icon

Muž zatajil dovolenku kvôli svokre. Ako to hodnotíte?

Včera o 18:46

Prosím vas pekne všetky komentáre čo tu budú chcem ukázať môjmu manželovi aby mu to otvorilo oči lebo podľa neho som ja tá sprostá. Svokrovci bývajú 300km od nás , máme spolu dcéru , vždy sa stretávame približne každé 2 mesiace buď ideme my k ním na víkend alebo oni k nám. Videli sme sa v polovici júla. Manžel mal teraz v práci dovolenku aby bol doma s nami 4 dni. Svojej mame to zatajil, klamal jej že je v robote aj keď bol doma keď som sa spýtala prečo si nepovedal mamine že máš dovolenku a si s nami doma? Povedal mi ze preto aby nebola smutná že sme nešli za nimi keďže mám 4 dni voľno. Môj názor je že čo je na tom že má 4 dni voľno aby bol so svojou rodinou (manželkou a dcérou) veď to je normálne vec nie? Veď by sme sa stretli niekedy v septembri . A on sa bál priznať vlastnej mame že má voľno aby bol s nami, zle mi to padlo.. vraj čo sa ja do toho starám že čo jej on hovorí… príde mi to choré , ak som naozaj ja tá sprostá povedzte mi to lebo ja už neviem …

petrao2
Včera o 19:19

@anonym_autor daj prečítať mužovi ze dobre zrobil a ty neries preco to zrobil
Inak by mal upratať aj teba aj mamu ci?
Ani ja svojej nehovorím všetko
A dúfam ze mu to dáš prečítať aj ked tu nie je to co si chcela citat

mk1111111111
Včera o 19:20
@anonym_autor

@anonym_43eea1 ale preto to treba tajiť ? Jeho mama nevie pochopiť že má dovolenku pre nás a nie pre nich? Divné tiež nie?

@anonym_autor ja Ta skor lutujem. Tvoj muz je citlivy clovek, nechcel ranit mamu, mozno k nej aj chcel ist, ale to by si ty panicka neprezila. Teraz este z neho blbca chces spravit. Smutne

nika_nika4495
Včera o 19:20
@anonym_autor

@anonym_autor vraj čo sa starám do toho … no starám pretože čo je to za muža čo toto urobí ?

@anonym_autor chces počuť reálny problém? Môj mu keď som chcela ísť s deťmi na výlet alebo kúpalisko povedal že nemáme peniaze nemá na benzín nie je kedy a podobne chcela som ísť zajtra. Ale jeho mama ho zavolala dnes na kúpalisko aj a deťmi po mne nahucal a samozrejme išli na celý deň oznámili mi to štvrtok večer aby som si ja náhodou nevzala dovolenku a užili si deň ja sama v práci a potom sama doma a zajtra nejdeme nikam lebo veď už boli...hentaky malichernosti ani nerieš a buď rada že aspoň chce byť a vami doma lebo u nás je na prvom mieste svokra

anonym_fa5e9c
Včera o 19:21

Je to dost malo vidiet svojich rodicov len raz za 2 mesiace. Najma ak maju vnuca. Niekedy je loz lepsia cesta. On chce mat pokoj a jeho mame nebude luto. Stve ta to asi z nejakych inych dovodov. Ano ma pravo byt so svojou rodinou. Ale s tou je 2 mesiace vkuse.

anonym_e5faf6
Včera o 19:27

Ale ved-zatajil to mame. Nie tebe. Asi vie preco sa musel zachovat takto. To nie kvoli tebe.

katkazatka
Včera o 19:29

NEVERIM, ze to vsetkym pride normalne. Nie je to normalne a autorka nie je hysterka. On je dospely muz, manzel, otec a nema sa co spovedat svojej matke či a kedy tam pride/nepride. Je doma so svojou rodinou a hotovo. Takto to mal povedat svojej matke. Nie je soplavy chlapec, ktoremu ma mama diktovat kde a s kym bude travit svoj volny cas. To kde sme, aby sa bal povedat, ze bude so svojou rodinou?

anonym_b57904
Včera o 19:30

@anonym_autor a problém je kde? presne tak ako ti to manžel povedal. Nestaraj sa. Aj teraz mu to ukážeš? Predpokladam ze svokrw to povies

autor
Včera o 19:33
@katkazatka

NEVERIM, ze to vsetkym pride normalne. Nie je to normalne a autorka nie je hysterka. On je dospely muz, manzel, otec a nema sa co spovedat svojej matke či a kedy tam pride/nepride. Je doma so svojou rodinou a hotovo. Takto to mal povedat svojej matke. Nie je soplavy chlapec, ktoremu ma mama diktovat kde a s kym bude travit svoj volny cas. To kde sme, aby sa bal povedat, ze bude so svojou rodinou?

@katkazatka aspoň niekto inteligentný sa našiel na MK čo to správne pochopil 👍

anonym_b57904
Včera o 19:35
@katica06

@anonym_autor nie čo to čítam aké choré vzťahy majú niektoré matky k synom, vôbec sa mužovi nečudujem

@katica06 máš syna alebo dcéru

anonym_e5faf6
Včera o 19:37
@katkazatka

@katkazatka normalne jasne ze nie je. Ale zas... asi vie preco to musel takto. Ano mozno-zrejme bojko ktory nechcel pocuvat nejake reci-vycitky. Tak sa takto "striasol" a zachoval ako sa zachoval.

minenkaa
Včera o 19:38
@anonym_autor

@anonym_autor jasne a všetci ostatní sú uplne mimo ,len ty kráľovná

katkazatka
Včera o 19:39
@anonym_e5faf6

@katkazatka normalne jasne ze nie je. Ale zas... asi vie preco to musel takto. Ano mozno-zrejme bojko ktory nechcel pocuvat nejake reci-vycitky. Tak sa takto "striasol" a zachoval ako sa zachoval.

@anonym_e5faf6 ale dokedy? To sa bude zatajovat do svojej 70? Ved ju treba hned a zaraz upratat. A nie aby sa manzelka citila trapne, ze ma manzela pocas dovolenky pri sebe.

earlgrey

Čím viac čítam MK, tým viac ľutujem mužov.

chrobak7
@anonym_autor

@anonym_autor Tak ty si ani nepotrebovala počuť iný názor, ty si potrebovala niekoho, kto potvrdí tvoj názor. A všetci ostatní sú podľa teba neinteligentní debili.

Sorry, ale ja som ti nepísal, že si hysterka, alebo podobné urážky, ja som ti napísal, ako je to u nás. A ty si ma urazila, že som neinteligentný. Nemá zmysel ti ďalej písať.

anonym_b57904
Včera o 19:40
@katkazatka

@katkazatka aj mama je rodina alebo uz nie?

minenkaa
Včera o 19:40
@katkazatka

@anonym_e5faf6 ale dokedy? To sa bude zatajovat do svojej 70? Ved ju treba hned a zaraz upratat. A nie aby sa manzelka citila trapne, ze ma manzela pocas dovolenky pri sebe.

@katkazatka len ide o to,že niektorí rodicia nedokážu pochopiť ,že ich deti ,majú aj iné povinnosti ako ich a že aj deti sú unavene a chcú mať kľud

autor
Včera o 19:41
@anonym_b57904

@anonym_b57904 teraz sa tu budete aj do nej navážať zato že súhlasila ? To ako ozaj? Niektorí naozaj nechápete veci ako by ste mali

chrobak7
@katkazatka

@katkazatka Nie, ale mám mamu, čo má cez 80 rokov a nie všetko už dokáže pochopiť, ani sa jej to nedá vysvetliť. Má už svoj svet niekedy je potrebné filtrovať, aké informácie jej dáme, aby ich dokázala spracovať.

anonym_b57904
@minenkaa

@minenkaa ona vzdy

katkazatka
Včera o 19:42
@anonym_b57904

@anonym_b57904 samozrejme. Ale prvorada je jeho rodina, ktoru si zalozil. Asi maju aj deti. Myslis, ze sa ma venovat mame na ukor dietata a zeny? Mal dovolenku len 4 dni a chcel ju stravit so svojou rodinou. To je zle?
@minenkaa ved piseme o tom istom. 😉
Tak by ju mal upratat.

autor
@minenkaa

@minenkaa to si povedala ty, ja netvrdím o sebe že som kráľovná tvoj komentár svedčí o tebe nie o mne

anonym_43eea1
@anonym_autor

@anonym_b57904 teraz sa tu budete aj do nej navážať zato že súhlasila ? To ako ozaj? Niektorí naozaj nechápete veci ako by ste mali

@anonym_autor pýtala si sa na nazor. Dostala si ich. Nepáčia sa ti. Tvoj problém.

anonym_b57904
@anonym_autor

@anonym_autor kto sa naváža? Hold väčšina má iní názor než si si chcela prečítať

minenkaa
Včera o 19:43
@anonym_autor

@anonym_autor nie ty nechápeš veci a myslis si ,že tvoj muz sa ma správať ako si ty predstavuješ ,teba sa ta informácia niako nedotýka,on je dospelý človek a ty sa mu nemáš čo starať do toho ake in dáva informácie svojej matke,pokiaľ teba neohovára

autor
@minenkaa

@anonym_autor nie ty nechápeš veci a myslis si ,že tvoj muz sa ma správať ako si ty predstavuješ ,teba sa ta informácia niako nedotýka,on je dospelý človek a ty sa mu nemáš čo starať do toho ake in dáva informácie svojej matke,pokiaľ teba neohovára

@minenkaa super máš pravdu , pekný večer

minenkaa
@anonym_autor

@minenkaa to si povedala ty, ja netvrdím o sebe že som kráľovná tvoj komentár svedčí o tebe nie o mne

@anonym_autor hlavne to ako sa ty spravas k svojmu mužovi svedčí o tebe

anonym_b57904
Včera o 19:44
@katkazatka

@anonym_b57904 samozrejme. Ale prvorada je jeho rodina, ktoru si zalozil. Asi maju aj deti. Myslis, ze sa ma venovat mame na ukor dietata a zeny? Mal dovolenku len 4 dni a chcel ju stravit so svojou rodinou. To je zle?
Tak by ju mal upratat.

@katkazatka asi asi mozno zrejme ahhhh.
manzelka nieje navzdy. mama áno

minenkaa
Včera o 19:44
@anonym_autor

@minenkaa super máš pravdu , pekný večer

@anonym_autor aspoň,že to uznáš

autor
Včera o 19:46
@anonym_b57904

@katkazatka asi asi mozno zrejme ahhhh.
manzelka nieje navzdy. mama áno

@anonym_b57904 😂😂😂😂😂toto ma pobavilo fakt , gratulujem 😂🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

minenkaa
Včera o 19:46
@katkazatka

Tak by ju mal upratat.

@katkazatka a ak sa mama nedá upratať a vydiera citovo a on nechce zbytocne riesit hádky ,ja sim sa musela foteovi vyhrážať tým ,že už nikdy neprídem ak neprestane