Muž zatajil dovolenku kvôli svokre. Ako to hodnotíte?
Prosím vas pekne všetky komentáre čo tu budú chcem ukázať môjmu manželovi aby mu to otvorilo oči lebo podľa neho som ja tá sprostá. Svokrovci bývajú 300km od nás , máme spolu dcéru , vždy sa stretávame približne každé 2 mesiace buď ideme my k ním na víkend alebo oni k nám. Videli sme sa v polovici júla. Manžel mal teraz v práci dovolenku aby bol doma s nami 4 dni. Svojej mame to zatajil, klamal jej že je v robote aj keď bol doma keď som sa spýtala prečo si nepovedal mamine že máš dovolenku a si s nami doma? Povedal mi ze preto aby nebola smutná že sme nešli za nimi keďže mám 4 dni voľno. Môj názor je že čo je na tom že má 4 dni voľno aby bol so svojou rodinou (manželkou a dcérou) veď to je normálne vec nie? Veď by sme sa stretli niekedy v septembri . A on sa bál priznať vlastnej mame že má voľno aby bol s nami, zle mi to padlo.. vraj čo sa ja do toho starám že čo jej on hovorí… príde mi to choré , ak som naozaj ja tá sprostá povedzte mi to lebo ja už neviem …
@anonym_43eea1 ale preto to treba tajiť ? Jeho mama nevie pochopiť že má dovolenku pre nás a nie pre nich? Divné tiež nie?
@anonym_autor ja Ta skor lutujem. Tvoj muz je citlivy clovek, nechcel ranit mamu, mozno k nej aj chcel ist, ale to by si ty panicka neprezila. Teraz este z neho blbca chces spravit. Smutne
@anonym_autor vraj čo sa starám do toho … no starám pretože čo je to za muža čo toto urobí ?
@anonym_autor chces počuť reálny problém? Môj mu keď som chcela ísť s deťmi na výlet alebo kúpalisko povedal že nemáme peniaze nemá na benzín nie je kedy a podobne chcela som ísť zajtra. Ale jeho mama ho zavolala dnes na kúpalisko aj a deťmi po mne nahucal a samozrejme išli na celý deň oznámili mi to štvrtok večer aby som si ja náhodou nevzala dovolenku a užili si deň ja sama v práci a potom sama doma a zajtra nejdeme nikam lebo veď už boli...hentaky malichernosti ani nerieš a buď rada že aspoň chce byť a vami doma lebo u nás je na prvom mieste svokra
Je to dost malo vidiet svojich rodicov len raz za 2 mesiace. Najma ak maju vnuca. Niekedy je loz lepsia cesta. On chce mat pokoj a jeho mame nebude luto. Stve ta to asi z nejakych inych dovodov. Ano ma pravo byt so svojou rodinou. Ale s tou je 2 mesiace vkuse.
Ale ved-zatajil to mame. Nie tebe. Asi vie preco sa musel zachovat takto. To nie kvoli tebe.
NEVERIM, ze to vsetkym pride normalne. Nie je to normalne a autorka nie je hysterka. On je dospely muz, manzel, otec a nema sa co spovedat svojej matke či a kedy tam pride/nepride. Je doma so svojou rodinou a hotovo. Takto to mal povedat svojej matke. Nie je soplavy chlapec, ktoremu ma mama diktovat kde a s kym bude travit svoj volny cas. To kde sme, aby sa bal povedat, ze bude so svojou rodinou?
@anonym_autor a problém je kde? presne tak ako ti to manžel povedal. Nestaraj sa. Aj teraz mu to ukážeš? Predpokladam ze svokrw to povies
NEVERIM, ze to vsetkym pride normalne. Nie je to normalne a autorka nie je hysterka. On je dospely muz, manzel, otec a nema sa co spovedat svojej matke či a kedy tam pride/nepride. Je doma so svojou rodinou a hotovo. Takto to mal povedat svojej matke. Nie je soplavy chlapec, ktoremu ma mama diktovat kde a s kym bude travit svoj volny cas. To kde sme, aby sa bal povedat, ze bude so svojou rodinou?
@katkazatka aspoň niekto inteligentný sa našiel na MK čo to správne pochopil 👍
@anonym_autor nie čo to čítam aké choré vzťahy majú niektoré matky k synom, vôbec sa mužovi nečudujem
@katica06 máš syna alebo dcéru
@katkazatka normalne jasne ze nie je. Ale zas... asi vie preco to musel takto. Ano mozno-zrejme bojko ktory nechcel pocuvat nejake reci-vycitky. Tak sa takto "striasol" a zachoval ako sa zachoval.
@anonym_autor jasne a všetci ostatní sú uplne mimo ,len ty kráľovná
@katkazatka normalne jasne ze nie je. Ale zas... asi vie preco to musel takto. Ano mozno-zrejme bojko ktory nechcel pocuvat nejake reci-vycitky. Tak sa takto "striasol" a zachoval ako sa zachoval.
@anonym_e5faf6 ale dokedy? To sa bude zatajovat do svojej 70? Ved ju treba hned a zaraz upratat. A nie aby sa manzelka citila trapne, ze ma manzela pocas dovolenky pri sebe.
@anonym_autor Tak ty si ani nepotrebovala počuť iný názor, ty si potrebovala niekoho, kto potvrdí tvoj názor. A všetci ostatní sú podľa teba neinteligentní debili.
Sorry, ale ja som ti nepísal, že si hysterka, alebo podobné urážky, ja som ti napísal, ako je to u nás. A ty si ma urazila, že som neinteligentný. Nemá zmysel ti ďalej písať.
@katkazatka aj mama je rodina alebo uz nie?
@anonym_e5faf6 ale dokedy? To sa bude zatajovat do svojej 70? Ved ju treba hned a zaraz upratat. A nie aby sa manzelka citila trapne, ze ma manzela pocas dovolenky pri sebe.
@katkazatka len ide o to,že niektorí rodicia nedokážu pochopiť ,že ich deti ,majú aj iné povinnosti ako ich a že aj deti sú unavene a chcú mať kľud
@anonym_b57904 teraz sa tu budete aj do nej navážať zato že súhlasila ? To ako ozaj? Niektorí naozaj nechápete veci ako by ste mali
@katkazatka Nie, ale mám mamu, čo má cez 80 rokov a nie všetko už dokáže pochopiť, ani sa jej to nedá vysvetliť. Má už svoj svet niekedy je potrebné filtrovať, aké informácie jej dáme, aby ich dokázala spracovať.
@minenkaa ona vzdy
@anonym_b57904 samozrejme. Ale prvorada je jeho rodina, ktoru si zalozil. Asi maju aj deti. Myslis, ze sa ma venovat mame na ukor dietata a zeny? Mal dovolenku len 4 dni a chcel ju stravit so svojou rodinou. To je zle?
@minenkaa ved piseme o tom istom. 😉
Tak by ju mal upratat.
@minenkaa to si povedala ty, ja netvrdím o sebe že som kráľovná tvoj komentár svedčí o tebe nie o mne
@anonym_b57904 teraz sa tu budete aj do nej navážať zato že súhlasila ? To ako ozaj? Niektorí naozaj nechápete veci ako by ste mali
@anonym_autor pýtala si sa na nazor. Dostala si ich. Nepáčia sa ti. Tvoj problém.
@anonym_autor kto sa naváža? Hold väčšina má iní názor než si si chcela prečítať
@anonym_autor nie ty nechápeš veci a myslis si ,že tvoj muz sa ma správať ako si ty predstavuješ ,teba sa ta informácia niako nedotýka,on je dospelý človek a ty sa mu nemáš čo starať do toho ake in dáva informácie svojej matke,pokiaľ teba neohovára
@anonym_autor nie ty nechápeš veci a myslis si ,že tvoj muz sa ma správať ako si ty predstavuješ ,teba sa ta informácia niako nedotýka,on je dospelý človek a ty sa mu nemáš čo starať do toho ake in dáva informácie svojej matke,pokiaľ teba neohovára
@minenkaa super máš pravdu , pekný večer
@anonym_b57904 samozrejme. Ale prvorada je jeho rodina, ktoru si zalozil. Asi maju aj deti. Myslis, ze sa ma venovat mame na ukor dietata a zeny? Mal dovolenku len 4 dni a chcel ju stravit so svojou rodinou. To je zle?
Tak by ju mal upratat.
@katkazatka asi asi mozno zrejme ahhhh.
manzelka nieje navzdy. mama áno
@katkazatka asi asi mozno zrejme ahhhh.
manzelka nieje navzdy. mama áno
@anonym_b57904 😂😂😂😂😂toto ma pobavilo fakt , gratulujem 😂🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Tak by ju mal upratat.
@katkazatka a ak sa mama nedá upratať a vydiera citovo a on nechce zbytocne riesit hádky ,ja sim sa musela foteovi vyhrážať tým ,že už nikdy neprídem ak neprestane

@anonym_autor daj prečítať mužovi ze dobre zrobil a ty neries preco to zrobil
Inak by mal upratať aj teba aj mamu ci?
Ani ja svojej nehovorím všetko
A dúfam ze mu to dáš prečítať aj ked tu nie je to co si chcela citat