Nechcem žiť s jeho synom
Mozno Vam budem pripadat zla a mozno vadna - neviem, len chcem pocut nazor inych a pripadne poradit. Mam 27 rokov a dva roky som vydata za muza, ktory je o desat rokov starsi. Z prveho manzelstva (ktore trvalo rok, brali sa preto lebo otehotnela a pol roka z rocneho spoluzitia bol na vojne) ma dnes uz 16 rocneho syna. Filip je mily, zlaty, mame fasa vztah, ALE nechcem s nim zit v jednej domacnosti a toto teraz hrozi, pretoze jeho mater sa zobrala a odisla zit do Talianska, pretoze v BA si nevie najst robotu a tam vraj hej. Akurat sa stahujeme do noveho krasneho trojizboveho bytu, kde ta tretia izba mala byt pre NASE spolocne dieta, ktore sme mali na blizku dobu naplanovane. Lenze ona sa skratka zobrala a odisla a Filipa nechala tu, zatial je u svojej babky. Moje pocity su asi take, ze proste nechcem s nim zit, nechcem aby ta izba, ktora mala byt pre MOJE dieta bude teraz jeho izbou, nechcem riesit nejakeho adolescenta, ktoreho matka ma zdrave obe ruky aj nohy, len je totalne nezodpovedna a zo dna na den odisla prec. Ja viem ze Filip za to nemoze, ale toto je moj zivot a ja ho neviem brat ako vlastneho, bojim sa ze mi to totalne nabura nase plany a ze z nasho dietata tak skoro nic nebude, lebo budeme riesit jeho decko.
@sashulka - no my máme nakojené, navarené, upratané a podaktoré aj pre deti svojich manželov 😉
@pici - 😀
😲
....myslim ze by to mal admin zatvorit.....lebo stracat cas s jednou nezrelou, sebeckou osobou ktoru nezaujima nikto okrem seba...to nema vyznam.... jedine pozitivum toho vsetkeho by bolo, keby si to precital jej manzel....
😀 hned by jej hrebienok padol, aj na dieta od neho by mohla hned zabudnut, pretoze kazdy normalny chlap by zobral nohy na plecia od takeho niecoho.... 😠 ty si stokrat horsia zena ako Filipova matka.....sa znormalizuj....
A je to tu,Briana sa vratilaaaa!!!! 😀 😀 😀
@pici - ja som zvedavá, kedy ten jej manžel zistí, že aj jeho druhá žena je krava 😀
sashulka, preco hovoris o Filipovej mame ako o stetke, ktora len roztiahla nohy? To co je? Tvoj manzel mal uz pred Tebou jedno manzelstvo, ci sa Ti to paci alebo nie. A ma aj zaväzky z neho vyplyvajuce. Pises ako jedno rozmaznane, trucovite decko, ktore sa ma na pieskovicku podelit o hracku. Podla Tvojho pisania nie si ani nahodou pripravena na zivot. Aj by som vedela pochopit, ze sa nechces vzdat svojho dobre naplanovaneho a zabezpeceneho sna, kde si zijete v krasnom novom bytiku a pojdete na cely mesiac do tepla........ Je to vsetko krasne, ale vitaj v realite. Zivot je aj o davani, nie len brani. Vzala si si muza. Tak teraz daj domov jeho dietatu. Nik po Tebe viac nechce.
pro @acko
Nechapu jake mohou byt DOBRE rady pro zenu tohoto typu....precti si jeji reakce...a to, ze jsme se bavili je jedna vec, ale to, ze uznavas tuto zenu (sashulka) za zenu, ktera potrebuje slusnou odpoved, je mi lito tebe i ji...okopiruju ti jen tu posledni, ale je jich tu nasazenych dost..pokud chces "radit" precti si vsechno..pak pochopis..MOZNA😉
od @sashula...dobre BABY, koncim, chodte radsej kojit, alebo nieco dobre navarit, zachvilu dojdu vasi manzelia z roboty...nema to zmysel, ste banda sialenych matiek. papa a nech sa vam sniva o mrtvych vypitvanych detickach ako na ne stia milenky vasich manzelov so stvorkami silikonmi, podotykam...papa
Dnes o 15:48 • Odpovedz • Páči sa mi to
NO na toto som cakala, bezcharakterne decko... a ty chces mat raz svoje decko ty.................. aaale skoda reci....
baby, tak tento typek dokazal porazit aj Einsteina. Taka casova slucka, ze v 18tich mal manzel syna, ktory ma dnes 16 a zaroven ma manzel teraz 37? Ja neviem ako vy, ale ja pocitat este stale viem....
Ze sa ja zasa zastavam a snazim radit niekomu, kto je totalny psychous 🙄 Moja chyba, idem po vysavac, vypalit kalorie s tej cokolady, co som kvoli tejto teme do seba natlacila 😖
@anjelicek26 to je tak, ale navnivoc to iste nevyslo. mne sa to pacilo, dozvedeli sme sa nieco nove aj o tebe.. skoda ze si mrhala casom na osobu, ktora je proste uplna mimoza
to co bol ten posledny prispevok? :O podla man dobre doma zuri teraz a hento co napisala tak to ej rpava tvar jej to nechutne co napisala o tych detickach fuj ty hnusna neuzitocna biologicka hracka!! ble .. taka onuca ako ty si nezasluzi nic ine len trpiet.. tak ti treba a nech mi hocikot trz napise ze som hnusna ale na tebaine slova nejdu sashulka.... fuj hanbi sa za seba a kukaj sa do zrkadla pri tych otrasnych slovach co vypustas z papulea daj si facku .. toto by som dala precitat tovjmu manzelovi eejha!! ten by si dva krat rozmyslel ci bude mat s tebou dieta!!!!

@kubuliatko ako vidim niektorym este predtym ako na nu pojdu :D