icon

Nebavíme sa. Chcel vypnúť?

14. okt 2023

Baby, len ma zaujima Vas postoj - nazor.

Pred tyzdnom isiel moj manzel von s kamosom z vysokej skoly. Stretavaju sa kazde 3 mesiace, ked je ten chalan v meste na 2,3,4 hodinky. Idu na obed.
Poziadala som muza, ked odchadzal z bytu, nech sa mi ozve, kedy cca pride. Nemusi presne. Prikyvol.
Mojho muza nebolo od 15:00 - 00:30, neprisiel opity.

Pohadali sme sa, teda ja, ze som ho poprosila, ze nech sa mi ozve. Ja som bola doma s 2 detmi a on nemal chochmes sa mi ozvat 1SMS.

Odvtedy sa nebavime.

Kto je v prave? Ja, ze sa mi neozval? Alebo on a tie muzske keci, ze zrejme chcel vypnut?

M

taminka1986
14. okt 2023

U nas dohody platia. Takze ked mi prikyvne ze da vediet o sebe ze je ok,tak ocakavam ze tak urobi a nenecha ma 12 hodin v strachu ci sa nieco nestalo. Narobila by som cirkus a doma to vedia,takze u nas sa to nestane😁

zuzubb007
14. okt 2023

No vsak ti napisal nakoniec, ze pride tak neviem co riesis, zeny si robia sami problemy kde niesu, a potom sa cuduj svete cuduju sa, ze muz im zahne s inou kde je v klude, ked uz doma ma teror

kandelabra
14. okt 2023

Nic, hadka kvoli somarine a blbej komunikacii na oboch stranach. Ty si nastvana lebo sa neozval sam od seba ako si predpokladala ze urobi podla jeho kyvnutia, on nastvany lebo sa ozval kedy pride domov a aj to az po tvojej sms. Zbytocna drama.
Normalne sa dohodnite, akym sposobom to bude fungovat do buducna ked jeden z vas pojde von, aby ste obaja vedeli co ocakavate. Problem vyrieseny a netreba sa ofukovat.

miskakyska
14. okt 2023

@stellarstar chlapi😆no.. ja tiež niekedy nevnímam a prikyvujem a potom to tak vyzerá 😶

luccija
14. okt 2023

Nie som stíhačka, ale keď by som bola zvyknutá, ze chodí s kamošom von na 2,3 hodiny a zrazu je večer a je preč 9 hodín a je polnoc tiež by som bola nesvoja.Cokolvek sa môže stať...za mňa spravil chybu on mal napísať dobre sa bavíme prídem neskôr,neskoro choď si ľahnúť veď taká aj bola dohoda.

matullienka
14. okt 2023

@luccija bože ale veď keď sa o človeka bojím, nič mi nebráni vziať telefón a volať, nemusím silou mocou čakať kým sa ozve sám. To je také číhanie na chyby partnera aby mu bolo čo vytknúť. Chytím telefón a volám ja

tanyag
14. okt 2023

@matullienka Presne tak a aj keby sa niečo stalo, ako by tomu autorka zabránila? Stáť sa niečo môže aj pár metrov od domu.

tamta
14. okt 2023

Neviem.. Nie aby si bola rada, ze je v poriadku ale hádka kvôli tomu? Príde mi to fakt zbytočné a podla mna by si sa s ním mala porozprávať. Ze sa s tebou nebaví, trochu tomu rozumiem ak si ho sfukla ako malého chlapca.. Ste rovnocenni partneri, nie si jeho matka aby si mu davala hubovu polievku za to, ze sa neozval.
Takže ja by som v tejto situácii sla za ním (on sa s tebou rozprávať nemusí, ale počúvať môže) a vysvetlila by som mu svoj pohľad. Ze ti kyvol na to, ze sa ma ozvať, ci je v poriadku a ze si sa oňho veľmi bala a preto ta reakcia. Ked bude normálny, tak si uvedomí, ze ok, mohol som sa ozvať, ospravedlní sa a budete pokračovať ďalej, ak je blb a nedôjde mu to, viac by som neriesila, nech sa uráža koľko chce a robí si, co chce.

luccija
14. okt 2023

@matullienka veď mu napísala...keď sa jej to zdalo dlho.Ake číhanie na chyby povedal, že sa ozve...tak sa mal ozvať.Mal o 17 napísať ideme tam a tam budem dlhšie nečakaj ma.
@tanyag ide o princíp už teenegeri sa učia, že keď sa zdrzim ozvem sa.

tanyag
14. okt 2023

@luccija Ja neviem, robiť z toho drámu a hádku a urážať sa je detinské. Ako bolo spomínané, mohla mu zavolať, či je OK a vec vyriešená. Jedine, že mu nedôveruje a vyhovára sa na to, že sa jej neozval a problém je niekde úplne inde 😁

matullienka
14. okt 2023

@luccija a čo bránilo jej ozvať sa o 17 tej. Ja nechápem tak zabudol aj keď prikývol. Keď nevolá zavolám ja, miláčik všetko v poriadku ? Bavíte sa? Do kedy sa asi zdržíš? Vybavené. Ja spokojné, že vieme, že je ok a urobím si svoj program a nemusím sa triasť do polnoci či je všetko v poriadku

doriiis
14. okt 2023

Chudák chlap

20erika07
14. okt 2023

No zo zaciatku to robil aj moj muz len s tym rozdielom, ze my sme sa nedohodli, ze sa ozve, on pri odchode vzdy povedal , ze vybehne co ja viem na 2hod a tak. Nevedela som , ze to je len jeho predstava a samozrejme ho kamarati zdrzali dlhsie, tak zo zaciatku som s tym teda pocitala, ked tak povedal, tak si uzijem 2hod kludu atd. Ked nechodil dlhsie normalne som zavolala, ze teda ci ho cakat ci pride, ci je ok. Vzdy bol ok a vzdy to bolo to iste, tak som mu povedala, nech zbytočne nehovori kedy pride ked to sam nevie, naco. Ja ho cakat nebudem a zariadim sa podla seba 🙂 to bolo davno davno, dnes je zaťažko ho niekde vykopat von s kamosmi 🙈

avonladyba
14. okt 2023

Bože chudák chlap. Hej mala by si mať tichu domácnosť, teda stíchnuť navždy, nech Ťa chudáčik nemusí znášať.

avonladyba
14. okt 2023

9,5 hodín. Romantika, skoro ako 9,5 týždňa. Toľko buď teraz ticho. 😀

kajka2022
14. okt 2023

Urcite sa ozvať mal ktovie co by robil keby to bolo naopak 🤔

avonladyba
14. okt 2023

Tvoja chyba že sa nevieš bez neho zabaviť, keby mi chlap vypadol z domu, tak si spravím pekne svoj čas a neriešim, kedy príde, vtedy bude, keby aj o 3 dni 😀

lenkakoc444
14. okt 2023

Toto je presne nieco co sane stalo uz xkrat. Len ja som ta neesemeskujuca 🙂 mam zo dve kamosky z kt. mi 10h prejde ako hodina. Ja tiez vzdy slubim ze ak sa zdrzim napisem, ale malokedy to tak je. Moj mi normalne napise ked sa mu zda dlho ci som ok. Ak by sa urazil za toto a tyzden so mnou nebavil.. to by som ocakavala medzi teenagarmi nie u dospelych ludi.

janage
14. okt 2023

Ak je štandard byť s kamošom max. 4 hodiny, po 4,5 hod. By som poslala stručnú sms Dosiel si v poriadku? Ak by neprišla správa asi by som skúsila zavolať. Ak nič, píšem kamosovej žene, či sa ten jej ozval.
V širšej rodine u nás bolo pár tragédii a ja teda chcem vedieť kde ktorý člen rodiny približne je. Kľudne bez časového limitu.
Cirkus by som nerobila. Opýtala by som sa či bolo dobre, ako sa kamoš má a že pripomínam nabudúce poslať sms ak sa zdrží, aby som sa nebála.
Ak by sa to zopakovalo, urobila by som to isté pri prvej vhodnej príležitosti. Nie zo zlosti, ale aby si uvedomil, aké je to pre toho druhého.

janage
14. okt 2023

@lenkakoc444 ale tvoj vie, že si vypnutá. Tu sa to stalo prvýkrát, nebolo to zvykom. Preto sa autorka bála a strach sa premenil na zlosť, keď sa drahý vrátil v poriadku.
To zas mňa nikto nepresvedčí, že nemáš 30sec na sms došla som a ďalších 30sec na druhú idem domov. Pripadne: presúvame sa ku kamoške.

matullienka
14. okt 2023

@janage ale tak keď mala strach mohla mu aj ona zavolať a normálne sa spýtať či je ok a zapriat peknú zábavu vec vybavená a nemusela sa zozierat strachom

lienka.7
14. okt 2023

@autorka aj keď sa ti to asi nebude páčiť, zbytocne robíš z komára somara... nedošiel predsa na druhý deň, dačo po pol noci bol doma. Chlapi myslia uplne inak ako my. Ja keď idem domov, volám, ze idem domov. Môj iba keď príde po polnoci, nech viem, ze nemám ho čakať a môžem si ísť lahnut.

janage
14. okt 2023

@matullienka súhlasím s tebou. Beriem ale do úvahy, že to bola pre ňu nová situácia a on doteraz asi čo sľúbil dodržal.
Chybu urobili obaja. On nemá byť čo ofucany, ale priznať, že zabudol a dá si na to pozor, aby keď povie, že sa ozve sa aj ozval😉

marca12
14. okt 2023

Ak nechodi takto,tak si to ozaj mohla prehliadnut bez stihackovskych reci. Pekne by som sa mu ospravedlnila,ze som to prehnala. Ak si nanho vyskocila a bola neprijemna,necudujem sa,ze je ofucany.

lenkakoc444
14. okt 2023

@janage ja to chapem len vravim, ze mohla sa aj ona ozvat. A vydiskutovat ked prisiel domov. Chapem aj tu jeho stranu a naozaj kvoli tomuto mat tichu domacnost tyzden je hlupost.

olimuc
14. okt 2023

Asi by som sa ho spytala, ci ma Alzheimera, ze sa mal ozvat… ale clovek zabudne, hlavne ked sa dobre bavi. Keby sa nieco stalo, tak volaju policajti. But ofucany cely tyzden je blbost. Nabuduce pojdes von ty a on bude s dvoma detmi, mozno zabudnes ty.

janage
14. okt 2023

@lenkakoc444 a ja súhlasím, že sa mohla ozvať skôr. Ja by som písala po pol hodine nad štandardný rámec, že či všetko OK

danica2711
14. okt 2023

no len sa z toho nezblázni... vedela si, kam ide a s kým, musíš každú polhodinku vedieť o každom jeho kroku? Tvrdenie "robila som si starosti" je len zásterkou všetkých stíhačiek. Je dospelý, svojprávny, hádam sa o seba postará

miskakyska
14. okt 2023

@danica2711 no mne sa zdá,že ty si pred nervovym zrútením podľa Tvojich príspevkoch, ktoré budia dojem, že si tu chodíš pod rúškom anonymity riešiť svoje komplexy😘

No a teraz daj tú o trafenej húske😃

anna777115
14. okt 2023

Autorke, sa vôbec nečudujem, aj mňa by to vytočilo.Nechapem, desať hodín strávených s nejakým kamarátom z vš.Však, v pohode, odreagovať sa, pokecať dve, tri hod, ale do 00:30 ? Veľmi, sa čudujem toľkej, benevolencie voči partnerovi, od niektorých žien.Rodinu sú zakladali spoločne, tak sa majú spoločné aj starať a podieľať na starostlivosťi a výchove detí.Ako k tomu príde žena, ktorá je spoločnosťou, a ešte aj vo veľa prípadoch partnerom, dotlačena do toho štádia,"si na materskej, tak, je tvojou povinnosťou Non stop starostlivosť a prítomnosť v domácnosti".Nevravte, že aj žena má rovnaké právo na realizáciu svojich záujmov.Právo, možno má, ale, ťažko sa to realizuje, pri malých deťoch,bez pomoci....