icon

Muž prehral na tipovaní polovicu pôžičky

17. apr 2023

Kocky pisem anonymne, lebo vela vas ma tu pozna. Neviem co robit, som v koncoch. Bola som si ista, ze take nieco sa mi nemoze stat. Kupili sme pred rokom dom, starsi a prerabame. S muzom mame velmi pekne vyplaty, no ja som ostala minuly rok so synom na dlhodobej OCR, cize tahal peniaze len manzel. Ukecal ma na pozicku na prerabku, 20 000 eur. Nechcela som, prave kvoli tomu, ze som bola doma, no ukecal ma...on polovicu tych penazi prehral na tipovani!!!! Doma som mu spravila peklo, slubil ze to uz neurobi. Baby on cez tento vikend minul dalsich 8000. Mame vacsiu sumu na ucte, lebo sme predavali druhu nehnutelnost a on len tak minul 8 litrov!!!! Kricala som, plakala a povedala som mu, nech caka rozvodove papiere. Rano siel na 10 dnovu sluzobku a povedala som mu, nech sa odtial ani nevracia. Teraz si sype popol na hlavu, ale vo mne sa to uz zlomilo, neviem ci chcem mu dat sancu.

maxalla
20. apr 2023

@mamula20 dovolim si tipnut, ze nijako, zrejme caka, kym sa vrati muz zo sluzobky, aby jej vratil kartu a mohla mu dat teraz uz naozaj tu "poslednu" sancu. Mozno tiez medzicasom zistila, ze zrusit BSM nie je vecou jedneho popoludnia.

karolinakr
20. apr 2023

@maxalla 🤣

tosomja
20. apr 2023

@mamula20 aká pani, v akej téme?

"Autotorka co si poriesila v ten den dovolenky?Lebo v druhej teme pani autorka toho poriesila veru dost,lebo chcela a isla riesit,ty si na tom ako?"

mamula20
Odpoveď bola odstránená
poleva
21. apr 2023

Ahoj autorka vybavila si nieco?

autor
21. apr 2023

Dievcata, som rada, ze som vas niektore pobavila na zaver. Nech sa vam to vrati tiez v takej zabavnej forme.... Ja sa budem rozvadzat. Chodte sa odbavit na dalsej teme. A ozaj vam zelam, nech sa s nicim podobnym nestretnete.

autor
Autor odpoveď zmazal
deny81
21. apr 2023

Drzim ti palce a mnoho zdaru v dalsom zivote 🤞🤞🤞🤞🤞♥️♥️♥️♥️

katkazuz
22. apr 2023

Takže definitívne? Škoda nejak som verila na zázrak,
že to to dáte.
Veľa sily v nasledujúcom obdobi 🙏

majusik1304
22. apr 2023

Ach Bože, držím palce! Žiadne kompromisy, a prajem silu na rýchle jednanie, rozhodovanie...neber ohľad na gemblera. Chráň seba a dieťa!

mircalla
22. apr 2023

Nemyslim, zeby si niekoho pobavila. Ale ziadala si rady, tak si ich dostala a prestala si komunikovat. Ja som sa s niecim takym stretla a nikto ti to nechcel zle. Niekedy treba otvorit oci. Drzim palce

evinka400
22. apr 2023

Autorka, mrzi ma, co prezivas, ale radsej zist z kratsej cesty. Toto by bolo pre vas trapenie na cely zivot. Drzim palce, aby si to vsetko zvladla.

doriiis
22. apr 2023

@autor.....držíme palce,nech to máš čím skôr za sebou a nech nájdeš niekoho lepšieho🤞

mamula20
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
aurora33
22. apr 2023

Držím ti palce. Musíš myslieť najmä na syna.

autor
22. apr 2023

@mircalla prestala som komunikovat, lebo som vsetko potrebovala vstrebat, ukludnit sa a riesit s chladnou hlavou. Tu baby uz tak bicovali emocie, ze som to na chvilku prestala citat. Manzel je este na sluzobke, ale uz som mu dala vediet, co ho caka doma...vcera volal manzel synovi, aspon pred nim sa zatial drzime. Rozmyslam, ako to drobcovi vysvetlim...o tri tyzdne s nim idem na operaciu nozicky, uz aj bez toho ma strach. Asi sa proste po tichucky rozvedieme a potom mu to nejako budem davkovat.....

enya00
22. apr 2023

mrzi ma to, musis velmi trpiet, kedze muza lubis a chces mu pomoct 😞 ale aj tak robis dobre, zatiahol by vas na same dno… mozno mu rozvod otvori oci,snad.

daniela1911
22. apr 2023

Držím palce. A želám všetko dobre. Aj synovi aby to dobre dopadlo. Budem rada, ak sa občas ozveš ako si to zvládla. Možno to pomôže aj niekomu inému.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
autor
22. apr 2023

@mamula20 to som zabudla dopisat. Rozvedieme sa z pragmatickych dovodov, ale jeho neopustim, ostane doma a budem sa snazit mu pomoct. Nech sa mi tu smeje kto chce, ale tych 17 rokov nedokazem zahodit, fakt nie. Dlhy co narobil pocas manzelstva nejako poplatame, tie dalsie (ak budu) budu jeho....

mondolina
22. apr 2023

no určite by som sa pred synom nehrala na šťastnú rodinku.

autor
22. apr 2023

@mondolina preco?

mondolina
22. apr 2023

a aký to má význam? klamstvo.
muž klame tebe, vy budete klamať spolu dieťaťu? žiť s niekým kto mi spackal život?
skôr tu vidím tvoju neschopnosť ho opustiť. a zvaluješ to na dieťa.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
autor
22. apr 2023

@mondolina ma 7 rokov, ma len nas. Keby mal 17 tak to by bolo ine. Preco mam pred nim plakat a robit paniku, naco???? Je to stastny prvacik, ktory ma oboch rodicov a nevie co sa deje v dospelackom svete. Tatinko ho ma rad, maminka ho miluje najviac na svete. Mame krasny dom a ideme akurat do zahradky. Aky by bol zmysel, aby som pred nim tragedila, ked je stastny a nic nevie?

blaazi
22. apr 2023

@mondolina nemusí to tak byť, závislý človek neznamená zlý človek, ale chorý človek. a chorý človek potrebuje liečenie. a synček je ešte malý, čo by mu ako mali povedať?

mondolina
22. apr 2023

@blaazi
nezachytila som že sa ide liečiť 😉
máš pravdu ani alkoholik nemusí byť zlý človek, ani drogovo závislý, ani gambler.
tak potom nechápem ten rozvod. veď sa dá spraviť oddelené bsm.

mondolina
22. apr 2023

prečo by si mala tragédiť.

autor
22. apr 2023

@mondolina ako by si to ty povedala malemu dietatu, ktore nic netusi? Mam si ho posadit na koleno a povedat, ze tatinko je debil a prehral peniaze, ktore mali byt na opravu domceku? Ci ako mu to mam povedat? A naco teraz??? Mam rozplakat aj jeho? Nestaci, ze za dverami revem ja??? P