Muž zatajil dovolenku kvôli svokre. Ako to hodnotíte?
Prosím vas pekne všetky komentáre čo tu budú chcem ukázať môjmu manželovi aby mu to otvorilo oči lebo podľa neho som ja tá sprostá. Svokrovci bývajú 300km od nás , máme spolu dcéru , vždy sa stretávame približne každé 2 mesiace buď ideme my k ním na víkend alebo oni k nám. Videli sme sa v polovici júla. Manžel mal teraz v práci dovolenku aby bol doma s nami 4 dni. Svojej mame to zatajil, klamal jej že je v robote aj keď bol doma keď som sa spýtala prečo si nepovedal mamine že máš dovolenku a si s nami doma? Povedal mi ze preto aby nebola smutná že sme nešli za nimi keďže mám 4 dni voľno. Môj názor je že čo je na tom že má 4 dni voľno aby bol so svojou rodinou (manželkou a dcérou) veď to je normálne vec nie? Veď by sme sa stretli niekedy v septembri . A on sa bál priznať vlastnej mame že má voľno aby bol s nami, zle mi to padlo.. vraj čo sa ja do toho starám že čo jej on hovorí… príde mi to choré , ak som naozaj ja tá sprostá povedzte mi to lebo ja už neviem …
@katkazatka asi asi mozno zrejme ahhhh.
manzelka nieje navzdy. mama áno
@anonym_b57904 takéto zmýšľanie má aj matka môjho chlapa, nuž len tá mama tiež musí myslieť,že tu nebude navždy a potom ostane dieťa samé, lebo ona sama byť nechcela. Takto bude mať ešte aspoň manželku/partnerku dieťa.
@anonym_autor No vieš ani ja nehovorím mame, keď mi sestra napíše že boli na návšteve u niekoho alebo na výlete. Lebo potom by som musela počúvať mamu, že majú kedy chodiť po iných návštevách a výletoch a k nej neprídu. Chodia k nej málo na návštevy preto, lebo sa s mamou zle vychádza. Má blbu povahu.

"pre pokoj" v rodine či jednej alebo druhej. Môj síce máme neklame , ale čo sa výčitiek nepocuva (nie z mojej strany). On má voľno a nepríde, veď už sú to tri týždne , štyri týždne, prečo chce mať svoj program, prečo nejde ku nim, prečo idem radšej s nami na výlet, a ako sa kvôli mne zmenil