icon

Nečakaný rozchod

deina66
7. apr 2017

Ahojte,

stretavala som sa cca pol roka s muzom, s ktorym som si myslela, ze je vsetko ok, ze je so mnou rad a vychadza to. Drzali sme sa za ruky, chodili na vylety, sportovali spolu, mali aj par adrenalinovych zazitkov za sebou, jednoducho sme si vyhovovali a radi travili spolu cas. Vsetko sa zmenilo asi pred mesiacom, kedy som si vsimla zmenu v jeho chovani..Zacal sa odtahovat, bol obcas namrzeny, malo mi prejavoval naklonnost, len vecer pred zaspavanim a rano sa ku mne tulil a daval mi pusu pred odchodom do prace + par neznosti tam bolo, ale nic moc. Pocitovo som citila, ze sa nieco deje, ale nehovoril so mnou o tom, ze by sa nieco zmenilo. Az teraz. Tento tyzden sa so mnou rozisiel. Ze vraj on berie vztah skor kamaratsky a ja skor vztahovo (pozn. netlacila som na neho, nehovorila o detoch, o manzelstve, nevodila ho hned domov a pod..). Rozchod som vobec necakala, aj ked ked som za nim v ten den sla, vedela som, ze je zle, den predtym som bola k nemu odmerana, tazko sa mi s nim pisalo, lebo sa stale stazoval len na unavu a mne sa na take nieco po x-ty krat tazko reaguje, uz som bola zufala, tak som mu aj tak pisala, skor stroho a poritom som pracovala, cize len raz za cas som odpisala..Na to sa chcel stretnut a tam sa to v podstate stalo, povedal, ze uz tam neciti emocie, chemiu..Vycitala som si to trochu pred nim, pytala sa, ci si nechce nieco rozmysliet, ze je to hlupe len tak sa vzdavat a nic neriesit. Povedal, ze on uz nechce, len proste nabuduce ked ma vezme do kina, budem tam ako kamaratka. Cele som to nechapala, lebo este pred tyzdnom sme boli spolu v kine ako sa to stalo, potom som bola u neho, tulil sa ku mne..
Povedal mi to navyse den pred jeho narodeninami, mala som pre neho darcek pripraveny, prislo mi to strasne luto. Pytala som sa ho aj na ine zeny, povedal ze inu nema..Potom som chcela odviezt domov a stroho som sa s nim rozlucila, ani necakala na odpoved a odisla. Odvtedy sa neozyvam, ani na jeho narodeniny som mu nepisala ani nic..On sa tiez neozval, ak neratam nejaku interakciu na socialnych sietach. Mam u neho este nejake veci na oblecenie, ale aj to si uz nechcem pytat spat, je to pre mna dost bolestive...

Chcela som sa vlastne vykecat a spytat sa vas baby (mozno aj chlapi ak vedia poradit) ci mate s niecim podobnym skusenost, ze chlap z nicoho nic zdrhol, ci sa potom vratil a co si myslite o tom, ako sa mam chovat dalej? Teda moc moznosti nemam:(

deina66
autor
7. apr 2017

@missguerlain no tak to je fakt gol, planovat dovolenku a potom sa uz neozvat...to bol fakt blbecek.

no u mna to nausnice nastastie nie su, to by som si tiez pytala..

deina66
autor
7. apr 2017

@mandala77 dakujem poriem si to, aj tak teraz je skarede a celkovo budem mat asi papucovy vikend, mozno nejake tie kamosky, takze casu dost.

tiper24
7. apr 2017

@missguerlain to ti nebolo trapne pytat od neho nausnice ked bolo evidentne ze s tebou uz nechce mat nic?

vandica
7. apr 2017

@deina66 ked som citala tvoj pribeh mala som pocit ze to pisala kamoska, ktorej sa pred pol rokom stalo toto iste. Zrazu z nicoho nic zo dna den, bum...no teda s tym rozdielom ze on sa nepriznal ale musela to z neho tahat, preco zrazu je to tak ako to je. Ina v tom udajne nebola a cuduj sa svete - BOLA! Takze myslim ze to tak bude aj v tvojom pripade lebo lahsie povedat ze zrazu zo dna na den uz nic neciti ako byt tym zlym, ktory si nasiel druhu. A ty rozhodne mu daj pocitit ze budes zit aj bez neho, neukaz mu ako si zranena. Venuj sa sebe 🙂 prajem vsetko dobre 😉

lilyianka
7. apr 2017

@deina66 mne sa toto stalo po 4 rokoch...dali sme si na 2 tyzdne pauzu a potom to bolo par tyzdnov fajn...ale potom sa mu nechcelo so mnou nikam ist,zabudol ze mame ist do kina a pod....a dozvedala som sa ako zrazu zacal chodit na diskoteky a po nociach bol vonku...postupne sa to horsilo,az mi uz isiel na nervy...no a polroka od pauzy sme sa rozisli...jeho dovod bol,ze si na nepredstavuje ako svoju bud.zenu...a dobre sa stalo....teraz je on zenaty a ja vydata a ja som nesmierne spokojna akeho muza mam....bola to pre mna dobra skusenost,lebo som presne vedela co v bud.vztahu chcem a co nie
Inak v tej dobe tiez nikoho nemal...ked zacal takto ponocovavat a chodit po diskach

alexandramaria
7. apr 2017

A v tom to cele je baby. Proste my zeny len vsetko riesime, omielame v hlave tisickrat premlete veci a naco je to dobre? No na nic. Oni su nad vecou, v pohode a ked chce zena vysvetlenie, je hysterka, alebo on nevie.
Treba byt ako oni. Neriesi on? Neriesim ani ja. Co ma po nom. Ale potom keby priliezol spat by som si to aspon ako satisfakciu vychutnala. Aj kes by siel s dlhym nosom. Niesom tovar z druhej ruky.

@lilyianka
@vandica
@deina66 @missguerlain

missguerlain
7. apr 2017

@tiper24 Vies co vzhladom k tomu, ze tie nausnice bol darcek od mojej babicky, ktora bola v tom case rok po smrti, tak mali pre mna velku hodnotu. Keby to bol nejaky sunt, tak to mam u prdele, nech si necha, moze podarovat nejakej. Ale zrovna tieto mali pre mna cenu, tak som ich uprimne chcela spat, ziadna zamienka sa s nim vidiet v tom nebola, mohol ich poslat. Keby mu je tych par eur postovne vela, tak aj to mu zaplatim, no problem. Inak tvoj komentar je vlastne pekne sprosty, pretoze ja som rychlo pochopila, ze on ma odstrihol, ale preco by som ja pre takeho cloveka mala obetovat nieco, co je pre mna cenne? No nasrat, chcela som ich spat😒😠

marietuska
7. apr 2017

to je typicke pre dnesnych chlapov novodobych modernych "in"-nic vynimocne...stalo sa to aj mne, aj mojim kamoskam...chlapi ani nevedia co chcu, a natahovacky a totálne kravinyyyyyy, namotavaky bez zmyslu a nakoniec pápá..
tak to zial byva...keby sa chcel vratit- nech ma zatvorene dvere u teba a ani mu nedaj uz viac, ma co chce...
zial,zivot je aj taky, chapem,ze ta to boli a zoziera,ale to kazdeho kto si tym prejde.
mna tiez jeden namotaval,ako nezili sme spolu ani nic, nemali sme solu nic, namotavky strasne, ze jak ma on lubi a kadeco,chcel ma chalan dostat do postele a ked som nepodlahla tak za pol roka pápá a viac sa neozval bez slova ::D:D chlapi su k...y. s prepáčením

catherinah
7. apr 2017

A nech Ta ani nenapadne ist s nim do toho kina, aj ked si myslim, ze to Ta len chlacholil.

salfusco
7. apr 2017

@marietuska pol roka? a nič? a ty sa akože cuduješ? ci ako dlho sa ti mal dvorit,ci ako to nazvat?5 rokov?10?

deina66
autor
7. apr 2017

@catherinah do kina isto nepojdem s nim tak skoro;) to radsej sama..si nenecham od neho diktovat podmienky predsa :D to by sa musel poznazit aby ma po tomto niekam dostal...

deina66
autor
7. apr 2017

@marietuska presne..tlacia kaleraby o byte, dovolenkach, o rodicovskych navstevach a potom sa odkyblia do minuty pri prvom naznaku vyprchania emocii, co je inak vedecky dokazane ze po 3 mesiacoch opadava prvy osial zamilovanosti. Mne uz tiez pri nom nebusilo srdce ako na zaciatku, ale prislo mi to po tych mesiacoch normalne, ze nadsenie aj trochu opadne.

marietuska
7. apr 2017

@salfusco ked chlap chce, vydrží mu to aj roky ( tiez vlastna skusenost)

salfusco
7. apr 2017

@marietuska sorry,bez zaujmu ženy nie.Moj nazor a vlastna skusenosť....a stratene roky.Pol roka je urcite dosť,potom je to len strata casu...cize ani sa akosi necudujem,že to nechal tak...neviem,ci by to teba bavilo na jeho mieste...mna už nie

catherinah
7. apr 2017

@deina66 Takze to kino pripustas. bude Ta namotavat, aby si mohol zasulozit. Ty ho lubis a vysvetlis si to inak. A bude sa to tahat dlllho.
Bodaj by som sa mylila.

deina66
autor
7. apr 2017

@salfusco ako co bavilo? Ja mu to nezazlievam ale snaha starat sa o plamen nie je len zenska povinnost. To vzruso mal obcas kresat aj on. Ved to ma byt obojstranna snaha..ale zase nutit nikoho samozrejme nema zmysel

deina66
autor
7. apr 2017

@catherinah nepripustam nakolko si nemyslim ze to bola dolezita veta a vobec ma odvahu ma niekam pozyvat...ani to mozno nemyslel vazne..len tak to povedal aby mal pokoj

catherinah
7. apr 2017

@deina66 ok 🙂 neboj, najdes toho spravneho a potom budes vediet, ze to je ON. Pokial chce zena chlapa viac ako chlap zenu, tak to dobre nedopadne.

rdi
8. apr 2017

@catherinah to mas veru pravdu. Ak chce vztah len zena tak je to o nicom a je len otazkou casu kedy ostane sklamana. Chlapi toto dost casto vyuzivaju a maju niektore dievcata len ako babky. Zena by si mala v kazdom pripade udrzat svoju hrdost a nenechat so sebou mavat. Tak si ju podla mna bude chlap aj viac vazit🙂

obsadenemeno
8. apr 2017

@marietuska no tak asi za toho polroka pochopil, ze nic nebude....tak siel lovit inde....snad si necakala, ze sa bude snazit 10 rokov???

sardinka336
8. apr 2017

@obsadenemeno sak si nespominaš na jej temy? S priatelom zili ako surodenci lebo s nim nevedela mat sex aj ked chcela. Nelahka situácia, chapem chlapa, ktorý na toto nema nervy a časom to zabalí.

tiper24
8. apr 2017

mne ked zena neda do tyzdna tak idem za inou

obsadenemeno
8. apr 2017

@sardinka336 ja som si teraz presla jej starsie temy....lebo asi pred dvoma dnami sme sa bavili v teme od marina24 ze ci marina24, marisola a tinuskamartinuska su jedna a ta ista osoba. A niekto spomenul, ze aj marietuska zapada do vzoru....a mali sme pravdu, ona pise to iste dokolecka dokola, uz roky riesi rovnaky problem, len pod inym nickom.
toto dievca potrebuje serioznu pomoc od fundovanych, lebo takto sa tocit v bludnom kruhu....to je fakt uz diagnoza........ 😕

no ale, kedze sme ju prekukli, znova zalozi nejaky novy nick a bude pisat svoje bludy odznova.... navrhujem marinuska napriklad, nech to nema prilis tazke na zapamatanie..... 😵

@tiper24 sak ti mozno neda, aby si neotravoval viac ako tyzden 😝

sardinka336
8. apr 2017

@tiper24 U mna by si išiel raz a pri návrate by ti uz do zamku nepasoval kluč.....v taške by si mal pobalene caky paky, oštate trenky a hybaj tam kde ti nohy roztiahli, ty hrdina.......😝

sardinka336
8. apr 2017

@obsadenemeno je to nechuťas...uz len na jeho oštateho vtaka je niekto zvedavy...hnus velebnosti!

salfusco
8. apr 2017

@tiper24 čiže si este nezasunul...

moonlight1210
8. apr 2017

@obsadenemeno marietuska je zrejme odchovankyňa červenej knižnice. Popravde, neverila som, že take ženy existuju, ale osobne poznám už dva exempláre a je to neuveriteľné.
Len sa divia, že ich každý chlap (ak si už s nimi začne) nakoniec nechá.
Ak poznáte zmýšľanie hl hrdiniek z lovestoriek, tak tie dve presne toto reálne žijú a to majú cez 30.

obsadenemeno
8. apr 2017

@moonlight1210 no asi si same seba predstavuju ako tie hrdinky....vsetko sa totiz musi tocit okolo nich..... len skoda, ze ti chlapi necitaju cervenu kniznicu 😉
mozno by sme bolo viac takych ako Mr Darcy ci Mr Grey

salfusco
8. apr 2017

@moonlight1210 keby len dve...ja poznam takych minimalne 15 a je to choroba dnešnej doby

marietuska
8. apr 2017

@obsadenemeno
uz akoze mam dost toho ohovarania v rozlicnych temach!!! nechapem o co tu ide,ale mam toho pokrk, upozornujem na to admina..!! co mas stale so mnou, ze si ma berieš do ust ??ja si teba do ust neberiem...a vidim, ze spominas aj ine zeny.... asi si paranoidna osoba co nic ine nerobi iba chatuje a vymysla dristy ,ktore su tazko uveritelne, jasne desat nickov ma niekto ty si teda sikovna :D
dufam, ze si ma spomenula poslednykrat