icon

Návrat domov

dajulka01
16. okt 2021

Ahojte, už dlho sa s týmto chcem niekomu zveriť ale nechcela som to príbuzným a ani kamarátkam... Je to taka vec už vyše polroka bývame s priateľom spolu mame krásne zariadený byt podla predstav... Býva sa nám spolu super komunikujeme smejeme sa ale niekedy dostanem také stavy ze mi príde akoby smutno za domovom.. Nebývam ďaleko asi 12km ale keďže som sama a súrodencov nemám tak som vlastne mala to také svoje svoju izbu svoje rutiny a také svoje súkromie, s mamou hoc sme sa často pohádali ale vedeli sme sa dlho rozprávať... Niekdy mam chuť sa zobrať zbaliť všetky veci a vrátiť sa domov... Často aj mi slzy vyjdu keď si na to spomeniem na tie časy doma... Neviem prečo je to tak... Domov chodím často ale predsa na hodinku 2 není to také že som tu stále... Dokonca už som premýšľala že chcela by som byť na vianoce doma keďže mam ešte aj starkých vždy si poviem že coked to budú posledné Vianoce takto spolu? Ale priateľ chce aby sme boli spolu najpr u jeho rodičov a potom k našim... Nie som s tým veľmi stotoznena behať takto na štedrý deň ja by som skôr večer keď tak šla k jeho rodine inak nie.. Neviem čo naozaj robiť ale v poslednej dobe ma to dosť trápi..

Strana
z5
zuzanockamt
17. okt 2021

@elizabet173 ako som už napísala, tebe to rozumné prichádzať nemusí, nechápem, prečo stále v príspevkoch riešiš mňa

apolka77
17. okt 2021

@dajulka01 ešte si s priateľom vyjasní tie financie, lebo nie je o k ako to máte zadelene. A pocit že ťa zneužíva finančné je u Teba správny.

tom_i
17. okt 2021

@dajulka01 keď nie ste manželia nie je o čom, ty doma u vašich priateľ u svojich a 25. sa stretnete .

lujza123
17. okt 2021

@dajulka01 pozri ja som o dosť staršia od teba a stale chodím k rodičom 2 - 3 x do roka prespať, aj s dcerou. Urobíme si večeru, pokecame pri vine. Na tom nieje nič zlého..
Vieš občas musíš vedieť v partnerstve aj ustúpiť ale aj si dupnut. Aj keď tým riskujes chvíľu ofucaneho partnera. Financie je ideálne dat spolu, každý rovnakú čiastku na začiatku mesiaca a z toho hospodárte. Také raz kúpi jeden, potom druhy nefunguje, obzvlášť keď je jeden lakomejsi.
Čas u rodičov, výlet s kamoškou ci iba chvíľka pre seba sama doma to sú všetko normálne veci. Ak cítiš že potrebuješ byť sem tam aj bez priateľa tak to sprav, je to úplne normálne.

h2
18. okt 2021

@dajulka01 No, ja nechcem byť za zlú, ale neverím, že išiel v noci na cintorín, vyplakať sa na matkin hrob. Nie sú náhodou cintoríny v noci zatvorené? Okrem iného si nevysvetlila, ako to bolo s tým vašim odchodom: on odišiel autom, ale žiadne nemá, takže Tvojím. A Ty si následne odišla s rodičom. Ako?

h2
18. okt 2021

@h2 Oprava: áno, teraz vidím, že s tým autom si to vysvetlila. Ale aj tak mu nejako neverím, že išiel na cintorín.

fleur1111
18. okt 2021

@dajulka01 veľmi zvláštny obrat z jeho strany. Len aby to nebolo chvíľkové. A financie čo? To by ste tiež mali poriešiť.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
janickacrazy
18. okt 2021

@karolinakr mne to príde skôr tak, že jej hra na city, aký je on chudáčik utrápený a ona mu tak krivdi, ja by som mu neverila ani nos medzi očami, naschvál by som išla pozrieť na cintorín, či je v noci otvorený

karolinakr
18. okt 2021

@janickacrazy 🙂 my máme otváraciu dobu od 7.00 - 17.00 hehe to by tam veľa nebrečal, jedine, že by mal nos zaseknutý medzi plotom a kukal dnu

dajulka01
autor
18. okt 2021

@karolinakr tu je do 20:00 ale hlavný vchod je zavretý ale bočný nezatvárajú

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
Autor odpoveď zmazal
lintu
18. okt 2021

Mne verzia s cintorinom nahodou pride v pohode. Chalan nie je moc spolocensky aktivny, ma problemy, frajerka ho ignoruje, tak isiel za tym, koho mal asi rad. Mohol odparkovat aj kdesi nad mestom/dedinou a cumiet len tak do prazdna, rovnako ako mohol robit aj kopu inych zvlastnych veci. Kazdy sa ventiluje po svojom. Listok, kam ide, ale mohol aspon zo slusnosti nechat pre kazdy pripad.
Na pozore by som skor bola z toho, ze chce odrazu s autorkou vsade chodit. Mina sa to trochu tomu povodnemu zameru, ze chce byt s rodicmi chvilu aj sama. Ale ak jej to tak vyhovuje, tak je vsetko v najlepsom poriadku. Uz len tie financie nejak dotiahnut.

h2
18. okt 2021

Mne to príde celé strašne divné. On čaká, kým ona zaspí a keď si myslí, že ona už spí, tajne sa vyplíži, aby išiel na cintorín? A ona nespí, ale neotočí sa a neopýta, kam ide, ale ďalej sa tvári, že spí. Tajnosti, pretvárka, neúprimnosť...
@dajulka01 Stavím sa, že na žiadnom cintoríne nebol.

wonder13
19. okt 2021

@dajulka01 ako ja to chápem, prečo by si nemohla ísť na víkend za rodičmi a tráviť s nimi kus času? Si slobodná, bezdetna baba. Nevykasli sa na rodinu kvôli chlapovi kt. ti nie je zatiaľ nič. Ja bohužiaľ nemám tak pekný vzťah s mojimi, ale keby som bola v tvojej situácii proste by som šla a hotovo.
K priateľovi, nuž... Príde mi, ze ta neberie ako rovnocennu partnerku. Furt ta bude takto dirigovat, čo môžeš a čo nie. Kompromis je kde? To ze on sa so svojou family necíti dobre celý rok ale na Vianoce treba tam ísť?! Prenáša nervozitu do vášho vzťahu, je sebecky... Je toto ozaj pravý pre teba?

Strana
z5