icon

Muž zatajil dovolenku kvôli svokre. Ako to hodnotíte?

Včera o 18:46

Prosím vas pekne všetky komentáre čo tu budú chcem ukázať môjmu manželovi aby mu to otvorilo oči lebo podľa neho som ja tá sprostá. Svokrovci bývajú 300km od nás , máme spolu dcéru , vždy sa stretávame približne každé 2 mesiace buď ideme my k ním na víkend alebo oni k nám. Videli sme sa v polovici júla. Manžel mal teraz v práci dovolenku aby bol doma s nami 4 dni. Svojej mame to zatajil, klamal jej že je v robote aj keď bol doma keď som sa spýtala prečo si nepovedal mamine že máš dovolenku a si s nami doma? Povedal mi ze preto aby nebola smutná že sme nešli za nimi keďže mám 4 dni voľno. Môj názor je že čo je na tom že má 4 dni voľno aby bol so svojou rodinou (manželkou a dcérou) veď to je normálne vec nie? Veď by sme sa stretli niekedy v septembri . A on sa bál priznať vlastnej mame že má voľno aby bol s nami, zle mi to padlo.. vraj čo sa ja do toho starám že čo jej on hovorí… príde mi to choré , ak som naozaj ja tá sprostá povedzte mi to lebo ja už neviem …

Strana
z5
sense
Dnes o 04:55

"pre pokoj" v rodine či jednej alebo druhej. Môj síce máme neklame , ale čo sa výčitiek nepocuva (nie z mojej strany). On má voľno a nepríde, veď už sú to tri týždne , štyri týždne, prečo chce mať svoj program, prečo nejde ku nim, prečo idem radšej s nami na výlet, a ako sa kvôli mne zmenil

sense
Dnes o 05:00
@anonym_b57904

@katkazatka asi asi mozno zrejme ahhhh.
manzelka nieje navzdy. mama áno

@anonym_b57904 takéto zmýšľanie má aj matka môjho chlapa, nuž len tá mama tiež musí myslieť,že tu nebude navždy a potom ostane dieťa samé, lebo ona sama byť nechcela. Takto bude mať ešte aspoň manželku/partnerku dieťa.

anonym_3f3974
Dnes o 05:59

@anonym_autor No vieš ani ja nehovorím mame, keď mi sestra napíše že boli na návšteve u niekoho alebo na výlete. Lebo potom by som musela počúvať mamu, že majú kedy chodiť po iných návštevách a výletoch a k nej neprídu. Chodia k nej málo na návštevy preto, lebo sa s mamou zle vychádza. Má blbu povahu.

Strana
z5