icon

Muž nevie jazdiť bez navigácie

19. nov 2021

Ide o to, že keď ideme niekam autom či už na výlet alebo k lekárovi nepohne sa kúsok od domu bez navigácie. Do auta navigáciu nechce, vraj stačí mu navigácia v mobile. Čiže to vyzerá tak, že ja musím celý čas držať v ruke mobil so spustenou navigáciou a navigovať ho. Samozrejme nie na diaľnici ale cez mestá, dediny. Večne na mňa huka, najmä keď ideme cez veľké mesto ako Bratislava že ho zle navigujem. Mám mu hovoriť do ktorého pruhu ísť, keď sa pomýli, zase je zle, že ja som mu zle povedala. Pre mňa je cestovanie s ním horor. Som už deň pred cestou v strese. A to cestujeme len po Slovensku. Neviem si predstaviť, že by sme išli do Chorvátska, Talianska. To by sme sa po ceste pozabíjali. Čo poznám mužov tak väčšinou nemajú problém s orientáciou, nemusí im manželka dve hodiny držať mobil v ruke s navigovať a nie sú lakomi kúpiť si do auta navigáciu.

brembo
19. nov 2021

mám kolegu,robí sa najmudrejší na svete,ale jeho orientačné schopnosti su na 0. Jazdí výhradne po trasách,na ktoré si zvykol. Ked musí íst do iného mesta,je koniec,netrafí ani s navigáciou. Ved sa daju kupit držiaky na mobil,tak nejaký kupte a capni to na predné sklo.

papillon_noir
Autor odpoveď zmazal
brembo
19. nov 2021

tak nech nejazdí. Nemá čo hladat za volantom !!!!

mimikarol
19. nov 2021

A prečo nesoferujes ty? Ja mám tiež nulový zmysel pre orientáciu

autor
19. nov 2021

@papillon_noir Ja mám ročné dieťa vzadu v sedačke a keď plače tak som nervózna pri šoférovani. Na kratšie trasy sedím pri nej vzadu, na dlhšie musím muža navigovať. Do Bratislavy chodí raz mesačne tú istú trasu a aj tak ho musím navigovať, často kričí, behá z pruhu do pruhu a auta na neho trubia. On im ukazuje prostredník. Ma názor, že ženská za volantom je auto bez šoféra.

autor
19. nov 2021

@mimikarol už som písala mám ročné dieťa v sedačke a muž neuznáva ženy za volantom.

sissy27
19. nov 2021

počuj, toto je naozaj alebo vymyslená téma aby ženám dvihla tlak??
prečo ten tvoj neandrtálec vôbec sadá za volant?? veď je ohrozením nie len pre seba a najbližších, ale pre každého koho stretne na ceste. Čo má vodičák od veterinára? A je vôbec mentálne spôsobilý na to, aby mal vodičák? A keď ide sám tak ako si poradí?

papillon_noir
19. nov 2021

To ako by som počula toho mojho, že ženská za volantom je auto bez šoféra 😅 Nebude to všeobecný nazor mužov na naše vodičské schopnosti? Tento názor zdieľal aj môj inštruktor autoškoly. Tak ale k veci s tým správaním a agresivitou by mal niečo urobiť, pretože jazdiť bezhlavo z pruhu do pruhu je jednak nebezpečné,a potom sa ventilovať gestami a nadávkami...no comment

zafir01
19. nov 2021

moj muz jazdi na kamione po celej europe. ma precestovane europske velkomesta . obcas , napr, ked sme sli na ciernu horu teraz, tiez som mu musela poradit, aby on mohol sledovat cestu . inak stiha aj navigaciu citat aj znacky, aj sledovat cestu . obcas sa cudujem, ze ako , ale dava to. asi to robi tych skoro 20 rokov na kamione a mesacne 15 tis. km najazdenych
akurat mi hovori, ze tvojmu to asi hlava neberie tak naraz, ze vzdy to chce vela cviku a praxe, a raz ked nema na to hlavu, orientovat sa sam , a aj soferovat, tak potrebuje radsej pomoct .

akurat nejako mu do hlavy vtlct, nech nie je nervozny, a neznervoznuje celu rodinu . tak ked zle odpoci... joooj, je tam toho, tak sa otoci , obide.. ved nic sa nedeje .
alebo ak mas vodicak ty, skus soferovat ty a ukazat mu, ze to ide aj bez tych stresov okolo

diewcatqoo
19. nov 2021

Ja neverim, ze niekto taky existuje.
A ak ano, tak to nemyslis vazne, ze mu drzis mobil pred nosom. By som sa vysrala na to, aby som niekomu drzala telefon celu cestu a tlmocila, kde ma odbocit. Raz za cas sa stane.. ale stale? Uz by som k nemu nenastupila do auta.

petulda333
19. nov 2021

A ked ide sam,tak kto mu drzi mobil?

autor
19. nov 2021

@petulda333 sám nechodí na dlhé cesty

simca06022011
19. nov 2021

no tak ked nevie jazdit, tak nech nejazdi. S takymto chlapom by som do auta nesadla, co ani len si nevie pozriet cestu dopredu,v ediet kade pojde a v ktorom pruhu ma byt. Ja by som ho nenavigovala. Normalne by som ho zrusila, nech sa nauci jazdit a orientovat... raz by na mna zhucal, tak idem radsej domov autobusom :D

autor
19. nov 2021

@zafir01 mne vadi najmä vten krik, nervozita. Hovorím mu, že keď zle odbočí tak sa nič nedeje ale on je výbušný typ a vystresuje celú posádku auta.

kitycat
19. nov 2021

To muz nevie utisit vlastne dieta? Ty sa tiez nemusis hrat na uzkostlivu matku, no tak poplace lepsie ako. By ste posebe mali ziapat, komedia

simca06022011
19. nov 2021

a to ze neuznava zeny za volantom je co? to vazne? ja poznam xy zien co dokazu bez navigacie ist kamkolvek a nepotrebuju asistenta... v podstate kazda zena s ktorou som sedela v aute, je tym padom lepsi sofer ako tvoj chlap :D podla mna on ani nemoze byt dobry sofer, ked sa takto rozculuje a nevie kam ide...

radkaradix
19. nov 2021

odpalilo mi dekel :D :D :D

alanko20
19. nov 2021

Navigacia nehlasi, kedy ma odbocit a ci sa ma drzat vpravo/vlavo? Zapni zvuk na maximum a nemusis vrieskať. Môj švagor robil to isté, a tiež vrieskal po sestre, nechápala som.

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
19. nov 2021

@alanko20 mám zapnutý zvuk ale jemu to vraj nestačí lebo navigy hlási trochu skôr a ja mu to mám povedať presne na sekundu kedy má odbočiť

domak2
19. nov 2021

A určite keď vyjde z auta tak je z neho pozorný gentleman však? Tipujem, že taký nie je len pri šoférovaní.

autor
19. nov 2021

@viestta ja neviem, píšem ako to je u nás. Zrejme dostane navigáciu pod stromčekom. Iné východisko nevidím

autor
19. nov 2021

@domak2 veru nie je gentleman, rýchlo sa rozčúli

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
19. nov 2021

@viestta presne tak ako hovoríš

slnecnica82
19. nov 2021

Buď by som šoférovala ja a on sa postará o dieťa alebo s ním nešla nikam...ja sa ani nečudujem že na neho trubia, šak čo majú robiť keď vidia exota na ceste ???takým ani vodičák nedávať do rúk 🤦🤦

marcellka32
19. nov 2021

A ty s ním musíš ísť autom? Ja by som ho nechala nech sú ide sám a išla by som bez nervov na vlak..dá sa ísť aj s kočíkom do vlaku, ľudia ti pomôžu naložiť sa, ale to sa asi ty bojíš ísť...

marca12
19. nov 2021

Idu Vianoce,tak mu kup navigaciu. Ani by ma nehlo navigovat ho,ked by mi odmenou bolo jeho hukanie.

marcellka32
19. nov 2021

@marca12 on bude na ňu hukat aj keď bude mať navigáciu...keďže sa správa za volantom ako buran k manželke, určite nie je anjelik mimo auta

luci310
19. nov 2021

A nedá sa kúpiť taký drziacik na mobil?