icon

Nechcem žiť s jeho synom

sashulka
30. okt 2011

Mozno Vam budem pripadat zla a mozno vadna - neviem, len chcem pocut nazor inych a pripadne poradit. Mam 27 rokov a dva roky som vydata za muza, ktory je o desat rokov starsi. Z prveho manzelstva (ktore trvalo rok, brali sa preto lebo otehotnela a pol roka z rocneho spoluzitia bol na vojne) ma dnes uz 16 rocneho syna. Filip je mily, zlaty, mame fasa vztah, ALE nechcem s nim zit v jednej domacnosti a toto teraz hrozi, pretoze jeho mater sa zobrala a odisla zit do Talianska, pretoze v BA si nevie najst robotu a tam vraj hej. Akurat sa stahujeme do noveho krasneho trojizboveho bytu, kde ta tretia izba mala byt pre NASE spolocne dieta, ktore sme mali na blizku dobu naplanovane. Lenze ona sa skratka zobrala a odisla a Filipa nechala tu, zatial je u svojej babky. Moje pocity su asi take, ze proste nechcem s nim zit, nechcem aby ta izba, ktora mala byt pre MOJE dieta bude teraz jeho izbou, nechcem riesit nejakeho adolescenta, ktoreho matka ma zdrave obe ruky aj nohy, len je totalne nezodpovedna a zo dna na den odisla prec. Ja viem ze Filip za to nemoze, ale toto je moj zivot a ja ho neviem brat ako vlastneho, bojim sa ze mi to totalne nabura nase plany a ze z nasho dietata tak skoro nic nebude, lebo budeme riesit jeho decko.

lenka3007
31. okt 2011

@irriss jsne, ved ide CSI Maiami v telke, tak ju napadlo, ze to trochu zpestri 😀 😀 😀 Rumunsky drogovy diler, zastreleny = Rom z lunika IX zavrety za kradež hlinika... 😀 😀 😀

sashulka
autor
31. okt 2011

@ani_sama_neviem len mi tu ktosi nakladal, ze som dedincanka, to mala byt manifestacia toho, ze nie som. a milionarka v eurach rozhodne nie som.

sashulka
autor
31. okt 2011

@lenka3007 a lenka3007 brutalne dobita bejzbolkou? to nie?

martinkatinka
31. okt 2011

@sashulka - prečo sa to teda rozviedli?? neodpovedala si na otázku.... Inak, to, že opustila dieťa teraz, keď je takmer dospelé, vychovala a vypiplala ho, to je zlé, ale to, že to pred x rokmi urobil tvoj manžel, to je v poriadku?

anjelicek26
31. okt 2011

@sashulka - ja fakt nechapem, coho sa az tak bojis? Ono upratovanie varenie je otrava ale nie dovod az na taky strach alebo zatrpknutost? Ved sa predsa nejdes stavat do pozicie jeho matky ale skor do pozicie kamosky... pokecate, zasmejete sa, zvysok casu je chalan aj tak v skole ci s kamosmi vonku, prosim kolko casu myslis travi v tomto veku doma?

Pisala som par stran dozadu, ze mam tiez nevlastne dcerky - 13+15 rocne, ktore u nas byvaju na prazdniny, vikendy. Tiez je to narocnejsie ale tym, ze sa pozname vecnost + si fakt rozumieme su tie dni nenormalne srandovne, vecer hrame scrabble, kukame na telku, kecame, chodime na nakupy, no proste sa bavime... ono je to velmi o tom, ako sa k tomu postavis ty, to ten vztah formuje.

A ty robis dusno este predtym, nez sa nastahoval. Nenapadlo ta, ze to mozno bude fungovat?

irriss
31. okt 2011

@sashulka
Nesmeju se....ty vidis nekde uchechtaneho smajlika??
Proste mi to prijde jako MEGASTORY kde nevim, co mam "koupit" driv, neco jako vanocni shon, kdy si nevim rady ☹

Kdyby to tak bylo, neverim tomu, ze by Filipek uz daaaaaaaaaavno nebyl sveren do jine pece ...nez matky... 😖
a druhe dite odebrano automaticky...

sashulka
autor
31. okt 2011

@martinkatinka rozviedli sa preto, lebo za sest mesiacov spoluzitia zisti, ze je to uplna krava...proste ju spoznal...pretoze ked ju nabuchal, poznali sa dva tyzdne a hned na to sa brali. mali vtedy cca 18 rokov.

czechzuzanaba
31. okt 2011

@ani_sama_neviem ty to asi este ale v korunaaach 😉

pici
31. okt 2011

@sashulka filipa nenadobudol, urobil ho svojej zene ty si fakt tak duta, alebo to len hras? on ma svoju matku ale aj otca a otec sa bude starat. a ty nova mamicka sa budes musiet prisposobit. blbe co?

irriss
31. okt 2011

@lenka3007
To neni CSI Miami, ale obycejna italska CHobotnice...a jejich 50 dilu...

sashulka
autor
31. okt 2011

@anjelicek26 mozno to bude fungovat, uznavam

martinkatinka
31. okt 2011

@sashulka - joj, máš šťastie, že tvoj muž ťa po dvoch týždnoch neoplodnil a tiež nie si krava...

lenka3007
31. okt 2011

@sashulka ty jooo, ty ma chces dobiť basebolkou? bojim bojim... uz mi cvrkne... kludne ti poslem aj adresu, aj slovensku, budem cakat pred domom 🙂 cela bez sebs, asi budem plakat celu noc... 😀 😀 😀 😀

sashulka
autor
Odpoveď bola odstránená
czechzuzanaba
31. okt 2011

@sashulka ty, ale kdyz porovnas BA v ramci svetovych metropoli...tak by to aj trochu dedina mohla byt...pro nekoho treba. Netreba byt zahledena jenom do sebe a svojho okoli...musis se na veci divat aj z globalu 😀

lenka3007
31. okt 2011

@czechzuzanaba v madarskych forintoch 😀

irriss
31. okt 2011

@martinkatinka 😀 😀 😀 😲 😲 😲 🤐 🤐

bubinko83
31. okt 2011

inak tie čo tu hrate akože tie "inteligentne" sa vam čudujem že vas vobec bavi sa zapajat do takejto debaty 😀

pici
31. okt 2011

@sashulka ale ano... lezu neboj. ja som chapava. nemusis sa strachovat. to ty tu vyznievas dost v chabom svetle nie ja...

irriss
31. okt 2011

@czechzuzanaba
z globalu do obalu... 😀 😀 🤐 🤐

ja se dneska uchechtam k smrti nebude mi treba upalovat

katren
31. okt 2011

@bubinko83 😀 😀 😀 tvorime telenovelu 😀

stardust
31. okt 2011

@martinkatinka on ju este nestihol spoznat.

lenka3007
31. okt 2011

@bubinko83 tak co uz, upratane, navarene o dieta postarane, tak co budeme robiť... sranda musi byt, urcite to tu nikto vazne neberie... 😀

lenka3007
31. okt 2011

@irriss aj ty sa tak smejes 😀 sitkom 😀

irriss
31. okt 2011

@bubinko83
Bud vitana, take ses zapojila...nemam rada, kdyz se zpoji nekdo timto zpusobem a dela, ze je nad veci a ritom sem musel nejakym zpusobem dojit, neco si precist a sve prstiky i trosku pritlacit na klavesnici...muzete se stat nemymi pozorovateli, protoze tyto poznamky jsou pri nejmensim na..na NIC.. 😉

acko
31. okt 2011

zeny, ze sa nehanbite.... vacsina z vas...
jedina co sa tu na poslednych strankach da citat a je hodna titulu rozumna a slusne komunikujuca zena, bez posmeskov, empaticka a snaziaca sa realne poradit je @anjelicek26 .
Vy ostatne sa len posmievate a urazate.

@sashulka, tiez by si mohla ubrat paru a slusnejsie komunikovat. uvedom si, ze ked zacnes zostra a negativne a nenavistne pisat ci uz o tom chalanovi, jeho matke, alebo utocit na tie zeny ktore maju iny nazor, tak nedockas sa pochopenia a empatie. ved to je zakladne pravidlo v komunikacii. ako sa do hory vola, tak sa z nej ozyva. niektorymi poslednymi prispevkami o tom aka si majetna, si naozaj prestrelila. kazdy rozumny clovek vie, ze na peniazoch v konecnom dosledku nezalezi. Peniaze z teba nerobia lepsieho cloveka, ani nic viac ako smetiar, ktory ti spred bytovky chodi smeti odnasat.

Precitaj si este raz co ti pisala anjelicek, to su rozumne slova a snaz sa v nich najst inspiraciu pre trosku iny pohlad na vec....

Ja zopakujem co som ti pisala vcera - prestan uz nadavat na jeho matku, na to ze s nou tvoj manzel splodil pred 17 rokmi syna. Na tom nic nezmenis. Skoda minat energiu na veci ktore nedokazes zmenit. To ako ta zena zije a aka je, je jej problem.

Filipova situacia je teraz problem tvojho manzela a kedze ste manzelmi, tak aj tvoj. Tiez si myslim, ze je normalne, ked zena svoje dietatko miluje viac ako partnerove deti (hlavne ked s tymi detmi sa zoznami ako s takmer dospelymi ludmi... pokial by filip mal 5 rokov, tak urcite by si to citila inak, prebudil by v tebe materinske city prostrednictvom lasky ktoru citis k tvojmu muzovi. Ale treba to brat tak, ze filip je synom tvojho muza a on ho miluje, je to jeho krv. Ty si si ho ziskala sobasom, a si MORALNE POVINNA podporit tvojho muza v starostlivosti o neho. Postav sa k tomu tak, aby si tvoj manzel povedal ze si skvela, ze mu v tom pomozes a podporis ho. Myslim, ze ty sama citis, ze on si ta za to bude vazit a bude ta este viac milovat. Nikto nechce mat pri sebe sebecku partnerku. Ano, chce to velmi vela obety, ale ved mozno je to na par mesiacov, mozno rok-dva. To zvladnes. V zivote ta mozno cakaju ovela horsie veci, nie ze by som ti ich priala, neprajem nikomu, ale proste taky je zivot, nikto nevieme co nas caka zajtra. Doslovne.

Pokial je pravda to, ze chalan pojde o rok-dva na studia, tak fakt nemas co riesit. Este ani tehotna nie si. Ked o par mesiacov otehotnies, tak este 9 mesiacov ho budes nosit pod srdcom. Prvy rok zivota dietatko svoju izbu fakt potrebovat nebude. Mozno aj dlhsie nie. Najskor v 3 rokoch. A pokial za 1 – 1,5 roka postavite dom, tak opat nie je o com...

anjelicek26
31. okt 2011

@sashulka - hlavne sa nestresuj nenervuj dopredu. Manzel s toho bude mat len depku, lebo vas lubi oboch a vyberat si urcite medzi vami nebude. Patrite do jeho zivota. Moze to fungovat - aj nemusi - ale toto rieste az ked na to prijde. Skus sa usmiat na svet, hlavu hore, moze byt aj horsie. Stala mas milujuceho manzela a vasu spolocnu buducnost.

kubuliatko
31. okt 2011

niektorym zenam na materskej zacne asi po case fakt hrabat

irriss
31. okt 2011

ne ritom...ale pritom... 😉

sashulka
autor
Odpoveď bola odstránená