Nechcem žiť s jeho synom
Mozno Vam budem pripadat zla a mozno vadna - neviem, len chcem pocut nazor inych a pripadne poradit. Mam 27 rokov a dva roky som vydata za muza, ktory je o desat rokov starsi. Z prveho manzelstva (ktore trvalo rok, brali sa preto lebo otehotnela a pol roka z rocneho spoluzitia bol na vojne) ma dnes uz 16 rocneho syna. Filip je mily, zlaty, mame fasa vztah, ALE nechcem s nim zit v jednej domacnosti a toto teraz hrozi, pretoze jeho mater sa zobrala a odisla zit do Talianska, pretoze v BA si nevie najst robotu a tam vraj hej. Akurat sa stahujeme do noveho krasneho trojizboveho bytu, kde ta tretia izba mala byt pre NASE spolocne dieta, ktore sme mali na blizku dobu naplanovane. Lenze ona sa skratka zobrala a odisla a Filipa nechala tu, zatial je u svojej babky. Moje pocity su asi take, ze proste nechcem s nim zit, nechcem aby ta izba, ktora mala byt pre MOJE dieta bude teraz jeho izbou, nechcem riesit nejakeho adolescenta, ktoreho matka ma zdrave obe ruky aj nohy, len je totalne nezodpovedna a zo dna na den odisla prec. Ja viem ze Filip za to nemoze, ale toto je moj zivot a ja ho neviem brat ako vlastneho, bojim sa ze mi to totalne nabura nase plany a ze z nasho dietata tak skoro nic nebude, lebo budeme riesit jeho decko.
Ip od milostivej... : a na co by som chodila? ved ja som ti nenapisala, ze pridem, to ty si machrovala, ze mi das adresu a vymyslela si si, ze som ti pisala, aby si bola pred ostatnymi zaujimava, to je ubohe, dospela zena..... myslis ze ma zaujmas? absolutne, aby som si este kvoli tebe gumy drala :o))
No moja, prestuduj mapu, asi by som skor lietadlom isla... ty radsej dalej der gumi s tvojim starym... Nie nepisala si ze prides, len ze ma chces zbit basebolkou, tak som ti napisala, ze teda pridi, ze ja sa nebojim... ty si cukla... vymen plienku...
Temu uzamykam z dovodu osobnej nevrazivosti medzi diskutujucimi.

@winipega mna by len zaujmal ten myslienkovy pochod, ktorym si dotycna vecer v posteli ujasni, ze my sme tie chore a zle a ona je ta super 😅 aj Freud by sa divil 😀