icon

Muž si ma neváži

2. jún 2023

Sme manželia 9 rokov .Ja som na rodičovskej už skoro 5 rokov mám deti 2 a 5 ročné. Problém je že, v tomto manželstve má pocit že on je pán vsetkeho a môže o všetkom rozhodovať . A stále mi povie že nič mu neponaham finančne , chodím do práce 2 krát do týždňa plus mám brigádu 1 x do týždňa. rodičovsky príspevok mu dávam na chod domácnosti skoro celý ostane mi 100 eur cca . Keď idem z práce vždy kúpim maly nákup za 15 eur niekedy menej niekedy viac . Deťom kupujem vždy niečo male , alebo nákup v dmke. Alebo do pekarne. A teda je to taký môj výlev . Či ostať s takým clovekom čo si nič neváži a nič nevidí ..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
denithestrange1993
3. jún 2023

Ako nic nepomahas financne? Ved pracujes podla mna viac ako vacsina zien na rodicaku. Ci by chcel zeby si robila popri dvojrocnom dietati v bani 12tky? To je hlupak,nehnevaj sa. Tipnem si,ze je to ten typ chlapa co nadava na stat,ze su male materske a ako ma z toho clovek vyzit. Ale skutek utek 🙄. Urcite si schopna zena ked si vies popri 2 malych detoch zarobit a myslim,ze nepotrebujes takehoto cloveka pri sebe.

autor
3. jún 2023

@denithestrange1993 jemu vadi to že nie som dostatočne vďačná za to čo všetko robí , a chcel by podľa mňa z mojej výplaty do ruky peniaze, vadi mu že do mojich peňazí nevidí . Keďže to ide na môj účet vedľajší čo mám

sense
3. jún 2023

Véd sa ho spýtaj prečo vadí jemu ze ti nevidí do peňazí keď ani ty nevidíš jemu

denithestrange1993
3. jún 2023

A on sa ti niekedy podakoval za to,ze si porodila a vychovavas 2deti? Za to ze chodit popri tom do prace? Pisala si,ze ani ty do jeho penazi nevidis,tak ste si v tomto kvit.

aurinia
3. jún 2023

Bude to znieť lacno, zial u mužov je to tak. Nevazi si ťa, lebo spolu nespavate. Peniaze, vďaka a neviem čo....to je len výlev z jeho vnútornej depky... Normálne sexujte pravidelne a polovica problémov sa vyriesi

zmrzlinka2021
3. jún 2023

Sadnite si, komunikujte o tom a navrhnite čo a ako zmeniť. A riešte ten vzťah.

jaskolka
3. jún 2023

A čo by chcel? Aby si robila na plný úväzok, pritom sa starala ako doteraz doma o dieťa, či čo? Veď dajte dieťa do jaslí a chod do prace, ale potom sa budu musieť platiť aj tie jasle aj škôlka.
Nechápem takých mužov, chcú, aby žena aj sa kompletne starala o deti aj domácnost aj plne prispievala finančne aj čo ešte?

jaskolka
3. jún 2023

A nerozumiem akože ako mu máš by ešte viac vďačná? To si predstavuje, že sa mu budeš klaňať a ďakovať, že kým si ty na rodičaku, tak vás nenechá umrieť od hladu, alebo ako?
Veď to je jeho povinnosťou momentálne. Kým je žena na rodičovskom, tak jednoducho nená príjem, je to len príspevok. A je povinnosť muža vtedy ťahať finančne domácnosť

miriam11
3. jún 2023

Si ekonomicky a psychicky týraná.

zmrzlinka2021
3. jún 2023

@jaskolka Zial taki muzi si vacsinou hladaju take "slabsie povahy zien", a to od zaciatku vztahu, co sa velmi neprejavuje, nema vlastne nazory, nevie si za sebou stat...

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
dievcacitajucelist
3. jún 2023

@dzulli1980 ani ja som nedávala peniaze z materskej mužovi @autorka prečo sa mu tak "klaňaš" veď deti sú spoločne, tak teraz sú role rozdelené, že ty sa staráš o deti/domácnosť a on zarába...no a?? Ja už niekedy, keď čítam ako sa ženy ponižujú a kvôli čomu? Aby bol "pán" spokojný? Daj drobca do súkromných jaslí (tie daj zaplatiť mužovi) to bude určite pekna suma a ty choď do práce, ale pozor...jeden týždeň nech vozí on decká do a z škôlky/jaslí a druhý ty a keďže už budete obaja rovnocenní...nech aj na striedačku varí, perie, zehli a pod. Navrhni mu to ako sa zatvari...magor jeden

didip
3. jún 2023

Hladkas peniaze? Pokial viem rodicovsky je 412€, z toho pri dnesnych cenach toho vela nenahladkas

mima1608
3. jún 2023

Toto máte čudné zariadené. My odkedy spolu bývame s mužom (ešte pred svadbou), tak muž na môj účet posiela časť z jeho výplaty, na ktorej sme sa dohodli. Odkedy som bola PN kvôli tehotenstvu a teraz už na materskej, tak samozrejme mi pridal a pošle mi prakticky 90% výplaty + ja mám MD teraz a z toho fungujem v domácnosti (poplatim šeky, nákupy, hypo, niečo posielam na sporiaci účet) a muž mi nikdy za tých 8 mesiacov čo už nepracujem nevyčítal peniaze. Veď účty platím aj zaňho, varím aj jemu a sám videl, že keď som robila, nepotrebovala som od neho ani polovici z toho čo mi dáva teraz, lebo sme si to rozratali 50/50. Ale jednoducho keď už prišlo dieťatko, tak sa to tak viac nedá. A to je očividne niečo, čo tvoj muž nechápe.
Skús sa s ním na rovinu porozprávať. A keď nepochopí tak prosím - začni si účtovať za varenie pre neho, pranie žehlenie jeho veci atď, snáď sa potom zobudí.

didip
3. jún 2023

@mima1608 presne ako pises ale toto by si kazdy chlap mal uvedomit, ze ked zena bude na materskej/rodicovskom tak vacsinu bude musiet tahat on

daniela1911
3. jún 2023

Prepáč, ale mne prídeš ty nesvojprávna. Kedysi on povedal, on dohodol, a ty si už rezignovala. Ty mu nie si vďačná, on si teba neváži. Sex žiaden…

A ten rodíčak… On chodí na veľké nákupy, keď ty spomínaš len malé nákupy - šak teraz 15€ je nič, takže on nakupuje? Aké máte celkove náklady na mesiac? Koľko cca zarobí? Ty koľko zarobíš ešte ?

lulupulu
3. jún 2023

A ty si neschopná ci jak? Prečo upratuje on a nakupuje do domácnosti? Rob to ty a peniaze co dostaneš si nechávaj. Neviem ale ty si postihnutá ze toto nerobíš??

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
daniela1911
3. jún 2023

Lebo je jednoduché napísať, ja mu dávam RP a pozbierať tu nadávky na jeho osobu. Ak on všetko platí, tak ti neberie rodicak, on len hospodári aj za teba…
Neviete spolu ani komunikovať. základ

zenulkaaa
3. jún 2023

Uz len ked muz od Teba zeny pyta peniaze ze mu musis davat rodicovsky prispevok, a Tebe ostane 100eur, uz len to hovori o jeho charaktere. Ked je mudry, nech ostane sttarat sa o deti a ty pojdes na plny uvazok pracovat. Porozmyslaj velmi dobre ci s takym chces byt

julka1982
3. jún 2023

Bože ty mu odovzdavas peniaze?🤦

autor
3. jún 2023

@daniela1911 ani jednu nadávku tu nepíšem.

len_nig
3. jún 2023

Bože ženy kde hľadáte takýchto primitivov a prečo sa nimi necháte oplodnovat? 😪🤷🏻‍♀️

daniela1911
3. jún 2023

Ani nečítaš poriadne.
Odpovieš nám na otázky ?
Kde bývate? Koľko máte príjem? koľko náklady?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
autor
3. jún 2023

@len_nig problém je že jeho by si nepovedala že je primitiv , on je dobrý otec , pomáha v domácnosti . Kosí, chodí na nákupy , kúpi čo treba deťom. Len potom je tu taká tá temnejsia stránka a to je že som pre neho hovno. Pod nim. A tak ma berie .

autor
3. jún 2023

Prosim neurážajte ma , proste došlo to až do takého bodu kde sme teraz . Volá sa to tuším gaslighting alebo niečo podobné . Kde som si za ten čas vsugerovala že to je vporiadku . A ešte jedna bodka na záver od kedy som začala pracovať povedal mi že keď budeme na výlete že on zaplatí vstup a jedlo sebe a detom ale ja nech si platím jedlo aj vstupné

elizabet173
Autor odpoveď zmazal