Návšteva a pomoc u rodičov

15. apr 2023

Ahojte. Kto bývate do hodinky autom od rodičov, ako často chodíte rodičom pomáhať, ak s nimi býva váš súrodenec?

janinah
15. apr 2023

Malo info....ak sa pracuje na záhrade odkiaľ beriem úrodu pre moju rodinu tak aj každý víkend.. ak sa ten súrodenec učí na štátnice tak je iná situácia ako keby bol nezamestnaný a trcal doma celé dni.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petronellla87
15. apr 2023

Ked zavolaju ze treba pomoct🙂

janetinka27
15. apr 2023

Chodime prilezitostne. Byvaju od nas asi dve hodiny autom. Maju zahradu a pole so zemiakmi, cesnakom. Kosia seno asi 2x do roka, drevo rubu tiez 2x do roka,raz do roka zabijacka.Maju po sestdesiatke. Su to dolniaci, takze su celu sezonu v zahrade.
Byvaju s dcerou a vnuckou. Su to typy ludi, co nechcu nikoho zatazovat, vela prac nam zataja, snazime sa chodit pomoct, predtym to bolo castejsie, ale teraz uz nie je tolko prilezitosti.
Ked sme chodili casto, bol to riadny napor na psychiku, neprospievalo to ani nasmu manzelstvu. Mame od nich zeleninu, ovocie, vajicka, kraliky.

0silvia0
15. apr 2023

S cim treba pomahat?

cacianka
15. apr 2023

Každý to máme nastavené inak. Vek, zdravie, potreby pomoci, práca, deti...

zuzanockamt
15. apr 2023

Minimálne dva víkendy do mesiaca a počas dovoleniek.

lusilla
16. apr 2023

My nechodime vobec pomahat. Brst tam byva s celou rodinou a nasi su dvaja dochodcovia, mam za to ze sa ma on starat kedze je to jeho odmena za to ze tam byva a rodicia mu pomahaju starostlivostou, financne a uz len tym ze ma kde byvat. Ked sme boli bez rodin tak sme tam chodili s muzom pomahat na vacsie prace (oprava strechy, malovanie) ale uz vtedy sme tam my nebyvali a sestra s bratom ano, niekolko krat sa stalo, ze my s muzom sme prisli pomoct a brat, ktory mal pomahat tiez si spravil program. Potom si tam nastahoval rodinu. Prestali sme chodit. Ako vidis zalezi na vztahoch a okolnostiach.