Nechcem žiť s jeho synom
Mozno Vam budem pripadat zla a mozno vadna - neviem, len chcem pocut nazor inych a pripadne poradit. Mam 27 rokov a dva roky som vydata za muza, ktory je o desat rokov starsi. Z prveho manzelstva (ktore trvalo rok, brali sa preto lebo otehotnela a pol roka z rocneho spoluzitia bol na vojne) ma dnes uz 16 rocneho syna. Filip je mily, zlaty, mame fasa vztah, ALE nechcem s nim zit v jednej domacnosti a toto teraz hrozi, pretoze jeho mater sa zobrala a odisla zit do Talianska, pretoze v BA si nevie najst robotu a tam vraj hej. Akurat sa stahujeme do noveho krasneho trojizboveho bytu, kde ta tretia izba mala byt pre NASE spolocne dieta, ktore sme mali na blizku dobu naplanovane. Lenze ona sa skratka zobrala a odisla a Filipa nechala tu, zatial je u svojej babky. Moje pocity su asi take, ze proste nechcem s nim zit, nechcem aby ta izba, ktora mala byt pre MOJE dieta bude teraz jeho izbou, nechcem riesit nejakeho adolescenta, ktoreho matka ma zdrave obe ruky aj nohy, len je totalne nezodpovedna a zo dna na den odisla prec. Ja viem ze Filip za to nemoze, ale toto je moj zivot a ja ho neviem brat ako vlastneho, bojim sa ze mi to totalne nabura nase plany a ze z nasho dietata tak skoro nic nebude, lebo budeme riesit jeho decko.
@mirka414 ale tu predsa neriešime filipovu matku 😕 ona tu nepisala a teda ani nemame dlvod sa tu o nej vyjadrovať. Dobre može byť taka alebo hentaka, samozrejme ked matka odide od dieťaťa asi nieje celkom v poriadku. Ale my sa tu poväčšinou vyjadrujeme k postoju @sashulka, ktora sa citi zahnana do kuta a pritlačena k tomu aby sa o Filipa starala. Tu ide o to či je postoj zakladatelky ku celej situacii v poriadku. Je jedno či je Filipova matka štetka alebo matka tereza. To absolutne nič nemeni na situacii. Filip predsa za skutky svojej matky nezodpoveda. Zakladatelka predaa vedela že jej manžel sa v minulosti vyspal s prostitutkou a počali spolu dieťa. Nič jej netajil. A kedže vedela aka je Filipova matka "zodpovedna" dalo sa čakať že ku nejakym nečakantym situaciam v buducnosti dojde. PRe boha ved ma 27 rokov nie 16 😖
@sashulka
Pises o jeho "domove", jakoby u Vas ho nemel..zrejme ho nikdy u Vas nemel a nikdy se u Vas diky Tobe - neli VAm doma necitil...v tom je problem...
Jeho domov melo byt i Vase doma....nebylo by co resit..
myslim si, ze Tvuj manzel se o Filipa nestaral a ted ma sanci to napravit..neber mu tu sanci!!!!!!!!! 😉
@sashulka citujem:"VED TEN CHLAPEC SMAHOM RUKY DOSIEL O DOMOV, SVOJU IZBU, BRATA AJ MAMU" prispevok 13:59 ďalej citujem :" ALE nechcem s nim zit v jednej domacnosti" uvodny prispevok... tak on prisiel o vsetko a ty mu to dat nechces... tak potom co? v poslednom prispevku z neho robis chudiatko a v prvom ho nechces vedla seba... tak co vlastne chces... ja si myslim, ze len svoju pohodlnost...
@sashulka myslím, že jsi tu našla dost názorů na tvůj názor...vůbec nic to neudělalo s tvým míněním o tom, jak moc ten syn potřebuje pomoct????
Briana prisla taky po skole.... 😉 😀 😀 😀 😝
@sashulka ale ved tu nikto jeho matku neobhajuje, ale kydať tu na nu nieje žiadne riešenie. TEda ak si chceš ulaviť tak si tu ponadavaj, ale nič to nezmeni na tom že ty sa teraz musiš zaoberať trošku dôležitejšimi itazkami ako tym či aka je Filipova matka nezodpovedana... Ved to je fakt ale tak to proste je, karty su už rozdane a tebe nepomože tu kopať do všetkych naokolo, treba sa trocha schladiť a rozmyšlať čo dalej
@vejula ale ved ja som tiez vravela ze sa ma sashulka trosku uskromnit lebo ani nevie ci sa im podari dieta hned pocat,vravela som ze sa da s planovanim izby pre dietatko este pockat ale takisto som vravela ze dieta by som nikdy neopustila ale vobec som sa nenavazala do pravej matky ze je prostitutka alebo podobne veci lebo to by som si nedovolila,kedze ju nepoznam`nic take by som si nikdy nedovolila...ale oddelit deti odseba sa mi zda krute to ma na tejto teme zarazilo.
@sashulka Nemienim súdiť tvoj postoj k veci, len sa prosím zamysli a pozri sa na vec jeho očami. Je to dospievajúci chlapec, ktorý prišiel o rod. zázemie a ak by si prečítal čo si tu popísala, asi by ho to veľmi citovo zasiahlo. Nakoniec tvoj postoj môže byť základom vážnych problémov vo vašom manželstve, pretože pochybujem že jeho otec bude ochotný tolerovať tvoje správanie. Nič v živote nie je tak ako si predstavujeme a verím, že časom pochopíš a poskytneš chlapcovi rodinné zázemie, ktoré pričinením jeho nezodpovednej matky stratil. Nechcela by som byť nikdy v jeho koži a cítiť, že nikde nie je pre mňa miesto.
@lenka3007 No kde si moja, cakam ta tu...si mi chcela pisat, ze som sebecka a egoisticka, ale ja som svoje dieta neodvrhla, ako jeho mama...ono to tak totiz naozaj je...akurat dnes som sa o tom vsetkom bavila so svojim muzom, on s nou nedokaze ani len normalne prehovorit, pretoze ODVRHLA SVOJHO SYNA... preco by som sa ja mala radovat, ze sa mi postavi zivot hore nohami? preco nemozem mat svoj nazor a pocity? preco mam byt stastna, ze zrazu budem mat nove povinnosti, noveho spolubyvajuceho? dieta ma byt s mamou, ona nie je chora ani mrtva, len je to stetka leniva, co si nasla v taliansku chlapa, tak spalila mosty a utiekla...jasne ze sa opytala filipa, ci s nou nejde, ale odpoved davno vedela... takze ja som ta zla? on nie je moja krv, aj vlastne deti niekedy lez na nervy nieto cudzie..mam ho rada ako kamarata, ale nie ako svoje dieta, tym padom je normalne, ze mi vadi, ze s nim mam zit v jednom byte! urcite si zvyknem, nie som predsa hyena, ale je to tazke...
a vite, ze se obcas prostitutka stane z uplne normalni zeny, protoze nema co dat do ust svemu diteti? Co kdyz prave proto je Filipova maminka tak oznacovana, protoze "tatinek" se nestaral..matka nezvladla "samovychovu" a tak po 16ti letech opdevzdala Filipa tatinkovi, ktery domov nebyl schopen pro sveho syna vytvorit - i kdyby melo jit o "vikendovy domov"..nic .. ☹
Ako chce mať niekto vlastne dieťa, ked nedokaze prijat ani to manzelove... aj to jej dieťa raz bude mat 16...
ja som nikdy nenapisala, ze mu to budem davat najavo, alebo ze mu zakazem k nam ist, alebo ze sa u nas bude citit zle, pre vsetkych to bude nova situacia, v novom byte...ja mam len svoje iste vnutorne pocity, ale ako vidim, nemam podla vas pravo na taketo pocity...podla vas by som sa mala len radovat, ze mi raz bude pomahat s babatkom a ze mu budem varit, prat, znasat navstevy jeho kamosov, ze mi bude doma robit bordel...juuuj to je fantaaazia tak viete co baby, ja sa na to vsetko straaaaasne tesiiim
@sashulka a tymto si si odpovedala sama... pred tym si pisala, ze Filip chcel zostat tu, ona ho neodvrhla, ona sa ho pytala ci ide s nou... tak? a dost svedci o tvojom charaktere, ked tu nadavas na zenu, ktora sa nevie branit a dalsia vec je, ze to vobec nemusi byt pravda.... ty si hovorila, ze si ju videla 2 krat za zivot, to ze je ste&&a mas asi len od svojho muza...
@sashulka co tak kupit stvorizbovy byt alebo urobit miesto niekde v obyvacke pre filipa a proste sa s faktami, ktore nezmenis zmierit?
@lenka3007 nie, pozna ju vela ludi z mojho okolia a milion krat mal hlasity odposluch, ked s nou volal, je to kus hlupej prostitutky lenivej a neschopnej...druhe decko ma s drogovym dilerom, ktory je z rumunska a medzicasom ho stihli zastrelit...takze asi tolko o nej...ale to nie je podstatne, podstatne je to, ze sa vysrala na svoje decko a isla si riesit svoj zivot, aj ked jej zivot bol velmi uzko spaty s tym filipovym, narozdiel od mojho muza....stretavali sme sa, chodili na dovolenky, ale to je ine, ako zit v jednom byte.
@sashulka
zrejme mas zkreslene predstavy o tom, co by mohlo nastat..jak jsi k nim dospela? Podle sebe? Jsou neco jako Pravidla rodiny a spolecneho souziti...
Na tom je zalozen spravny a zdravy chod rodiny.... 😉
Jeste jsi mi neodpovedela, mel u Vas mistecko, kam se "schovat s knizkou nebo CD", kdyz byl u tatinka?Ma svou zidli a zubni kartacek? Ma u Vas pradlo na prevleceni? Ma u Vas pochopeni a Lasku?
Kde je chyba devce..je u VAS..ne v matce....ale u VAS...
Chudak Filip. Ocitne sa bez matky, macocha ho neznesie pod jednou strechou a jeho otec ho tiez odmieta...Ked su ludia v rodinach take hyeny, niet sa co cudovat, ze nam beha po republike xy narusenych ludi.
@sashulka no nebude to lahke ale ked ho otec príjme čo je jeho povinnost tak sa s tým budeš musiet nejako zmierit a urobit všetko pre to aby sa vám žilo dobre, predovšetkým sa trochu inak nalaď,lebo ked to už je teraz také negatívne z tvojej strany tak to bude len horšie...vela síl ti prajem......
a ostatné ....ja to poviem tak, všetky tu máte plno kecov, a nehovorím že niektoré nie su pravda, ale chcela by som uprimne, vidiet tie vaše otvorene náruče keby ste boli v tejto situácii....
nie je to pre nikoho lahke , ale to čo tu niektoré popísali su len a len kecy ...toť moj názor..zožerte ma

@sashulka
Pravidla o slusnem (vy)chovani Ti rikat nebudu, neni to v me kompetenci.
...ale Pravidla na MK rikaji, ze velke pismo je zakazano..je to jako kdybys na nas RVALA..takze, pokud zeslabis svuj hlas..radi Te vyslechnem..