icon

Nechcem žiť s jeho synom

sashulka
30. okt 2011

Mozno Vam budem pripadat zla a mozno vadna - neviem, len chcem pocut nazor inych a pripadne poradit. Mam 27 rokov a dva roky som vydata za muza, ktory je o desat rokov starsi. Z prveho manzelstva (ktore trvalo rok, brali sa preto lebo otehotnela a pol roka z rocneho spoluzitia bol na vojne) ma dnes uz 16 rocneho syna. Filip je mily, zlaty, mame fasa vztah, ALE nechcem s nim zit v jednej domacnosti a toto teraz hrozi, pretoze jeho mater sa zobrala a odisla zit do Talianska, pretoze v BA si nevie najst robotu a tam vraj hej. Akurat sa stahujeme do noveho krasneho trojizboveho bytu, kde ta tretia izba mala byt pre NASE spolocne dieta, ktore sme mali na blizku dobu naplanovane. Lenze ona sa skratka zobrala a odisla a Filipa nechala tu, zatial je u svojej babky. Moje pocity su asi take, ze proste nechcem s nim zit, nechcem aby ta izba, ktora mala byt pre MOJE dieta bude teraz jeho izbou, nechcem riesit nejakeho adolescenta, ktoreho matka ma zdrave obe ruky aj nohy, len je totalne nezodpovedna a zo dna na den odisla prec. Ja viem ze Filip za to nemoze, ale toto je moj zivot a ja ho neviem brat ako vlastneho, bojim sa ze mi to totalne nabura nase plany a ze z nasho dietata tak skoro nic nebude, lebo budeme riesit jeho decko.

berenika39
31. okt 2011

Nejhorší na tom je, že tu plno maminek plýtvalo energií, nejdřív jsme asi všechny napsaly upřímně, a zbytečně. Obě přestaly psát současně, a od té doby od nich ani reakce 😝

berenika39
31. okt 2011

@irriss naopak, nemusela jsi se rozčilovat...

macamac
31. okt 2011

@irriss vitaaaaaaaaaaaaaaaaj moja 😀 😉
vieš čo-tak som včera bola rozpísaná 😀 ale prisahám-myslela som na teba-že kde si? som ti ani IP nestihla napísať a pozvať ťa sem-bo som tu písala jak šalená 😀 😀 😀

irriss
31. okt 2011

@macamac 😀 😀 😀
Ja bych stejne neslysela..ale skoda, ted se to snazim precist 😉 dokud to nesmaznou..je pondeli a je tu nekdo psssssssssssstttttt 😎 ..nesmim jmenovat 😉 😀 ma totiz "gumu" a i kdyz je strasne fajn, nerada bych, aby mi to vsechno smazla driv, nez se proctu... 😉 a doctu 🙂
ale koukam, ze "osazenstvo" ve kterem jste se tu vcera sesly slibuje pekne podivani..jdu se mrknout na podium, kdo ze si to zahral hlavni roli v tomto vikendu... 😀
Ja mela oslavu dcercinych narozenin..super, slunecno, ja v kratkem tricku ...byt prezil a na zahrade ? - na jare zrejme bude urodna sklizen diky zasazenemu pop-cornu 😉

irriss
31. okt 2011

@berenika39
😀 😀 😀 😀 😝

na fotce pusobis velmi klidne...neverim, ze ses rozcilila..jdu se zacist... 😉

lenka3007
31. okt 2011

@irriss tak toto si myslela? len citaj.. ja som tiez odpovedala, lebo zakladajuca ma vytvoreny profil v roku 2009... tak sa mi to zdalo dvoveryhodne 🙄

filipal
31. okt 2011

@irriss ten nadpis vcera znel: Nechcem zit s jeho deckom. ☹

anjelicek26
31. okt 2011

@irriss - taka mala vikendova show 🙂 Len pekne citaj, sprav si kaficko, uzivaj pondelnajsi klud 🙂

filipal
31. okt 2011

@berenika39 teba som uz dlho nevidela taku vytocenu. ty byvas imunna voci konikovskym uletom....

filipal
31. okt 2011

@irriss tebe sa tusim doradu vsetko paci 🙂 🙂 🙂

filipal
31. okt 2011

ja si zase namyslim, ze pribeh bol vymysleny. o tej Lavazza sice pochybujem, vyzera to skor na tu istu osobu, ale pribeh kludne moze byt skutocny. verim, ze je tazke prijat dieta do rodiny, aj manzelovo. ja som k nej aj pristupovala najprv s pochopenim...ale nahnevalo ma, ze ona absolutne nemala pochopenie pre toho chlapca,a absolutne ziadny sucit...

lillika
31. okt 2011

Ja by som sa s nou strasne chcela zoznamit,lebo taka sebecka,detinska koza sa fakt casto nevidi. 🙂

katy1979
31. okt 2011

baby vy tu z toho spravite psychoanalyzu aj s profilom odsudenca 😀

ullala
31. okt 2011

@sashulka Takze mam precitane len prve styri strany, tak neviem, k comu vsetkemu ste sa dopracovali na dalsich desiatich :D tak nezavisle od toho: A co tak povedat manzelovi, ze ok, nech k vam jeho syn pride, ale ze zaroven ti tikaju biologicke hodiny a chces zacat pracovat na dietati, lebo cim si starsia, tym to moze byt problematickejsie. Taktiez mu povedat, ze by si bola rada, keby vase dieta dajme tomu, ked bude mat tri roky, uz mohlo byvat vo svojej izbicke. Najst nejaky kompromis. Jeho syna taktiez urcite nebude moc dlho bavit zit v jednej domacnosti, kde kazdu noc place male dieta a sam sa mozno do svojej 20-iny zdekuje niekde bud na intrak na VS (neviem odkial ste, ale nebol by prvy ani posledny, co odisiel do ineho mesta na VS), alebo do podnajmu. A to by akurat vychadzalo na tu dobu, ked bude male uz schopne spat vo svojej izve same. Je to jeho syn, tak ho nemoze vyhodit na ulicu, ked uz matka nevie niest zodpovednost, tak by to fakt chcelo najst nejaky kompromis.

filipal
31. okt 2011

@lillika ano, ako sa postupne odhalovala, to uz popudzovala vsetkych doradu. tie jej vyrazy ako pankhard na dieta a nazory na deti v detskych domovoch a pod....to uz mamicky vyskakovali z koze.

hajanka
31. okt 2011

🙂 tak som docitala, pri tom sa naranajkovala .... ako @pici napisala, pekne mimozy sa tu stretli 😝

filipal
31. okt 2011

@katy1979 vies, ked sa stretnu baby.... 😀

berenika39
31. okt 2011

@filipal spíš mě to celé mrzelo, ano, opravdu taková situace může nastat, je to důvod k přemýšlení, hledání řešení, ale o tom včerejší příspěvky těch dvou (jedné?) nebyly. podobný scénář už tu pár diskusí mělo, jeden nick napíše něco kontroverzního, u čeho se dá předpokládat bouřlivá diskuse, jiný nick - ta samá osoba ji podpoří, zbytek světa se ty dvě snaží přesvědčit....
Vůbec nezpochybńuji téma jako takové, dokonce jsem pak myslela na rozdílné situace - když je dítě matky, když je dítě otce - a vstupují do nového vztahu, spolu.
Vadí mi, když si někdo dělá dobrý den z dobré vůle ostatních.
@irriss fotka má pravdu,jsem zosobnění klidu a pohody 😀 😀 nečertila jsem se z otázky, ale z odpovědí těch dvou inkriminovaných nicků🙂

p.j.jacky
31. okt 2011

Neda mi to pridat sa ....ja mam dva pohlady na situaciu.Moje deti,tvoje deti,nase deti.Verim ze zena si ani neuvedomuje ked ma muz s predchadzajuceho manzelstva deti,ze jedneho dna bude ona im musiet robyt mamu.A to so vsetkym co ktomu patri.Varit,prat,upratovat,ucit sa ,vlastne prebera zodpovednost a myslim si ze je jedno ci ide o predskolske dieta alebo teenagerom.Je to psychycky a fyzycky narocne,lebo to narusi cely zivot,A hlavne ked deti niesu hned od zaciatky s otcom.
Na druhej strane je od zakladatelky temi naozaj sobecke,ked ziada aby sa jej muz vzdal svojho syna!Je jeho otcom a ked vlastna matka sa ho vzda je na rade on aby sa postaral.Moze sa stat ze raz aj ju opusti a ona moze vazne ochoriet a nebude sa vladat starat o svoje dieta a zrazu jej by mal vyhoviet a x-manzelke nie?Divne,nemoralne....ale chapem ju ako zena.Tiez neviem ako by som zvladala keby mi muz dotiahol domov jeho dieta z prveho manzelstva...ale urcite by som to skusila...a nestavala by som sa k tomu negartivne...ale nikto nevieme ako sa zachovame v danej situacii.Mozeme len predpokladat.Niekedy ma az zaraza ako tu babulky moralizuju ,ale zivot nieje taky jednoduchy ako sa da napisat na klavesnici.
Moj manzel pochadza s rozvedenej rodiny a su tam "moje jeho a nase deti" a naozaj je to zlozite....

kaby
31. okt 2011

@cigaretka5 ja som dala adminom typ na zamknutie, ale len upravili nazov (povodny bol "Nechcem ziť s jeho deckom") 🙄

filipal
31. okt 2011

@berenika39 ano, chapem. a ja tak isto ako ty, mam s danou problematikou skusenosti, tak tiez ma to citlivo zasiahlo...stale som myslela na toho chudaka chlapca.

berenika39
31. okt 2011

@filipal přesně, kdyby se takhle zachoval můj nový partner - Míšovi bylo právě těch kritických 17 - nikdy bychom spolu nebyli, neměli bychom prcka.....snadné to nebylo, hodně kompromisů, zvykání, přizpůsobování , ale zase oba dospělí - vyříkali si, co bylo třeba a jsou z nich spiklenci. Nic není ideální, ale s rozumem a tolerancí se to dá. Nakonec je ted naše soužití docela vtipné, taková partička, tři dospělí a mrně.....

irriss
31. okt 2011

ted jsem psala a smazalo se mi to... 😖 😖 😖

Zatim jsem na 5.strane, beru to zatiiiiim poctive...a potiiiiiiiim se u toho..

Zatim si pamatuju jen: moje, tvoje, stetka a Filip ....
Filipkovi preju, at zustane u svych prarodicu a pokud pro nej neni misto v byte u babi a dedy, at vyuzije treba dedovy "kulnicky na drivi" a prestavi si ji na pokojicek ...a jeho tatinkovi bych prala poradne otevrit oci a nastehovat se do "predelane kulnicky" k synovi..proste od ni odejit...

Jdu cist dal...
ale toto je muj pocit teprve z 5.strany.... 😖

p.s. Do Italie za praci?????????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ajca123
31. okt 2011

@sashulka sorry ale tvoj muz je jeho tatino a neviem kde beres to ze budes riesit nejakeho 17rocneho pubertaka...????
Skor si daj pozor aby si neprisla o muza...
Moj drahy ma tiez s byvalkou dieta ktore ma 7rockov a prestala nam ho davat lebo chcela mat svoju rodinu a nechcela sa delit o svoje dieta s byvalim :( :(
Nam je to luto lebo nas syn sa s bratom nestretava :( :(
A aj ked som ho dlho nevidela chyba mi a nie je den kedy si na neho nespomenu... Mam ho rada ako vlastneho...
Necitala som vsech 14stran ale bud rada ze mas muza co ta lubi a chce s tebou deti 🙂
Ale daj si pozor ked to tvoj drahy vyciti ze nechces jeho syna prijmut do rodiny moze sa stat ze sa riadne pohadate a on sa rozhodne ze nechce s takou zenou dieta lebo nechce prijat jeho syna z prveho vztahu :(

lucinocka
31. okt 2011

@irriss aj mne to minule zmazalo.. a takisto ten dovod stahovania mi pride smiesny, ked si predstavim co vsetko som musela v chorvatsku vybavovat aby som tu mohla zit a pracovat a najst tu pracu je ine umenie.. v porovnani s BA 😀D

estterka
31. okt 2011

@irriss
@lucinocka mozno si tam niekoho nasla a za nim ide do talianska . teda neviem,u nas napriklad teraz uz nie je az taka sezona a tento rok aj cez sezonu si mali ludia problem najst pracu. a ak nejaka praca je,beru domacich,co tu ziju a nie zvonka ked niekto dojde 😕

ale hej,mne je od zaciatku luto toho chlapca hlavne,ako sa musi citit. neviem,ono plany su jedna vec,ale ked raz moj muz by mal dieta,to je jasna vec,ze sa moze stat hocico matke a to dieta pojde otcovi. su sitaicie v zivote,kedy musime zmenit svoje plany a nebyt sebecki.

nikdy nevieme,co prinesie buducnost. a ja len dufam,ze nikdy sa nestane nic,ze takto bude niekto rozpravat o mojej dcere a bude nechcena niekde,kde patri 😔

macamac
31. okt 2011

@irriss no-vidím,že lajkuješ 😉 tak som včera poctivo aj teba zastúpila,že? 😀 😀 😀 😉

lucinocka
31. okt 2011

@estterka ved prave, v primorskych krajinach je ledva praca pre domacich a nie to pre cudzincov, ja som mala v lete stale robotu, ale v zime som doma.. urcite isla za nejakym fesnym talianom..a preto nechat filipa.. bleee

anjelicek26
31. okt 2011

@lucinocka - zasa NIC o tej zene neviete baby taketo robenie si zaverov zasa mam fakt dost! Ked "isla za pracou" moze to znamenat cokolvek, mohla ist aj upratovat do nejakeho hotela, opatrovat nejakych starsich ludi, sprostredkovana cez agenturu, to nie je priestor na to brat zo sebou syna, vybrat ho zo skoly dva roky pred maturitou do krajiny, kde ani ona nema istu buducnost, nie to syn. Nechat ho otcovi ci starym rodicom, pri jeho kamaratoch, okoli ktorom pozna, kym sa tam "zabehne", vybavi byvanie, povolenia, bude si ista, ze si pracu udrzi.... osobne by som tiez na taketo vylety do neznama - pokial je ta moznost - deti nebrala. Lebo padnut na "drzku" ako 1 osoba je ina ako ked takto spolu so mnou padnu aj deti. Ja mam skor pocit, ze si je ista, ze sa otec postara, ze viea ko na syna a je to zodpovedny chlap. Nic ine za tym nevidim. A tiez si myslim, ze je to pre nu len docasne riesenie.

tortelinka
31. okt 2011

pozrel sa na to nejaky admin? ako je to s IP adresou?