icon

Najhoršie/najzábavnejšie darčeky od manželov partnerov

zara0201
13. dec 2022

Tak dámy,napíšte. Téma nie na výsmech alebo dehonestáciu našich mužov. Skôr na pobavenie a zistenie,kam až siaha ich fantázia. Keďže ani ten môj večne nevie....

Strana
z2
teleskop
14. dec 2022

milujem svetla a rada som hrala jednu hru na mobile manzel mi kupil tetries a diskotekove svetla do izby aby som si pritom tancovala, po 5 minut mi bolo z nich na vracanie...oba darceky musel vratit

blanblan
14. dec 2022

Môj muž sa vždy snažil a nikdy ale fakt nikdy sa netrafil. Až sme prišli k tomu že mu presne poviem čo chcem. Tak som si vybrala jeden náhrdelník, farbu som nešpecifikovala, mali rôzne, v podstate všetky pekné....on mi vybral modrú k očiam. Nemám rada modrú, išla som ho vymeniť....🤷🏼‍♀️

dashenka426
Autor odpoveď zmazal
dashenka426
14. dec 2022

@zara0201 moja známa keď bola tehotná dostala od manžela korčule a švihadlo 😂 a na narodeniny taxameter 😂😂😂

1mina
14. dec 2022

Sice nie od manzela ale najviac mi asi utkveli dva darceky - od babky ked som bola dieta, a ostatnym dala hracky a mne metlu 😂 (nebola som zle dieta, len ako nemala rada moju mamu tak ani mna vraj) s odovodnenim ze mam ako gazdinka sa starat o domacnost 😂 ani mi neslo o hracku ale bolo mi nejak trapne z toho proste ako som aa snazila tvarit ze ok. A druhy co pred rokmi nam dal brat, vedel ze mame novy kavovar a dal nam take pekne balenie dvpch kavovycch poharov, s lyzickami a kavou, druhy den mi kamoska povedala ze to dostal zadarmo pre seba od nasej kamosky co robila promoakciu 😂 ....ale celkovo ja si extra nepotrpim, potesi ma aj kozmetika, aj sviecka aj tie ponozky.

zara0201
autor
14. dec 2022

Ozaj,ešte by som zabudla na kyticu k meninám. Ako vytiahnutá z kúzelníkovho klobúka

gabrielamodrykonik
19. dec 2022

@1mina to je ako z rozpravky o Popoluske, mozno sa babka inspirovala 😂

1mina
19. dec 2022

@gabrielamodrykonik ano mozno 😂😂

gabrielamodrykonik
22. dec 2022

@zara0201 ale ta kytica je krasna 😀

basska_b
22. dec 2022

Moja mamina vzdy dostala knihu, ale taku, co si tatko chcel precitat 🤣