Narcistický rodič

13. júl 2023

Máte niekto rodiča narcistu, odstrihli ste ho? Mne je úplne zle hlavne psychicky, vyčerpaná som len z telefonátu a pri predstave že ma príde navštíviť a prespí pár dní, mám chuť utiecť z vlastného domu.

alickapusinka
13. júl 2023

a jedna sa o otca alebo mamu

autor
13. júl 2023

Mamu

dagmarovita
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dagmarovita
13. júl 2023

No predtym som zanadavala a uz som to nevedela zmazat, tak som to zmazala, ano mám a neodstrihla som sa, neda sa to, furt jej zavolam v nadeji, ze od nej dostanem to co od nej cakam obyčajnú dobrotu, dobre slovo, pochvalu ale nič, ked k nej pridem vzdy odidem nastvaná, poviem si nepridem uz, alebo ze nedam sa rozhodit, ale nejde to. Kazdy kto mal dobru matku je stastny clovek.

jackiem__
13. júl 2023

@dagmarovita poznam to odstrihla som sa, bude ti lepsie uvidis, musi si uvedomit ze ti to ublizuje az potom to pochopi...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
13. júl 2023

@elizabet173 sama sa pozyva a mne je hlúpe povedať nie

minilla
13. júl 2023

Odstrihnut, neodstrihla, ale nastavila som si hranice. Samopozyvat sa momentalne uz neodvazi (vie, ze by som jej sice diplomaticky, ale jasne povedala, ze sa mi to teraz nehodi).

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cacianka
13. júl 2023

Potrebuješ sa zrútiť ? Potrebuješ skončiť na psychiatrii ? Potrebuješ si zničiť svoj život, prácu, rodinu ? Potrebuješ stať sa troskou ?

momo2022
13. júl 2023

Moja mama je taktiež narcistna porucha osobnosti a ešte aj emočne nestabilná...u mňa to dospelo do takého štádia, že som prerušila kontakt, telefonicky, mailovy akýkoľvek, lebo už som to psychicky nedávala...keď som neurobila po jej, tak mi vykrikovala všetko možné, nadávala, vyhrážala a nakoniec psychicky vydierala, že sa zabije ...je mi to celé neskutočne ľúto a aj vždy ešte stále je, ale už som pochopila veľa veci a neľutujem to, pretože mi to pomohlo vyliečiť sa a pohnúť sa ďalej.teraz je ten kontakt absolútne minimálny, 2x za rok aj to len niečo vecne a hneď končím a zložím telefón, lebo po chvíli sa vracia k svojmu starému repertoáru...
Takže za .mňa keď je to na nevydržanie, odstrihnutie bude veľmi bolestné a trpké...ale potom si uvedomis ako tá osoba vysala akýkoľvek život z teba a ešte to obrátila proti tebe...rozhodnúť sa musíš ty, lebo predsa nie je to ľahké a je to mama, kt. Sa velebí do neba, čo nie vždy je tak ako sa javí ...

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronika33
13. júl 2023
damira90
19. dec 2023

No .. vďaka narcisov budeš mat komplexy nebudeš si veriť a budeš sa cítiť ako chudera. .to všetko na tebe ak je reálne bezchybná narcistka zanechá. Ak budeš May vlastne dieťa pochopíš že potrebuješ kľud a zistíš ze he lepšie mať kamoša pomaly na internete na pisanie ako vlastného rodica. Oni necítia voči tebe empatiu prečo b ysi sa mala trápiť ty empaticky nad nimi? Veľa ľudí chodí s plačom a beznádejov a dávajú sa hore po ich navsteve ..ZASLUZIA SI TO? Nikdy nebude si ta vážiť ak neodides.... radšej bud sama . Lebo budeš citov labilna troska a oni sa tým živia. A bacha sa vydieranie odnich a výčitky to im ide zrudam.