icon

Nečakaný rozchod

deina66
7. apr 2017

Ahojte,

stretavala som sa cca pol roka s muzom, s ktorym som si myslela, ze je vsetko ok, ze je so mnou rad a vychadza to. Drzali sme sa za ruky, chodili na vylety, sportovali spolu, mali aj par adrenalinovych zazitkov za sebou, jednoducho sme si vyhovovali a radi travili spolu cas. Vsetko sa zmenilo asi pred mesiacom, kedy som si vsimla zmenu v jeho chovani..Zacal sa odtahovat, bol obcas namrzeny, malo mi prejavoval naklonnost, len vecer pred zaspavanim a rano sa ku mne tulil a daval mi pusu pred odchodom do prace + par neznosti tam bolo, ale nic moc. Pocitovo som citila, ze sa nieco deje, ale nehovoril so mnou o tom, ze by sa nieco zmenilo. Az teraz. Tento tyzden sa so mnou rozisiel. Ze vraj on berie vztah skor kamaratsky a ja skor vztahovo (pozn. netlacila som na neho, nehovorila o detoch, o manzelstve, nevodila ho hned domov a pod..). Rozchod som vobec necakala, aj ked ked som za nim v ten den sla, vedela som, ze je zle, den predtym som bola k nemu odmerana, tazko sa mi s nim pisalo, lebo sa stale stazoval len na unavu a mne sa na take nieco po x-ty krat tazko reaguje, uz som bola zufala, tak som mu aj tak pisala, skor stroho a poritom som pracovala, cize len raz za cas som odpisala..Na to sa chcel stretnut a tam sa to v podstate stalo, povedal, ze uz tam neciti emocie, chemiu..Vycitala som si to trochu pred nim, pytala sa, ci si nechce nieco rozmysliet, ze je to hlupe len tak sa vzdavat a nic neriesit. Povedal, ze on uz nechce, len proste nabuduce ked ma vezme do kina, budem tam ako kamaratka. Cele som to nechapala, lebo este pred tyzdnom sme boli spolu v kine ako sa to stalo, potom som bola u neho, tulil sa ku mne..
Povedal mi to navyse den pred jeho narodeninami, mala som pre neho darcek pripraveny, prislo mi to strasne luto. Pytala som sa ho aj na ine zeny, povedal ze inu nema..Potom som chcela odviezt domov a stroho som sa s nim rozlucila, ani necakala na odpoved a odisla. Odvtedy sa neozyvam, ani na jeho narodeniny som mu nepisala ani nic..On sa tiez neozval, ak neratam nejaku interakciu na socialnych sietach. Mam u neho este nejake veci na oblecenie, ale aj to si uz nechcem pytat spat, je to pre mna dost bolestive...

Chcela som sa vlastne vykecat a spytat sa vas baby (mozno aj chlapi ak vedia poradit) ci mate s niecim podobnym skusenost, ze chlap z nicoho nic zdrhol, ci sa potom vratil a co si myslite o tom, ako sa mam chovat dalej? Teda moc moznosti nemam:(

deina66
autor
7. apr 2017

@tulipan2627 hm mala si to tazke, si silna zienka..chlapi su naozaj cudni..Za nic nebojuju, radsej opustaju, prednejsie je im vzrusenia, nez partnerka, ktora ich ma naozaj rada a podri ich..A potom na to doplacaju...lutuju, ked je uz neskoro.

alexandramaria
7. apr 2017

@sardinka336 ja milujem tvoje komentáre. Skočiť na špek, to je bomba... 😀

katarinapekna
7. apr 2017

@deina66 svoje vnutorne šťastie,(minimálne spokojnosť) nájdeš vtedy,keď prestanes riešiť chlapov.

alexandramaria
7. apr 2017

@deina66 Určite sa netráp kvôli niekomu, kto sa netrápi kvôli tebe. To je rada nad zlato. Boli ste spolu príliš krátko na to, aby ťa to nejako zložilo. Smútok prejde a buď rada, že ťa neťahal za nos roky.
Avšak, ja by som s ním do žiadneho kina nešla. Maj hrdosť. Takto by videl, že luskne prstom a ty priskočíš aj s krvácajúcim srdcom, to samo osebe kričí strašnou závislosťou na ňom.
Proste pre veci pošli kamarátku, vymaž ho odvšadiaľ. A kašli na to. Iba tak budeš v jeho očiach neoceniteľná. Volá sa to paradox lásky. Nikdy nemôžeš v očiach druhého zvýšiť svoju hodnotu tým, že sa ponižuješ. Matika nepustí. Drž sa. Viem, čo prežívaš.

deina66
autor
7. apr 2017

@alexandramaria ďakujem za komentár, pomohol 🙂

alexandramaria
7. apr 2017

@deina66 Som rada. Vidím že si z BA, keby náhodou, môžeme skočiť na kávu 😀

lienka737
7. apr 2017

Tam je to už koniec a to kino ako kamoška, to je čistá kamoška s výhodami.
Nerob si radšej nádeje. Narodeniny nech Ta netrápia, to je to najmenej.

deti95060810
7. apr 2017

Ale jasné stalo sa aj mne niečo také. A bolo to bolestivé, dostávala som sa z toho aj dosť dlho. po čase som si uvedomila že som vlastne rada že to tak skončilo a k tomu chlapovi už necítim totál nič. Už som si našla iného s ktorým mám deti. inak si myslím, že si dobre zareagovala a viac by som sa k tomu pakovi nevrátila. myslím že v tom je iná žena - vtedy tak chlap reaguje, aj keď on to neprizná. Nájdi si radšej niekoho iného.... Ja by som bola radšej sama ako sa niekomu doprosovala....

eeffka
7. apr 2017

@lienka737
@deina66
ja som davno pradavno mala tiez frajera a mala som pre neho darcek, rozisli sme sa a celkom sa ten darcek hodil novemu frajerovi 🙂 takze sa na treba pozerat pozitivne, darcek uz mas uz len chlapa

tiper24
7. apr 2017

@deina66 asi mu na tebe nieco vadi preto sa s tebou rozisiel

alexandramaria
7. apr 2017

@tiper24 toto bola uvaha jak hovado 😀

eeffka
7. apr 2017

@alexandramaria on je vseobecne taky zvlastny ale tu bohuzial ten jeho strucny komentar myslim uplne vystihol muzske vnimanie situacie.

tiper24
7. apr 2017

@eeffka zvlastny v com?

tiper24
7. apr 2017

na rozchod musi byt clovek pripraveny vzdy, nikdy clovek nevie co pride trebars zajtra

jana_eyre
7. apr 2017

nuz stava sa.. vzdy lepsie po pol roku, ako po dlhsom case.. rozchod preboli, nemusela si urobit nic zle /a urcite si ani nic zle nespravila/ na to nemysli.. A podla mna je uplne normalne a spravne, ze si sa mu uz vobec neozvala ani na jeho narodeniny.. naco? ja by som sa tiez nie..

deina66
autor
7. apr 2017

@eeffka no vratit ho uz nemozem, cize len tak to moze byt, ze si na niekoho pocka, darcek mi ani nevadi, ale ze sa ani neozve, ze mam u neho napr. este nejake kusy oblecenia, to mi pride divne..a pritom si viem predstavit, ze sa valaju v jeho byte presne na tom istom mieste kde som ich nechala...ako mne tie veci extra nechybaju, ale myslela som si, ze ked sa ma bude chciet zbavit, tak uplne.
@tiper24 - až sa ti náhodou raz stane (a to ti neželám aby sa stalo) uvidíš, že pripravovať sa môžeš akokoľvek, ale šoknutý zostaneš aj tak.

persica
Odpoveď bola odstránená
tiper24
7. apr 2017

@deina66 sokovany urcite nie, skor by ma mrzelo ak by mi nepovedala co jej na mne vadi alebo preco ma nechala, vzdy je to lepsie vysvetlit si ze co a preco ako keby ostali otazky nevypovedane

deina66
autor
7. apr 2017

@tiper24 ja som sa nedozvedela nic, okrem ehm, ehm, ehm, to sa neda takto povedat, to vies emocie, to vies chemia a bla bla...cize nic moc no.

mandala77
7. apr 2017

@deina66 ako sa máš ďalej chovať? Nekontaktuj ho. On sa Ti ozve, ak nepodnikneš k nemu žiadny krok. Ale aj v prípade, že by sa ozval, by som nešla do kina a ani nikam a ani s ním nekomunikovala. Skús si zohnať knihu Partneri a rozchody, aj na youtube nájdeš o tom a tam je popísané čo sa deje po rozchodoch, ono to je ako cez kopirák a hlavne ako z toho von. Nerieš prečo sa to stalo a podobné. Bolesť neprejde zo dňa na deň, ale neboli ste spolu zas tak dlho. A až keď sama budeš šťastná a spokojná aj bez chlapa, si pripravená na ďalší vzťah.

deina66
autor
7. apr 2017

@persica ozval sa den PO, lajkol mi status, kde som priala niekomu inému...

tiper24
7. apr 2017

@deina66 ale urcite ta to mrzí ze ti to nepovedal priamo ze preco

deina66
autor
7. apr 2017

@tiper24 samozrejme,ze mrzi, hlavne neviem kedy nastalo to povestne obdobie, co bolo spustac toho celeho jeho spravania, ale naco v tom rypat, ked to nepovie sam, nezistim, kamaratov az tak nemame spolocnych a ak chalani kopu jeho ligu, takze od nich nic sa nedozviem...

tiper24
7. apr 2017

@deina66 mozno ze aj jeho kamosi boli spustacom ci mu daco nanatlkli do hlavy

salfusco
7. apr 2017

@dominika6

pisem ti ako chlap...nie,nemusi byt za tym niekto iny

persica
Odpoveď bola odstránená
deina66
autor
7. apr 2017

@tiper24 mozne to je, ale dovod moc nemali, nic som im nespravila, jemu tiez nie...ako naposledy som isla na damsku jazdu, z toho asi nebol moc nadseny, to je cele...

deina66
autor
7. apr 2017

@persica nechcem uvadzat datum jeho narodenia, ale nebolo to dnes...

tiper24
7. apr 2017

@deina66 tak nic no nevyslo to a ist dalej, chlapov je este dost 🙂

missguerlain
7. apr 2017

@deina66 Na veci sa vykasli. Zazila som nieco velmi podobne, s tym rozdielom, ze muz v mojom zivote nemal ani tolko slusnosti, kuraze alebo citu ku mne, ze mi to ani nepovedal do oci, proste so mnou v priebehu dvoch dni uplne obmedzil kontakt, az prestal uplne reagovat. Mala som unho nausnice, ktore som chcela naspat, kontaktovala ho, ale bez odpovede. Potom som mu napisala znova, ze by som chcela aby mi ich poslal postou alebo niekde nechal a ja si ich pridem vyzdvihnut (cize nemusime sa vobec stretnut), ale aj to odignoroval a nausnice som uz nikdy nevidela. Presne tyzden predtym so mnou planoval letnu dovolenku a vravel mi, ze sa odomna nevie odtrhnut 😂 No stacil jeden vikend mimo a uz som mu nestala ani za odpisanie na sms. Stava sa. Pride niekto lepsi.