icon

Na víkend chcem ísť k priateľovi. Obavy ako to príjmu rodičia.

dominikatomas
27. jan 2020

Som pozvaná na víkend k priateľovi. Všetko je ok jeho mama sa teší aj rodina. No ja doma budem mať peklo...(vzdy nestravili ,ze mam uz iny vztah) s terajsim priatelim sa poznam uz 6ty mesiac.... kto čítal moj problem nedavno pochopí o com je rec .Vážne prosím ,že urazlive komenty si nechajte pre seba... zase nemusia byť ani chvály iba neutralny nadhlad.Dakujem.

Strana
z2
alex49
27. jan 2020

ked ti to vadí, tak sa odsťahuj a vybavené

0silvia0
27. jan 2020

@dominikatomas akoze co konkretne im vadi? Ze tam budes spat? Ze mas frajera?

dominikatomas
autor
27. jan 2020

@dskjhfdlkdjhl ja neviem co si niektori tu myslia ,zw to je iba tak ? luskuntim prsta s tou pracou? bola som na pohovoroch necakam doma ,ze niekro mi len povie a tak idem..a aj hladam sama na strankach ake len poznam .. a aj za to som mala zdrba od mamy ,ze ci len za ,,predavacku"pojdem atd...akoze to je tiez praca ako kazda ina.. ved na zaciatok hoci co

dominikatomas
autor
27. jan 2020

@0silvia0 aj aj

marca12
27. jan 2020

Rodicia to urcite prijmu zle. Chod a nenechaj si do toho kecat. Casom si snad zvyknu. Ak to nie je nejaky gauner,chod si za svojim

taskataska
Odpoveď bola odstránená
dominikatomas
autor
27. jan 2020

@taskataska ja nepodcenujem ziadnu pracu.. sla by som ale brzdi ma chovanie nasich..

kitycat
27. jan 2020

Toto tu uz bolo...Stazujes sa na rodicov, ale nemas ziadne prachy ani volu sa osamostatnit. Takze co na tebe ten frajer vidi? Uz si ta nechce nastahovat uz ta mal en na vikendy sa mi zda...

dominikatomas
autor
27. jan 2020

@kitycat figu borovu 😁😁😁 ako vies ze nemam ziadne peniaze? a na vikendy ze ma iba berie a xo na mne vidi? tak to snad vie on preco je so mnou a ja tiez.

dskjhfdlkdjhl
27. jan 2020

@dominikatomas nie, lusknutim prsta to nejde, ale sikovny clovek si robotu zozenie a nemusi vyplakavat, ze ho rodicia nepustia na vikend k frajerovi.

10zabka
27. jan 2020

@dominikatomas nedá mi... ak máš peniaze a 26, prečo bývaš stále s rodičmi? Práca sa nájsť dá, chce to len chcieť. Začať môžeš hocikde. Nikde nie je napísané, že v tej práci musíš zostať do dôchodku. Dôležité je začať. A začať sama u seba 🙂

lenkakravcova
27. jan 2020

@dominikatomas
Kľudne im povedz že ideš k priateľovi cez víkend ja keď a tým nesúhlasia. Nech sa ako píšeš ,uvedomia. A nezabudni si rovno zbaliť kufre. Tvoji rodičia ti totiž už nemusia platiť NIC. Si dospelá 26r žena. Nemusia ti už robiť charitu. Pekne si pozval vecí a odstahuj sa.

deximix
27. jan 2020

Chovanie tvojich rodičov ti bráni ísť do práce? Nechapem

lenkakravcova
27. jan 2020

* aj keď s tým nesúhlasia.
* pobaľ veci

abbey1
27. jan 2020

26 ročné vyštudovane dievča sediace bez práce doma? A tu na koni hľadáš radu, ako vychádzať s rodičmi? Zabúdate dospieť??? Nechápem. V tomto veku už máte vedieť, čo chcete robiť a máte pre to niečo robiť. Neexistuje, že si mladé, slobodné dievča nevie nájsť prácu. Toto si porieš a potom možno i rodičia začnú s tebou inak jednať. A ak nie, šup do sveta a starať sa o seba. Budeš mať voľnosť a možno príde i zodpovednosť.

anita6666
28. jan 2020

@dominikatomas nerieš "princov" a užívaj si život...bez....

lujza123
28. jan 2020

@dominikatomas načo prosimta zakladas už 3 rovnakú tému? Co očakávas od tohto fóra, mame ta tu všetci polutovať aké si chúďatko? No si chúďatko a dovtedy aj budeš kým namiesto skutočného riešeniabudes strkat hlavu do piesku a vyplakavat na fore.
Ci zmenila si niečo na svojom živote odkedy si tu prvý krát písala? Spravila si vôbec niečo? Okrem ohovárania vlastnej mamy. Ci zas nemôžem, nedá sa, nejde to...

Tak a nezabudni aj vo februári, aspoň 3 nové témy. Ale pomenuj ich prosimta pravým nazvom:
BÝVAM V MAMA HOTELY ALE PRAVIDLÁ SA MI NEPÁČIA.

blondtana
29. jan 2020

@dskjhfdlkdjhl
@10zabka
Veru s VŠ to nie je také jednoduché nájsť si prácu, mám odrobených 23 rokov v pracovných pozíciach od pomocnej sily, po vedúcu, od pekárky, cez predavačku, až po pracovníčku vo fabrike, ale keď som dosiahla VŠ titul, tak v mojom odbore funguje rodinkárstvo a do menej kvalifikovanej práce ma kvôli titulu odmietali zobrať, dokonca som sa dozvedela, že v istom obchode majú pokyn z vedenia, každú žiadosť vysokoškolsky vzdelaného človeka, rovno hádzať do koša. Aj na UPSVaR ma úradníčka už na začiatku upozornila, že si robotu tak ľahko nenájdem a mala pravdu, všade som počúvala, že som pre nich prekvalifikovaná, alebo sa vôbec neozvali, aj keď som mala odporúčanie od bývalej zamestnankyne, bola som z toho zúfalá a to som každý deň poslala aj 2-3 žiadosti. Potom som otehotnela, inak neviem dokedy by som sa trápila hľadaním zamestnania 😉

dominikatomas
autor
29. jan 2020

@blondtana svätá pravda, je to tazko.

dskjhfdlkdjhl
29. jan 2020

@blondtana ja by som povedala, ze velmi zavisi od toho, aku VS clovek vystuduje. Ja som nikdy problem nemala.

Strana
z2