Nechcem žiť s jeho synom
Mozno Vam budem pripadat zla a mozno vadna - neviem, len chcem pocut nazor inych a pripadne poradit. Mam 27 rokov a dva roky som vydata za muza, ktory je o desat rokov starsi. Z prveho manzelstva (ktore trvalo rok, brali sa preto lebo otehotnela a pol roka z rocneho spoluzitia bol na vojne) ma dnes uz 16 rocneho syna. Filip je mily, zlaty, mame fasa vztah, ALE nechcem s nim zit v jednej domacnosti a toto teraz hrozi, pretoze jeho mater sa zobrala a odisla zit do Talianska, pretoze v BA si nevie najst robotu a tam vraj hej. Akurat sa stahujeme do noveho krasneho trojizboveho bytu, kde ta tretia izba mala byt pre NASE spolocne dieta, ktore sme mali na blizku dobu naplanovane. Lenze ona sa skratka zobrala a odisla a Filipa nechala tu, zatial je u svojej babky. Moje pocity su asi take, ze proste nechcem s nim zit, nechcem aby ta izba, ktora mala byt pre MOJE dieta bude teraz jeho izbou, nechcem riesit nejakeho adolescenta, ktoreho matka ma zdrave obe ruky aj nohy, len je totalne nezodpovedna a zo dna na den odisla prec. Ja viem ze Filip za to nemoze, ale toto je moj zivot a ja ho neviem brat ako vlastneho, bojim sa ze mi to totalne nabura nase plany a ze z nasho dietata tak skoro nic nebude, lebo budeme riesit jeho decko.
@sashulka sorry autorka, precitala som si sice len zopar tvojich prvych prispevkov a reakcii, ale napriek tomu, ze mas 27 rokov, pripadas mi ako dieta nezrela a sebecka, ty sa aj citas? ty si si naplanovala dovolenku, ty si si naplanovala otehotnenie... a co ten tvoj muz, ma aj on nieco na vyber, alebo aj jeho chces pritlacit k muru s jeho synom 😕 predpokladam, ze si tu chcela asi citat nieco ine ako taketo vycitky, mozno pochopenie a podporu, ale pre sebectvo jednoducho podporu nenachadzam 😠 nikdy nevies, co by sa mohlo stat tebe a urcite by sa ti nepacilo, keby nejaka ina zena rozmyslala o tvojom dietati ako o prekazke, pritazi ☹
@lavazza1988 ty vies co to je v 16r. sa odstahovat do zahranicia, prerusit studium, ist prec od kamaratov, atd? ja viem, ja som odisla do zahranicia dobrovolne v 16r., od rodicov, rodiny, kamaratov atd. a boli to roky o drzku kym som si na to zvykla. Ak by som sa este raz rozhodovala, urcite by som pockala kym skoncim strednu skolu, mozno vysoku az potom odisla.
@berenika39 nikdy by som v dome nezniesla cudzie decko....moj manžel by si žial musel vybrať medzi mnou a jeho deckom. Aj keby som riskovala, že zostanem rozvedenou mamičkou s tromi deťmi. Ale to dieťa nebude pri ňom stále, za pár rokov ho opustí pre svoju rodinu,ale manželka bude pri manželovi stát celý život a starať sa oňho v starobe aj v nemoci. A to jeho dieťa mu s prepáčením na staré kolena oserie paty.
@lavazza1988 pocuvaj ty do toho nejak velmi vidis... ako vies ze to filip nikam nechcel ist? neni si nahodou sashulka? 😕
@sashulka máš právo byť "nasraná" 😉 nik ti to nevyvracia a áno-nevieme pochopiť,aké je to ťažké,lebo sme to neprežili mnohé
skrátka-chce to čas, vychladnúť...a asi aj pokoru a posunúť svoje plány...viem,nie je to spravodlivé možno,ale život vie byť omnoho nespravodlivejší a krutejší
@nelicefo presne to si myslim aj ja!
@lavazza1988 ty davas uplne odveci. preco by malo decko niekam ist ked tu ma otca? jaj preto, ze tu ma aj macochu rozmaznanu co ma uz izbu pre jej vlastne dieta... aha.. tak to potom ano...
@sashulka preco teba kazdy odsudzuje? lebo si vydata zena a delis veci na moje, nase a jeho.. jeho je aj tvoje... hm?
@katarina7777 prečítaj si to celé a zistíš, že bolo písané, že on nikam nechcel ísť a preto zostal tady. A nehnevaj sa na mna, ale ja niesom sashulka, ja by som si nikdy nezobrala muža, ktorý má už niekde dieťa
@katarina7777 😉
@li_la Samozrejme že to môže byť aj tak. Ale po tom všetko čo sa tu za tých pár mesiacov čo som členkou mk udialo...akosi už strácam dôveru. 😅
@lavazza1988 skus to vziat opacne... ty, rozvedena, s detmi.... a tvoj priatel ti povie, ze OK, chcem ta, ale bez deti... ved - citujem ta: "to dieťa nebude pri ňom stále, za pár rokov ho opustí pre svoju rodinu,ale manželka bude pri manželovi stát celý život a starať sa oňho v starobe aj v nemoci. A to jeho dieťa mu s prepáčením na staré kolena oserie paty."
@katarina7777 ja som to pisala ze on nechcel ist s nou a ze je to pochopitelne, prosim ta, nebud paranoidna, ja som ja a lavazza je lavazza...najdi si ten prispevok
@sashulka ako na Filipovom mieste by som k takej druhej laskyplnej otcovej partnerke vobec nesla
mimochodom, ked si zena berie muza, ktory ma zavazky, musi ratat zo zvrtnutim situacie, ona sa starala niekolko rokov, a rodicmi su obaja, maju rovnake prava ale aj povinnosti voci dietatu
@lavazza1988 ty urcite nemas dve deti, inak by si nepisala take hluposti... sorry baby ale toto cele je riadna hovadina a niekto sa na nas dobre bavi 😠
@lavazza1988
@sashulka máte úplne rovnaký slovník.... Kočky, a že vy máte aj rovnaké IP? 😝
Baby ale berme to s rezervou. Ja som si už aj horalku odbalila a toto mám miesto večernej knižky. 🙂 A pohoda,klídek,tabáček. 😀
@pici len preto, že jeho otec má svoju vlastnú rodinu. A Filip už je dosť veľký na to, aby pochopil, že nemože si len tak povedať, že si zostane bývať u otca a po toľkých rokoch. Filipovi by som poriadne naplieskala a nevyberal by si. A ako som písala, ja by som NIKDY svoje dieťa neposlala bývať k jeho otcovii ktorý už má svoju rodinu, nový život
@lavazza1988 nikdy by som v dome nezniesla cudzie decko...???? tomu se mi nechce věřit, že bys myslela vážně.
Baví se dva nicky z jedné IP? Je to fake?
@lavazza1988 ok, ty by si nezniesla cudzie decko v dome, nik ti to neberie
skús si ale predstaviť životnú situáciu-ak máš deti-že by si sa o ne nemohla postarať,alebo "zomrieš" nedajboh a tvoj muž by musel niečo podobné riešiť-ak by mal priateľku...no chúďa deti ☹ pretože muž musí zarábať a ak by mal priateľku,alebo novú ženu-myslím,žeby bu jej prijatie jeho detí veľmi uľahčilo život.....
svet nie je čierno - biely 😒
@sashulka ty a tvoj manzel o tom akoze nevedel? to len filip prisiel ze halo som tu? ved snad jeho mama neodisla z minuty na minutu, vybavit prenajom , zbalit sa atd.. ved to chce aj cas nie? tvoj manzel o tom asi vedel. ozaj.. inak ona bola stetka aj predtym? to tvoj manzel sa tahal so stetkou? ci ako?lebo potom by som povedala ze aky dosiel, taku nasiel...
@sashulka pocuj a ty si fakt zena? ked som si tu tak pomaly precitala tvoje nazory a vyrazy, tak mi to pripada, akoby to pisal chlap a ze zena sa musi starat o dieta, pretoze ju potrebuje?! vsak on ma 16 nie 2 roky, aby mu musela plienky menit, v 16 rokoch sa uz aj na sude decka pytaju, s kym chcu zit, preco stale sa navazas do jeho matky, vsak nech sa zivi, cim chce, to nie je podstatne, podstatne je, ze niecim sa zivit musi a ako ti tu uz predo mnou mnohe pisali, otec ma rovnake prava a povinnosti ako matka a v dnesnej dobe modernej striedavej starostlivosti o dieta fakt nechapem, nad cim sa tu tolko rozculujes 😕 😕 😔
@katarina7777 mám 2 deti a teraz sa snažíme o dalšie ale svoje deti milujem najviac na svete a nikdy by som ich ako matka neopustila. A nie len že mám dve deti a plánujeme tretie, ale do roka od narodenia tretieho dieťatka chceme posledné štvrté dieťatko.
preco ma napadate? ja nie som lavazza a za to ze ma jedna jedina osoba taky nazor ako ja, nemusi to cele byt "hra"..chcela som len poradit a vypocut, thats all.. a zas az taka zabava to tu nie je aby som vytvarala nejake niky... taky blazon zas nie som. ok, vidim, ze to asi nema moc zmysel.. lavazza sorry, ale tu nemozes mat iny nazor skratka

Kočky to len ja mám pocit že si tu opäť raz niekto robí z nás prdel? 😅