Narušenie budovania rodiny cudzou ženou
Ahojte maminky. Chcem vás poprosiť o radu. Máme 5 mesiacov do svadby pred 2 mesiacmi sme začali spolu bývať a zvykať si budovať spoločnú rodinu. Samozrejme ako každy človek chodí von s kamarátmi a jedného večera môj snúbenec spoznal ženu kt. je vysportovanej postavy koketa ako lust oproti mne je to sexbomba... Ja ešte len začínam cvičiť som taká rozliata no snažím sa. No snúbenec s ňou drží kontakt spočiatku mi to nevadilo ale keď mi občas povie čo si píšu som z toho mimo. Koketuju spolu majú sexuálne témy dvojzmysly atď no to mi dosť vadilo a vadí no a snúbenec to aj obmedzil čo sa týka týchto tém no teraz mu začala posielať nahé fotky. A už som zúfalá. Neviem co mam robiť on tvrdí že to bola jeho iniciatíva a že ho volá von a jemu to už lezie na nervy ale nevie akosi skončiť s ňou debatit dokonca jej napísal že som tehotná nech mu nepletie hlavu no ona stále. Je pravda ze on je koketa ale už mi povedal ze tie foto a témy sex mu vadia. Že písať o hoci čom inom ale hento nie a ona aj napriek tomu že vie ze čakáme babo pokračuje. Pýtam sa podľa vás mám zasiahnuť? Som tak nahnevaná že by som sa jej najradšej ozvala a povedala jej svoje čo si o nej myslím a že nech si báli a posiela foto iným nie môjmu. Viem ze aj on má chybu že s ňou komunikuje no neviem ako mu už povedať aby prestal.... Mám aj jednu foto a chcela som ju aj tým postrasit že ju spoločenský zhodim ale mam svoju hrdosť. Ľúbime sa všetko je OK len toto poraďte prosím vás ako čo urobiť aby mu prestala motat hlavu... Ďakujem
@majkaj18 asi nebudem prvá, čo ti napíše, že ONA vám vzťah neničí. To ON ho ničí. Keby len trošku chcel, tak to ukončí. Lenže on nechce, naopak, je šťastím bez seba, že taká šupa mu venuje pozornosť, lebo dobre vie, že na ňu nemá, že by ju v živote nedokázal skrotiť, uspokojiť - preto je s tebou, lebo ty si očividne spokojná aj s málom. Ženy sa často nadchnú pre úplné hovno a poniektoré sa zaňho dokonca aj vydajú. Zlož tie ružové okuliare, máš na viac, nie si odkázaná na tolerovanie takýchto vecí. A váž si samu seba.
Vidí že si z toho nešťastná a nerieši to, myslím že to hovorí za všetko. Presne ako píše sissi27, váž si samu seba.
tak zas niečo na ňom byť musí, veď uznajte, pekná mladá kočka..ak jej nechýba doslova polka mozgu, tak niečo na ňom objektívne vidieť môže. Akože nemyslím hneď nutne superhodnoty, mladej žabe môže stačiť s prepáčením veľký penis, sexi hlas..hocičo
@sasa1983 a možno ju len baví zakázané ovocie... V momente, kedy by opustil snúbenicu a žil len pre túto hviezdu, tak stratí všetko čaro, ktoré pre ňu momentálne ako zadaný chlap má... Hlavne keby jej priniesol igelitku plnú oprdených trenclov a spotených ponožiek, aby mu to oprala, tak by už ozaj zaujímavý nebol 😂
haha dobry vtip tato tema! Co sa vlastne pytas, ze co mate robit? Uz si skusila vygooglit? Lebo toto je naozaj zapeklita situacia. Na to treba rady z babskeho pokecu. 😀👍
@oponentka presne som sa našla v tvojej správe. On mi povedal, že mi to nehovorí preto, aby mi ublížil ale aby som mu verila a vedela o všetkom. Viem že ma ľúbi,preskákali sme si už všeličo. Obaja sme komplikované povahy no snažíme sa....tiež mi povedal, aby som si verila sama sebe a potom to pôjde, že mi nesiaha ani po otlaky na päte .. tak snád ... no dakujem za podporu 🙂
Autorka cakala, ze jej niekto da za pravdu, ze on je vlastne chudak a to ta mlada ho nahana a jemu to tak strasne vadi, ze si obzera jej nahe fotky :D. Jeden prispevok z 30 jej vyhovoval. :D pane boze zena, maj uroven posli ho do prdele.
Kym ta tam kvoli inej neposle on
🙄 nechapem... Ked toto robi pred svadbou co bude po nej? Este ti to aj povie a robi chudacika zo seba... A ty naivna mu to este zeries 😲 keby sa ti s niecim takym zverila kamaratka co by si jej na to povedala?
Ake budovanie rodiny? To je akurat tak tvoja predstava, ktora zena by toto tolerovala? Samozrejme si do neho zamilovana tak sa to snazis vidiet inak ako to on prezentuje prip.pochopit. Ale ako moze milujucu muz byt v kontaktne s inou zenou a dokonca si prezerat jej nahe fotky, keby to nechcel urobil by s tym poriadok ale on nechce. Ak ta len toto v zivote trapi kopni ho do zadku odstupom casu vytriezvejes a vsetko pochopis, ako si urobila dobre, ze si sa takeho hovna zbavila.
Predpokladam,ze vas vztah bol "klasika". Zostala si po niekolkych tyzdnoch,alebo mesiacoch "obrovskej" lasky tehotna a ani nevies koho si beries. Bud odid,alebo si zacni zvykat. Predpokladam,ze este sem nejeden raz napises.
Ja si myslím že tá zvaná sexbomba s ním už niečo mala..lebo len tak by mu nepísala a neposielala nahé fotky..neverím žeby jedna žena to robila len tak že sa jej páči. Alebo sa už takto balia chlapi? Tiež si myslím že je to z jeho strany fígeľ len aby si mu to odobrila. A keby niečo prasklo s tým že sama ti povie že s ním napr spala alebo sa bozkala tak ti povie veď vieš že je praštená a je schopná všetkého aby nás rozhnevala. Veľa šťastia v manželstve...ak ti do vtedy nevykĺzne z neho sám.
@majkaj18...ja by som tomu môjmu inak vyčistila žalúdok čo si to dovoľuje vypisovať a inými o sexe atď....a že mu to vadí? Tak nech s ňou prestane písať.... akože nevie ako skončiť s nou písať to akože mu záleží na citoch tej zeny či co....no a jej by som tiež napisala či sa nehanbí zadanemu chlapovi posielať nahé fotky.
Keď tak tak mu povedz "buď ja alebo ona" bez stresu, bez kriku kľudne mu to povedat. A keď neprestane tak odísť. Nech vie že to myslis vazne. 😉
@tuusfatum ja som minule niekde citala,co je 'osud" a co nase vyhovorky a vlastne ospravedlnia zlyhania
ak veci,kt.sa deju okolo nijako,ani pri velkej snahe ovplyvnit nevieme-je to "osud"
ak sme vsak mohli zasiahnut,urobit ine rozhodnutie,skratka ovplyvnit situaciu-je to nasa chyba,nie osud
a mne to pride naozaj velmi rozumne
a tato situacia mi pride ako velke zamyslenie pre tu zenu
@majkaj18 pripad z praxe: Chlap si nasiel milenku ktorej tlacil, ze sa rozvadza, ze jeho manzelstvo je nefunkcne, nemaju deti, nespavaju spolu bla bla. Ked to prasklo chlap tvrdil, ze ho baba len obhana a neda mu pokoj. Samozrejme milenka sa nastvala, ze teda nic- nerozvadza sa, tak s nim prestala komunikovat. Chodil, prosil, sluboval, poziadal ju o ruku.... Doma, ked zena videla, ze zas sa nieco deje tvrdil, ze sa jej nevie zbavit, ze sa na neho stale lepi sleduje ho, vypisuje mu.... Pritom to bol on kto jej nedal pokoj. A takto to slo dokola viac ako 10 rokov, kym milenka povedala stacilo.
Kvôli takým nám zákazu voliť....
http://cestaextaze.cz/lze-vubec-prebrat-chlapa/
Draha autorka, precitaj si tam nieco o sebalaske a podobne......
V tomto prípade je za hlúpu len a len zakladateľka. Ten chlap si totiž môže dovoliť len toľko, čo mu zakladateľka umožní. Cize on si len a len užíva. Je úplne bezpredmetné riešit jeho. To, že je hovado je vec jedna. Ale jedinou podstatnou info je, že práve zakladateľka ho vo svojom vnútri ešte ospravedlňuje.
A téma sa mala vlastne volať: "Narušenie budovania rodiny mojim bud.manželom". Tvoj priateľ dotyčnej osobe vôbec nemusel dávať na seba akýkoľvek kontakt, vôbec nemusel viesť s dotyčnou nejakú konverzáciu, ale vypadá to tak že chcel. Rieš svojho budúceho, alebo chceš celý život riešiť cudzie ženské???
@deti95060810 mne to vyznieva, akoby si on vymyslel, že partnerka je tehotná, aby mu tamtá dala pokoj.
Baby ale zas a dalsi pripad kedy je naozaj zbytocne co si pisat ked zakladatelka ma zas zaslepene oci a nic nevidi.ukazkovy pripad zisti to az ked pridu deti.skoda takych zien pri inom sa mohli mat ako prasa v zite ako princezna na rukach ju mohol nosit.nuz vybrala si tak bude cely zivot riesit pi...co nedaju pokoj.pritom to je take jednoduche a ona mu to zere aj s navijakom.ach
Draha moja od tohto chlapa utekať nadzvukovou rýchlosťou...píšeš že všetko je ok no bohužiaľ nič nie je ok...tento muž si ťa neváži a ak ti niečo podobné robí pred svadbou tak po svadbe to bude ešte horšie...viem je to ťažká situácia no utekala by som od neho čo mi sily stačia... bohužiaľ...všetko zle je na niečo dobré a ver mi že odstupom času budeš vďačná za túto situáciu..držím prsty a veľa síl😓
Zakladateľka reagoval len na dva príspevky a to také, ktoré vlastne jej falata ospravedlňujú.
Akoze to nemyslis vazne tuto temu? Potom preco maju chlapi zo zien rohozky. Moj keby toto spravil? Mu ten telefon vezmem obijem o hlavu a to by si s nou napisal len jeden jediny krat a ten cirkus by videl! Zena narovinu mu POVEDZ ze je to nepriatelne spravanie a este tebe o tom hovori a ty ticho sa prizeras? To uz je vrchol!!!! Vsetkeho, potom sa cudujete ze maju milenky ta ked sa pri prvej prilezitosti zachovate ako keby sa nic nestalo tak sa ani necudujem !RAZNE a RAZ povedat ze ma nato aby s nou skoncil 5 minut!!!

@tuusfatum Tipujem, ze je to len taky trulko, ktory s nou naozaj nic nema, len mu honi ego, ze si s nim pise taka vysportovana koketa.