Nečakaný rozchod
Ahojte,
stretavala som sa cca pol roka s muzom, s ktorym som si myslela, ze je vsetko ok, ze je so mnou rad a vychadza to. Drzali sme sa za ruky, chodili na vylety, sportovali spolu, mali aj par adrenalinovych zazitkov za sebou, jednoducho sme si vyhovovali a radi travili spolu cas. Vsetko sa zmenilo asi pred mesiacom, kedy som si vsimla zmenu v jeho chovani..Zacal sa odtahovat, bol obcas namrzeny, malo mi prejavoval naklonnost, len vecer pred zaspavanim a rano sa ku mne tulil a daval mi pusu pred odchodom do prace + par neznosti tam bolo, ale nic moc. Pocitovo som citila, ze sa nieco deje, ale nehovoril so mnou o tom, ze by sa nieco zmenilo. Az teraz. Tento tyzden sa so mnou rozisiel. Ze vraj on berie vztah skor kamaratsky a ja skor vztahovo (pozn. netlacila som na neho, nehovorila o detoch, o manzelstve, nevodila ho hned domov a pod..). Rozchod som vobec necakala, aj ked ked som za nim v ten den sla, vedela som, ze je zle, den predtym som bola k nemu odmerana, tazko sa mi s nim pisalo, lebo sa stale stazoval len na unavu a mne sa na take nieco po x-ty krat tazko reaguje, uz som bola zufala, tak som mu aj tak pisala, skor stroho a poritom som pracovala, cize len raz za cas som odpisala..Na to sa chcel stretnut a tam sa to v podstate stalo, povedal, ze uz tam neciti emocie, chemiu..Vycitala som si to trochu pred nim, pytala sa, ci si nechce nieco rozmysliet, ze je to hlupe len tak sa vzdavat a nic neriesit. Povedal, ze on uz nechce, len proste nabuduce ked ma vezme do kina, budem tam ako kamaratka. Cele som to nechapala, lebo este pred tyzdnom sme boli spolu v kine ako sa to stalo, potom som bola u neho, tulil sa ku mne..
Povedal mi to navyse den pred jeho narodeninami, mala som pre neho darcek pripraveny, prislo mi to strasne luto. Pytala som sa ho aj na ine zeny, povedal ze inu nema..Potom som chcela odviezt domov a stroho som sa s nim rozlucila, ani necakala na odpoved a odisla. Odvtedy sa neozyvam, ani na jeho narodeniny som mu nepisala ani nic..On sa tiez neozval, ak neratam nejaku interakciu na socialnych sietach. Mam u neho este nejake veci na oblecenie, ale aj to si uz nechcem pytat spat, je to pre mna dost bolestive...
Chcela som sa vlastne vykecat a spytat sa vas baby (mozno aj chlapi ak vedia poradit) ci mate s niecim podobnym skusenost, ze chlap z nicoho nic zdrhol, ci sa potom vratil a co si myslite o tom, ako sa mam chovat dalej? Teda moc moznosti nemam:(
@marietuska sranda, ze som ta pod tymto nickom spomenula prvykrat........ 😲
Bol to niekto iny, kto podotkol, ze toto je dalsi z tvojich nickov a bolo to v teme, ktoru si zalozila ako marina24 pred par dnami a ktoru si uz aj dala zamknut. Az potom som zo zvedavosti kukla temy ktore si zalozila pod nickom marietuska.
A ano, uz som ti pisala, ale to bolo ked si bola ako tinuskamartinuska, ked som sa pytala, ci si marisola?
Cize teraz si vlastne potvrdila ze ano, ze si, aj jedna, aj druha, aj tretia, aj stvrta. 👏
Pretoze ako marietuske somti NIKDY nepisala, takze si sa prezradila, ked si sa zacala do mna navazat. Ak by si bola niekto iny, nepoznala by si ma, kedze som ti este nikdy nepisala.😉
A k tvojim problemom - len jedna rada: s partnerom sa k sebe nehodite a darmo budes pisat na fora pod dalsimi desiatimi nickami, skutocnost to nezmeni. Nie, nie je romantik, basnicky ti pisat nebude, radsej si to urobi sam a so siskami ho staci ponuknut len raz. Tak neviem, koli comu ste vlastne spolu.
dievcence, aku peknu sukromnu spravicku som dostala od slecny tinuskamartinuska.... 😲
cele znenie:
"všimla som si, že moj nick stráášne rada spomínaš v rôznych diskusiách, dokonca ma aj označuješ pritom ja tam ani neprispievam...sa zamysli nad sebou láskavo, ja ťa nikde neoznačujem ani o tebe nešírim nezmysly ako ty o mne, a neohováram ťa...ani ta nepoznam...
si clovek ,ktory nutne potrebuje stale rypat, ako som si vsimla v diskusiach, ryp si do inych pouzivatelov, nie do mna ...tak ťa prosím prestaň, lebo to aj tak nemá zmysel a nechápem načo to robíš...ked budem chciet prispievat, tak budem ...a ty ma prestan ohovarat .....aj tak na tvoje komenty reagovat nebudem a neodpisuj, nenamahaj sa, neprecitam si to...len aby si vedela...maj sa!" koniec citatu
no ale ja furt neviem, kde som ju v tejto teme oznacila....hladala som, nenasla som. Myslim, ze to len potvrdzuje nase domnienky, ze je to jedna a ta ista osoba. Co je nakoniec v poriadku, len nechapem, naco potrebuje tolko nickov,...... ked riesi stale to iste.... 😕
@obsadenemeno určite je to tá istá osoba, ušlo jej, že tento nick v jej téme čo dala zamknúť spomenula iná baba, nie Ty. Takže ak by išlo nešlo o tú istú osobu, nevedela by, že Ty ju hneď odhalíš. Toľko nickov potrebuje preto, lebo baby vždy vytiahli nejakú jej predchádzajúcu diskusiu. Tým, že Ti napísala, len potvrdila, že to je ona.
@mandala77 presne. Inak by nevedela, ze som ju spomenula ako tinuskumartinusku v tejto teme, kedze som ju neoznacila. a neverim, ze by len tak "naghodne" citala nejaku staru temu, a "nahodne" objavila, ze ju tu niekto spomina.
ved aj preto dala tu druhu zamknut, co ju zalozila ako marina24.
No co, komu niet rady, tomu niet pomoci. a ona je toho ziariacim prikladom. Rovnake problemy, ale furt si melie svoje. Ach jo.
@obsadenemeno je čitateľná, aj keď prestala dávať smajlíky, písať veľkými písmenami a iné. Tiež som pozrela ten nick, keď to tá baba spomenula a je tam jej rukopis. To, že Ti napísala tu, aby si jej dala pokoj, len ukázala, že je to ona.

@marietuska čo sa Teba týka, tak bolo by fajn upozorniť admina nech pozrú koľko nickov je z Tvojej ip adresy.