icon

Názor na výšku medzi partnermi

zuzulik280
15. dec 2013

Moj manžel je odo mňa nižší, ja mám 175 a on 171, nie je to zasa tak brutálne, že mi je po plecia.....:D aký mate nazor na vyškový rozdiel ked je žena vyššia? Ked si dam opatky, je to samozrejme viac. Inak sme ok, až na bežne vykyvy, viem že je to možno maličkost, ved mozno co by som mala zo 190 cm keby ma podvadzal kade by chodil? Chcem len vediet vaše nazory, či vam to nepriopada smiešne.....ružove okuliare mi už opadli, ked sme spolu chodili mi to nejako nevadilo, bola som tažko zalubena.Samozrejme že rozvadzat sa za to nejdem, :D chcem len vediet vaš nazor. Dakujem .

Strana
z2
jahodka11
15. dec 2015

jasne, ze je to krajsie, ked je muz vyssi.....lenze laska si nevybera a mne osobne to je jedno....! len sa lubte dalej!!!!! 🙂

sandra551
15. dec 2015

Úprimne, výška je asi ten prvý a výrazný faktor, ktorý na ľuďoch všeobecne vnímame. Ja mám úplne klasickú výšku 165 cm a partner 188. 23 cm rozdiel mi príde úplne v pohode, často nosím opätky do 10 cm a keď ich nemám, tak som drobnejšia oproti nemu, ale mne sa to proste páči. Chlap má byť veľký a mužný 😵
Moja známa má 180 cm a viem, že vždy si vyberala partnerov aspoň 190 - 195 cm a aj teraz má manžela takého 🙂

operaphantom
15. dec 2015

Podla mna to nevyzera dobre. Poznam taky parik, chlap nizsi od baby asi o 5 cm. A vzdy sa pousmejem, ked ich zbadam niekde na ulici. A nielen ja 😀 Netvrdim, ze si nemozu rozumiet, to nie. Ale jednoducho mi to nepride uplne vyrovnane...

jana_eyre
15. dec 2015

Moja sestra je od svojho muza vyssia, su asi tak ako vy dvaja.. Svagor je sice nizsi, ale zato posobi velmi muzsky, takze nikoho nikdy ani len nenapadlo to riesit.. Su spolu cez 20 rokov, pozam ho od detstva a ineho si pre sestru predstavit ani neviem.. Poznam viac parov, kde je muz nizsi a nikdy mi to neprislo divne..

Ja by som mala problem najst si nizsieho, mam 163cm.. Par krat som mala priatelov, co boli vyssi len o par cm, ale vztah bol o inom ako o vyske.. Ale priznavam, ze mi vzdy imponovali vysoki muzi, mala dom viac vysokych priatelov ako nizkych.. Ostatne, aj moj muz ma 190cm.. Ale nebolo to rozhodujuce.. :D

maja367
15. dec 2015

Ja mam 179cm a moj zevraj ma 181cm ale ked ideme spolu vzdy si pripadam vyssia a to nosim topanky bez opatku.. a mam strasne blby pocit ze kazdy sa na nas pozera ze som vyssia uz aj svagrina sa ma pytala, ze kto je vyssii tak mi to prislo velmi neprijemne..chapem ta

shopoholocka
15. dec 2015

Smiesne to nie je ale ja by som nechcela muza,ktort by mal rovnaku vysku nebodaj malu pokial nemam 180cm🙂Pre mna je muz muzom nad 180cm hoc aku vysku mam🙂Je to mozno hnusne,ale aj maly muzi maju moznost najst si malu zenu 150cm🙂
Za mna urcite nie......neviem si predstavit obmedzovat sa,ze nemozem nosit opatky.....a inak neverim,ze to muzovi nevadi skor ci neskor..............

ivana.natasha
15. dec 2015

Moj manžel je o 2cm nizsi ako ja, a vôbec nam to nevadi. Skôr si z toho robíme srandu, keď sa niekto nad tým pozastavi, lebo by som ho nevymenila ani za dvojmetroveho chlapiska. A to teraz zviknem nosiť aj podpatky, takže sa ten rozdiel viac prejavuje. Nieje všetko len o vyzore, to podstatne je vo vnútri. 😉

evittam
15. dec 2015

@operaphantom Ale v posteli by ti to možno vyrovnané prišlo?! 😀
No a čo ak je chlap nižší o niečo - kde je napísané, že má byť chlap vyšší od ženy - tieto zastaralé predsudky ma vždy pobavia.
@shopoholocka A prečo by si nemohla nosiť podpätky?! Môj chlap je rovnako vysoký ako ja a v pohode ak ideme na svadbu a podobne tak si dám podpätky - a to mám 177cm - nikomu to nikdy nevadilo a keby aj áno, tak je to jeho problém nie náš. Prepáč, ale jediné čo je v tomto obmedzené tak je tvoj prístup. 🙂 A predstav si, že môjmu chlapovi to vôbec nevadí už 15 rokov. 🙂

eeffka
15. dec 2015

no tak to uplne zasnem co dokaze niekho trapit 😀 , ja mam 168 , muz 175 a nosim opatky aj 10cm a netrapi ma to, a ani jeho...
mne skor pride smiesne ked 65kg chlapik si vykracuje s 85kg zenstinou a ona sa nesie ako miss world pri nom 😀

maja367
15. dec 2015

@eeffka miss world .. heh si ma pobavila 😀

dai
15. dec 2015

som sa opaet vratila k tejto teme a teda som neverila ze tolko zien riesi taketo nepoctatne veci:-/ Cela tato tema je len o sebavedomi a pocitu vlastnej hodnoty... Zaujimave ze aj 2m supermodelka je uplne v pohode so 160cm chlapom pokial ma peniaze a moc... a Ten chlap je s tym v pohode tiez... neverim ze tuto v skupinke co tu pisu zenstiny ake smiesne je ked je chlap krpatejsi ako oni a ze je nepritazlivy a pod... ze by sa toto zrazu nezmenilo keby ich oslovil a zacal im kurizovat taky sean penn a podobny typkovia - slavni a zazobani... predpokladam ze tam by uz vysku neriesili🙂
Nechapem ako jedna zenska ked sa uz raz zalubila do mensieho chlapa to moze riesit nasledne... ved ta prvotna pritazlivost tam asi bola, nasli sa... a teraz riesit co povie okolie? ci sa nejaka @operaphantom na tom bude na ulici smiat? mala by som ju totalne na haku🙂 prepac... ale to ze ona je povrchna vo vnimani druhych ludi je jej problem a nie moj a mojho partnera pokial nam partnerstvo funguje...
Ja som tu uz pisala ze moj partner ma 190 a ja 162 - nosim sice vysoke podpaetky ale aj tak je tam ten rozdiel... a ano - sposobuje nam to prakticke problemy pri tanci napr. a pod. ... ale nikdy som to nevnimala ako nas partnersky problem - ja sa dam na spicky, on sa zohne a je po probleme...
Moja mama s otcom oslavia 40te vyrocie svadby tento rok, stale sa vodia za ruky, mama v pohode opaetky... su vo veku kedy naozaj to ze otec je mensi od mamy je uz taaaaak nepoctatne ze malichernejsia vec asi uz ani neexistuje:-/

bubinko1506
15. dec 2015

mne teda vyskove rozdiely nevadia, a je jedno, ci je vyssia zena alebo muz. ja som krpec, mam 160cm a manzel ma 195cm - podpätky nosim, ked sa mi chce (co je väcsinou vzdy 😀 ) - vyzerame asi dost smiesne, ked ideme vedla seba, ale neprekaza mi to. aspon manzela nestratim v dave ludi 😀
este doplnim - jedine na svadobnej fotke jednej sme rovnako vysoki - mala som pod svadobnymi satami stolcek, na ktorom som stala

veronikazadana
15. dec 2015
Používateľ veronikazadana je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronikazadana.

@bubinko1506 ale si predstav ze by si ty bola vysoka a on taky malinky :D

bubinko1506
15. dec 2015

@veronikazadana aspon by som na stare kolena nepotrebovala barlu, mala by som jeho 😀

fra
15. dec 2015

ako tak čítam posledné príspevky, až som si musela pustiť Blas 😀

https://www.youtube.com/watch?v=vyuGtoSZU1g
veronikazadana
15. dec 2015
Používateľ veronikazadana je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronikazadana.

@bubinko1506 len aby tvoj muz si z teba casom neurobil barlu :D to by asi nebolo moc dobre :P

vroni
15. dec 2015

Mne by vadilo mat nizsieho muza, ale pri mojej vyske 162 cm by som mohla "kvoli vyske" odmietat fakt len trpaslikov 😀 Pri inych zenach nevnimam, ci je muz vyssi ci nie, skor sa citim neprijemne v obkoleseni vysokych zien, to si pripadam ako zajac medzi zirafami... (mam na mysli situacie, ked ma obkolesi pat zien naraz a ja mam nieco vysvetlovat, nie bezny rozhovor)

bosoriak
15. dec 2015

@dai Tak vies, obcas je dolezitejsie to, ci si z paru robia zarty neznami ludia, nez to, ci je dany clovek dobry, zodpovedny a laskavy partner. Potom po par rokoch pride tema: nelubi ma, lebo som po porode pribrala...
Obcas naozaj neviem, kam tento svet ide.

dai
15. dec 2015

@bosoriak tak ja verim ze ta mudrost pride s vekom/ spolocne stravenymi rokmi - hadam potom pochopia ludia co je realne dolezite pre spokojne partnerstvo a spoluzitie☹ ale fakt ma to prekvapilo kolko zien rozmysla ocami, myslela som si ze toto je domenou chlapov

operaphantom
Odpoveď bola odstránená
katka1981
15. dec 2015

@zuzulik280, to co si myslia ini, to ti moze byt ukradnute. Ale zjavne ta ten vyskovy rozdiel trapi, inak by si tuto temu nezakladala. Mne je osobne uplne jedno keby si mala aj 190 a tvoj partner 160. Mna zaujima moj partner. Kasli na to co si ini myslia, kazdy zije svoj zivot. Normalne je to, co za normalne povazujes.

tajka1986
15. dec 2015

@zuzulik280 vas vyskovy rozdiel je maly,a aj tak na tom vobec nezalezi.

luciferkax
15. dec 2015

@aga2011 ja poznám aj dva takéto páry, kde je chlap žene fakt po plecia, ešte aj žena je "vačšiaô a chlap tenučký... ale zas.. sú to podla mna príkladné manželstvá :D :D v správaní myslím :D

autorke: ak to chlapovi nevadí, tak vôbec neriešim, asi by som na tvojom mieste nenosila opetky vysoké :D :D ja ked si obujem na vyššom tak už som o trochu vyššia od môjho a jemu to vadí :D D:

agiagi
15. dec 2015
Používateľ agiagi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agiagi.

pokial sa dvaja lubia, tak vyska im je uplne ukradnuta

dai
15. dec 2015

@operaphantom neboj - verim ze inak su si rovni - to co ty menujes ja osobne nepokladam za nevyrovnanost - mne omnoho viac bije do oci ked si mudry najde sprostu, ci clovek rozmyslajuci totalne povrchnu... nechapem ze ta trapia taketo blbosti - ci pre teba sa naozaj zmeni zena tym ze priberie v tehotenstve, ci muz zatoze mu vypadnu vlasy a schudne kvoli rakovine... nerozumiem tvojmu pohladu na ludi a osobne som rada ze taketo povrchne vnimanie mi je totalne cudzie

tortelinka
15. dec 2015

my to máme opačne, môj manžel je o 35 cm vyšší ako ja 😀 , opätky nosím iba zriedka

margarita
15. dec 2015

ak Ti dlhsie po svadbe vadi na manzelovi len ta vyska, tak to Ti gratulujem 😀 😀 😀
co by ine za to dali, mnohym zacnu vadit omnoho omnoho podstatnejsie veci ako hrubost, hlupost, alkoholizmus a pod. co ako zamilovane stastne prehliadali.

podla mna toto absolutne nie je problem, nech sa kazdy stara sam o seba 😎

jituska666
15. dec 2015

@margarita musim povedat,ze toto si vystihla. 🙂

eliskatencerova
20. dec 2020

@horana brutál super odpoveď 👏👏👏

Strana
z2