Nahota na susednej terase. Môžeme sa sťažovať?
Mam problem so susedmi.Byvame v dvojdome kde je na prizemi jeden byt a na poschodi druhy. My byvame v hornom spodny susedia maju aj zahradu. Tu prichadza k problemu. Suseda sa naha opaluje na zahrade. Dokonca sa uz vecer obaja nahy kupali. Bocnym susedom je to jedno lebo maju plny plot, ale my ich z poschodi vidíme. Mne a priatelovi to velmi prekaza,kedze mame otocene okna aj smerom do zahrady. Ja ani priatel nie dme zvedavy na niekoho hole cecky. Prosim kam sa mozem ist stazovat?Stazovat sa samotnym susedom nema zmysel, potrebujem nieco ucinnejsie
Ľudia, vy sa smejete, ale mňa raz suseda v mojom veku, čiže žiadna babka v tej dobe, požiadala, aby som upozornila synovca a jeho priateľku, ktorí vtedy bývali v časti domu, ktorí prenajimame. Ona ich totiž videla cez maličké kúpeľňové okienko, keď bolo v sprche! A teda ako mladí ľudia, nielen k sprchovaniu občas došlo.
Čiže ona zo svojho okna krížom cez ulicu čumela cez maličke kúpeľňové okienko do nášho domu.
Ešte ja keď som bola dieťa, naša staručká suseda sa pravidelne opaľovala na svojej terase nahá. občas sme sa ako decká zasmiali pre seba a hotovo. Ja teraz v bazéne tiež občas zhodim vrchný diel plaviek. Tak dúfam, že má niekto ďalekohľadom nesleduje.
Stazovat sa nemozes. Nic neporusuju. A bohuzial to je riziko pri takomto type byvania. Ja byvam v satelite Ba a takychto domov je tu naozaj "milion" a vzdy si hovorim ze ani za svet by som takto nebyvala. Mozno o par rokov zistis ze cecky boli najmensi problem ak ti budu pod oknom hucat male vrestiace deti alebo ti pojde dym z grilu rovno do okna. A aj to sa budes niekde stazovat ze si urobili deti alebo griluju.
A to večer sa opaľujú keď pride priateľ unavený domov ? Pochybujem 😅😅😅hľadáš problem tam kde nie je . A teda aj keby sa večer opalovali tak vy bezne sa pozeráte z okna ? Ja teda vôbec , max čo kuknem von na sekundu že ako tam je inak teda nestojím pri okne q nepozerám doňho mám iné veci na robote najmä po večeroch 😀 takze pochybujem že sa takto opaľuje každý den , pochybujem že sú tam vycapeni každý večer , keď tak radi unavení po práci večer pozeráte z okna tak sa pozri do iného okna tak aby si ich nevidela😀
Veď nahota je prirodzená vec
Podla toho co pises - umele cecky - tak len cisto zavidis. Peticiu si napisat mozes… netusim kto ti ju podpise ale ok. Priatelovi sa nechce pozerat na hole cecky? :D tak sa ved z balkona nemusite pozerat dole ;) tu skutocne s tym NIC neurobite kedze su na svojom pozemku
No podla mna treba slusne pozdravit zamavat. 😃Mozno oni nevedia ,ze vy ich ocumujete a riesite to takto vsade mozne a je to pre vas taky problem
Tak teda chod aj tu hore bez a priatel sa bude divat na teba.
Neviem, mozno by mi to bolo neprijemne(nezazila som), ale stazovat sa nemas kde 🤷
@soldi 😂, veru, už vidím chlapa ako toto povie 😂
Viete co mile damy? Az sa vam bude diat to iste, potom uvidime ako sa na tom vy budete zabavat. Ked vas muzicek si len tak bude pozerat na susedkine hole prsia a pipinu. Velice zabavne to bude.
Zial, nevyhoda takeho dvojdomu. Kvoli tomu by som toto NIKDY nekupila. Stazovat sa mozes kde len chces,ale nepochodis.
Mna by porazilo keby ja vycalujem neskutocne prachy za dom,bazen a nemozem si na pozemku robit co chcem.
A poviem Ti, tiez sa s manzelom okupeme v bazene bez plaviek ☺️ nemyslim si,ze je to nieco poburujuce. Obrys tela pod vodou nevidno detailne, to len ty vies,ze clovek je holy a irituje Ta to.
Ze peticiu😆😆😆 cvrklo mi🤣
No chudák priateľ príde zmordovaný z roboty a keď sa pozrie von oknom tak si ani oddýchnuť nemôže lebo tam na neho číhajú silikónové cecky 🤣 to čo je toto za logiku.
Tak sa zrovna cez tie okná ktoré máte do záhrady nepozerajte, keď je to taký problém.
A šup hľadať nové byvanie, aby si priateľ po robote mohol nerušene oddychovať.
Napis peticiu, vsak za to nic nedas ale nepochodis...
Znies ako vyhoreta zenska... Akoby vam ta zenska otlacala cecky do olien... Vsak nech oddychuje a pozera ponad kopce.. Pardon kozy 🤷♀️
Veľmi inteligentné, kúpiť si byt nad záhradou niekoho iného a sťažovať sa potom na takéto veci. Toto by som ako majiteľka vrchného bytu v takejto stavbe vyslovene očakávala pri kúpe a absolútne by som sa tomu nedivila. Odsťahuj sa ak ti to vadí.
autorka a to musíš pozerať práve dolu na nich? veď pozerajte pred seba a nie dolu. to vám padne zrak vždy tam, kde sú oni? Veď nechcem vidieť, nepozerám, sadnem si opačne aby som videla na inú stranu. Toľko riešení ale ty si ideš svoje. Počkaj do jesene a nebudeš mať problém. Ty si vyššie, takže máš lepší výhľad a môžeš pozerať aj inde.
Pišete tu viaceré že sú na svojom pozemku ok.Ale chochmes majú kde? no ja by som sa to hanbila takto vyzliecť a to som mladá a ešte k tomu ked majú takýto typ domu.My máme všade velke vysoké mury od susedov ale nekúpala a neopalovala by som sa takto holá.V kuse by som trpla či náhodou nejak nečumia cez ten múrik.Darmo.Ludia strácajú zábrany a hlavne zdravý rozum.Ešte tak dakde na samote by som si to dovolila.
@abbey1 teiž si pamätám ako decko že občas sa niekto opaľoval hore bez alebo celý bez. Zasmiali sme sa, pokukali a išli ďalej. Nikto z toho nemal žiadnu traumu. Len teraz sa samé problémy hľadajú
@petronellla87 isto by sa všetci chlapi z okolia prišli pozrieť, že proti čomu to tak vehementne protestujú.😀
@liusa82 vždy boli ľudia, ktorí nemali problém s nahotou. Sú na svojom tak kde je problém? Keď mi to vadí nekukám sa.
@liusa82 ale prosím ťa, už roky rokúce sa pri jazerách ženy opaľujú hore, čo je také hanebné na ženskom poprsí? Tu len autorka je žiarlivá, že jej pekná susedka má krásne silikónové prsia a chudák muž nemôže si ísť ani na balkón zapáliť aby si ich náhodou nevšimol. Závidí. A komu dá podpísať tú petíciu keď to nikto iný okrem nej nevidí?
@callisia presne, niektorí si vždy nájdu dôvod na sťažnosť. Nikdy nie je dobre.
No keďže je to bytový komplex a nie rodinný dom s vlastnou záhradou, môžeš sa stále oprieť o domovy poriadok. Treba v prvom rade naštudovať ten, či sa náhodou nemôžeš oprieť o nejaký ten bod ako sa v osobnom vlastníctve ale aj v spoločnom vlastníctve treba chovať., niekedy stačí aj kontaktovať správcu bytového domu.

Pises, ako by ti rovno pred oknom lezala. Neprehanaj uz. Ziarlis a zavidia a to je najvacsi problem. Odstahuj sa niekde, kde ti taketo a milion podobnych veci nehrozi, lebo budes nonstop mat vsetkych za hlupakov a nestastny ufrflany zivot.