Muž nevie jazdiť bez navigácie
Ide o to, že keď ideme niekam autom či už na výlet alebo k lekárovi nepohne sa kúsok od domu bez navigácie. Do auta navigáciu nechce, vraj stačí mu navigácia v mobile. Čiže to vyzerá tak, že ja musím celý čas držať v ruke mobil so spustenou navigáciou a navigovať ho. Samozrejme nie na diaľnici ale cez mestá, dediny. Večne na mňa huka, najmä keď ideme cez veľké mesto ako Bratislava že ho zle navigujem. Mám mu hovoriť do ktorého pruhu ísť, keď sa pomýli, zase je zle, že ja som mu zle povedala. Pre mňa je cestovanie s ním horor. Som už deň pred cestou v strese. A to cestujeme len po Slovensku. Neviem si predstaviť, že by sme išli do Chorvátska, Talianska. To by sme sa po ceste pozabíjali. Čo poznám mužov tak väčšinou nemajú problém s orientáciou, nemusí im manželka dve hodiny držať mobil v ruke s navigovať a nie sú lakomi kúpiť si do auta navigáciu.
Akože buď by som šoférovala sama a on nech sa stará o dieťa, alebo nech si ide sám, ak tam ty nepotrebuješ ísť. Alebo choď autobusom, vlakom. Len jeden rozhovor, že takto to ďalej neakceptujes. Každý si k tebe dovolí len toľko, koľko mu dovolíš ty. Proste od zajtra ho navigovať nebudeš a nech si poradí ako vie.
@marcellka32 tak nech si vyrobí z kancelárskych spiniek
sa smejem na tom, ze muz neuznava zeny za volantom . ale podla toho co pises, ho minimalne kazda druha schova s jazdou v aute do vrecka . 😂
tazko potom s takym muzom, co je jeho ego vacsie, ako jeho zrucnosti . snad budem mat stastie, a nestretnem ho niekde stresovat na cestach, lebo svojim sposobom musi znervoznovat aj okolitych soferov, a tymto stylom skor urobi nejaku chybu
ja neviem preco si na seba nechas hukat, ci uz od manzela alebo od kohokolvek ineho si to nenechaj
Koľko rokov jazdili milióny šoférov bez navigácie ?
A dokonca aj teraz ?
Tvoj muž je postrach cestnej premávky, chaoticky a nezdpovedny šofér, ohrozuje všetkých naokolo ale jeho ego je 300x väčšie ako schopnosti.
A keby ešte hukal a vrieskal po mne za pomoc, tak ho tým mobilom je.nem, vystúpim ale hlavne s ním nikam nejdem. Dieťa v strese, ty na nervy tak načo takýto výlet. A ešte dehonestuje vodičky, takéhoto mameluka tromfne 99%.
To ktorý debil mu dal vodičák ?
Čo máš robiť ty ? No nesadnúť do auta
@marcellka32 to je jasne,ze bude hukat aj s navigaciou,ak ju vobec bude ochotny pouzit
Preboha to co je za chlapa ??? Som zena ktora podla neho “za volant nepatri” ale zjavne mam viac schopnosti jak on ! Normalne len to citam a som sa vytocila… kazdy normalny clovek ked potrebuje navigaciu ma ju na prednom skle alebo vo vetrani zapichnuty stojan a ma tam mobil a DOKAZE sledovat aj cestu aj jednym okom navigaciu… ved sa na nu netreba divat nonstop hlas ti povie ze o 500 metrov odbocte dolava tak asi si len sledujes ze aha uz tu idem odbocit a zase pozeras na cestu este ti dokonca povie “drzte sa v pravom pruhu,drzte sa v dvoch pravych pruhoch” to prepac ale co uz je on dementny ze nevie ist podla nej sam ? By soms a na neho akurat tak vykaslala po prvom raze keby po mne niekto hucal ze ho zle navigujem mu vyhodim ten mobil von oknom a nech sa aj na hlavu postavi..nonsens toto
Ah to je riadny... noo svoju debilitu zvaluje na teba. Kup mu navigaciu a drziak. Moj ma stiahnutu v telefone a este mu aj rozpráva.
@erickatt aj my máme navigáciu v telefóne aj rozpráva ale jemu to vraj nestačí. Musím mu to aj ja hovoriť. Občas mu to strčiť pred oči. On aj keď obieha na diaľnici robí to o 5 minút 12 natesno. Potom musí prudko brzdiť keď to nestíha a nechce vraziť do auta pred sebou. Minule s nami vošiel skoro pod autobus aj v meste kde bývame. Autobusár na neho trubil. Ale nesmiem ho skritizovať lebo všetci sú blbi len on je lietadlo.
Zena,ty mas nervy zo železa asi. Ja by som uz vybuchla a pekne mu vyčistila žaludok.
Chapem,ze soferovanie a orientacia je jeho slaba stranka a isto ma ine kvality,ale toto znašať dobrovolne? Neexistuje. On dobre vie,preco nechce navigaciu ani drziak. Uz by bol on zodpovedny za chyby ktore by vykonal. Velmi dobre si in uvedomuje,ze v tomto je slaby a aby jeho ego neutrpelo tolko potupy za chyby tak si to kompenzuje skrz Teba. V tomto je v mojich ociach ubožiak. Ty zato nemozes a aj napriek tomu aby sa on necitil zahambene pouzije urazky na Teba. Razom by som sedela v zadu. Kym by panko nepochopil,ze toto jednanie je hrozne. Samozrejme by som mu pod stromcek kuoila drziak na telefon. Len z dovodu aby som mohla spokojne sediet vzadu. A ak sa neciti na soferovanie,nech nesoferiuje alebo nech si zakupy kondicne jazdy.
To nemyslíš vážne toto????? 😂😂
Keby bol taky mantavy, sedel by veru vzadu a ja by som si odšoférovala sama!!
Vďaka bohu za toho môjho... Toho nevykolaji ani 5 prúdový kruhák v strede Ríma.
@pragmaticka môj už párkrát ťukol auto aj na roli skončil zapichnuty ale nedá si povedať, že na šoférovanie nemá talent a silou mocou sa snaží presvedčiť že on na to má a ženské sú blbé. Keď obieha nejaké auto, vždy pozrie kto tam sedí a keď náhodou žena, tak vždy povie: No jasné, ženská.
Kadejaki chlapi su, rozne maniere maju, ked chce s navigaciou tak nech si ju aj sam drzi, nechapem niektorych. Moj tiez frfle, ze toto parkovala dozaista zena a podobne. A zakazdym nasleduje medzi nami poriadna vymena nazorov, takze uz to nie je take caste, ale dokaze ma to vytocit riadne.
On má názor, že ženská za volantom je auto bez šoféra? V ktorom roku sa zasekol? Nech ide na kondičné jazdy do autoškoly čo mu povie inštruktor (alebo inštruktorka 😀) na jeho jazdu... Alebo keby išiel s nejakým chlapom v aute na dlhšiu cestu a ten by mu povedal pravdu o jeho "mužskom" šoférovani 🙈🤦 akože ja sa nepovažujem za soferku profesionálku ale dovolím si tvrdiť že s navigáciou by som trafila kde chcem (možno na 2x ale trafila 😀) toto keby môj muž robí (a to on je tiež koľko krát nervak, ale toto moc...) tak asi radšej chodím fakt vlakom do tej Bratislavy...
Tak máš aspoň tip na Vianočný darček pre manžela.... A vlastne aj pre seba 🙂
Vopred sa ti ospravedlňujem za svoje slová, ale to fakt s takýmto človek sedíš v aute aj s vašim dieťaťom? Ako sorry, ale radšej pôjdem o hodinu dlhšie busom či vlakom, ako sedieť s takýmto človek v jednom aute. Tu problém nevyrieši ani navigácia, to mi ver.
Škoda že nagivacny nevie rozoznať že dement za volantom a nevypne sa...a neviem ty mi prídeš tiež jak mentálne neprisposobiva po Tom čo tu píšeš...on debil nevie kam a ty jak trúba drž a naviguj...blbý a blbší..
@slnecnica82 pre blbeho každý blbý
Nabudúce choďte vlakom na dlhšiu trasu, budete mať pokoj a výlet snáď. Kým si neuvedomí že na šoférovanie asi nemá vlohy no nič neurobíš... Keď budeš zárobkovo činná spor na druhé auto a jazdí si ty. Inak som žena šofér ale z tvojho popisu asi šoférujem lepšie ako tvoj mm 🙊
Tiež som chcela poradiť držiak na mobil, ale po dočítani pár príspevkov viem, že navigácia nepomôže. Ušetrí si peniaze aj nervy a na Vianoce ju nekupuj. Tento idiot bude za volantom naďalej obviňovať Teba, lebo Ty si mu kupila takú sprostu navigáciu čo mu zle hlási!!
Ach. Prosím Ta, nastav si pravidla (napr ak bude vrieskali, dalsikrat s nim do BA proste nepôjdeš, nech si to odsoferuje sám), nenechaj so sebou takto zaobchádzať a hlavne nenechaj dieťa nasávať takúto atmosféru. Veľmi držím palce a nedaj sa!
Ved navigacia naviguje sama, nech si zapne zvuk a na mobil kup drziak.
Ja by som rada vedela, kde ženy na takéto skvosty chodia....
Keby mi toto robil muž, kúpim stojan na telefón, nainstalujem pred jazdou do auta a sadnem si dozadu k dieťaťu. Nech sa rozculuje koľko chce.
Alebo nech soferujes ty a on nech je vzadu s dieťaťom a ticho. Mohol by si vybrať jednu z tých možnosti. Hučal by zo zadu? Zastavím auto, vystúpim a nech si šoféruje sam.
Btw má dlhé trasy by som s dieťaťom s ním nechodila keď nemusim. Načo?
Btw, každá jedna žena, ktorú poznám je za volantom vyznamne schopnejšia ako tvoj muž. On je nebezpečný na ceste
@ketrint ďakujem za povzbudivé slová, my chodíme s dcérou pravidelne na kontroly do Bratislavy do NURCHU. Máme to z bydliska 150 km. Ale zrejme sa budem musieť osmelit a šoférovať sama s dieťaťom alebo poprosím niekoho z rodiny.
@tulipanicek on mi mudruje do šoférovania, pre mňa bude lepšie buď sama alebo s niekým kto zabaví malú vzadu.
Ty si ma vôbec nepochopila..

@luci310 samozrejme, že sa dá, ale pre tohto pána sú to vyhodené peniaze, keďže to môže držať manželka pred jeho nosom...
Autorka: je na tebe, či toto budeš naďalej tolerovať, sama vieš, že máš stres už deň pred cestou