Můžu být bohatá?
Ahoj mamičky. Mám taký problém... S přítelem jseme spolu 3 roky. Ani jeden z nás nemá nikde ani v širší rodině nějakýho bohatýho příbuznýho, po kterym by se mohlo dědit. Neustále se snažíme zbohatnout a nejde to. Dneska jsem si ale koupila na poště 3 žreby a nevim. Mám je setřít? Bojim se totiž, že nevyhraju. A zároveň se bojim, že vyhraju ale bude to taková pálka (žreby jsou na výhru až 200.000) že nás to s přítelem odloučí a taky se bojim, že by to mohlo narušit náš vztah. Nevím, co mám dělat. Poraďte. ☹
@zuzka444
Sem mu taky řikala. Ale zatvoril mi ústa (česky Zavřel hubu ale nechci bejt sprostá, eště by to tu někdo bral osobně) když před dvouma tejdnama vyhrál za jedno Euro nějakejch 7sto volačo... Měl tam asi 15 zápasů a šecky mu vyšli. Ale jasně, je to haluz. Nevíc je nepoučitelnej a furt tam dává českej fotbal a českej hokej a já mu řikám, nedávej je, nedávej, je nedávej je, neviš, jak je to napachtlovaný. No, a pak tu poslouchám, jak mu b-ti p-baný z-raný Plzeňský do-bali tiket
viz výše na tvuj dotaz ohledně pozornosti
😀 😀 😀 ... boze ludia, ja si vzdy poviem, ze ma na konovi uz nic neprekvapi a ajhla zase prekvapilo 😀
@jfd no jasne stane sa raz za cas ale neni to pravidlo ja som.uz videla ze chlapik dal za 0,50€ a vyhral 3000 eur...a tiez vela zapasov :D...a mne sa nikdy nepodarilo vyhrat...co uz heh..ale viem.ze na tomto sa neda.zbohatnut ani na lote ani na zreboch ani na tiketoch...to je len pre zabavku z dlhej chvile.moze sa stat ze vyhras to nepopieram ale to je take iste ako ze ja.sa dozijem dochodku :D.
@jfd inak ja mam dilemu uz viac ako 10 rokov a zijem v nevedomosti, furt ako chdobna... pred viac ako 10timi rokmi som v UK podavala britiš nejšional lotery. vzdy na dva tahy, nahodny vyber. posledny krat som zabudla, ze uz dalsi tah som forevr na slovensku.... hm. co ked by som dnes mohla byt furt milionarka??? 😀 dodnes na to spominam so sentimentom...
sa mi paci, ako sa vzdy nad novou temou zhrkne krdel s top zarucenymi radami, navodmi, psychoanalyzami 😉 . ako tak pozeram, dnes ti ide zeby los?
@zuzka444
No a tak mi eště poraď, jak mu to mám vysvětlit... Prej baby, co dělaj v sázkovkách vybíraj koše a pak dávaj ty zápasy, co jich je tam nejvíc nebo ty, co dávaj ti, co jim to vychází... Kurnik, jako neřikej, že to nejde!!! Tuhle nějak loni myslilm, šak pulka Taljanskej repre šla za katr kvuli nějaké sázkovce se cídlem v Malajziji nebo v kterej riti. Ale tak chlapi, no. dělali to blbě a došli jim na to.
@maca_p Blbý je, že aji kdyby, už je to promlčený. Ale musí to bejt strašnej pocit, úplně tě chápu. Taky už si anglinu neviděla tak dlouho, že neumíš psát jinak, než foneticky? ☹
Já si ty losy koupila z úpe jinejch důvodů a jelikož je život cynická vobluda, všechny 3 z těch 3 byly výherní. A jelikož i já jsem cynická obluda, založila jsem tuhle tému. A ejhle... Ale ty co to těžce nesly, že buď nepochopily vtip nebo si myslej, že tohle tady znevážilo celýho koňa už asi spijou nebo řešijou ozajstný problémy na nějakym jinym chatu, takže je po srandě
@zuzka444 - vsak to... hodina v praci a mam to tiez... na co hrat, kde este aj vklad mozem prehrat? Toto asi nikdy nepochopim...
@anjelicek26 ale vsak to ..inak minule som sa zamyslala nad tym ze kupis si zreb za 0,50 centov a zotries tam vyhru 0,50 centov...hm to neni podla mna vyhra nie?to je vratenie vkladu..hmmm vyhra by to.bola keby si zotrela.0,60 centov cize vyhra 0,10 centov :D.ale tak statna loteria heh to staci 🙂.
@macamac
teta neser 😀 Z 20 přispěvkú nebo diskusí nebo otázek nebo nevim čeho, tu 15 začiná, milé mamičky, ahoj mamičky, a nejlepší... najde se tu volaaká mamička... Nenajde!!! Moja mamička je v Čechách, sakrahergot!!! 😀
Jako sori, známe se přece jen dost malou chvilku na to, abych měla jasno v tom, jak se budeme oslovovat, budeme-li ještě v kontaktu, až to tu vypnem a pujdem chrnět ale dobře teda teta, odvolávám tetu a seš teda kamoška. Akorát bych si teda ještě dovolila podotknout, že na kamošku kuknu a vidim jak jí je a jakou má náladu, na rozdíl od svojí TETY!!! které ikonku vidim eném na eFBéčku. ALe esi teda teta trváš na tom, že seš kamoška a né teta, tak teda ok. Ale neručim za sebe, že se někdy v budoucnu neseknu a neoslovim tě teta, kamoška
heh vsimli ste si kam sme to dotiahli?k mamickam tetam kamoskam a hrabaniu sa v kosi :D..a pointa.nikde :D
@zuzka444 NOA eště je neštátna loteria... V česku byl pořad, 4 investoři šli do bizu s lidma, co měli know-how. ZA boha si nevzpomenu jak se to jmenovalo. A tam došli kluk a holka z SK, že našli mezeru v zákoně a blá blá a že maj všecko, včetně tiskárny a potřebovali by sponzora na jeich edici žrebů. Kejvnul jim na to náš neúspěšnej kandidát na presidenta senátor Tomio Okamura a vznilki žreby Jánošík. Společnost RICH s.r.o. nebo tak volačo. Max. výhra 3500 Už sem si jich pár koupila. A nic. Sype mi akorát Tipos. A jasně,. 1:41 nebo 1:40 volačo je v průměru ta pravděpodobnost. U toho za tech 10 euri je to 3,7... Fígl je v tom, že každej ten čtvrtej může mít tu nejnížší výhru - 0,50E - ale u toho za tech 10 začiná nejnižší výhra na 10E. A taky... Maj sériový čísla a já hrábla tak, že žreby s poslednim dvoučíslim 75,76,77 každej vyhrál jedno euro. Čili vůbec v tom žádnej klíč neni. Nebo nevim kuadrát!!!

@jfd tak dobre no...nie každému "sa páči" , čo si tu baby dávajú do fotoblogov
už sa to tu x-krát spomínalo
ale tak - čo ma "štve" ( mňa nič 😀 ) tak to neriešim-a prehliadam. načo pozerať na to, s čím nesúhlasím?
a ja nejsu tetaaaa 😀 😀 😀 😉