije-krijeme ho.Naše slová,že nech s tým prestaňe,sú k ničomu.Ale minule sme sa o tom bavily so šéfom,len šéf a ja,mimochodom sme s ním kamoši od decstva,že musíme vyjsť s pravdou von,lebo ľutujeme jeho ženu,a mňe robí stresy klamať inak dobrej kolegovej žene.Sme vo firme štyria,niekedy aj viacerý,ked je väčšia robota,a okrem mňa a kolegu(gamblera)nikdo vo firme nepije počas pracovnej doby.Ja nepijem vôbec,kolega len občas,ked mu chodím zabíjať.Ostatný denno denne sú pod parou,ale za to pracujú dobre.Séf to musí tolerovať,lebo je nás aj tak málo.Mňe je v tejto firme už dusno,kvôli týmto veciam.Aj ja sám som ID,na 50%,depresie,úzkosťi,čo zhoršujú kolegovia,že na obed miznú na hodinu,a vráťia sa už...no asi tušís v akom stave.Možno to nesúvisý s tvojou témou,ale musel som to napísať.Ja inak celú výplatu dám do obálky,a odťial beriem,ked potrebujem.Co ostaňe,ide mi na účet.Minule som tu mal svôj príspevok,že partnerka nechce ísť pracovať.Už robí,takže aj ona bude dávať všetko do obálky,a zvyšok jej peniazmy môže spraviť čo chce,čo jej ostaňe na konci mesiaca.Deti nemáme,4 roky som ju živil len ja,takže už sme dohodnutý kdo čo pľaťí.
Podľa mňa,sadni s ním,a povedz mu,že vieš o všetkom,a nech ti povie načo potrebuje zbytok peňazí.Keby sa nám s bývalou manželkou podarilo dieťa,tak ju neoklamem aňi o cent.A neoklamem ani partnerku,nikoho.

bessie12
6. apr 2023

@zmrzlinka2021 sice mimo temu, ale nie je to tak, ze ked ma niekto iny nazor napr.. aj na tu politiku alebo ako to bolo pocas pandemie, tak su hned oznacovani za dezolatov, putinovych agentov, konspiratorov a neviem co este ??

liljana
6. apr 2023

@bessie12 Preto sa tu tie temy a prispevky mazu a nikto ich tu nechce. Ved chodte agitovat niekde inde.

bessie12
6. apr 2023

@liljana vsak a to je dobre, ze sa mazu. Ja s tym plne suhlasim. Zbytocne sa tak ludia navzajom urazaju. Sama taketo temy a prispevky nahlasujem.
Lenze aj pri takychto temach je potrebne respektovat iny nazor. Niekto ma rad Rusko a niekto zas USA. Aj jedno aj druhe je v poriadku. Kazdy podporuje to, o com je presvedceny, ze je pravdive.

mircalla
6. apr 2023

@jana_eyre_2 Esteze tu mame teba, mentora, ktory uz odtialto raz odisiel. Po kratkej dobe sa sem prihlasil s novym nickom2, aby mohol opat poucat, mentorovat a kritizovat ostatnych diskutujucich. V kazdej diskusii - nic si z toho nerob, zeny su tu hrozne, v podstate vsade nepriama kritika ostatnych diskutujucich. Co by sme bez teba robili

jana_eyre_2
6. apr 2023

@mircalla prepáč na teba som vôbec nereagovala, ale staré porekadlá platia.. dosmrti urazená mircalla 😉 nie som žiaden mentor, ale milé od teba..

A áno, je hrozne kritizovať tých čo musia urážať ostatných.. budem sa za to smažiť v pekle neboj..

mircalla
6. apr 2023

@jana_eyre_2 Urazena? Co si sisi? V zivote ma tu nik neurazil. Som tu 15 rokov bez menenia nickov a teatralnych odchodov a naslednych prichodov, co bude skor naznak toho, ze je niekto urazeny

bessie12
6. apr 2023

@jana_eyre_2 suhlasim. Chcu, aby bol ich nazor respektovany, ale pritom oni sami maju problem respektovat iny nazor ako je ten ich. Vodu kazu a vino piju.

Pisem vseobecne a nie o konkretnych ludoch.