Muž zatajil dovolenku kvôli svokre. Ako to hodnotíte?
Prosím vas pekne všetky komentáre čo tu budú chcem ukázať môjmu manželovi aby mu to otvorilo oči lebo podľa neho som ja tá sprostá. Svokrovci bývajú 300km od nás , máme spolu dcéru , vždy sa stretávame približne každé 2 mesiace buď ideme my k ním na víkend alebo oni k nám. Videli sme sa v polovici júla. Manžel mal teraz v práci dovolenku aby bol doma s nami 4 dni. Svojej mame to zatajil, klamal jej že je v robote aj keď bol doma keď som sa spýtala prečo si nepovedal mamine že máš dovolenku a si s nami doma? Povedal mi ze preto aby nebola smutná že sme nešli za nimi keďže mám 4 dni voľno. Môj názor je že čo je na tom že má 4 dni voľno aby bol so svojou rodinou (manželkou a dcérou) veď to je normálne vec nie? Veď by sme sa stretli niekedy v septembri . A on sa bál priznať vlastnej mame že má voľno aby bol s nami, zle mi to padlo.. vraj čo sa ja do toho starám že čo jej on hovorí… príde mi to choré , ak som naozaj ja tá sprostá povedzte mi to lebo ja už neviem …
@anonym_autor no keby jej to povedal a museli by ste sa tam trepať bola by si rada? Pre kľud v rodine jej zaklamal no a čo. Inak by ste tam asi museli ísť podľa mna
@anonym_6a8e31 mne to jednoducho prišlo blbé hrať divadlo že je v robote keď bol s nami na výlete a ísť potajomky do auta zavolať mamine akože “z roboty” akoby to bol hriech byt s nami počas voľna to je cele nič viac nič menej a kto to nepochopil nie je môj problém
@anonym_autor este chvilu takto vyvadzaj a nabuduce zataji dovolenku aj pred tebou. Pojde rano akoby normalne do roboty a pritom si spravi svoj program. A vobec by som sa mu necudovala. Chudak chlap, a ty si uplne mimo
Odpoveď na tvoju otázku - áno si sprostá
Ja navrhujem, aby nabudúce si manžel zobral dovolenku na celý týždeň. Išiel po maminku, a doniesol ju na týždeň ku vám. 😊To bude príjemne pre obe strany určite. 🤣
A ešte chcem povedať, že len ten, čo zažil aké je to mať toxického rodiča vie, prečo a načo treba prestať hovoriť každému vsetko
Odpoveď na tvoju otázku - áno si sprostá
@anonym_ca9950 odpoved na tvoj komentár , nie viac ako ty 🙂
Ja si niekedy zoberiem dovolenku a nepoviem nikomu. Odveziem deti do skoly a uzivam si den sama pre seba. Ukamenujte ma. 😅
HLAVNE TO UKAZ MUZOVI 😀
@anonym_b57904 bože tie reči v zmysle že mama je najviac lebo nevesta nemusí byť navždy a mama je prvoradá lebo tu bola skôr ako nevesta a bla bla bla... Tie matky sú tiež nevesty niekoho a založili si vlastné rodiny s mužom a vychovávali deti a teraz keď majú dospelé deti tak si myslia že čo? Že budú len ony prvoradé? Jedine že to je nejaká trauma že ich manželia utekali od nich za mamičkami tak teraz ony keď majú dospelých synov očakávajú že budú vždy na prvom mieste pre svojích synov a nevesta je len hovno ktoré "len" porodilo deti mužovi s ktorým si založili rodinu ale proste jedného dňa tu nebude ale mamička tu bude navždy. Podľa mňa by sa matky už nemali miešať do života svojich synov keď si založili vlastné rodiny. Mať dobre vzťahy to áno, ale nestarať sa do ich rodiny. Na to sú oni dvaja aby sa rozhodli ako budú ako rodina žiť a nie že mamička bude kecať do toho.
@anonym_0bde01 je tam niekde pisane, ze mama je najviac? ukaz mi to
@anonym_b57904 takéto zmýšľanie má aj matka môjho chlapa, nuž len tá mama tiež musí myslieť,že tu nebude navždy a potom ostane dieťa samé, lebo ona sama byť nechcela. Takto bude mať ešte aspoň manželku/partnerku dieťa.
@sense ake také tato komara urobila somara.Jednoducho povedal mame, ze je v robote. Ty, alebo si v zivote mame nezaklamala?
@anonym_ca9950 odpoved na tvoj komentár , nie viac ako ty 🙂
@anonym_autor o mojom voľne vie tak max môj manžel
@anonym_b57904 dospelé dcéry.
Len veci ktoré tu čítam sú u mňa cez.
Kede ženy píšu,že keď chceš aby ťa niekto do smrti ľúbil tak poroď syna, alebo komenty pod fotky synov najväčšia láska môjho života a pod.
Aj ja mám svoje deti rada, ale nerobila som drámu z toho že moje dieťa šlo študovať do zahraničia ani z toho že má partnera a venuje mu veľa času a už skoro nikdy nie je doma.
Akože chlap má 4dni voľná a mamička by hneď vyžadovala,aby letel domov? Mi nevieme koľko krát jej skúšal dohovoriť. A možno nepochodil. Ale chápem že ju nechce uraziť
@katica06 vyžadovala to, aby prišli k nej? Vidíš to tam napísané?
@marca12 emocialne peklo 😂 Podla mna clovek vekom prehodnocuje a vela z nas pride na to, ze byt s rodinou je najviac a pre rodicov, deti su rodina najviac. Myslim ze rodiny zili pokope tisice rokov, cize je to prirodzene.
Rezim ma kazda.rodina iny a co kto mal komu vysvetlit/na co koho kto pripravit je na nom, za mna lepsie ked viem, aky moj rodic je je povedat, ze pracujem, ako ze sedim doma a nechcem ich vidiet. Kolkym v mladosti "samostatnym" dospelym chybaju rodicia vo vyssom veku? Vela. Hlavne ked uz je neskoro. Su ludia co su viac rodinne zalozeni a taki co menej a ono sa to este aj meni.
@simca06022011 Ved ale oni chodia za svokrou. Vsak pisala,ze boli nedavno a idu zase v septembri. Teraz ti,ktori ziju v zahranici a pridu raz,dvakrat do roka co maju robit?
@sense ake také tato komara urobila somara.Jednoducho povedal mame, ze je v robote. Ty, alebo si v zivote mame nezaklamala?
@anonym_b57904 aj si si prečítala môj prisoevok určený autorke ? Možno v puberte áno ale ako dospelá nie, prečo by som máme mala klamať že som v práci a potajme jej volať z auta akože volám z práce. Moja mama chápe že chcem byť s mužom a dieťaťom a nevyčíta mi, že ju zanedbávam a už vôbec nie to že ona ako matka je len jedna a on "len ďalší" v poradi
@anonym_2bf0a1 ale muž by jej to mal povedať a “upratať si” nie takto klamať že je s nami
@anonym_autor niektorých ľudí neupraces, nechapeš?
😁 chudak muž. Chcel sa vyhnúť dusnu s mamou. No a Tebe naramne vadi, že to nenastalo. Tak mu to dusno robíš Ty. Nabudúce vezme dovolenku, nepovie ani mame, ani Tebe a užije si kľudné 4 dni sám - ďaleko od vás.
@anonym_autor
Klamal, aby mal pokoj od rodičov, nechce počúvať výčitky, že čo neprídete a podobne, dobre spravil, a teba je do toho nič, keby to povedal, že musíte ísť k nim zase šomreš, zrejme to nič nieje dobré ani tak ani tak, neklamal predsa teba
Necitala dom všetky odpovede. Ale ja som bola donedávna v pozícii tvojho muža. Ja som tiež zatajovala, že mame pár dni voľna, lebo mama vždy: “Ježiš a čo ste neprišli”…. A mne sa nechcelo vysvetľovať, že zo 4 dni voľna dva precestujem a hoci ma dcéra pár dni voľna v škole, väčšinou sa musí učiť a cestovaním stráca vlastne aj priestor na učenie, alebo jednoducho chcem len ostať doma…a tráviť čas ako ja chcem….takze tvojho muža chápem. Milosrdná lož…
Baby, kde sa pise, ze by mu mama vycitala?, alebo, ze si ho privlastnuje? Dopisala to neskor, ked sa jej niektore odpovede nehodili? Autorka len chcela potvrdit od MK, ze je ona je viac a mal to matke dat najavo, aby sa jej skodoradostne aspon v duchu mohla vysmiat, ze nepridu. Mozno by chlap bol radsej k mame zasiel, len nechcel mat doma ohen na streche, tak mame milosrdne zaklamal.
Môj muž pracuje mimo sk a chodí domov nepravidelne. Niekedy na 4 dni, niekedy na 10 a niekedy na viac. Keď má tie kratšie úseky čo je doma tak nikdy neoznamuje rodičom že je doma 😀. A to bývajú od nás tak 10 minút pešo. My sme rodina, nevidím dôvod prečo by mal rodičom hovoriť kedy má voľno a kedy je v práci. Hlavne je že to viem ja.
@anonym_autor ja ho chápem. Chcel mat proste kľud. Asi vedel, že by ho bombardovala správami, prečo neprišiel atď... Môže si rozprávať rodicom co chce. Je dospelý a svojpravny. Nechápem, že riešis kraviny tohto typu. To, že ty by si to riešila inak, je už na inú debatu... príde mi, že všetko musí byť tak ako ty povieš, co si ty predstavuješ.
@anonym_autor vraj čo sa starám do toho … no starám pretože čo je to za muža čo toto urobí ?
@anonym_autor
No je to ten tym muza, ktoreho si si ty uviazala na krk a este s nim mas aj dieta 🙈
Muz chce mat pokoj. Od mamy, ktora by trvala na navsteve a od teba-ktora by tam nechcela ist(co chapem..) Tak to vyriesil malym klamstvom, ktore nikomu neublizi.
@anonym_2bf0a1 ale muž by jej to mal povedať a “upratať si” nie takto klamať že je s nami
@anonym_autor ja byt Tvojim mužom,utekám za mamou...bez srandy.
Teba by som doma nechcela mat.
@anonym_autor chudák chlap 🤦 toto mať doma
@anonym_autor on Ti dal uplne logicky a normalny argument, preco to urobil.
Nepozname jeho mamu, ale co ak by chcela, aby ste prisli k nej, ked ma volno? On chcel byt doma s vami a mozno sa vyhnut komplikaciam s mamou...normalne riesenie.
Ved nezatajil, ze je v praci a vy niekde sa vyvalujete niekde na Cypre.
@anonym_fe7b2e mne prekáža len ten princíp že čo je na tom ak má dovolenku kvôli nám a nie kvôli tomu aby sme utekali za nimi ? Spoločný čas je nám vzácny
@anonym_autor a čo je na tom na riešenie a tvoje pohoršenie? K našim svokrovcom chodíme tak 4x ročne a tiež im manžel nehovorí keď má dovolenku, alebo nie je v práci. A úplne ho chápem, lebo ich poznám.

@katkazatka a ak sa mama nedá upratať a vydiera citovo a on nechce zbytocne riesit hádky ,ja sim sa musela foteovi vyhrážať tým ,že už nikdy neprídem ak neprestane
@minenkaa tak trochu aj ja, bolo obdobie výčitiek, že sme ďaleko (140km) - a čo má povedať etela, keď jej syn s deťmi je v Amerike ? Čo beta, dcéra je v Austrálii? Pomohlo