icon

Nechcem byť gay

alexander3
25. okt 2016

Prosím, potrebujem odbornú pomoc. som gej a nechem byť. Nepotrebujem povzbudenia ani slova útechy. Už nechem čítať o tom , že je to normálne a prirodzené. Potrebujem odbornú pomoc. kontakt na niekoho kto sa tým zaoberá . A ak je tu niekto kto sa toho zbavil, rád prijmem rady. Ak by ste mi vedeli dať konkrétne informácie budem rád. ďakujem. rád by som sa nakontaktoval na odborníka. Alex.

alexandraalexandrova
25. okt 2016

Alex, jedine kto ti pomoze je dobry psychoterapeut. Nik iny. Ani sexuolog, psychiater, knaz z teba nespravi heterosexuala. Psychoterapeut ta ale dokaze naucit ako prijat sam seba takeho aky si. Len ak sa prijmes, vtedy budes v zivote spokojny inak nikdy. Viem toto si citat nechcel...ale je to fakt, ak si raz gay, nikdy nim byt neprestanes. Mozes sa popierat kolko chces, nasilu spavat so zenami aj sa ozenit, mat deti, ale ked si gay, nebudes s tym nikdy spokojny. Nemozes seba potlacat cely zivot, treba sa vyrovnat sam so sebou a fakt ze si gay zobrat ako fakt. Nijako to nezmenis...

sardinka32
25. okt 2016

@emanka A co si mu poradila Ty?

emanka
25. okt 2016

@sardinka32 ja nič, ja som radšej ticho a neradím somariny. A ostatné baby mu poradili dobre, ja som to len lajkla a tým som dala najavo svoj názor a svoju radu. Nič s tým neurobí, len sa s tým musí zmieriť a čím skôr, tým lepšie.

sardinka32
25. okt 2016

Aha, takze nic.
@emanka

nini1010
25. okt 2016

@20tanicka20t od diabla su akurat taky netolerantni ludia co si myslia ze maju patent na absolutnu pravdu a spravnost nazoru ako si aj ty!

20tanicka20t
25. okt 2016

@vierocka888 ano je to..ved aj knaz je clovek a jeho takisto pokusa...

emanka
25. okt 2016

@sardinka32 😅 a čo mám poradiť? Nech sa ide vyspovedať úchylnému farárovi? Opakujem, niektoré baby mu už poradili a poradili mu dobre. Nebudem predsa opakovať viackrát povedané. Nič sa s tým nedá urobiť, len sa s tým zmieriť.

20tanicka20t
25. okt 2016

@nini1010 ja nechapem co riesite..janehovorim ze mam pravdu...len sa to snazim logicky vysvetlit ako to vnimam ja...a ze mi to nepride normalne...ale nekazem ti aby si to schvalovala..to je tvoja vec..kazdy ma svoj rozum...

sardinka32
25. okt 2016

@emanka Treba citat s porozumenim. A napisala som poznamku, ze ak je veriaci. Ak nie je, odignoruje to...alebo sa na tom schuti zasmeje ako Ty. Toť vsio.

shilou
25. okt 2016

@20tanicka20t ale to že sa bude modlit mu věru nepomoze...

lucinka511
25. okt 2016

@20tanicka20t ty by si sa mala vratit do stredoveku.homosexualita bola vzdy.dokonca je aj medzi zvieratami.ale to ty nikdy nepochopis..len pre spasu tvojej duse.prosim Ta takych ludi neodsudzuj a skus ich zacat tolerovat.uribis tak dobry skutok.

lucinka511
25. okt 2016

@alexander3 ty si si to vymyslel.ze?

20tanicka20t
25. okt 2016

@lucinka511 ja nevravim ze je to novinka..jasne ze ti nolo aj predtym...a ja takych ludi vobec neodsudzujem..len som chcela pomoct...

20tanicka20t
25. okt 2016

@20tanicka20t oprava ti bolo...

emanka
25. okt 2016

@sardinka32
@20tanicka20t to nemôžete baby myslieť vážne! To vážne veríte, že boh mu v tomto pomôže?
A ako už napísala
@lucinka511 , homosexualita tu je odjakživa

lucinka511
25. okt 2016

@20tanicka20t ale takymibrecami o diabloch skor ublizis ak chces pomoct tak si o tom radsej nieco nastuduj a nepis ze su od diabla.ako keby za to chudaci aj mohli...

prasiatko30
25. okt 2016

Zase dalsia tema zalozena zahadnym novym clenom na vyvolanie polemiky a viac o nom nebude ani chyru ani slychu 🤔

20tanicka20t
25. okt 2016

@lucinka511 ja som to tak nemyslela ze su od neho..ani ho nechcem spominat..len aby vedeli ze niekto ich ovlada..a da sa bojovat modlitbou.. a chcel predsa pomoct..ze nechce byt gej..
Tot vsetko..ak bude chciet tak to skusi ak nie tak nie...a nemusime to uz dalej rozoberat...pekny vecer vam 🙂

lucinka511
25. okt 2016

@20tanicka20t ty mas kolko rokov.pises ako starena.nerozumies ze to ze je gay nieje od nicoho ani od diabla ak vlastne daky existuje ale ze sa tak narodili a ze to neovpkyvnia a ziadna modlitba.meditacia alebo neviem co nepomoze??? ze oriuentaciu si clovek nevyberie.a ze sa tak clovek iz narodi?ved aj tvoje deti mozu byt lezby a gayovia a co urobis ak sa tak stanen?ze to ze bhdes milovat muza alebo zenu si nevyberies ale je vopred dane???

shilou
25. okt 2016

@lucinka511 ja si skor myslim ze byva este s rodicmi a doma nema ziadne slovo,tak aspon tu sa jej treba vyrozpravat.....Take uvahy --doma na materskej a nic dolezitejsie na praci......

celasapremenim
25. okt 2016

@alexander3 drzim ti palce, aby si sa zvladom vysporiadat s tym, kto si
naozaj vyhladaj odbornu pomoc, sexuolog, psycholog, podla mna ti velmi pomozu
mozes si zvolit aj asexualnu cestu, ale neviem si predstavit, co to spravi do psychiky dospeleho zdraveho cloveka....

lelia
25. okt 2016

diskuterky rieste tu problem chalana a nie co kto povedal, resp.aky ma kto nazor.To mu nepomoze.

20tanicka20t
25. okt 2016

Mam 24 rokov..nesuhlasim stym ze je to od narodenia..clovek vo svojom zivote riesi mnohe veci.. a mysli si ze lubi..ze ho niekto pritahuje.. no potom sa mu otvoria oci.. a zisti ze to tak vobec nebolo....nie som svata.. tiez som uz urobila vela hluposti... no otvorili sa mi oci..zacala som byt veriaca.. a teraz vidim ze mnohi su zaslepeny.. a tiez nevedia co robia....

miushik765
25. okt 2016

@20tanicka20t je dobrá hluposť čo si povedala mám veľa kamaratiek lesbičiek a každa z nich mala vzťah aj s chlapom a proste ich nepriťahovali to proste nezmeniš keď sa si raz od malička uvedomuje že viac ako po dievčatách pozerá po chlapcoch a nieje to nič odsudeniahodné mnohokrát sú homosexuali lepší ludia ako hetero a to viem o čom hovorim... nazor ti nikto neberie len vravim z vlastnej skusenosti. On by sa s tym mal zmieriť nikdy to nezmeni tak ako baby písali vyššie môže to potlačiť ale iba bude cely život žiť v klamstve a nikdy nebude šťastny čím skôr si to uvedomi tym lepšie a ak sme pri tom Bohu a vraviš že si veriaca nieje jediny boh kto môže sudiť? My na to pravo nemáme takže ozaj bolo tvoje vyjadrenie scestne

emanka
25. okt 2016

@20tanicka20t hmm, zaslepená si ty. A ako sa mu to teda stalo? Len si to namýšľa? Myslí si, že ho priťahujú chalani a pritom ho nepriťahujú? Nechápem...

09041986
25. okt 2016

@alexander3 ad1 preco nechces byt gay? nenapisal si... ad2 chces sa "toho" zbavit - zlatko to nie je vyrazka, to je sexualna orientacia, kolko mas rokov? preco taketo rozhodnutie? Jedina cesta je mat sa rad - taky aky si, vazit si sameho seba, byt dobrym clovekom mozes byt kludne aj ako homosexual predsa!

09041986
25. okt 2016

@emanka to nevysvetlis 😀 najma nie cloveku co si mysli ze homosexualita je dielo diablovo 😀 pri vsetkej ucte vsetkym "veriacim"

evita_g
25. okt 2016

Baby, vy ste niektoré také zlé, až mi je vás ľúto. @20tanicka20 iba dala radu, podľa mňa úplne logickú. Chalan má s tým očividne problém a nechce sa zmieriť so stavom, aký je. Možno práve preto, že je veriaci. Kto vie, on sa bližšie nevyjadril. Ten diabol, to bolo myslené ako pokušenie, nie homosexualita ako taká. A všetky tie hlúpe komentáre na tanicku ste si mohli odpustiť. A že modlitba nikomu nepomôže? To môže povedať hádam len človek, čo sa nikdy nemodlil.
@alexander3 Pokiaľ si veriaci, skús si pohľadať prednášky otca Pavla Hudáka, prednáša o sexualite aj homosexualite okrem iného. Je to "bojovník" za čistotu mládeže. Ano dievčatá, a teraz čakám komentáre o tom, ako preťahuje svojich neplnoletých farníkov 😀

angelina1986
25. okt 2016

@20tanicka20t Suhlasim s tebou! Homosexualita je podla mna choroba,tak isto ako pedofilia ,nie je to nic prirodzene,ako tu poniektore vypisuju ..moj nazor

20tanicka20t
25. okt 2016

Ja ho nesudim...a koncim toto nikam nevedie...