icon

Nahlásila som švagrinú kvôli karanténe -teraz som čierna ovca rodiny.

16. mar 2020

zienky v stredu som nahlasila svagrinu ktora sa vratila z francuzska ..samozrejme karantena 0 bodov.ani sa nedala testovat nic..veselo si lajbzovala hore dole..po rodine ( nas nastastie nie)..tak som ju nahlasila..uz je rozhodnute ze musi zaplatit pokutu za nedodrzanie karanteny..teraz ma vsetci v rodine neznasaju..svokra mi nevie prist na meno..takze tak 🙂

mama80
16. mar 2020

Dobre si spravila, ludia su bezohladni az hruza des.

romantscha
16. mar 2020

Aj podla mna si zakerna. Takto robit zlu krv v najblizsej rodine.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
nevludna
16. mar 2020

Ake stb praktiky🙂 pekne sme dopadli...ani sa necudujem, ze sa s tebou nikto nebavi, tiez by som ta povazovala za chuderu;)
Lebo ked dostane pokutu, zrazu virus zmizne.
Co tak to skor riesit v rodine ako praktizovat taketo chudacke udavacstvo?

princeznasevera
16. mar 2020

@pribinak nie som lekar ale zdravotna sestra

pribinak
16. mar 2020

@princeznasevera tak by si mala byt viac informovaná o symptomoch corovid 19

23121974
16. mar 2020

@mirgenah To ako vážne??, Ty vieš,že robí v nemocnici a že došla z Talianska a nič? Týmto prístupom budú za chvílu všetky nemocnice v karanténe a nebude mať kto liečiť.To,že je j*bnuté hento indivíduum neni pochýb,ale aspoň ty si mohla mať trochu rozumu a nahlásiť...Fakt nechápem túto chorú mentalitu 🙈

marion09
16. mar 2020
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
veronika65
16. mar 2020

@cichlida kľudne zavrieť doma aj tých. Keď nebrali ohľad na to, že sa to blíži k nám, tak určite je im nejaká karanténa ukradnutá. Práve tá slúži na podporu toho, aby sa vírus nešíril ďalej. Podobní ľudia ako švagriná autorky nám to tu dovliekli, preto súhlasím s ich nahlasovaním. Ak nechcú oni prebrať zodpovednosť, tak musíme my ostatní, ktorým nám záleží na tom aby sa kdejaká pliaga nešírila ďalej.

jaja23
16. mar 2020

Nečítala som reakcie, ale oni to časom pochopia. Ak sú normálni. Mali by sme robit to, čomu veríme, že je správne. A ísť aj proii davom. Inak by sme išli proti sebe. Aj ja ďakujem kvôli sebe a svojej rodine ❤️

nika4816
16. mar 2020

Pre nás si hrdinka 🙏❤

derdia
16. mar 2020

Tak ty paaani milej svokricke povedz,ze jej dcera nejde dostat pokutu koli tebe ale koli tomu,ze ju ona nanucila sa spravat a hlavne koli tomu,ze tupa krava ma mat rozum a mala sa vychovat sama ked ju mati nevychovala!

katty2012
16. mar 2020

ked dostane pokutu, tak kvoli sebe a nie kvoli tebe... suhlasim s tebou, skoda ze tie pokuty nie su u nas vyssie

ave17
16. mar 2020

Nie, idú jej dať pokutu, kvôli tomu že je sprostá to je rozdiel... A svokra sa do smeje, keď od dcerenjy niečo chytí...

ave17
16. mar 2020

@mirgenah prečo si ich nenahlasila?? Ved ohrozujú aj teba... 🤔

sassannka
16. mar 2020

@pribinak Skutočne? Aj pacientka č.3 len pokašliavala! V práci!

alexis617
16. mar 2020

Dobre si spravila špina je ona bezohľadná a hlúpa svokra až to bolí ,že.si nevie spočítať čo celej rodine hrozí zbadala by sa na pľúcneho ventilácií keby skončila

senta_sofia
16. mar 2020

Ja som clovek, ktory ma dost u riti, ale tato jej nezodpovednost sa tyka nas vsetkych. Vid aktualne dalsia superhrdinka https://myhornanitra.sme.sk/c/22360274/pre-nezo...

maciatkolulu
16. mar 2020

Dúfam, že tento stav ostane všetkým týmto do pŕs sa buchajucim mamičkám po celý, celucicky čas, čo ich dieťa bude chodiť do kutikov, jasly, škôlok a nebuď tam cpat decko son zelenými soolami a s kašľom ako sviňa, lebo však to nevadí a maminka si sedí doma na riti s mladším deckom, v tej škôlke môže byť rovnako dieťa s oslabenou imunitou a rôznymi ochoreniami, ktoré môže zabiť aj obyčajný "soplik" s jemne zvýšenou teplotou😎 naozaj v to verím.... A naasovat švagriná, no neviem.... Nemáte funkčné telefóny, nevedela si ju normálne upozorniť, lebo celkovo to vyznieva, že máš radosť, odhliadnuc od tohto, sa chovala švagriná nezodpovedné, ale ta radosť z teba je cicitelna. A tento príspevok je o com, o pochvaleni aká si občianka správna?

jeliz59
16. mar 2020

Si mala anonymne...nemala si sa prezradiť....😊😊😊

annarita
16. mar 2020

@evallu zapal pluc boli ... nemusite ani kasla hrdielko ok ziadne sople ... a ste ko ... to ze kolegina mala lahky pribech je super .. ale realita je aj velmi velmi bolestila boli vas cele telo po 3 krokoch dychcie ze idete k zemi v krvy nenormalny zapal ako bonus voda v plucach a obalovanie pluc hnisom... plucna ventilacia nontop infuzie antibiotik vioritik ukludnovakov priputanie k postielke ... operacia a nekonecna liecba po kedze liecba a zapal devastovali vsetky organy ...nakoniec sa musela ucit hovorit nanovo, cikat jest vsetko ....
@tslobik

vedorka
16. mar 2020

Nedalo sa to nahlasit anonymne? Ako dobre si urobila, len budes mat peklo

gabrielkaa
16. mar 2020

@pribinak suchý kašeľ je jeden z hlavných príznakov tohto COVID, nakoľko zasahuje sliznice dýchacích ciest

pribinak
16. mar 2020

@gabrielkaa ona nepíše o aký druh kaskáda jednalo. Tu je skôr významná cestovateľský anamnéza. Suchý kašeľ máš pri viacerych ochoreniach

macekovam
16. mar 2020

@evittam ak boli policajti dostane

gabrielkaa
16. mar 2020

@pribinak nespomínala, to je pravda, len pri súčasnom krízovom stave keď povieš, že si sa vrátil z FR tak automaticky si podozrivý .

danicaz
16. mar 2020

@lullaby126 výborný nápad, treba posunúť vláde na zváženie. Hneď by každý sedel doma

gabrielkaa
16. mar 2020

@pribinak a ešte upresnis že kašleš hneď ideš na testy 🙂

sebastianmichal
16. mar 2020

@princeznasevera dobre si spravila skor by som to urobila anonymne. Akoze naco sa vsetci teraz vracaju na sk a nesu nam ten virus ved ked by ostali vsetci tam kde boli mozno ku nam ani neprisiel. To je jaka nezodpovednost prist z dakade a nesediet doma a mi sedime doma chraanime deti aj starsich no mam dost vsetkych by som ich este dala do basy a pokutu omnoho vysiu