icon

Muž mi zakazuje chodiť na túto stránku

dkethe
21. júl 2014

Baby, muž mi zakazuje chodiť na modrého koníka. Občas mu niečo poreferujem, čo ma poteší či zaujme.
Vy ste sa s tým doma nestretli?

fuska
21. júl 2014

Ja by som sa s nim rozviedla. 😀 Pobal mu veci do kufra, hod pred dvere a vymen zamky. 😀 😀 😀 A budes moct zavislacit, kolko chces.

julinka28
21. júl 2014

moj zase ma niekedy tiez pripomienku ze naco citam tie problemy ale ja to neriesim,jednym uchom dnu druhym von,urcite by mi nic take nezakazal ani ja jemu nezakazujem,nie sme pod papucou 🙂

bibika55
22. júl 2014

@dkethe Aké zakazuje? Načo sa s ním o tom bavíte? Na tejto stránke môžete načerpať isté informácie zo života ľudí a toho sa zrejme obáva,že by vás to v niečom zmenilo.Nemá zmysel sa s chlapom baviť o problémoch alebo pocitoch iných.Nemajú to rady.Oni majú úplne iné zmýšlanie a berú takúto stránku ako táraniny.Žena nemá nidky mužovi vešiať všetko na nos,lebo sa to môže obrátiť proti nej.

zuzka_puska
22. júl 2014

zeny, vy si neuvedomujete, ze muzovi netreba hned vsetko vyklopit... o com nevie, to nemoze zakazat 🙂 apropo, co mate, 5 rokov ze vam zakazuje?? teda, takeho muza by som kopla v ric.....

mirtill
22. júl 2014

Kedˇpríde domov tak sa mu venuj a až po hodine si sadni k pc,aj to len na krátko,,aj môj je žiarlivý na internet,ale len vtedy,kedˇsa mu nevenujem dostatočne-u nás to znamená debaty o práci,a o všetkom možnom môjho zaujímajú aj klebety, 🙂 a ja mu referujem len srandovné veci,on ani nevie na aké stránky chodím....

koniarova
22. júl 2014

Ani sa mu nečudujem. 😀 😀 😀 😀

stanislavao
22. júl 2014

@dkethe a naco mu hovorite, co sa tu riesi a ze na MK chodite? a dalsia vec, to co je za vztah, ze si zakazujete nieco? mm by nemal odvahu mi nieco zakazat a ja jemu taktiez nie. ved sme normalni dospeli ludia a zakazovanie do vztahu nepatri. ked je mm doma, nesedim pri pc. pri pc som len ked je cas a neni nic ine na programe.

irusa
22. júl 2014

????? zakazovať ??????? 😀

smoulinka13
22. júl 2014

moj mangel berie tuto stranku s humorom a vzdy sa len opyta: Zase koňo píše? 🙂)) ale urcite mi to nezakazuje a zakazat by som si to ani nedala ))))

pink_lady
22. júl 2014

ja ho chapem, sak toto tu je virtualny svet a treba zit ten realny...ak to vies pouzivat s rozumom, ze pan si ty, nie konik, tak ti nema co vycitat, ak je to inak ... 😎
sama si uz obmedzujem cas...ale, chlap to nepochopi, o com si tu zeny pisu...onj ide radsej na pokec a v sexzoznamke bude vypisovat, ze ktora studentka ho "urobi" lebo jeho zena zanedbava...mozno prave sedenim n akoniku 😀 😀 😀

vejula
22. júl 2014

No vy krutite hlavou nad tym, že muž zakazuje kona, ale ked som ja začala chodiť na kona v prvom tehotenstve a potom som sa mu vyplakavala, že na koni písali, že z tych bryndzovych halušiek čo som včera jedla môžem dostať lysteriozu a dieťa ohroziť, alebo ta bolesť v podbrušku čo som mala bola isto predzvesť predčasného pôrodu, lebo jedna baba z konika to tiež tak mala. Tak mi muž uplne seriozne povedal, že toho kona zablokuje a hotovo, lebo už mi z neho šibe. Chvalabohu som sa tu trošku otukala, začala som brať veci viac rezervovane a s nadhladom. Inak by mi tu z toho važne preskočilo 🙂

lulu6541
22. júl 2014

@dkethe Moja tak mu nevrav že sem ideš.

oktobermimi
22. júl 2014

@hviezdicka111 mojmu chalpovy sa lubila Bryndza na cikuli 😀

maruska.s
22. júl 2014

Ja mojmu tiez obcas poreferujem,bud sa zasmeje, alebo len pokruti hlavou. 🙂 keby mohol, tiez by mi zakazal 😀

jalito
22. júl 2014

ty voe pozerám, čo všetko teda ste schopné mužom natárať.... vyvaľujem... moj teda tiež vie, že sem občas chodím, ale nevešiam mu na nos, čo sa tu preberá, on to nemá rád, on nemal rád ani to, že som si kupovala ženské časopisy a vravela mu o článkoch, ktoré tam písali... vždy ma s tým posielal do p*ele, aby som ho nekŕmila s tými kravinami.

lulu6541
22. júl 2014

@jalito Más veľkú pravdu.

bimbas
22. júl 2014

môj muž má na túto stránku tiež svoj názor a ja mu ho ani neberiem , lebo sama niekedy krútim hlavou nad niektorými temami či myšlienkami...ale zakazovať by som si nič nedala , robím si to- čo JA uznám za vhodné...

xenicka13
22. júl 2014

Moj sa len opýta, či som zase v kurine 😀

kinna
Odpoveď bola odstránená
jalito
22. júl 2014

@lulu6541 noa ? ja som sa poučila a už nevešiam mužovi na nos každú kravinu. Oni si za to niektoré možu samy, že sa chlapi správajú tak, ako sa správajú. Ja som si pár krát nabehla a odvtedy radšej držím o niektorých veciach a i o tom, o čom píšem hubu.

lulu6541
22. júl 2014

@jalito No vidíš.

jabadaba
22. júl 2014

😀 😀 😀 moje nervy! Spravny majitel a pan! 😀

zuzulka558
22. júl 2014

moj sem behne ked necham zapnuteho konika a cita diskusie 😀 😀 smeje sa ako odtrhnuty z retaze ked cita niektore komenty alebo ked sa baby pochytia za malickost 🙂 obcas ma nerv ze som tu dlho strcena ale zatial zakaz nemam

leyah
22. júl 2014

ja som sa s tým ešte nestretla, tiež nezakazujem manželovi PC hry, ale možno je to dôkaz toho, že mu záleží na tvojom duševnom zdraví a psychickej rovnováhe 😉

norikk
22. júl 2014

muzi nepochopia zdielanie sa zien medzi sebou...ci je to osobna navsteva, ci takto cez net....beru to ako nejake taranie, lepsie poveadne cechizmom klabosenie :D a stracanie casu...a ako sa pozname, niektore zeny tu so svojimi prispevkami fakt prehanaju, takze sa ani necudujem, ked muz takto reaguje na svoju zenu.... ak si si sebou ista, ze to neprehanas, ze väčšina tovjich myslienok nepatri MK, ze nezanedbavas kvoli tomu jeho, deti, varenie, domacnost, tak mu vysvetli, ze to je normalne, ze chces aj ty cas pre seba a uvedomujes si rizika s tym spojene.....

sunshineka
22. júl 2014

ani sa mu necudujem.sorry,ale tato stranka je niekedy o vymyvani mozgov.zeny idu ako stado,co jedna povie,to je svate.opicia sa po sebe a beru si k srdcu take nazory,ktore by ich nikdy ani nenapadli.je fajn poradit si,ale treba si zachovat vlastny rozum a nebrat to tu prilis vazne

malzeville
22. júl 2014

ze vraj " modry konik a babky xixi" to by ste sa cudovali
som stvornasobna babka a do konca roka mi este pribudnu dve vnucata 🙂)
nie su pri mne jedna je v zahranici a ja som stastna ze nieco ako MK existuje zijem s radostamí´a starostami mamiciek vela sa tu naucim aj poradim aj zistujem ze mnoho mladych mamiciek bali do latkovych a este aj nasiroko a zistuje ze pampersky su dice prakticke ale nie kazde babo ich znasa /ekzemiky../
aj na starenkolena sa clovek uci , ale treba rozumne si stranky vyberat , "neopicit sa po druhych" , aby ti nasi manzelia si nas vazili my totiz nie sme ziadne sliepky :( pekn aj ked uprsanynden vsetkym , ktorym MK pomaha a rozsirujemobzor🙂))

babulka82
22. júl 2014

no tak mne ked niekedy muž hovori o čom sa oni bavia v praci tak tiež sa mi nad tym rozum pozastavuje ,preto sme rozdielny ženy a muži nie???

digysa
22. júl 2014

Nemozem si pomoct, ale este som tu nenasla nic, co by stalo za to, aby som to zverila manzelovi a viedli o tom debatu. Nikdy. Raz som mu ukazala jednu fotku na ktoru odpovedal : "cute" a bolo po debate...

dkethe
autor
22. júl 2014