Najhoršie/najzábavnejšie darčeky od manželov partnerov
Tak dámy,napíšte. Téma nie na výsmech alebo dehonestáciu našich mužov. Skôr na pobavenie a zistenie,kam až siaha ich fantázia. Keďže ani ten môj večne nevie....
@zara0201 Na Vianoce vonavku,ktoru si vyberiem a on ju zaplati!To je 👍 Ale na narodeniny kupuje dezert Tatianu,Margotku,cize sladke,ktore ma rad manzel a synovia.Kupuju si to vlastne pre seba.🤭
Sošku Oscara 🤦🏻♀️
nemožný sveter, s ktorým sa už isto pýši nejaký bezdomovec...😉
Veľký kvetináč
@mamamasama to bolo za nejaký herecký výkon? 😂
Ja kryt na volant v aute...zagratuloval,ja v nemom úžase a on nadšený,že hneď mi ho tam ide nasadiť...vrátil sa s tým,že nepasuje do môjho auta,ale do jeho áno...a ešte cudnejsie bolo,že veď ten ,zachovalý, z jeho auta,zrovna sedel na môj volant
@zara0201 ja som dostala od Mikuláša a aj Ježiška sprcháč a šampón. Samozrejem obyčajné a ja mám alergickú pleť 🤦♀️. Potom som dostala hrubé ponožky na zimu. To am už potešilo viac. Ale ja si na Vianoce a aj Mikuláša už kupujem darčeky sama. Veď prečo by som mala trpieť, že môj muž nemá talent na darčeky. On by aj strašne chcel kúpiť niečo, čo sa mi bude páčiť ale vždy to dopadne zle. Takto sme spokojní obaja.
Síce názov témy sú darčeky od partnerov, ale u mňa vedie už 10 r. svokor. Každý rok dostanem niečo z logom jeho firmy... Raz hrnček, raz kalendár, raz USB, raz dáždnik, a rôzne kombinácie všetkých možných reklamných predmetov. 9 rokov opakujem ze nechcem nič na Vianoce ale napriek tomu má vždy čaká nejaká reklamná blbosť...A pred známymi už 9 r tvrdím ze nič nedostávam, lebo úprimne sa hanbím niekomu povedať čo má každý rok u svokra čaká pod stromčekom. 🤦♀️🤷♀️😩😂
@zara0201 tak môj dáva krásne darčeky a často má šokuje tím čo mu dá ,že často stratím reč ale v dobrom,najviac ma prekvapil asi 15 rokov dozadu dostal nejaké peniaze a kúpil mi krásnu zlatú retiazku alebo prekvapil nás aj to utajil,že kúpil mesiac pred vianocami sušičku a schovával ju v práci a doviezol ju deň pred vianocami do pivnice a ja som ani netušila že niečo také kúpil a to mávam prehľad o spoločných peniazoch a on ma takto vždy šokuje počas vianoc ináč u nás bodujú svokrovci rodičia muža mužovi dali na 40 narodeniny sadu tanierov čo si musel polovicu zaplatiť a k 50 narodeninám dostal rebrík a na Vianoce 10kg prášku na pranie
@andrejka1974 niet nad praktickosť 😂. Ale tak aj môj manžel vie aj prekvapiť a trafiť. V posledných rokoch sa už ale radšej istí poukážkmai a peniazmi.Ale kedysi šliapal úplne vedľa. Teraz ma napadlo že mi kedysi kúpil taký čajník so šálkou čo sa skladajú na seba. Pekné,ale teda nikdy som to nepoužila. Gól bol,keď sme sa sťahovali a balili veci,tak nadával že kto mi takú blbosť podaroval. Vôbec,ale vôbec si nepamätal.
@zara0201 to je dobre že si nepamätal
Môj bývalý muž mi daroval topánky, ktoré boli asi o číslo menšie. Takže boli k ničomu 😁
Moja mama dostala od otca gola kluce. Na dalsi rok mu na oplatku darovala vlnu na pletenie 😅
@mamamasama 🤣🤣🤣
Dostala som mechanickú metlu 😡
@zara0201 ja som od ex dostala výrazne zelenú bundu, napriek tomu, že som odjakživa chodila v čiernom, inú farbu na mne ani nevidel. Vraj, aby som bola výraznejšia - do dnešného dňa je bezpečne uschovaná u našich. Na narodky ma vzal do kauflandu, že mi kúpi bonboniéru - môžem si vybrať, ktorúkoľvek. Tatianu som si.... a dodržal to, vybrala som si, však stačí.. Ale on mi kúpil morské plody, lebo on chce tú... Kamoška dostala od priateľa čelovku 😂
Jo, a raz mi ex od dverí zakričal "ozaj, všetko naj" a už ho nebolo, kamaráti nepočkajú, no 😂
Keďže sa stále sťažujem že mám malé prsia aj keď muž hovorí že nie, dostala som na Valentína, prosím pekne sprej na zväčšenie poprsia.Chudak sa tak tešil že toho akú super vec kúpil že som doteraz nemala to srdce povedať mu že to je čistá blbosť a žiadne takéto somariny nefungujú 😂 poctivo mi ich mastil tou smradlavou sprostostou každý večer, potom som ho začala podozrievať že to kúpil kvôli sebe lebo sa to vždy zvrhlo 😂😂😂
Po prvom roku manželstva som dostala takú elektricku papucu pre obe nohy - ako 80r dôchodkyňa - aj som sa poriadne nahnevala a musel to ist vrátiť 😅

Svetelnú reťaz na dom 😄