Nebavíme sa. Chcel vypnúť?
Baby, len ma zaujima Vas postoj - nazor.
Pred tyzdnom isiel moj manzel von s kamosom z vysokej skoly. Stretavaju sa kazde 3 mesiace, ked je ten chalan v meste na 2,3,4 hodinky. Idu na obed.
Poziadala som muza, ked odchadzal z bytu, nech sa mi ozve, kedy cca pride. Nemusi presne. Prikyvol.
Mojho muza nebolo od 15:00 - 00:30, neprisiel opity.
Pohadali sme sa, teda ja, ze som ho poprosila, ze nech sa mi ozve. Ja som bola doma s 2 detmi a on nemal chochmes sa mi ozvat 1SMS.
Odvtedy sa nebavime.
Kto je v prave? Ja, ze sa mi neozval? Alebo on a tie muzske keci, ze zrejme chcel vypnut?
M
mne vždy dáva vedieť a ani mu nemusím hovoriť, u nás to jednoducho tak funguje. Ak si mu povedala, že nech sa ti ozve, tak sa ti mal ozvať a nemá čo byť ešte urazený.
@petulda333 On si nikdy vo vztahu neprizna chybu, ani v minulosti nie ani v tomto nie. To ked sa ozyva znamena, ze nie je manipulator? On manipuluje, ked jemu vyhovuje a to je hlavne vtedy, ked spravi chyby a nechce si ich priznat.
Preco si to doteraz nespomenula? Az teraz ked sa ti tu kopia komenty proti tebe. To je klasika na mk,ak su komenty opacne,tak sa pritvrdzuje
@petulda333 Nechce sa mi tu pisat knihu. Chcela som strucne. Ale je tu dost komentov v moj prospech, cize nie som vysinuta stihacka.
Len som sklamana. A to ze moj muz hra chrumkaveho tyzden, tak OK. Hadam na Vianoce bude OK. Odtial-potial, ja si tiez na hlavu ..... nenecham.
Ty si dobra 🤣🤣🤣👍
Tak v ten deň by som mu určite povedala čo si myslím, že som sa o neho bála a spýtala by som sa prečo sa neozval a nechala by som si to vysvetliť. Ale oduta týždeň by som určite nebola, je to detské .. normalne by sme si to vydiskutovali ako dospelí ľudia, povedala by som mu že sa mi to nepáčilo a nabudúce nech sa mi skúsi ozvať skôr aby som sa nebála ale zase mohla si mu napísať skôr aj ty a nie čakať na neho .. keď bol s kamarátom isto stratil prehľad o čase keď hodí len raz za čas von
@candii Ano, riesila som to v ten den.
Neodpovedal ani v ten den, ani po tyzdni neodpoveda. Dobre mu hrabe. On je zduty, ale asi si to cele necitala. On je dolezity.
Velmi, velmi zalezi na tom, ze ako si reagovala, ked prisiel domov. Lebo podla Tvojich reakcii sudim, ze si urobila paradnu scenu a dourazala ho.
Tam bude asi pricina jeho odutia.
Poznas take, ze: kto seje vietor, zne burku?
Aj mne sa partner ozyva, lebo vie, ze som potom kludnejsia. A tiez sa dva krat stalo, ze sa neozval ale nerobila som mu kvoli tomu scenu. Dvihla som telefon a zavolala a opytala sa ci je vsetko v poriadku. A boli sme v pohode obaja a ospravedlnil sa, ze sa zabudol ozvat.
Kedysi davno sa stalo ze sa neozval a ja som po nom vyletela a on po mne vyletel spat a tiez bol ofucany a odmietal sa ospravedlnit. A ospravedlnila som sa ja, lebo som nemala pravo po nom vyletiet, mala som to odkomunikovat slusne.
Takze chod za nim a ospravedln sa Ty a Ty si priznaj chybu, ze si po nom vyletela. A mozes mu tym dat priestor na to aby sa on ospravedlnil, ze sa zabudol ozvat. Tak sa to riesi medzi dospelymi ludmi.
Ľutujem tvojho muža .Ktovie akú scénu si mu urobila,vidno i tu ako skáčeš do žien .Mal by chodiť častejšie ,až si zvykneš ,že ho nemáš celé dni pod kontrolou a má právo i na svoj vlastný život s kamarátmi .
@soldi tak on nesplní čo povedal ona sa má ospravedlniť a dať mu priestor na ospravedlnenie ..a, keď sa on neospravedlní potom čo?on pochybil nie?po týždni čo je oduty mal povedať ok, pozabudol som sa sorry, že som nenapísal.Ja si nemyslím, že má prvý krok spraviť ona a nech som aj za harpyu.Tresta ju tichom a čaká čo spraví.Je smiešne aj, keby mu vytkla, že je nezodpovedný, aby sa týždeň hral na urazeneho.Ja v tom vôbec nevidím, že ho potrebuje mať pod kontrolou veď mu nezakázala ísť von, alebo nevyvolavala mu x krat kedy pride
Myslím ze sa ti mal ozvať, kývol hlavou ze sa ozve. Ty si čakala na správu ktorú ti neposlal, bála si sa. Myslím ze je úplne jedno ze je dospelý a svojpravny ako to tu píšu niektoré. Keby sa im neozve a oni pôjdu v kľude spať a na druhy deň zistia ze ho prešlo auto tak jak by sa potom cítili ze im to bolo úplne jedno.
@stellarstar no ale tak ake vynutene, a reahovat o 45 minut, no dik.
Moj uz vie, ze sa ma priebezne ozyvat, nerobil to, ked sme este spolu chodili, ale pochopil, ked sme sa vzali a po detoch uz duplom. Hlasi mi strategicke body. 😅😊. Nehlasil sa jedine, ked bol na srot, na rozluckach so slobodou svojich bratov, teda 2x 🤣.
Kde nieje problem treba ho vyrobit. Vyserte sa uz na to a majte sa radi
Tak slubil, ze sa ozve a zrejme sa zakecal a neuvedomil si aky je cas, mala si mu napisat skor, ci je vsetko ok. V podstate nedodrzal slovo, ale nejaka velka drama zasa z toho byt nemusi.
@nevenka tak možno s kamarátom sa dobre bavili a telefón mal v nohaviciach alebo v pánskej taške jedno a chcel mať pokoj od stíhačkovej manželky 🤷♀️ ja keď som s kamoškou tiež nechcem aby mi furt vyvolával smskoval že kde som čo robím. My si necháme toho druhého dýchať
@stellarstar furt vyvolával , furt sms kovala ? Jedna esmeska je furt ? Stále opakovane , neustále ? Aká stíhačka preboha ? To si z čoho konkrétne usúdila ?
Ja som svojho muža nevidela a nepočula už 24 hod.🤔A žijeme😱
@subartic prečítaj ešte raz čo som písala. Píšem " ja keď som s kamoškou tiež nechcem aby mi furt vyvolával smskoval... " píšem o sebe nie o nej. Tak ked sa chlap s nou už týždeň nebaví tak určite urobila teátro 🤷♀️ a čítam celú diskusiu tak z toho už človek potom vydedukuje čo a ako
@stellarstar ale ja sa nepýtam na teba .
tak možno s kamarátom sa dobre bavili a telefón mal v nohaviciach alebo v pánskej taške jedno a chcel mať pokoj od stíhačkovej manželky 🤷♀️
odkiaľ si prišla na to že je stíhačková manželka ?
@subartic veď vyššie píšem 🤦♀️ čítaj s porozumením
@subartic presne, v dnešnej dobe mobilov, fcb, nessengerov, watshapov je v poprdeli problém poslať po pár hodinách obyčajnú správu ?
"Som ok, dobre sa nám kecá, prídem neskôr, nestrachuj sa. Paaaa drahá "
Keby mu ona volala, tak je stíhačka, čo ho otravuje !
On odišiel z domu, doma malé deti, tak on má slušnú povinnost zisťovať či je doma všetko ok.
On sľúbil že sa ozve, mal splniť, aj keď iba prikývol.
Je to sľub, slovo chlapa.
On chodí na dlhé hodiny športovať, vždy sa viac x ozve aj keď je to cez deň.
Chodí na celé hodiny na rybačku, furt sa ozýva, posiela fotecky, vtedy ma čas písať, fotiť ?!
Ale keď je v noci preč celé hodiny, sedí s kamošom to mu je cocotno napísať 1 jedinú správu ?! Kamoš by sa chudinkovi vysmial ?!
My sme doma sami, bez detí, aj tak sa ozveme, že prídeme neskôr, úplne jednoduchý oznam, aby neboli obavy. A naozaj sa necítime stalkovani.
Muž ide na futbal/hokej, keď odtiaľ odchádza, vždy sa ozve, som ok, idem domov.
@stellarstar al eja čítam s porozumením . Tak mi to vysvetli .
Odkiaĺ si prišla na to že je stíhačková manželka ? Z toho že chcela vedieť kedy asi príde ? Napíš mi z čoho si nadobudla tento dojem ,a to ako máš to ty ma teraz nezaujíma.
@subartic prečítaj si všetky komentáre
@stellarstar nie ja to chcem vedieť od teba. Ako si dospela k tomuto záveru .
Lebo ja som si čítala všetky komentáre. MŃa zaujímajú tvoje myslienkové pochody.Lebo ja som k takémuto záveru nedospela.
@subartic je ti ok?
@stellarstar čo kokrétne robí alebo robila autorka že si dospela k tomuto záveru , že je stíahčka , prenasledovateĺka manžela.
@stellarstar je mi viac ako OK. Nemám rada vyjadrenia ktoré ten druhý človek nevie zdôvodniť alebo len tak hádžeš do vetra. Preto sa pýtam čo konkrétne ta vedie k takémuto hodnoteniu autorky . Nech to teda aj ja pochopím .
@subartic bud taká láskavá skroť sa a neskákaj do mňa. Nájdi si niekoho iného. Nie som jediná toho názoru
@stellarstar ....počkaj skúsime to inak
@subartic ....udeľovať niekomu povinnosť ozvať sa nie je trošku stihackovske? A potom sa pre nedodržanie tohto nariadenia týždeň nebavit? To sa volá že pasivna agresia.

Zrazu je manipulator? Doteraz si pisala ako sa ti vzdy ozve,nikdy nechodil takto na noc a zrazu z neho urobis magora 🙆