icon

Nechcem žiť s jeho synom

sashulka
30. okt 2011

Mozno Vam budem pripadat zla a mozno vadna - neviem, len chcem pocut nazor inych a pripadne poradit. Mam 27 rokov a dva roky som vydata za muza, ktory je o desat rokov starsi. Z prveho manzelstva (ktore trvalo rok, brali sa preto lebo otehotnela a pol roka z rocneho spoluzitia bol na vojne) ma dnes uz 16 rocneho syna. Filip je mily, zlaty, mame fasa vztah, ALE nechcem s nim zit v jednej domacnosti a toto teraz hrozi, pretoze jeho mater sa zobrala a odisla zit do Talianska, pretoze v BA si nevie najst robotu a tam vraj hej. Akurat sa stahujeme do noveho krasneho trojizboveho bytu, kde ta tretia izba mala byt pre NASE spolocne dieta, ktore sme mali na blizku dobu naplanovane. Lenze ona sa skratka zobrala a odisla a Filipa nechala tu, zatial je u svojej babky. Moje pocity su asi take, ze proste nechcem s nim zit, nechcem aby ta izba, ktora mala byt pre MOJE dieta bude teraz jeho izbou, nechcem riesit nejakeho adolescenta, ktoreho matka ma zdrave obe ruky aj nohy, len je totalne nezodpovedna a zo dna na den odisla prec. Ja viem ze Filip za to nemoze, ale toto je moj zivot a ja ho neviem brat ako vlastneho, bojim sa ze mi to totalne nabura nase plany a ze z nasho dietata tak skoro nic nebude, lebo budeme riesit jeho decko.

anjelicek26
31. okt 2011

@sashulka - jej keby si citala pozorne, tak ti tu odpisali aj zienky, co su v presne rovnakej situacii, ziju v domacnosti aj s nevlastnymi detmi a funguje im to. Co tak reagovat na tieto prispevky, poradit sa, ako na zaciatok a nie pustat jed kade tade?

sashulka
autor
31. okt 2011

@pici a kde konkretne sa prejavuje moja zatrpknutost?

tortelinka
31. okt 2011

@sashulka ja len neviem pochopit,ze ak mas partnera so synom, musis pocitat aj s takym niecim..

pici
31. okt 2011

@sashulka ty si proste zla. chrlis horuce sliny. uplne mi je to nechutne. prepac, nemozem si pomoct. to co si ty za osobu a buducu matku. dufam ze s tym tvojim manzelom navzdy ostanes a raz nebudes stat pred situaciou ze pred tvojim deckom bude niekto takto zatvarat dvere. podla mna chlapcovi urobte z pivnice izbu.. nech ti nelezie na oci. platte mu upratovacku a pani co mu uperie a ozehli. dajte mu vreckove aby ani nahodou u vas nezazvonil. neuveritelne si ty sebecka, normalne sa mi rozum zastavuje z toho co pises. ty mi pripadas ako keby si v zivote nic nemala , ten tvoj ti zrazu vsetko dala a prichodom syna sa trases ze o vsetko prides.
a kde sa prejavuje tvoja zatrpnutost? precitaj si po sebe. fakt. ved to je na vracanie... keby si mohla, hadam ho das aj utratit len aby ti tvoj krasny zivot vysnivany , ktory vlastne este ani nemas , nepokazil. otrasne

kaya60
31. okt 2011

na to ze sa chlapcovi este len tapetuje izba, ma krasne naplanovanu buducnost...

anjelicek26
31. okt 2011

@sashulka - chalan uz nevie, ako s toho von, vidi, ze momentalne nema kde ist, ved musi citit, ze ty si ho doma nezelas. Mozno ani on do takejto rodinnej situacie nechce. A manzelovi musi byt riadne dusno, kedze sa pravdepodobne snazi vyhoviet obom 🤐

Zacni sa prosim spravat ako dospela, aj ked ma 16, stale je to dieta a potrebuje sa niekde citit DOMA. Nie si na svete len ty sama, ale aj ti ludia okolo su dolezity.

sashulka
autor
31. okt 2011

@pici no, mozno to tak urobim, nechces mu prat a upratovat ty? a zadarmo? ved chudacik filipko malicky, mala by si sa obetovat! alebo, nechces si ho adoptovat?

jajuuus
31. okt 2011

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 že jaká storka??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kubuliatko
31. okt 2011

neviem preco si myslia ze sme jedna osoba. asi nechapu ze moze mat niekto aj opacny nazor. tiez si myslim ze je rozdiel o tom len mudrovat a zazit to na vlastnej kozi. mysli predovsetkym na svoje stastie.

aela
31. okt 2011

@pici presne pises mi z duse, tiez som rozmyslala nad tym, ze autorka sa v zivote musela mat velmi zle a cely zivot snivala o vlastnej izbe asi, ked pre JEJ dieta je ta ich izbicka taka dolezita, ked este ani nie je tehu a uz ju pripravuje, zariaduje, ono s hovori, ze pri detoch si clovek plni vlastne sny... 😕

sashulka
autor
31. okt 2011

@anjelicek26 no ale uznavas, ze najskor som ja az potom niekto iny, nie? az ked budem mat svoje deti, budu na prvom mieste, budu aj na ukor mojho poodlia, nie?

katren
31. okt 2011

@sashulka preco by si ho mala adoptovat, ked ma este otca???

anjelicek26
31. okt 2011

@sashulka - aby ti ruky neodpadli hodit do pracky par veci navyse ci prelozit to do susicky 😕 A upratat si izbu bude chalan vediet hadam sam, to zvlada aj nasa 5 rocna, zasa z neho nerob nevladneho bezmocneho cloveka, ktory potrebuje opateru 24h denne.

sashulka
autor
31. okt 2011

@aela moja, ja sa mam cely zivot tak dobre, az mi je z toho zle. do roboty nechodim, cele dni si len lakujem nechty a rozmyslam, ci pojdem tento rok na dovolenku do afriky alebo zas do thajska. asi tak nejak. a nie je to tak odkedy som sa vydala, ale od mojho narodenia. takze radsej neanalyzujte, lebo sa preratate.

ani_sama_neviem
31. okt 2011

@pici prepac ze citujem ale toto co si napisala:" ty mi pripadas ako keby si v zivote nic nemala , ten tvoj ti zrazu vsetko dala a prichodom syna sa trases ze o vsetko prides. " Tak presne aj men to tak pripada ako dievca z dediny co nikdy nic nemalo a terza rychlo ziskala nieco majetok peniaze pohodlie od frajera resp. priatela a trase sa ze o to pride.. upppplnnee je to tak podla mna...

aela
31. okt 2011

sashulka @pici NO VIDIS... nemam duplicitny nick s nikym, len si to preverujte pekne ak nemate co robit...musite skratka uznat, ze nie kazdy na svete zdiela vas nazor...vy same by ste ho zmenili, ak by ste boli v takej situacii. dobre sa vam mudruje ked ste to nezazili.
kubuliatko neviem preco si myslia ze sme jedna osoba. asi nechapu ze moze mat niekto aj opacny nazor. tiez si myslim ze je rozdiel o tom len mudrovat a zazit to na vlastnej kozi. mysli predovsetkym na svoje stastie.

no ako kukam, tak kukam, ak tamtie dve neboli jedna, tak tieto dve su jedna 😀 😀 😀

sashulka
autor
31. okt 2011

@katren no ved ked je taka obetava, dobra, ma srdce velke ako dom svateho martina...v takom srdiecku je dost lasky pre vsetky odrhnute deticky, aj pre filipka

anjelicek26
31. okt 2011

@sashulka - isteze ano, najprv su moje deti a potom su ti ostatni, lenze v rebricku hodnot momentalne je u mna - deti - manzel - a tam niekde vzadu som ja 🙂 A prijde mi to normalne a netrpim tym. Keby draheho deti zili u nas, tiez by sa posunuli v rebricku niekde predo mna. Lebo deti si nezasluzia byt az na tom samom konci.

Ja ti verim, ze sa citis podvedena svojim sposobom a rucaju sa ti sny, ale ono to inak nepojde a dalo sa s tym bohuzial ratat, ze sa to stane, len si si tu moznost nepripustala.

sashulka
autor
Odpoveď bola odstránená
katren
31. okt 2011

@sashulka ale Filip ma otca, tak uz to konecne pochop

jajuuus
31. okt 2011

@sashulka "ja sa mam cely zivot tak dobre, az mi je z toho zle. do roboty nechodim, cele dni si len lakujem nechty a rozmyslam, ci pojdem tento rok na dovolenku do afriky alebo zas do thajska. asi tak nejak. a nie je to tak odkedy som sa vydala, ale od mojho narodenia" 😀 😀 😀 nechceš byť moja kamoška? že by si ma občas do tej Afriky zobrala... vieš, oddýchnuť si... 😀 😀 😀

pici
31. okt 2011

@sashulka prosim ta, fakt sa nestrapnuj. ked mate na rok studia v amerike, mate aj na upratovacku. ja mam komu upratovat aj o koho sa starat.. a filip nie je moje dieta ani moja rodina. uvedom sa!je to tvoje dieta. ano tvoje. tazko sa ti pocuva, lebo ty za svoje povazujes len to, ktore porodis. si sebecka hnusna egocentricka zena, a jedno ti poviem. aby si sa nepreratala raz ty. ble

aela
31. okt 2011

@sashulka no ked sa mas tak fasa dobre, naco nas tu zatazujes pipovinami?! kup si kastiel s 10-timi detskymi izbami, filipovi extra sluzobnictvo, aby si ho ani nevidela a mas vystarano po problemoch 😀 😀 😀

katren
31. okt 2011

@sashulka to, ze si bratislavcanka neznamena hned, ze mas vsetko co chces

vejinka
31. okt 2011

ja neverim... co to tu do pekla pises...na jednej strane lutujes chlapca a zniesla by si zo sveta jeho matku a na strane druhej ho nechces pod svojou strechou ani za milion...ja sa v tebe nevyznam..ok mas ho rada do prcic tak mu sprav domov ktory stratil!!!!

ani_sama_neviem
31. okt 2011

@sashulka hluupa? 🙂 no neviem neviem na taketo slova cez internet si trufas povedat o niekom? a ze si bratislavcanka? :D aj ja som bratislavcanka a terza ako co? :D no tak terza si sa vyfarbila toto mi stacilo uplne 🙂 tvoja inteligencia prekvita vidno ze si cely zivotho*no robila vidno to na tvojej inteligencii :D ano zmylit sa je normalne no nie je normalne to co tu predvadzas ty nech si pre mna za mna aj Bill Gatesova dcera :d peniaze niesu vsetko raz na to prides a to ako sa ty teraz chovas k druhim tak nezabudaj vseeetk osa ti vrati tesim sa na to 🙂

zivika
31. okt 2011

jaj, ale by tu tusim niekto potrboval taku vychovnu... 😀

sashulka
autor
31. okt 2011

@anjelicek26 nie cudzie dieta nikdy nebude v mojom rebricku hodnot predo mnou...ani moj manzel nebude predomnou.... najprv som ja, kusticek za mnou je moj muz, potom mama, otec, sestra a az potom filip....najprv moja krv, to je predsa jasne. ked budem mat vlastne deti, budu predo mnou, takto tam nie je nikto a je to tak prirodzene, zakony prirody, pud sebazachovy... tak to skratka je.

vejinka
31. okt 2011

@sashulka tvoja ironia je dost nemiestna..sak nikto od teba nechce aby si ho milovala ako svoje dieta ale aby ho TOLEROVALA!!! a to je sakra rozdiel

pici
31. okt 2011

@sashulka ty si mozno vzdy vsetko mala... a nikto ti to neberie.. jednemu ta ale nenaucili... a to pokore a empatii. ty si zla osoba a nikdy dobrou nebudes. az ked v zivote zazijes taky pad na tu tvoju nadutu hubu, ze sa konecne spamatas. rozmaznany fracek