Na gratuláciu od kamarátky môj partner odpovedal so srdiečkami. Je to normálne?
Žienky snáď nestranný názor to objasní 😊
S priateľom sme spolu po tom co nám obom stroskotali dlhorocne vzťahy.No včera ma chlap vytočil lebo mu kamarátka na fb dala gratuláciu ,co je ôk ale so srdiečkami a pusinkami a on jej spätne zase odpoveď so srdiečkami co mne prišlo ako dezhonestacia mojej osoby.Nakoľko mu ta kamarátka píše aj vola kľudne aj večer(ma priatela).Nepoznaju sa deň tak som neriešila.Ale na moju poznámku že sa mi to nepáči a není to vhodne sa začal smiať že prehanam.Proste není som ziarlive decko ale toto mi príde ozaj cez ciaru🙄
Tak ja si bežne posielam s kamošmi na niektoré veci srdiečko. Ale zas nemám potrebu s nimi kedykoľvek telefonovať, alebo vypisovať traktáty. Takze je to vysoko individuálne.
Nemyslim si ze prehanas preco by mal kamoske posielat srdiecka ? Tiez by sa mi to nepacilo
@zmrzlinka2021 on mi vyhovuje prakticky toto je náš prvý ani nemôžem povedať ze problém.Lubime sa aj všetko len toto ma včera tak už po všetkom zarazilo
Je to nevhodne a najma ked vie ze to vadi tebe … on si masti ego ma dojem ze sa o neho zaujimaju aj ine zeny ako ty a pokial to tebe vadi tak s nim sekni a nech posiela srdiecka komu chce
Aj ja posielam a aj kamarátkam. Veď keď gratuluješ, tiež dávaš pusy na líca.
Toto je inak zaujímavá téma, trošku ju rozvediem. Celkovo používate smajlíkov v komunikácii? Nemyslím tým v profesionálnej, ale v tej takej kamarátskej, v skupinách a tak. Ja dávam smajlíkov v každej vete na vyjadrenie pohody ako keby, keď nie sú, to znamená serióznu konverzáciu.
@acrobaleno áno používame ale len my dvaja keď píše s kamarátmi nepoužíva smajlikov skoro vôbec.Ale myslím,že ten problém baby vystihli ,ono skôr ide o to ,ze on tým rypanim nastrbil moju dôveru aj keď asi nechtiac a ja začínam asi takto reagovať lebo tým sposobim moju pochybnosť 🤔
@zmrzlinka2021 tak toto bolo dosť od veci a trapne.
akože ja normálne v poslednej dobe vnímam, že partneri majú problémy kvôli sociálnym sieťam... sprosté facebooky, whatsappy, messengre, telegramy a pod. a presne toto čo píšeš aj ty. ja neviem ako by som reagovala, lebo nepozerám jeho telefon, ale keby tam s nejakou babou píše samé sladké reči a červenie to srdiečkami, tak by som to aj ja riešila. ach staré dobré časy keď boli tlačítkové mobily a bol pokoj 😀
@banderaska29 to zase ja mu telefón nepozerám (ešte toľko hrdosti mam 😅) hento mi vybehli že mu niekto písal na nástenku a on to komentoval.A úplne súhlasím dakedy sme toto riešiť nemuseli 🙄
Tak ukončovať hneď vzťah pre smajlíkov mi príde trochu unáhlené, možno si len neuvedomuje, ako to vnímaš ty a aké to môže mať dôsledky. Ja by som mu nezakazovala s ňou komunikovať, ani by som sa už viac nevyjadrovala v štýle, že ty si to "neželáš", lebo bude potom na teba nahnevaný, že s ňou musel prerušiť kontakt kvôli tebe a najust to bude robiť potajme, alebo sa môžno hecne a nebude s nou komunikovať, ale dá ti pocítiť, že je na teba nahnevaný kvôli tomu. Skôr by som sa s ním porozprávala o tom, ako to vnímaš ty, že potrebuješ v partnerovi cítiť istotu, že chce iba teba a neflirtuje s inými ženami, pretože to zbytočne ničí dôveru vo vzťahu a bez dôvery nevieš vo vzťahu fungovať. Aby si stále v hlave riešila, čo spolu majú. A pokiaľ on má nejaké nedoriešené city s ňou, tak že mu necháš priestor, nech si to teda najskôr ujasní, čo chce. Lebo nechceš po rokoch zistiť, že si zase bola s niekým, kto to s tebou nemyslel vážne.
Akoze,preco hladas problem tam kde nie je? 😅 sama pises,ze sa poznaju roky. Ja mam napr tiez kamarata, s ktorym sa pozname roky,gratulujeme si na sviatky,k narodeniu dietatka. Ked sa mu nedavno narodila dcerka,zapriala som im zdravie,nech sa drzia a pridala som 😘🥰ze sa tesim s nimi a absolutne za tym nie su ziadne bocne umysly 🤦♀️🤣 on pri grarulacii tiez posle 😘ale beriem to tal,ze keby sme sa stretli osobne a zablahozelame si tak si dame pusu na licko co je bezne.... pokial sa priatel sprava ako priatel vobec by som to neriesila.
@gwendolyn to zase vôbec nemám v pláne zakazovať kamarátku presne ako píšeš ved sa poznajú roky aj keď nie toľko co sa poznám s ním ja ale na kamarátov sa nezabúda.Len proste ak už kamarátku ma tak nech berie ohľad na to ze partnerke sa niečo páčiť nemusí ale nemusí hneď odpalkovat kamaratku.A áno hento je dnes plán nakoľko isto nemám v pláne ukonc9vat vzťah koli niečomu co sa da riešiť
Autorka dobre som to pochopila ze ti po polroku (co by ste ešte mohli tancovat na ružových oblacikoch zalubenosti) ti denne vyčíta ze si pribrala 5 kg?
@janewithane ano keď sme sa začali znova stretávať mala som oooovela viac a dala som dole ale teraz nikam nechodím lebo práca a tak najem sa len večer ešte doma porobiť a večer padám dole
@asia83 suhlas

Tvoj partner ma 40 rokov a chova sa ako pubertiak. Od 40 rocneho chlapa by som cakala uz nejaku vyzretost. Drzo pred tvojimi ocami flirtuju. Ja byt na tvojom mieste by som dala ultimatum ukoncit uplne s nou kontakt. Nech si vyberie.