icon

Nechcem žiť s jeho synom

sashulka
30. okt 2011

Mozno Vam budem pripadat zla a mozno vadna - neviem, len chcem pocut nazor inych a pripadne poradit. Mam 27 rokov a dva roky som vydata za muza, ktory je o desat rokov starsi. Z prveho manzelstva (ktore trvalo rok, brali sa preto lebo otehotnela a pol roka z rocneho spoluzitia bol na vojne) ma dnes uz 16 rocneho syna. Filip je mily, zlaty, mame fasa vztah, ALE nechcem s nim zit v jednej domacnosti a toto teraz hrozi, pretoze jeho mater sa zobrala a odisla zit do Talianska, pretoze v BA si nevie najst robotu a tam vraj hej. Akurat sa stahujeme do noveho krasneho trojizboveho bytu, kde ta tretia izba mala byt pre NASE spolocne dieta, ktore sme mali na blizku dobu naplanovane. Lenze ona sa skratka zobrala a odisla a Filipa nechala tu, zatial je u svojej babky. Moje pocity su asi take, ze proste nechcem s nim zit, nechcem aby ta izba, ktora mala byt pre MOJE dieta bude teraz jeho izbou, nechcem riesit nejakeho adolescenta, ktoreho matka ma zdrave obe ruky aj nohy, len je totalne nezodpovedna a zo dna na den odisla prec. Ja viem ze Filip za to nemoze, ale toto je moj zivot a ja ho neviem brat ako vlastneho, bojim sa ze mi to totalne nabura nase plany a ze z nasho dietata tak skoro nic nebude, lebo budeme riesit jeho decko.

anjelicek26
31. okt 2011

@lenka3007 - to by som to rano musela zas namotavat a to sa mi rozhodne chciet - nebude 😅 A dufam, ze ich nenapadne ziadna ina hovadina ako hadzat vajcia na okna ako minuly rok susedom 😕 A jasne drahy neni doma tak si to uzijem sama vsetky tie male priserky 🙄

irriss
31. okt 2011

@anjelicek26
ty se mas..tady se setri i toaletakem..dokonce sousedka nesplachuje, aby usetrila za oboji- za vodu i za toaletak....

macamac
31. okt 2011

baby-počujte
fakt premýšľam nad tým, čo tá oná.... napísala naposledy
akosi mi zostalo z toho zle
ale mám čím ďalej tým väčší pocit, že je doma na sviatky na priepustke z psychiny 😔 ona nie je kompletná,fakt
a to ja sa z takých ľudí nesmejem, ešte sme nikto neskončili...
ale hento-takú hrôzu môže fakt napísať len veľmi chorý človek

@sashulka tuším sa ti musím normálne ospravedlniť, lebo ty si chorá...a veľmi 😔 prajem skoré uzdravenie

irriss
31. okt 2011

@anjelicek26
u nas jsou vejce zkazena, pena na holeni, a casto klickama objete auto...Sub bbnautFlash_FSCommand(ByVal command, ByVal args)
call bbnautFlash_DoFSCommand(command, args)
end sub

czechzuzanaba
31. okt 2011

@irriss bud rada, ze este neprisla na to, ze nejvic by usetrila, kdyby chodila na zachod k vam.... 😉

tea333
31. okt 2011

Fuha to mal byt akoze THE ULTIMATE INSULT? (konecna urazka?)
To mi fakt pride ako od dietata..nezda sa mi zeby dospela zena, snazilka ktora sa tesi na babatko dokazala napisat taku vec.
Ale holt, niekto to rad nechutne,ze?

Inak som sa vynikajuco pobavila na tych chorych matkach. Ja uz mam na dnes navarene, spaghetti 😀

irriss
31. okt 2011

@macamac
ja ne, protoze by to uzdraveni jen predstirala a pak by ji i vypustili ven mimo svatky... 😔

lenka3007
31. okt 2011

@anjelicek26 no keby to nebolo omotane okolo tvojho auta, tak by som ti poradila podpaliť to 😀 ale to by nebol asi dobry napad 😅

anjelicek26
31. okt 2011

@irriss - fi to radsej nie, drahy mi tu nechal sluzobne svoje a vzal si moje na letisko, to by bolo hooodne blby, keby sa tomu nieco stalo 🤐 Lenze ta lod sa rozhodne nenarve do nasej garaze (kde je mojich 7 kocikov ad1 a ad2 do garaze sa nezmesti ziadne auto - skvely architekt, ze ano? )

winipega
31. okt 2011

@tea333 jasne ze to bola pubertacka nejaka zakomplexovana,ved uznaj,moze toto nejaka normalna dospela osoba napisat?

irriss
31. okt 2011

@czechzuzanaba
fakt tvuj humor je lepsi nez kdejaky strojek ci krem proti celulitide..me polstarky tukove jsou v rozkladu..manzel mne nepozna.. 😀 😀

tea333
31. okt 2011

@macamac asi je to vec pohladu..mozno je len taka neskutocna krava, nikdy nevies.
ja som bola v jednej teme seriozne jednou babou oznacena za choru, akoze by som mala vyhladat odbornu pomoc (opisovala som moju opatrnost voci potravinam a stres ktory sme museli prezivat z atopickeho ekzemu, ked bolo zle) 😝 takze je to mozno len vec pohladu, ze kto je chory 😅

irriss
31. okt 2011

@anjelicek26
skvely architekt nebo skvely majitel?? Tot otazka... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😝

lenka3007
31. okt 2011

a normalne sa uz nudim... milostiva sa uz nevrati? lakuje nechty, ide na nocnu šichtu 😀

irriss
31. okt 2011

@anjelicek26
@lenka3007
ja nechapu proc se zatezovat namotavanim...vy ho pred potrebou neboli po potrebe (no jak se to vezme...)netrhate??Staci ztrhat..

wieruss
31. okt 2011

@sashulka za ten posledny prispevok si mozes dat uspesne facku.... 🙄 keby sa dalo, tak necham moj prispevok na tvoju podporu vymazat ...

anjelicek26
31. okt 2011

@irriss - architekt, nasa ulica je uzavreta a je tam len 7 domov postavenych 1 architektom a ziadne auto nestoji v garazi - ale pred nou - lebo sa tam nezmestia 😅 😅

A na majitela nic nezvaluj, my sme tu len v podnajme 😅

macamac
31. okt 2011

@tea333 sa nehádam 😉
ale ja fakt už neviem, čo si myslieť o tom jej poslednom príspevku 😕
to je trochu inde-ako strach z potravín kvôli ekzému
to je riadne "mimo" a choré...a vôbec-že ju to napadlo-to ja mám fantáziu bujnú,ale spojila také absurdity...vypitvané detičky 😕 😔 ošťávané 😔 a ešte kým-že milenkami našich mužov 😝 a ešte nebolo dosť-ale so 4 silikónmi 😕 😅 no choré 😝

lenka3007
31. okt 2011

@irriss hehe, ne, mi pouzivame celu rulicku 😀 😀 😀 😀

katren
31. okt 2011

jedaaaaaaaaaaaaa to som ju ja jedina posluchla a dala detom jest kolacik, ktory sa chladil????(asi nie som podla zakladatelky kompletna, ked popri 2 detoch stiham aj domacnost a aj kolacik spravit) 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sak ste za tu chvilu zapisali 2 strany 😕 😕 😕

irriss
31. okt 2011

@lenka3007
to je nepredstavitelneeeeeeeeeeeeeeeeee...to jsem jeste nezkousela...a ta spotreba 🤐

lenka3007
31. okt 2011

@katren v pohode, ja som bola pre maleho, dala mu jest, uvarila kafo....

poleva
31. okt 2011

@pici v tom s tebou nesúhlasím,čo si napísala,ona nie je jeho matka,má svoju tú čo ho porodila,alebo som to pochopila zle??

irriss
31. okt 2011

@katren
ja to mam lepsi..u nas nosi kolacik deticky mamince... 😉

julianka777
Odpoveď bola odstránená
winipega
31. okt 2011

@sashulka zelam ti vsetko LEN ZLE OD ZIVOTA A NECH SA TI NOC CO NOC SNIVA O TOM CO SI NAPISALA TY VYPATLANA CHUDERA.

irriss
31. okt 2011

@julianka777
@macam ji uz rozebrala a dokonce i zaradila 😀

julianka777
31. okt 2011

@irriss hej hej,som si precitala az teraz,lebo ako som ten prispevok docitala,tak som musela nieco napisat..normalne sa mi zdvihol tlak az mi blbo ostalo...no fakt chory clovek

irriss
31. okt 2011

@winipega
ale ona se neboji..dneska je jeji velky den. 😢 ..ona pocita s tim, ze bude upalena, jen si to chtela pritvrdit.... 🤐

p.s. sokujici, co zena muze napsat...a co zena dokaze precist...zrejme se mi ty vety budou vracet jeste nakou noc...ach jo... 😖 😠

irriss
31. okt 2011

@julianka777
to je v poradku..ja jen abys vedela, ze jsme to nenechali jen tak... 😉