icon

Nechcem sa stretávať so svokrou a ani tam dávať deti

11. sep 2025

Nechcem sa stretávať so svokrou a nechcem aby tam ani deti zostávali osamote. Svokrovci si vzali deti 10, 9 a 7 rokov na chatu aj švagor tam bol. Každý deň boli spití. Dcéra 10 ročná hovorila ako nevedeli stát na nohách, že dedo padol do kríkov. Že ich nenechal spat a stále ich chodil rušiť. Nadával im za všetko, že je ich chyba, že otec sa s nim nebaví. Čo oni nič s tým nemajú. Nalievali si vodku do kofoly a dcéra tvrdili, že to pijú len Kofolu. Keď dcéra im povedala, že videla vnútri fľaše a že to smrdí svokra jej vynadala, že si vymýšľa, že oni nič nepijú. Dokonca im svokor povedal, že môžu ochutnať. Nepáči sa mi to vôbec. Nechcem aby tam deti chodili. Totálne ma nerešpektujú ako mamu, čo poviem všetko je zle. Smiala sa, že načo im balím prechodné bundy do Tatier. A veru ich využili. Vkuse na mňa nadáva. Ja tam už nechodím k nim ale toto už je moc nechcem aby s nimi boli deti o samote. A muž hovori, že to není také zle. Ale čo môže byť horsie ako tento alkoholizmus? Ešte aj fajčia vnútri a tvária sa čo si oni môžu dovoliť. Zhadzujú všetkých vrátane mňa a mojej rodiny. Ako sa brániť ? Nechcem sa s nimi stretávať a bojím sa aj o deti. Keby sa im niečo tam stalo čo by robili, keď boli spitý. Áno išla do Beseňovej a Tatralandia tým sa obáňali a stále o sebe hovoria ako im dávajú zážitky a akí sú super. Oni najlepší. Strašne ma to štve. Mám ešte aj 3,5 ročnú dcérku ale tá tam bola iba na víkend ale prišla odtiaľ taká, že nechcela nič jesť. Úplne smutná a to ona bola vždy priebojné dieťa.

nyusika
11. sep 2025
@januska12323

@nyusika bohužiaľ je to reálna téma, vypisuje tu už neviem koľkú tému a tom istom a stále nevie pochopiť, že má deti chrániť sama.

@januska12323 ved vsetky mozu byt vymyslene 😀 😀
takyto sprosty naozaj nikto byt nemoze v reale

aj vcera tu jedna vyplakavala, ze sa snazi vsetkym vyhoviet - kvoli oslavam a svokrovcom...tipujem, ze to maju tak podelene, ze kazda na iny zaner temy zaklada - nech to tu zije

janka1224
11. sep 2025

No sa tu do teba pekne naviezli niektoré, nakoniec si ty blbá... Byť na tvojom mieste sa z toho poučím a už im jednoducho deti nedám ani za svet a môžu sa postaviť na hlavu.

luccys
11. sep 2025

Taková normální rodinka...

kitycat
11. sep 2025

@anonym_autor oni ptedtym nepili? Ty si spadla z jahody?

pannama1
11. sep 2025

ja osobne nechapem, ako toto moze niekto tolerovat. tiez by som im deti nedavala, ved to nie je normalne. to uz je normalne pripad pre policiu podla mna. a s muzom by si si to mala riadne vykomunikovat. ako s takym niecim moze byt ok?

anonym_127f63
11. sep 2025

Dat opitym chlapom deti , ešte dievčatá? Ty si dobre padnuta na hlavu.

anonym_984749
11. sep 2025

Tato tu pise furt o tom istom. Nabuduce da zase deti opitym svokrovcom a potom napise na MK a zivot ide dalej...

anonym_43e765
11. sep 2025

Byt tvojim deckom rak ti toto všetko raz pekne vykricim

Das ozranom malé deti, najmä dievčatá. To sa fakt nevieš ani trochu vzoprieť a povedať nie?
Byt tvojimi dcérami tak ti toto vykricim pri každej hádke

januska12323
11. sep 2025
@nyusika

@januska12323 ved vsetky mozu byt vymyslene 😀 😀
takyto sprosty naozaj nikto byt nemoze v reale

aj vcera tu jedna vyplakavala, ze sa snazi vsetkym vyhoviet - kvoli oslavam a svokrovcom...tipujem, ze to maju tak podelene, ze kazda na iny zaner temy zaklada - nech to tu zije

@nyusika to je možné ale hlúpe ženy existujú tak sa už nečudujem ničomu

prasiatko30
11. sep 2025

Vy ste obidvaja s muzom uplne nepricetni. Odovzdat OP. Dat ozranom vedome deti na prespavacku je teda znakom niekoho inteligencie

nyusika
11. sep 2025
@janka1224

No sa tu do teba pekne naviezli niektoré, nakoniec si ty blbá... Byť na tvojom mieste sa z toho poučím a už im jednoducho deti nedám ani za svet a môžu sa postaviť na hlavu.

@janka1224 a koho ineho je to chyba ? ved ona im ich dala na vikend. vedela, ze slopu ako duha, nie je to rpvy incident. co cakala ?

janka1224
11. sep 2025
@nyusika

@janka1224 a koho ineho je to chyba ? ved ona im ich dala na vikend. vedela, ze slopu ako duha, nie je to rpvy incident. co cakala ?

@nyusika ale ja som to nepísala tebe neviem čo vyvolávaš hádky

nyusika
11. sep 2025
@janka1224

@nyusika ale ja som to nepísala tebe neviem čo vyvolávaš hádky

@janka1224 a kvoli comu inemu su zakladane anonymne temy ? 😀 😀 😀

janka1224
11. sep 2025
@nyusika

@nyusika A inak ja som nepísala že to nie je jej chyba, iba aby sa z toho poučila 🙂 keď už

anonym_ec9732
11. sep 2025
@anonym_c6f652

@evcagabi kto sústavne a vo väčšom množstve núka alkohol mladistvému, spácha trestný čin. Tu nespadajú prípady príležitostného ponúknutia , pri prípitku, alebo oslave, alebo na ochutnávku. Tým nechcem povedať, že ich správanie je v poriadku, ale rozhodne nie na políciu, alebo začatie trestného stíhania.

@anonym_c6f652 ako ty vieš ze tam ten alkohol bol? Mohol nukat čistú kofolu. Co hneď fabulujes?

anonym_41b648
11. sep 2025

@anonym_autor preboha, toto si mala uz okamzite zatrhnut a muza mas zjavne takeho isteho blbca ako oni, modli sa nech sa z neho rokmi nevykluje takato kreatura

0kristina0
11. sep 2025

Tvoje deti maju dost rokov na to aby same vedeli ci tam chcu ist alebo nie. Ak nechcu otec ich nutit nemoze.

abbey1
11. sep 2025

@anonym_autor Prepáč, ale ty tu dookola riešiš toto isté. Čo ešte iné chceš od nás počuť? Napíšeš, lolecáš a funguješ ďalej rovnako.

iivancova
11. sep 2025

Ty tu píšeš stále dookola, buď sa staraj o svoje deti ako matka - a k tomu patrí aj staranie sa o ich bezpečie, alebo buď ďalej ticho a modli sa, nech sa nič nestane. Poriadky si rob s mužom.

mogaa
11. sep 2025

veď ak tam nechceš dať deti, tak nedaj.....vykomunikuj si to s mužom a bude....

kiki68
11. sep 2025
@anonym_c6f652

@anonym_43e765 s políciou? a aký tretiny čin spáchali? z akého dôvodu polícia? Došlo ku trestnej činnosti? bola niekomu obmedzená osobná sloboda?

@anonym_c6f652 ponukanie alkoholu maloletym? Vies co by sa dialo, keby to dieta vypije a otravi sa alkoholom? Oni by si v opitosti nic nevsimli? To dieta by mohlo dopadnut zle.

simona20201309
11. sep 2025

@anonym_autor a to sa stalo prvý krát v živote že sa opili však? Ani si netusila co sú zac...
Môžeš nadávať sama sebe aká si hlupa. Tvoji svokrovci sú chorí, ale ty si nezodpovedna a šialená že si s takými ľuďmi pustila svoje deti. Prekvapuje ma že si neposlala aj svoje 3,5r...
Vedela si akí sú a som presvedčená že ich pustíš aj nabudúce.

anonym_e6d0d0
11. sep 2025

Nedať a je vyriešené . Ja som tak isto nedala mužovi najmenšiu ked som sa nebavila so svokrovcami, staršie dve dcéry tam šli len raz za čas s otcom navsteva na hodinku . Spať tam nikdy nespali nebolo by o ne postarané . Najmenšiu vnučku vydeli až keď mala 2 a pol roka. Takže ked sa s nimi nebaviš máš vystarane o výhovorku deti k nim nepôjdu bez tvojho dozoru a keďže kontakt neni tak máš kľud. Chcú vidieť nech sa páči prosím ihrisko , detský svet nejaký, reštaurácia a ty na jednej strane ,svokrovci na druhej tak az vidíš na deti na verejnosti . Osamote isto nie . A tvoj muž by mal otvoriť oči

anonym_0ea317
11. sep 2025

Ked pytaju deti, co keby si isla snimi, teba by poslali prec? Ty chovas decka vo vaticke aby ich za par dni strigoni dusevne rozlozili❓tu je vidiet, ako je treba poznat aj rodinu, z ktorej partner vzisiel. Spoznat a nechat tak. Toto ti nebolo treba, ludi v mentalnom rozklade a alkoopojeni... Co ked ich natlacia do auta a zhavaruju, co potom povie tvoj chlap na jeho dobru mamicku... Musis ich naucit, ze su zodpovedne samy za seba, baba nie je schopna obstarat seba👽

sasa1310
11. sep 2025

@anonym_autor oni sa behom čarovného prútika zmenili zo dňa na deň? Že si im odniesla 3 deti a takto to dopadlo? Celá rodina oslopaná, ale tvoj muž je ten najlepší princ na celom svete, že si si ho zobrala a mala s ním deti.

ejbyk
11. sep 2025

A tvoj muž tiež bude zlatíčko, keď len tak rozbije dvere...aby raz nerozbil aj niečo iné...tvoje ústa napríklad.
A že sú tohto všetkého svedkom 4 deti...smutné...veľmi...

motylik2559
12. sep 2025

@anonym_autor Ahoj autorka, ked vies akí svokrovci su, tak preco si tam deti s nimi pustila? Deti ist chceli? Najvyssi cas, aby si prehodila s muzom raznu rec o tom,ze s nimi deti na pobyt uz nikam nepojdu a uved vsetky dovody. On nevidel snad za tie 3 tyzdne,ze najmladsia 3,5rocna sa sprava inak a za vsetko place a je zdeptana? Mi nepovedz,ze toto si on nevsimol. A tiez, zvysne deti su uz dost velke na to,aby povedali same otcovi, ze viac na prazdniny s nimi nepojdu...A po tom celom povedz,ze tam deti viac nedas. Ked, stretnite sa s nimi na ihrisku na 2-3hodiny nech ich vidia pod tvojim dohladom, inak nie..a ked sa tam budu spravat ako hulvati, tak spakujes deti a idete domov s tym,ze uz ani na ihrisko nech zabudnu nieto este chatu. Nemas na tomto nic komplikovane, len sa razne postav za deti pred muzom a taktiez nech aj deti povedia otcovi, ze viac s nimi ist nechcu a vybavene. Po tomto to muz musi pochopit a konat v zaujme deti a nie jeho alkacskych rodicov.

eskop
15. sep 2025

@anonym_autor v živote by som takýmto dieťa nedala. Véd mohli ísť aj na aute keď mali ešte vypite, mohlo sa niečo stať. Ja by som ani kontakt nemala s takými ľuďmi. Véd sa nevedia o sebe postarať nieto ešte o deti...

salije
15. sep 2025
@ejbyk

A tvoj muž tiež bude zlatíčko, keď len tak rozbije dvere...aby raz nerozbil aj niečo iné...tvoje ústa napríklad.
A že sú tohto všetkého svedkom 4 deti...smutné...veľmi...

@ejbyk tiez som to chcela napisat, ze asi bude muz tiez agresor a ci nie je po rodicoch 😪

mondolina
15. sep 2025
@anonym_c6f652

@anonym_43e765 s políciou? a aký tretiny čin spáchali? z akého dôvodu polícia? Došlo ku trestnej činnosti? bola niekomu obmedzená osobná sloboda?

@anonym_c6f652
polícia môže byť privolaná aj na ochranu verejného poriadku, resp. keď má oznamovateľ obavy napr. tu pri preberaní detí.
nemusí sa hneď jednať o TČ.