Muž prehral na tipovaní polovicu pôžičky
Kocky pisem anonymne, lebo vela vas ma tu pozna. Neviem co robit, som v koncoch. Bola som si ista, ze take nieco sa mi nemoze stat. Kupili sme pred rokom dom, starsi a prerabame. S muzom mame velmi pekne vyplaty, no ja som ostala minuly rok so synom na dlhodobej OCR, cize tahal peniaze len manzel. Ukecal ma na pozicku na prerabku, 20 000 eur. Nechcela som, prave kvoli tomu, ze som bola doma, no ukecal ma...on polovicu tych penazi prehral na tipovani!!!! Doma som mu spravila peklo, slubil ze to uz neurobi. Baby on cez tento vikend minul dalsich 8000. Mame vacsiu sumu na ucte, lebo sme predavali druhu nehnutelnost a on len tak minul 8 litrov!!!! Kricala som, plakala a povedala som mu, nech caka rozvodove papiere. Rano siel na 10 dnovu sluzobku a povedala som mu, nech sa odtial ani nevracia. Teraz si sype popol na hlavu, ale vo mne sa to uz zlomilo, neviem ci chcem mu dat sancu.
ja som si rozvod so zavislákom prežila, malý 4 ročný syn to pochopil.
či som mala ďalších 14 rokov žiť s človekom čo sa naňho neviem ani pozrieť. to určite.
veď rob ako chceš, mne je to jedno. malý bude určite vnímať tú " lásku" čo je medzi Vami.
a muž nech naďalej hádže prachy do bedne. len dokedy bude zdroj.
držím ti palce.
Je mi to ľúto čo prežívaš. Ale on Ti klamal. Vynadala si mu, on sľuboval a do rána Ti ukradol kartu? Toto je vážne, mrzí ma to, ale ak odmietne liečbu nevidím inú možnosť ako rozvod. 17 rokov je veľa, úplne chápem, že nechceš manželstvo zahodiť, predsa len to nie je krátka doba.. verím, že toto je pre Teba šok a bojuješ s tým, chceš dať šancu, chceš späť manžela takého, akého ho poznáš a otca pre syna. Veľmi Ti prajem aby sa to vyriešilo, aby sa manžel spamätal a uvedomil si čo môže stratiť ❤️
@mondolina je mi luto cim si si presla, ale ak u vas bol akohol, tak maly to asi vnimal a videl. U nas je ticho, travime spolu cas a mame sa radi. Zi si svoj stastny rozvedeny zivot, ja sa tiez budem rozvadzat. Ale v ziadnom pripade nemam v plane lamat srdce dietatu, ktore nic netusi. Ako naco????
00.32 ty
Myslím, ze si tu dostala viac súcitu, ako hejtu, aj keď bez toho druhého to tu nejde, niekto, kto je možno na tom mizernejšie ako ty tu zavetri Tému tyzdna a rype do nepricetna... 🙆♀️
K tomu rozvodu... Napísala si to ako huraaaa ja sa idem vydávať (rozvádzať)
Zmysel vidíš v com, keď s ním chceš zotrvať kvôli synovi.
Aké opatrenia urobíš, aby ti nepregemblil obličku???
Však máš dve a jednu by si mohla obetovať.
Pozri, postáv ho pred hotovú vec.
Ideme notarovi, dom bude môj v 1/1.
80% výplaty posielaš mne na účet, zo zvyšku si financuje 20 000,ktore si stopil za 2 dní.
Neberieš???? Papapa🙋♀️🙋♀️🙋♀️
Nerieš a skončíš na Cajle▪️
@ahhola postavila som ho pred hotovu vec, vo stvrtok ideme k pravnicke u ktorej som uz bola, vyplatu mi uz posiela davno na ucet. Prepac, ze som nedala vseobecny report do komunikacie, je mi luto, ze takto plytvam tvojim casom.
ako vieš že u nás boli hádky a bitky.
no neboli.
Nechce sa dat liecit? Ja suhlasim s nazorom, ze zavisly clovek nemusi byt zly, ale musi on sam s tym chciet nieco robit. Je kopec abstinujucich gamblerov
@ahhola a s tou oblickou som nepochopila, nepi pred obedom 😉
Áno, výplatu na tvoj účet a potom ti slohne kartu.
No máš sa s čím pasovať, nezávidím.
Prajem veľa šťastia, budeš ho potrebovať. 🍀🍀🍀
Nepijem ani na Silvestra, ani negemblim. 💤
koľko výplat dostal od 17. 4? 🙈
@mondolina ak si si neprecitala celu komunikaciu, tak fakt neplytvaj svojim casom a chod sa venovat dietatu. Dakujem ti za tvoju zivotnu skusenost, ale to, ze ma tu budes urazat nikomu nepomoze.
@valeria_h dakujem za podporu, teraz sa mandolina pusti do teba. Moj muz uz raz riadne zlyhal a odvtedy mi chodi jeho vyplata, cca pol roka na moj ucet.
kde ťa urážam? gambler keď nemá peniaze začne kradnúť.
lebo je to silnejšie ako on.
hovorili ste o liečení?
nie nepustím sa do nej, nemám dôvod.
@mondolina kde mas dieta prosim ta, ze tu minas na mna cas?
Nie, osobne sme este nehovorili, stale je na sluzobke, vrati sa v stredu. Ja sa s nim nerozpravam, len si piseme ohladom syna. Volal synovi vcera vecer, ich komunikacii nemienim branit. Este nieco som ti nepovedala?
prečo takto reagujes?
môj syn má 14 rokov, nemá potrebu byť pri mojej sukni.
normálne som sa opýtala na liečenie.
Oznam o rozvode som mu poslala spravou, na nasledny telefonat som nereagovala. Nedokazem sa s nim rozpravat bez emocii. Synovi nebranim aby si zavolali.
ospravedlňujem sa ak sa ťa moje slová dotkli.

Autorka, ver tomu, nikto sa tu nezabaval, aspoň nikto kto zmýšľa normálne. Písala som o podobnom prípade, tam hral rolu alkohol a pôžičky, niektoré príspevky tu boli ostré a nepríjemné, čítala som aj také a verím, že ta momentálne takýto ton komunikácie zranuje, prajem ti veľa sily aby že sa ti podarilo dat do poriadku svoj aj synov život. Držím ti palce.