icon

Nechápavý manžel

wwwwerunka
3. júl 2014

Baby pomoc! Potrebujem podporu mozno aj radu. Dnes rano som si nasla od manzela odkaz: Veroničiatko pridem v sobotu vies mam vela prace a manzelskych povinnosti( 2x pociarknute!)
A to vsetko preto ze som vecer bola strasne unavena ,zaspala som a " neobsluzila" som manzela. Ja uz neviem co si myslieť. Nieje to prvy krat co sa takto urazil. Neviem mozno som naozaj ja na vine. Od rana na to myslim a napadaju ma vseliake hlupe myslienky. Neviem ako sa zachovat. Som na taketo veci citliva, neviem. najst vychodisko a niekedy by som tu radsej nebola☹ Ako by ste sa zachovali? Alebo je to naozaj len moja povinnosť ktoru musim uprednostnit pred sebou?

Strana
z2
sorciera24
3. júl 2014

@wwwwerunka ale toto bolo treba riesit od azciatku, ako vidis...potom to tak vyzera.....a ak sama tvrdis, ze nekomunikujete v podstate vobec.....fungovat to nebude.....keby to bola len zalezitost od januara (teda péolrocna prechodna.....tak by tot akto nedoapdlo), ale nie je, ze?

bejbinka
3. júl 2014

@wwwwerunka Hm, tak ono je pravda, ze byt s detmi tyzden a x rokov je rozdiel. Podla toho, co si napisala, to vyzera byt na vaznejsi a dlhodobejsi problem(y) vo Vasom vztahu. Budes ho ale musiet nejako donutit k rozhovoru, lebo v opacnom pripade to bude len zametanie problemu pod koberec a jeho prehlbovanie az z toho moze byt kriza. Kedze nevidime do Vasho vztahu, ci je to len o tej spominanej manzelskej povinnosti, ktoru si podla neho neplnis tak casto, ako by si on predstavoval, alebo su tam aj ine problemy. Ak je to ozaj len to, ze Ty nemas chut na sex tak casto ako on, lebo si unavena a jemu chyba vo Vasom vztahu ku stastiu len toto, no tak asi by som sa castejsie snazila premôcť (znie to sice hrozne) a dopriala mu...nebola by si prva ani posledna, co to tak robi pre klud v rodine. Ak ale mate viac problemov, tak sa bez komunikacie dalej nepohnete. 🙄

mima4
3. júl 2014

@wwwwerunka
mozem sa ta spytat, kedze pises, ze mate dlhodobejsie problemy, preco si sa s nim rozhodla mat 4 deticky?
dik za odpoved

zuzanockamt
3. júl 2014

@wwwwerunka ja len tolko, ak to trva dlhsie, ze nemate spolu sex, tak je logicke, ze mu to chyba a bude to skor, ci neskor hladat inde, chlap ten sex potrebuje a nie je taky tolerantny ako zena, ked ho nema ... bohuzial

sono2
3. júl 2014

@wwwwerunka akože nepríde domov až zajtra? Ty hráš druhé husle? Vie, čo si môže dovoliť. Keď to už raz urobil ťažko mu to zakážeš. To čo máte za vsťa?

wwwwerunka
autor
3. júl 2014

Netvrdim ze mame dlhodobe problemy len to obcas vytiahne, nieje to teda 1x co musime takúto situáciu riešiť. Nedávno mi skoncilo sestonedelie a bol velky problem vysvetlit preco teraz nie, napokon som ustupila ti iste aj pri PPR. Este to celkom neovladam preto som ho prosila a vysvetlovala, napokon som to vzdala lebo sa po case znovu urazil. Myslim ze tu je problem mala som byt od zaciatku neustupciva ale dufala som ze casom pochopi ze starostlivost o domacnost a deti cosi obnasa. Možno keby sme mali trochu casu len na seba bez deti len to naplanovat!

digysa
3. júl 2014

@wwwwerunka Prosim ta a ako casto si vyzaduje od teba tieto "manzelske sluzby"? Lebo ja osobne by som mu ich poskytovala PRAVE vtedy, ked je ON unaveny a vytiahla ho z postele. Keby ti nevyhovel, tak by som sa odfotila polonaha v nohavickach mobilom a poslala mu to aj so spravou: "Toto na teba cakalo a ty si bol unaveny....Musis si pockat na dalsiu prilezitost, ked budem mat opat chut a energiu, lebo 4 deti nie je sranda!"

opica89
3. júl 2014

nechapem tomu o co tam ide? to iba koli tomu, že napisal manzelske povinnosti? ak iba koli tomu tak to sa tak hovori.... tak sa nazve sexovacka, že manzelske povinnosti... ja na tom nic zle nevidim. ci je na tom nieco zle????

malkuna
3. júl 2014

myslím, že pan manželik si hlada zamienku aby mohol vypadnut z domu.. zrejme ma inde niečo zaujimavejšie. Ja by som mu netolerovala 2 dnove vylety len tak do neznama.

mamavera
3. júl 2014

@wwwwerunka manželské služby ....máte stanovenú aj hodinovú taxu? Sa fakt niekto nudí, lebo sú upršané prázdniny? To čo je za manželstvo? To čo je za vzťah?

mirkava
3. júl 2014

@wwwwerunka och bože to čo je za chlapa.... ja som rodila 18.3. a mám od vtedy zdravotné problémy.... chodím po dr. a odvtedy sme s manželom nemali sex.... takže tolerancia je to najdôležitejšie v manželstve.... a vieš čo, netráp sa, on asi to chce aby si sa trápila, aby si mala výčitky a aby si mu bola vždy "po ruke"... ak máš kam ísť, skús sa pobaliť a v sobotu ísť trebars k vašim do nedele, alebo k nejakej kámoške, ale nech ta nenapadne mu hovoriť kde si.... nech ťa nezačne ovládať a nech vie, že aj ty máš vlastnú hlavu...

katarinamarkova
3. júl 2014

prepac, ale na toto sa mi neda nereagovat: spamataj sa! nemas v sebe ani kusok sebaucty? ved si clovek, osoba, osobnost, matka.....maj sa aspon trosku rada! vaz si samu seba! ...lebo ako si ta potom moze vazit niekto iny, ano tvoj manzel si ta nevazi, nechape ta.....ale co ma chapat? co si ma vazit? ked v podstate hovoris, ze ziadny dlhodobejsi problem nemate, necitala som vsetko, ale z toho vsetkeho mi vzislo ze v podstate dennodenne fungujete rovnako x rokov, tak ako on ma potom tusit ze s niecim nie si spokojna, ze ti nieco nevyhovuje? ved ty mu v podstate svojim spravanim davas najavo ze je vsetko ok. nechcem urazit....len by ma potesilo keby bola na svete dalsia zena co sa spamata a zacne sa mat rada 🙂.....ps: sme s manzelom x rokov, mame spolu 3 deti, ale v takomto vztahu by som nevydrzala ani den - len moj nazor.

mona69
4. júl 2014

@wwwwerunka Ahoj zober deti a chod zaním ak sa tamdá niekde prespat.Ak nie tak ho nechaj vychladnut nabuduce urob to iste odít niekam s detmi a nechaj mu odkaz.To je podla mna detinske sprava sa ako malý chlapec.Máte štyri deti on nechápe ,že ti daju poriadne zabrat,alebo sa mýlim a máš aj piate?

kikushka2386
4. júl 2014

ja neviem Zeny....podaktore nemate ani kusok hrdosti?sebaucty?preco sa nechate tak ponizovat?budem skakat ako drahy piska?

mysicka36
4. júl 2014

Tie čo jej radíte aby sa zbalila a niekam išla ste asi nečítali, že má 4 deti a posledné je novorodenec.

@wwwwerunka ty si hlavne oddýchni kým nieje doma.

jennky13
4. júl 2014

@wwwwerunka asi by som mu napisala sms-ku kludne bud aj dlhsie, kym si vsetky manzelske povinnosti nesplnis .....
....trosku sucheho humoru nezaskodi ......bud nad vecou ...a hlavne si nic nedomyslaj ...nevies, co tym myslel ...mozno nieco ( urcite) ine ako ty 🙂))))

ivett1
4. júl 2014

@wwwwerunka tak, nech ťa to netrápi a nezaťažuj sa tým...keď sa urazil, tak sa aj "odurazí" ...keď príde, mu povedz, že nech vymyslí ON, kam dať deti a urobíte si večer len pre seba a budete plniť tie povinnosti jedna radosť....som zvedavá ako zareaguje ... prečo by si ešte aj toto mala naplánovať TY ... veď celý deň sa staráš o drobca (možno aj viacej drobcov, neviem, koľko majú tvoje deti, či sa treba o ne ešte starať, či sú už veľké...)
PS: aj ten môj odo mňa vyžaduje "plnenie manželských povinností"... (ak tým myslíme hlavne tie v posteli...) ...ale ....bohužiaľ....ja to vyžadujem od neho tiež😉 ... keď plniť, tak obaja ...

janickacrazy
4. júl 2014

@wwwwerunka Tvoj muz je pekny sebec, ja som po porode teda na sex nemala dost dlho ani pomyslenie a moj muz to toleroval, ved sam videl, ze som unavena, nevyspata, atd. Prvy sex sme mali asi po pol roku od porodu. Moj sa vobec nestazoval, mali sme placlive babo, sam bol tiez z toho unaveny, snazil sa mi pomahat. Kedze mate spolu 4 deti tak tazko ti ich vsetky niekto postrazi, aby ste mali cas na daku romantiku vy dvaja. Skoda, ze si na zaciatku muza nedonutila, aby ti s detmi a domacnostou pomahal. Mozes sa o to pokusit aspon teraz, viem, ze vydierat sa nema, ale mozes mu navrhnut, ze ked ti pomoze s detmi, tak vecer bude romantikus.

mojecoolky
4. júl 2014

@wwwwerunka prepáč, ale on je PAKO? No ja keby som bol žena tak by som bol rád, keby sa vrátil až v sobotu, ale v roku 2325 a na úplne iné miesto odkiaľ odišiel

edvelyn
4. júl 2014

@wwwwerunka mate 4 deti a on si len tak niekam odide? Nehnevaj sa ale je to CHUJ!!!este by som mu napisala tolkoto: nakolko si ma nechal samu s detmi na sex mozes zabudnut lebo som unavena este viac ako som bola.a kopla by som ho do prdele

alchemilkazltozelena
14. dec 2018

@mima4 aktualne coskoro porodi siedme dieta..a ocividne sa nic nezmenilo..akurat tak k horsiemu

helena1982
14. dec 2018

@alchemilkazltozelena z kade mas tieto informacie? 🙂

poleva
9. mar 2023

@helena1982 z konika...tušim budu mať teraz 11-te..no kazdy je strojcom svojho stastia..strasne primitivny prispevok...urazit sa, lebo mu nedala..asi skoda komentovať

bubbinaa
9. mar 2023

Koľko????? Heh tak to si na toľko detí v tejto hnusnej dobe teda trúfajú. No aj tak, proste ak sa chlap chová takto, neviem, či má nejaký význam takto ostávať v takomto vzťahu

poleva
9. mar 2023

@bubbinaa no vidite tolko...a starosti si nerobia..riesia len posteľné hrátky

anonym_f16ef8
23. sep 2025

A potom sa píše na fórum, že sa žiada o dávku v hmotnej núdzi. Ježišikriste.

poleva
23. sep 2025
@anonym_f16ef8

A potom sa píše na fórum, že sa žiada o dávku v hmotnej núdzi. Ježišikriste.

@anonym_f16ef8 ako sa ti podarilo najst tuto temu?🤪

anonym_f16ef8
23. sep 2025
@poleva

@anonym_f16ef8 ako sa ti podarilo najst tuto temu?🤪

@poleva Vyskočila mi vo vyhľadávaní inej témy, ani neviem ako.

Strana
z2