Nechcem žiť s jeho synom
Mozno Vam budem pripadat zla a mozno vadna - neviem, len chcem pocut nazor inych a pripadne poradit. Mam 27 rokov a dva roky som vydata za muza, ktory je o desat rokov starsi. Z prveho manzelstva (ktore trvalo rok, brali sa preto lebo otehotnela a pol roka z rocneho spoluzitia bol na vojne) ma dnes uz 16 rocneho syna. Filip je mily, zlaty, mame fasa vztah, ALE nechcem s nim zit v jednej domacnosti a toto teraz hrozi, pretoze jeho mater sa zobrala a odisla zit do Talianska, pretoze v BA si nevie najst robotu a tam vraj hej. Akurat sa stahujeme do noveho krasneho trojizboveho bytu, kde ta tretia izba mala byt pre NASE spolocne dieta, ktore sme mali na blizku dobu naplanovane. Lenze ona sa skratka zobrala a odisla a Filipa nechala tu, zatial je u svojej babky. Moje pocity su asi take, ze proste nechcem s nim zit, nechcem aby ta izba, ktora mala byt pre MOJE dieta bude teraz jeho izbou, nechcem riesit nejakeho adolescenta, ktoreho matka ma zdrave obe ruky aj nohy, len je totalne nezodpovedna a zo dna na den odisla prec. Ja viem ze Filip za to nemoze, ale toto je moj zivot a ja ho neviem brat ako vlastneho, bojim sa ze mi to totalne nabura nase plany a ze z nasho dietata tak skoro nic nebude, lebo budeme riesit jeho decko.
@sashulka tak teda tym, co si napisala @anjelicek26 si paradne ukazala, aka si.....ty si riadny sebec ked stale len ja, ja, ja
@pici a to mam za svoje povazovat to, co nie je moje? co vyliezlo z utrob inej zeny? nie nie nie....aj levica zabiije levica inej levice, ked sa vplyzi do jej teritoria...teraz ma nechytajte za slovicka, ja nikoho nejdem vrazdit, len som vam chcela opisat, ako to chodi v prirode... aj ja to tak proste citim, pudovo....cely zivot sa riadim pudmi a svojimi emociami a nie zvratenymi precivilizovanymi neprirodzenymi kokocinami. moje je moje a jej je jej. je to dieta mojho muza, mozem ho tolerovat ale milovat ho ako vlastne nebudem nikdy. vzdy budem uprednostnovat svoje deti pred cudzymi.
ešte som postrehla jednu vec....Filipova matka si našla priateľa v zahraničí a preto je hneď "štetka"? Ty si tam bola s ňou, že vieš čo tam robí a aký je ten jej priateľ? Tak Tvoj manžel, Filipov otec si mohol nájsť inú ženu a ona, jeho matka nemože mať nový vzťah??
@sashulka
Uz nekolikrat jsem se Te ptala, zda ma u Vas Filipek zubni kartacek a spodni pradlo na prevleceni..
zkopirovano uz nekolikrat!!!
Jeste jsi mi neodpovedela, mel u Vas mistecko, kam se "schovat s knizkou nebo CD", kdyz byl u tatinka?Ma svou zidli a zubni kartacek? Ma u Vas pradlo na prevleceni? Ma u Vas pochopeni a Lasku?
Kde je chyba devce..je u VAS..ne v matce....ale u VAS
@sashulka - ako definujes seba a manzela? Rodina? A BRAT tvojich buducich deti neni tvoja rodina? SYN tvojho manzela nie je tvoja rodina?
Nieco co vyliezlo z utrob inej zeny... ta formulacia to zabila... damy idem si po cokoladu 🙄
@sashulka hlavne z utrob ty inteligentka. ty nie si zviera. ale clovek. ale mas pravdu svojim chovanim pripominas skor hyenu ako ludsku matku, v tom s tebou suhlasim....
tvoje je tvoje. muzove je muzove. a manzelstvo rovna sa tvoje a muzove.. cize muzove rovna sa tvoje. pochopila si?
jezisi , vsak toto je zas debil z pokecu, co sa nudi. Tam dostal ban, tak teraz tu strasi?
@martinkatinka lenze ona kvoli inemu ztahu opustila republiku a rozvratila filipov zabehnuty zivot... a ona je naozaj byvala stetka,
@sashulka ci sa ti to paci alebo nie filip bude byvat s vami ...mozes sa aj na hlavu postavit ale nepomoze ti to proste to je fakt a mala by si to konecne zacat chapat ved si "dospela osoba" poplac si ze je zivot nespravodllivy zarev si do vzduchoprazdna dokonca mozes sfackovat nejakeho plysaka...ale koniec fini to preber sa a vstup do zivota do tvojho zivota kde nebudes na prvom mieste ty..velavaznena ale filip ktory je syn tvojho muza...ja uz fakt neviem ako ti to tu mame vysvetlit ze s tym nic neurobis a musis sa prisposobit novej situacii..uz aj simpanz by toto pochopil!!
@sashulka - prečo sa vlastne tvoj manžel s ňou rozviedol?
@sashulka - a preco jej spravanie nechapes? Ved aj ty si same JA JA JA. Ste uplne rovnake.
@sashulka tak ja sa ti este cudujem ze to s tymito matkami terezami stale riesis.
@sashulka hmmm milonarka, tak preco sa stahujete do troizbaku ked mas tolko penazi... vies co moja, len sedlak sa chvali s tym, co nema... su tu zeny, ktore naozaj maju peniaze a ani jedna sa tu nejde chvalit a ty si myslis, ze teraz sa z teba potentujeme... Podla mna mas miliony, ale snov moja... tak sa uz zobud konecne, toto nie je pieskovisko.. na facebooku a pokeci ti uz tieto keci nikto nežere, tak to skusas tu... a este nieco, to ze si z Bratislavy ti nezaruci, ze mas zakonite aj peniaze... to si myslia len dedincania, ze tam je lepsi zivot...
no to mate tak ked is niekto cely den iba lakuje nechty, riadi sa pudmi, nikdy nic nerobil, ... :D no nic radsej uz toto je cele zle co tu dava a este aj uraza :D hentaka onááá si myslim moze urazit len naozaj nejake zviera aj to mu krivdim...
hehe ze z utrob inej zeny...ta toto asi zacnem pouzivat 😀 😀 😀 😀
@pici no, manzelstvo sa rovna, ze moje aj jeho bude to, co nadobdneme POCAS manzelstva, takze to budu az nase deti....on filipa nadobudol daaavno predomnou.... to by teraz musela byt jeho matka aj mojou matkou podla tvojich vypoctov? nie, je to len moja svokra. On nie je moje dieta, preco sa ma snazis presvedsit o tom, ze je? on ma svoju matku.
@pici Se ti fakt divim, ze ztracis cas takovou debatou 😉 A este se aj rozcilujes, to nemas prece zapotrebi 🙂
Baby, 22 stran popsane tu je, a o cem....myslite, ze nekoho takoveho predelate? Dyt ona nechce ani poradit, ani nic sdilet, chce tu jen okolo sebe chrlit sobectvi a rozmazlenost. Ani se mi to nechce cele cist, radsi si prectu topky, coz uz ctu fakt kdyz je nuda 😀
@kubuliatko zoo portal je na inej adrese. ked sa chcela bavit na urovni kto koho chce zavrhnut mala ist tam
@czechzuzanaba
Nechod nikam..pojd si k nam sednout...topky Ti neutecou, ale sashulka ano.... 😉
A tohle jste postrehli nebo ne??
sashulka @lenka3007 nie, pozna ju vela ludi z mojho okolia a milion krat mal hlasity odposluch, ked s nou volal, je to kus hlupej prostitutky lenivej a neschopnej...druhe decko ma s drogovym dilerom, ktory je z rumunska a medzicasom ho stihli zastrelit...takze asi tolko o nej...ale to nie je podstatne, podstatne je to, ze sa vysrala na svoje decko a isla si riesit svoj zivot, aj ked jej zivot bol velmi uzko spaty s tym filipovym, narozdiel od mojho muza....stretavali sme sa, chodili na dovolenky, ale to je ine, ako zit v jednom byte.
Dnes o 14:21 • Odpovedz • Páči sa mi to • •
@irriss 😀 Dyt je to bratislavcanka...uz dve generace....Toz ta mi z BA neutece. Ted se nechcu bit, kdyz su tehu, ale az porodim tak si ju najdu 😀 😀 😀 Ale mozna by ji stacilo podivat se na Pysnou princeznu.......
@czechzuzanaba
😀 😀 😀 😀 ale te by nerozumela, ta bratislavsky nemluvi..ta se pysni po cesku
inac som nevedela ze ked je niekto rodeny Bratislavcan je zakonite milionar.. hmm :D
@irriss SMEJES SA NA TOM, ale naozaj je to pravda, znie to hrozne a neveritelne, ale naozaj je to tak, taku mamu ma filip a taku zenu oplodnil pred X rokmi moj muz. ale bol vtedy velmi mlady a hlupy a proste sa zadarilo. nesmej sa na tom, ani to nerozoberaj, nemam dovod klamat, ja som sem prisla, lebo som chcela vediet iny nazor.

@sashulka - tak tento rebricek hodnot je velmi smutny a dufam, ze sa to casom zmeni. Neviem, mozno len musis dozriet, zacat sa na svet pozerat inym uhlom pohladu. To, ze som na konci mojho rebricka milovanych neznamena, ze nemilujem samu seba 😅 Hadam chapes, co tym chcem povedat ;) Vsetko je o kompromisoch.