icon

Nebavíme sa. Chcel vypnúť?

14. okt 2023

Baby, len ma zaujima Vas postoj - nazor.

Pred tyzdnom isiel moj manzel von s kamosom z vysokej skoly. Stretavaju sa kazde 3 mesiace, ked je ten chalan v meste na 2,3,4 hodinky. Idu na obed.
Poziadala som muza, ked odchadzal z bytu, nech sa mi ozve, kedy cca pride. Nemusi presne. Prikyvol.
Mojho muza nebolo od 15:00 - 00:30, neprisiel opity.

Pohadali sme sa, teda ja, ze som ho poprosila, ze nech sa mi ozve. Ja som bola doma s 2 detmi a on nemal chochmes sa mi ozvat 1SMS.

Odvtedy sa nebavime.

Kto je v prave? Ja, ze sa mi neozval? Alebo on a tie muzske keci, ze zrejme chcel vypnut?

M

autor
15. okt 2023

@cacianka Cítam ráno, teraz. Ďakujem. Asi mu bolo cocotno sa pred kamosom ozvat, ked z ryb sa ozyva a aj zo sportov. Presne ako pises.

autor
15. okt 2023

@subartic Moj muz sa nielen neospravedlnil, ale so mnou ani nekomunikuje, neodpoveda mi na otazky. Som pre nho vzduch.
Momentalne je chory, varim mu čaje: povie "dik".

Ja si myslim, ze nema chrbtovu kost, on je TICHÁ AGRESIA, nie JA.

Hovorila som mu, ako sa citim. Nereaguje.

Dokonca aj z Rammsteinu sa mi ozyval, ale s nejakym kamosom sa nemohol.

Baby, on sa ani len neplanuje ospravedlnit.

Co som? Sklamana. Ja nie som nahnevana, ale sklamana. A ked napisem, ze je manipulator, tak je.

Len jemu co vyhovuje.

matullienka
15. okt 2023

A keď je taký ako píšeš prečo mu varíš čaje a obskakujes ho keď je chorý? Tak sa na neho vybodni na chrípku ani nádchu sa neumiera a keď je taký hrdina nech sa stará sám.
Ja nechápem jednej veci najskôr tu na chlapa nadávaš aký je manipulátor, zlý a sebecký, neplní sľuby a neviem čo a potom dostane chlap soplik a ty ho obskakujes? Na čo?

autor
15. okt 2023

Myslim, ze karma je zdarma a kazdemu sa raz vsetko vrati a aj mojmu muzovi psychoteror, co na mna od jeho vychadzky s kamaratom pacha.

On robi pomsty, lebo sa mu nieco nepaci, nechce komunikovat.

Vy tu pisete, ze komunikacia 2 dospelych ludi, ale s nim sa hovorit neda.

No nic, vyckam kym ho to prejde, ale idem mat svoju hrdost. Je to panko, co Vam poviem .

autor
15. okt 2023

@matullienka Ja som dobry debil - v dobrom aj zlom. Dakujem za radu. Nebudem.

autor
15. okt 2023

@matullienka Mas pravdu. Som si myslela, ze v dobrom dalej zajdem. Koncim s cajikmi.

matullienka
15. okt 2023

Keď nekomunikuje vybehnú teda dnes na kávu ty, nechaj mu deti a poobede choď von, prídi večer.

culienka
15. okt 2023

Ešte by si mohla ísť vysypať smeti a prísť tak za 5 hodín že si sa zabudla😉

kassandra25
15. okt 2023

Autorka. Ja ti napísem smutnú, ale pravdivú odpoved. Bohuziaľ. Chlapi sú neskutočné hovadá. Vy si ani neviete predstavit, coho vsetkeho a do akych detailov, je taký chlap, skryty manipulator a tichý agresor schopný ísť a to urobiť. Pravda je to, ze tvoj klamár svojim klamstvám aj verí. A kamarát, s ktorým má aliby pre teba nachystané, by ti ich ihned potvrdil, ze s ním bol. Je zbytocné si overovat po ludoch, kde tvoj somar presibany stary klamar je a akoze s ním. Pokial si ho ty na svoje vlastné oci nevidela tych cca 10 hodín, ze je s kamarátom, tak realita je tá, ze bol so ženou. Sú v tom zahrnuté aj tie jeho sporty a rybolovy, a vsetky casy, kedy je preč. Pokial ty na vlastné oci nevidíš, jeho kamarátom never. Jeho strane akejkolvek, never. Pretoze pravda je iba to, aký je on k tebe. A to ti musim napísať, ze ty si tu prenajatá chudera, pani manzelka, jeho rohožka pod nohy, ktorá má splnat urcité funkcie a ked ich nesplní, nastane tvoje vytrestanie! No potrestaná zato, čo si si ty dovolila, aj budeš! Aká má byť tvoja reakcia/obrana/postoj? Nie písať nám, ale mu nastavit vlastné zrkadlo! S jeho vlastnými slovami, ktoré on pouzíva ku tebe, s jeho vladtnými zbranami, ho lze poraziť! On chodieva preč? Má konícky, záluby? Ozve sa plem-plem, hocijak, šašo doma skáče od radosti pri dvoch deťoch, ako sa pán ozve a neozve, a s čim sa ozve a ked pride domov, či mzdochu doma pohladí alebo si do nej kopne a ignoruje? No čajmi pri jeho chorobách to nedosiahneš. On ide von, s kamosom, a na krúžky, = ty ideš von s kamoško(u) a na krúžky. Vsetky jeho chýbajúce časy doma pri mzdoche s 2 detmi mu nezabudni oplatit pobytom, ci uz ak nie dlhou dovolenkou niekde , s kamosko(u) 😉. Niekedy sa treba zabudnut ozvat, odpovedat, aj na 12 hodín, nech má chlapec radosť, ze ta má z krku, tak ako si želá a ked bude naliehat, co je s tebou, nezabudni sa do krvi naňho uraziť, ze co by vobec nechcel! Pokial budes mzdocha čajíčkovat a usluzne mu nadalej sluzit a posluhovat, aj umres raz ako mzdocha. Dá si na tom záležať a on je do puntiku prepracovaný, ako na to. Popri svojich krúzkoch, sportoch a zábavach s neznamymi akoze kamarátmi, má svoju mzdochu, chuderu manzelku, doma evidovanú pod jeho prísnym palcom! Ved len nech si trúfne mu nieco povedat, ona pocíti, co je to ignor, jeho urazenectvo a este mozno urazlive poznamky na zhodenie mzdochy, keby neoprávnene chcela od pána nieco viac, nez jej prislúcha. Tu vsetka pozornost a dobrota je investovaná tam, kde prináleží : kruzky, kamarát 1 😄, kamarát(ka) 2 😀, kamarát(ka) 3 😁, a este by sme sa tu vynacudovali, co vsetko by sme z pána videli a získali, keby bol ten preklepnutý pri očiach 24 h denne, na 3 mesiace vkuse. Takychto ja poznam, je tu iba tuctovy, klasický prípad, kde si chuderná manželka šúcha doma nohy o seba, aby ešte horšie doma nebolo, keď ten príde a rychlo mu tie čajičky s láskou a so srdiečkami ponosila k postielke, pán si zaslúži.

kristiii
15. okt 2023

Ja nejak vo vašom prípade neviem zaujať jednoznačný postoj. Asi, že to preháňate obaja. Každý svojím "štýlom". Ty si naňho zrejme po jeho príchode prehnane vybehla a on to zas preháňa následne tou týždennou ignoráciou (toto ja inak strašne nemám na ľuďoch rada, ale zas ani hystéria nie je bohviečo). Ženy sa tu oháňajú tým, že sľúbil, že sa ozve ... čo ja viem, ak aj kývol hlavou, možno bol myšlienkami už úplne inde a ani nevedel, na čo prikyvuje, toto by som nejak neriešila. Skôr by ma štvalo, že ak je naozaj zvyknutý sa ti vždy odvšadiaľ ozývať, ako moc dobre sa musel baviť, keď ho to tentokrát 9 hodín nenapadlo a ešte robí takéto ofuky 🤔 Ale to sme zase na začiatku, keďže nevieme, aké veľké teátro si mu ty vyrobila pri príchode a či do neho celý ten týždeň rýpeš furt len s tým jedným alebo či si sa snažila nadviazať aj normálny rozhovor.

soldi
15. okt 2023

@subartic otazne je ci mu vobec dala sancu alebo hned vyletela. Neurobil nic take strasne aby sa musel nejako extra ospravedlnovat. Autorke nic nebranilo aby sa ozvala skor. Sama to nechala zajst do extremu. Z mojho pohladu sa zachovala nevyspelo a detinsky

soldi
15. okt 2023

@kassandra25 to je nieco priserne co si napisala. Tolko zlosti a nenavisti v jednom prispevku.

soldi
15. okt 2023

@kristiii suhlasim uplne s Tebou. Chyba nam klucova informacia aka bola presne reakcia autorky. A ci sa snazila ona ospravedlnit za svoju reakciu.
Lebo ja z nej mam pocit ze absolutne nie je ochotna si priznat svoj podiel viny.

matullienka
15. okt 2023

@soldi evidentne píše z vlastnej skúsenosti, lebo toto by človeka žijúceho v zdravom vzťahu v živote ani len nenapadlo. Lebo podľa nej každý chlap, ktorý má svoje koníčky a raz v živote sa zabudne ozvať v stanovenom limite hneď peleši s druhou 🙈🤦

0kristina0
15. okt 2023

Inokedy tu vypisujete, ze ked chlap nekomunikuje so zenou je to pasivna agresia a teraz je vsetko v poradecku.
Autorka, ja ta chapem ako si to myslela, tiez by ma to nasralo. Neviem si predstavit co si mozu 9,5 hodiny dvaja chlapi trkotat. Ja som povaha, ze ja by som mu ani ten caj neuvarila, chybu robis, ze sa mu takto vnucujes, to mu este viac nahrava do karat a mysli si, ze je v prave.

kassandra25
15. okt 2023

@soldi áno. To tam takto je. Inak by nám autorka nenapísala a inak by si necitala v jej prispevku to, co si cítala. On je velmi dobrý chlapcek , o ktorom sme si precitali rozpravku o tom, ako bojuje za svoju princeznú. A podla teba, som zakliata jezibaba ja a chcem princeznu otravit a on dobry princ a statocny nadovsetko, ju vyrubi zo zajatia. Nie si chránencova rodina, ze sa tu zaňho vrhas a chranis ho? Sestra, kolegyna, a tak? Kto si mu ty, alebo si myslis, ze ty si viac a mala by si lepsi zivot ako autorka pri ňom? Ty by si bola viac? Na nu doma zaskuli lavym okom a na teba by zaskulil pravym alebo nebodaj na teba s obidvomi? Ty by si bola jemu viac ako dotycna autorka, byt jeho zenou? Nemyslim si. Chran si ho, mozes, docasne, ak vas autorka zoznami, mu budes viacej, potom budes este horsia, ako je súčasná manzelka. Ale, oroduj a plakaj za neho. A vzbudzuj v nej genialnu lasku medzi ním a ňou. Ved ona sama citi, ze ziadnu tam uz nikdy unho nenájde, ze je to pochované a ze niecoho dobreho sa dočká akurat tak inde.

tanyag
15. okt 2023

@kassandra25 Ty si čo pila? 😁

kassandra25
15. okt 2023

@tanyag spytaj sa autorky, ako dobre sa má s manzelom. Moja odpoved

tanyag
15. okt 2023

@kassandra25 Ja som sa pýtala teba, že čo si si dala, lebo tvoje komentáre sú už úplný extrém

cacianka
15. okt 2023

@doriiis aj z izraelské riti sa dá ozvať...

cacianka
15. okt 2023

Že čajík variť ! Nech mu ho spolužiak uvarí, keď vedia 9 hodín kecat, vyschlo mu v hube nech si varia.
Ty nemáš čo robiť ? Deti, ty, trochu domácnosť, ty, deti, ty a ty, sama sebe relax. Nech sa hrdina stará, nepotreboval napísať , opakujem napísať pár sekúnd 1 správu, nepotrebuje cajiky variť. Obed nech si objedná, uvar iba pre deti a seba.
Fakt mi rozum neberie, aký dvojitý meter zase. Zase !
V inej téme napíše žena, za sa muž neozve, doma malé deti, a už ho ženy zdrbu čo je to za hovädo keď sa ani slušne neozve, nezaujíma sa hodiny, čo deti, či je všetko ok, ženu zdrbú prečo mu to toleruje, prečo neurobí poriadky, čo za debila si zobrala keď sú mu krčmy a kamoši prednejsie, že on je psychicky terorista, zenu si neváži, a bla bla bla...
A upssss, dnes tu takmer všetky otáčajú a za psychickú trosku, stihacku vyhlasujú autorku.

timilv
15. okt 2023

@autorka môj muž chodí málinko von. Väčšinou len na firemné večierky, a sem tam s kamarátmi - ale to naozaj možno 3-4x do roka ide tak že ide k niekomu domov, alebo si idú sadnúť do mesta. Aj naposledy som ho musela vyslovene poslať von, keď som počula že jeho kolegovia idú v piatok večer do mesta 😂 bez detí sme boli preč každý víkend, ale teraz sa už radšej vyspíme...
No ale úprimne Ti poviem nikdy som nečakala že mi napíše kedy príde domov. Ani si to nejako neviem predstaviť, že ja keby som vonku s babami, tak neviem koľko sa budeme baviť, do kedy tam budeme, takže vôbec by som nevedela že či pôjdem domov o hodinu či dve. Ale zasa, ak to fakt sľúbil, mohol aspoň napísať že nevie kedy príde

autor
15. okt 2023

@cacianka Uz som to teraz vypacila: ze on sa mi ozyvat nemusi, ze som policajt.

Po tyzdni.

doriiis
15. okt 2023

Možno by troška sebareflexie nezaškodilo autorka.Aj pán manžel má v niečom pravdu

cacianka
15. okt 2023

No nemusí, ale toto čo povedal je chrapunstvo.
Nastav mu zrkadlo, o pár dní sa dohodni s rodinou, kamoškami a choď niekde aj prespať. Ani sa neozvi, veď vie kde si, ani nedvihaju, ani nikto kto bude pri tebe. Je tak isto otec , má sa vedieť postarať o deti , tie základné obslužnosti do rána postačia, PS. Radšej do obeda...😉
Mmch som večer urobila malý prieskum u 3 chlapov, detnych aj bezdetných, všetci mi povedali, že je ok ísť von, mať svoj program, ale v dobe komunikačných možností (aj hodinky s funkciou ), je slušnosť napísať jednu jedinú spravicku. A nie sú v tom policajné prejavy ani z jednej strany

grof_monte_christo
15. okt 2023

Iné by bolo, keby sľúbil, že príde domov v určitú hodinu, neprišiel by a ani by ti nedal vedieť. Prišiel domov v rozumnej nočnej hodine krátko po polnoci, nebol opitý a ty na neho vyletis, aj keď sa v podstate nič strašné nestalo, len sa pozabudol. Keby si mu to povedala normálnym tonom, že nedodržal dohodu, lebo mal, to ti neberiem, že si si o neho robila starosti, si si mohla ušetriť túto drámu.

stellarstar
15. okt 2023

Ma pravdu

soldi
15. okt 2023

@matullienka pise ako keby to neboli manzelia ale nepriatelia na zivot a na smrt. Nechcem ani vediet co jej bezi hlavou ked pise taketo hrozne veci

matullienka
15. okt 2023

@soldi a píše to s takou istotou, že ten čas s jej mužom trávi asi ona.

soldi
15. okt 2023

@kassandra25 je mi Ta uprimne luto ked takto vidis svet